NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Cutler rádióműsora..... egy biztos, a faszi abszolút eredeti. Ha lesz franchise tag, akkor majd lesz egy két hetes hold out, megyek még egy kis szabira, utána jövök a melóba. A tárgyalások parázs hangulatban fognak zajlani, ebben biztos vagyok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jeremiah Ratlif DT még mindig sérült? Nem tudom minek szedtük le ha egy meccsen se tud játszani..
több mint 12 éve
Azt azért tegyük hozzá, hogy a D# lényegében teljes első sora sérült... ha jól tudom.CollapoIgaz, de ezért sajnos mi sem kapunk pontkompenzációt a meccseken.
több mint 12 éve
Azt azért tegyük hozzá, hogy a D# lényegében teljes első sora sérült... ha jól tudom.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Defense:A 2011-es teljes szezonban 1542 futott yardot engedtünk, 2012-ben 1627-t, míg idén az első 11 mérkőzésen már 1597-t! Mondanom sem kell, hogy ligautolsók vagyunk.
Offense:
"Bears have scored at least 18 points in first 11 games of a season for first time in franchise history."
A végletek csapata vagyunk, pár éve még fordítva volt, akkor ligaelit D, gyenge O.
több mint 12 éve
Attól még megbaszódhat. Személy szerint nem látok összefüggéstZack Bowman on what Adrian Peterson will think watching film of Bears vs. Rams: "That he'll be able to have a pretty big game against us."Miért? Jobb mintha löknék a süket dumát.Delete
BASZÓDJ MEG TE PARASZT.kovi470
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Amikor a szezon elején sirdogáltunk, hogy a 6 man front ellen átszaladnak rajtunk, az ehhez képest kánaán volt. Tegnap 8-an voltunk a boxban aztán 260 yard. Vajon Kiko Alonso nálunk radaron lehetett, míg a Bills ki nem húzta. Pár hely választja el Bostictól, meg úgy 5 klasszis különbség.
több mint 12 éve
Zack Bowman on what Adrian Peterson will think watching film of Bears vs. Rams: "That he'll be able to have a pretty big game against us."Miért? Jobb mintha löknék a süket dumát.
BASZÓDJ MEG TE PARASZT.kovi470

több mint 12 éve
Zack Bowman on what Adrian Peterson will think watching film of Bears vs. Rams: "That he'll be able to have a pretty big game against us." BASZÓDJ MEG TE PARASZT.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
#Bears coach Marc Trestman says QB Jay Cutler not expected to play Sunday vs #Vikings and LB Lance Briggs likely out too
több mint 12 éve
Jimmy, sztem 21 pont akkor sem sok. Konzisztensen, hibák nélkül, kulcshelyzetekben jól játszik az O? Nem. Nem mondom, hogy reménytelen, de valami pszichomókus belemászhatna a fejükbe.picidzéOtt hagytunk 3 pontot a pályán, mert a D szart se ér. Nyilván McCown az end zone-ban nagyon limitált. Feljöttünk mégis 6 pontra, 7 perccel a vége előtt. Ha jön egy 3&out, visszakapjuk 4 perccel a vége előtt, ez a meccs a miénk. És hangsúlyozom, hogy Conte DPI röhej volt, ha Cook TD szabályos (két kézzel lökött), és hogy kiemeljek két hibát, ami nem számított, mert tudott a csapat kompenzálni, Fiametta holding, Hester TD-jét senki nem látta, miért fújták vissza. Csak éppen percek teltek el, és elő kellett venni a playbookból olyan dolgokat, amit meg lehetett volna tartani későbbre.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Egy nappal a meccs után szerintem leszögezhetjük, hogy az offensseünk liga elit lett, két újonccal a falban akiket nagy jol draftoltunk. Ellenben a két rookie lb siralmas, főleg Bostic, szánalom kategória, én személy szerint Andersontol se látok semmi extrát(igaz volt egy sackja tegnap)DJ Williamsal még azért elkarcoltunk,egy egészséges Briggs nagyon kellene. A DL szánalmas, Safetyk siralmasak, nagyon rendbe kell rakni itt a dolgokat offseasonban ami nem 1 év lesz legalább 2-3 mire valamit felépítenek, de ennél már minden csak jobb lehet.
