NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Aki járatos College futballban tud valamit mondani arról hogy milyenek a kilátások számunkra, kiket tudnánk húzni 1-2 körben akik rendbe raknák a védelmet?
több mint 12 éve
Gould hibája látványos volt és kézzel fogható. Meg hát hozzászoktunk ahhoz, hogy nem igen hibázik, kulcspillanatokban meg talán most 3-szor, mióta itt van (9 év). Szóval lehet őt basztatni, csak én nem tenném, mert nyugodtan hozhatunk egy Randy Bullock szerű fiatalt, aki 60%-al rúg... Arról nem is beszélve, hogy működött a futás, miért nem mentünk még picit közelebb, hacsak 4 yarddal is... Amúgy igazad van, abban, hogy lehet nem kellett volna pontot engedni a meccs végén a Vikings drivejából, amikor a saját 5-ükön voltak... de csak lehet. Vagy lehet nem kellene 200+ yardokat kapni, de csak lehet. Vagy esetleg amikor 14 másodperc van az órán 2 időkérésed is van és a félpályáról jössz, lehet hogy többet kellene megtenni 1 yardnál 2 play alatt, de csak lehet. Mert akkor nem kellene 66-ról egy esélytelent rúgatni (s hozzáteszem ismét az kiváló rúgás volt, 60-61-ről simán gól). Meg amúgy is ez a meccs röhej volt, csak Gouldot könnyű elővenni.Működött a futás abban a drive-ban háromszor. Amúgy nem működött a futás. Egész szezonban szarok vagyunk rövid yardos szitukban. Ha futunk, akkor miért nem passzoltunk. Ha passzolunk, oszt belecsapnak, akkor miért nem futottunk. Tökmindegy, a fal közepe nem elég erős. Erre mások is rájöttek, szépen elveszik a széleket, oszt csocsi.
Mehh MNF lesz a Dallas elleni meccs? Na akkor primetimeban ég majd a defense, de legalább Ricsi a meccs előtt eltudja mondani, hogy a kiváló védelem. Muhahhah.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gould hibája látványos volt és kézzel fogható. Meg hát hozzászoktunk ahhoz, hogy nem igen hibázik, kulcspillanatokban meg talán most 3-szor, mióta itt van (9 év). Szóval lehet őt basztatni, csak én nem tenném, mert nyugodtan hozhatunk egy Randy Bullock szerű fiatalt, aki 60%-al rúg... Arról nem is beszélve, hogy működött a futás, miért nem mentünk még picit közelebb, hacsak 4 yarddal is... Amúgy igazad van, abban, hogy lehet nem kellett volna pontot engedni a meccs végén a Vikings drivejából, amikor a saját 5-ükön voltak... de csak lehet. Vagy lehet nem kellene 200+ yardokat kapni, de csak lehet. Vagy esetleg amikor 14 másodperc van az órán 2 időkérésed is van és a félpályáról jössz, lehet hogy többet kellene megtenni 1 yardnál 2 play alatt, de csak lehet. Mert akkor nem kellene 66-ról egy esélytelent rúgatni (s hozzáteszem ismét az kiváló rúgás volt, 60-61-ről simán gól). Meg amúgy is ez a meccs röhej volt, csak Gouldot könnyű elővenni.Mehh MNF lesz a Dallas elleni meccs? Na akkor primetimeban ég majd a defense, de legalább Ricsi a meccs előtt eltudja mondani, hogy a kiváló védelem. Muhahhah.
több mint 12 éve
Úgy látom több helyen is Gould nyakába akarják varrni a vereséget a kihagyott FG miatt.Az persze természetes hogy a D nem tudta tartani őket 4&11 nél a saját 5 ösnél és végigmenetelte pályán. Illetve az offense hívások is benne volt vastagon az egészben, bár én most elnézném nekik mert csak ők nyerték a meccseket eddig.