több mint 12 éve
Ahogy visszanéztem a hétvégi hozzászólásokat, lassan nem is bánom, hogy 2 napig a Villányi- és Szekszárdi borvidéket jártam. Pedig azt hittem majd jól szívni fogom a fogam... 😓 (N) Viszont egy valamit megtanultam: Ha valaki Mecseknádasdon jár, ugorjon be a Hetényi pincészethez :p
több mint 12 éve
Sok dologban egyetértek veled Bear!Szerintem a tegnapi meccs volt az abszolút mélypont. Egy gyengécske csereirányítóval rendelkező Rams azt csinált, amit akart, akkor futottak 10 yardokat, amikor akartak, 260-nál szerencsére megálltak. 5 TD, nincs miről beszélni. S erre csak hab volt a tortán a GL szerencsétlenkedés, hogy ne mondhassuk, hogy a régi jól dolgokból nem marad semmi. Persze sok a hiányzó, de nem mentség rá, mert tudták kik játszhatnak és kik nem. Mi volt az elképzelés? Mert gyakorlatilag 2 perc alatt léket kapott a hajó. A végére süllyedt el teljesen.
több mint 12 éve
Üdv újra!Direkt vártam pár meccset, nem is beszéltem bele semmibe.
Ami a Bears-nél folyik, az számomra elkeserítő....
Leszögezném, hogy az O. nyilván nem is hasonlítható össze azzal, amit az elmúlt években láttunk...ez nagyon tetszik, DE: igazán utálom azt látni, hogy agyonszopat bármelyik csapat bennünket D-ben....és félreértés ne essék, tudom, hogy sok a sérült, de nem ezen múlik. Egyfelől amíg nem volt, addig is szoptunk, csak nem ennyire látványosan, másfelől anno a Packs a B-védelemmel nyert SB-t (persze a kiváló O. vezetésével)
Megértem, hogy váltani kellett a HC-poszton (max. nem értek egyet vele). Most azonban ugyanaz folyik, mint tavaly...egy éve Jay sérülése miatt és az OC dilettantizmusa miatt szívtunk. Most a D és az ST homály...sokkal jobb lett. Én a védelmet szeretem, emiatt nyilván sokkal érzékenyebben érint a változás, mint azokat, akik az O-ért lelkesednek. Amit viszont mindenképpen tartok, hogy ennek a csapatnak nincs arca....nincs miért lelkesedni érte....és ne értsétek félre, nem arról van szó, hogy nem leszek Bears-drukker (mert mindig az leszek), csak ez a csapat nagyon távol áll tőlem (és nem a pöpec offense zavar)
Az elmúlt években kikaptunk 21-17-re, most meg átlagban hiába csinálunk 30 pontot, ha állandóan teletömnek minket, megmondom őszintén, ez engem sokkal jobban idegesít, mintha kapnánk 20-at, és úgy kapunk ki.
Nekem senki ne mondja, hogy rendszeresen a két safety-nek kell szerelnie az ellen RB-jét....Bostic akkora homály, hogy nézni is fáj....sajnos Green a másik....Sasha Baron Cohen pedig a defensive tackle....beszarok....😊
Hirtelen mindenki elfelejtett védekezni, sőt, specben sem tud már játszani senki....eddig Oc-nk volt homály, most helyette lett kettő másik....komolyan mondom, az Öreg tolókocsiban is jobb ennél a kölyöknél....ő fizikailag volt fostalicska a végére, ez a csávó ereje teljében ilyen....jézusom....Briggs pedig kvára kell, látjuk milyen, ha nincs...
Nyilván ember nem ért majd velem egyet, de őszintén szólva nem is zavar, ha így van....én imádtam Bears-meccset nézni, most pedig csak leülök, megnézem, és örülök, ha nyerünk, de ami szeretnivaló volt a csapatban, az nincs meg (legalábbis nekem)....ettől még minden hétem megnézem, csak hiányzik nekem innen valami....hátha jobb lesz....
Kicsit hosszú lett, bocs érte....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Jimmy, sztem 21 pont akkor sem sok. Konzisztensen, hibák nélkül, kulcshelyzetekben jól játszik az O? Nem. Nem mondom, hogy reménytelen, de valami pszichomókus belemászhatna a fejükbe.picidzéez így nem igaz, volt már kulcshelyzetben jó az O többször is, de ha nincs D szart sem ér az egész.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jimmy, sztem 21 pont akkor sem sok. Konzisztensen, hibák nélkül, kulcshelyzetekben jól játszik az O? Nem. Nem mondom, hogy reménytelen, de valami pszichomókus belemászhatna a fejükbe.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Azért nem vagyok elkeseredett, csak nagyon pipa, mert egy katedráról visszarángatott matektanár franchise rekordot dönt. Oké, húztál a védelembe két semmirekellőt jó magasan, a húzóembereid megöregedtek, de egy pocsék védelemből elfogadhatót összerakni azért nem ördöngősség. Az irányítóposztot megoldani! Hány edző bukott bele, mert nem talált irányítót, vagy nem tudott az irányító köré építeni?! Ettől lesz egy franchise versenyképes! Kieett cutler, és három meccsből nyertünk kettőt! Hol van már Caleb Haine?! Amíg Marc Trestman az edző, a Chicago Bears pontokat fog szerezni. Nem is keveset.füligjimmyMegértem, hogy ilyen könnyedén túl tudsz lépni a védelem "teljesítményén", de hát engem a sírás környékez, hogy 258 yardot futnak ellenünk... Ez azért valahol a legalja közelében van. Amikor a meccsen beköpték, hogy "csak" a Jaguars engedett több futott yardot a szezonban... hát...
Azt tudom, hogy Emery jó emberekkel tudja feltölteni az O# oldalát, bizonyította. Most már rohadtul kíváncsi vagyok, hogy a D# oldalával mit tud kezdeni.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Azért nem vagyok elkeseredett, csak nagyon pipa, mert egy katedráról visszarángatott matektanár franchise rekordot dönt. Oké, húztál a védelembe két semmirekellőt jó magasan, a húzóembereid megöregedtek, de egy pocsék védelemből elfogadhatót összerakni azért nem ördöngősség. Az irányítóposztot megoldani! Hány edző bukott bele, mert nem talált irányítót, vagy nem tudott az irányító köré építeni?! Ettől lesz egy franchise versenyképes! Kieett cutler, és három meccsből nyertünk kettőt! Hol van már Caleb Haine?! Amíg Marc Trestman az edző, a Chicago Bears pontokat fog szerezni. Nem is keveset.füligjimmymegtettem hogy legalább 22 pontot szerzünk - sztem keveset szereztünk...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ha nem tudnám h kizúgunk az első körben pártolnám a PO-részvételt, de így inkább nem. Ha meg vki garantálná a denver elleni SB-t azonnal aláírnám, a sb azért más.Egy Super Bowl vereség? Ja nagyon megérné...DeleteAhhoz Super Bowlba kéne jutnunk, az nálam még beleférne..... 😊csi77Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.DeleteÉletben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊
Csak kínomban mosolygok.......csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
De, csak nem egy ilyen védelemmel 😛He? Nem is kell kiállni, ha úgyse nyered meg a bajnokságot?füligjimmyEgy Super Bowl vereség? Ja nagyon megérné...DeleteAhhoz Super Bowlba kéne jutnunk, az nálam még beleférne..... 😊csi77Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.DeleteÉletben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊

több mint 12 éve
Azért nem vagyok elkeseredett, csak nagyon pipa, mert egy katedráról visszarángatott matektanár franchise rekordot dönt. Oké, húztál a védelembe két semmirekellőt jó magasan, a húzóembereid megöregedtek, de egy pocsék védelemből elfogadhatót összerakni azért nem ördöngősség. Az irányítóposztot megoldani! Hány edző bukott bele, mert nem talált irányítót, vagy nem tudott az irányító köré építeni?! Ettől lesz egy franchise versenyképes! Kieett cutler, és három meccsből nyertünk kettőt! Hol van már Caleb Haine?! Amíg Marc Trestman az edző, a Chicago Bears pontokat fog szerezni. Nem is keveset.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jó, GB maradt 5-5 ön
több mint 12 éve
Ilyen alapon minek a jó draftpozíció? Hogy lehessen jó drága bustot húzni?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ezzel a védelemmel? Hát....... 😊Egy Super Bowl vereség? Ja nagyon megérné...DeleteAhhoz Super Bowlba kéne jutnunk, az nálam még beleférne..... 😊csi77Sehogyan. Gyúrjunk mostmár a jobb draftpozícióra azt kész. Ha be is kerülsz a playoffba semmi értelme, képzeld el Denver pl megdöntené a pontrekordot ellenünk.DeleteÉletben kell tartani a reményeket, amíg Briggs, Paea, és Cutler visszatér. Jó front 7 ellen tudtunk haladni, tudtunk pontokat szerezni. Jövő héten Peterson minden létező rekordot megdönt.füligjimmyÉs hogyan? Addig elhalasztjuk a meccseinket? 😊
De ezt most hagyjuk, hülyeség.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png