több mint 12 éve
Amióta itt a többség nézi a focit, azóta a Bears D vagy nagyon jó volt, de legalábbis mindig elment. Most jutottunk el egy olyan pontra, hogy a liga söpredéke ez az egység. Ezt is lekell nyelni, bármilyen nehéz. Nekem is az. Bízzunk a legjobbakban én 2-2-t tippelek erre a 4 meccsre, a vége 8-8, a draft körök közepén választasz, lehet turbózni a keretet. 2007 óta követem a Bearst hát 1 PO azóta összejött, nyílván ez is több, mint mondjuk az Oaklandnek azóta, meg kevesebb is jó pár csapaténál. Reméljük jövőre összejön, bár 14-ben az Atlanta sem lesz ilyen rossz pl. Nehéz ügy az tuti.
több mint 12 éve
A hülye közgazdász fejemmel ismét számolgatok kicsit…valamit azért összekevertek: pont hogy ez az a sportág ahol van rá példa hogy valaki inkább kikap ha ezzel javít a drafthelyén, ez már többször előfordult. Persze nem úgy van lekommunikálva hogy "márpedig mi most kikapunk bárki jön is szeme", de a háttérben igenis születnek ilyen (egyébként ésszerű és a csapat jövőjét szem előtt tartó) döntések. Ez nem volt meg tavaly és emiatt csúsztunk ha jól emlékszem több mint 10 drafthelyet, aminek igenis van jelentősége, főleg most hogy talán van is valaki aki nem úgy választ mint a south parkban www.youtube.com/watch?v=wz-PtEJEaqY
6:6-tal állunk.
Ha WC helyen akarunk becsúszni, akkor az NO-CAR kettősnél 3-mal, a SF-nél 2-vel, míg az ARZ-nál 1-gyel több győzelmet kellene szereznünk, ami nem tűnik túl egyszerűnek, így szerintem a WC elúszott.
Tehát meg kellene nyernünk a csoportot.
Detroit (7:5) hátralévő 4 ellenfelének eredményei 21:26:1, a Green Bay-é (5:6:1) 21:27, míg (6:6) a mienk 23:24:1.
Mivel a Detroit mindkétszer megvert minket, így egyenlő mutatók mellett Ők az NFC North bajnokai. Tehát 2-vel több győzelmet kell szereznünk Náluk és legalább ugyanannyit, mint a Green Bay.
Az O-t látva meglehetne, de ezzel a D-vel sajnos szerintem esélytelen.
Lehet, hogy a mi magyar fejünkkel feladnánk az utolsó 4 meccset a jobb draft pozícióért, de Ők nem magyarok, hanem amerikaiak, akiknek ez a sport a lételemük és hatalmas pénz van benne, így harcolni fognak, de sajnos ezzel a D-vel 8:8 (esetleg 9:7) lesz az eredményünk, amellyel nem fogunk idén sem bejutni PO-ba.Medve81
amúgy miért gondolja mindenki h verjük a clevelandet? miben fog az különbözni a rams elleni meccstől?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A hülye közgazdász fejemmel ismét számolgatok kicsit…6:6-tal állunk.
Ha WC helyen akarunk becsúszni, akkor az NO-CAR kettősnél 3-mal, a SF-nél 2-vel, míg az ARZ-nál 1-gyel több győzelmet kellene szereznünk, ami nem tűnik túl egyszerűnek, így szerintem a WC elúszott.
Tehát meg kellene nyernünk a csoportot.
Detroit (7:5) hátralévő 4 ellenfelének eredményei 21:26:1, a Green Bay-é (5:6:1) 21:27, míg (6:6) a mienk 23:24:1.
Mivel a Detroit mindkétszer megvert minket, így egyenlő mutatók mellett Ők az NFC North bajnokai. Tehát 2-vel több győzelmet kell szereznünk Náluk és legalább ugyanannyit, mint a Green Bay.
Az O-t látva meglehetne, de ezzel a D-vel sajnos szerintem esélytelen.
Lehet, hogy a mi magyar fejünkkel feladnánk az utolsó 4 meccset a jobb draft pozícióért, de Ők nem magyarok, hanem amerikaiak, akiknek ez a sport a lételemük és hatalmas pénz van benne, így harcolni fognak, de sajnos ezzel a D-vel 8:8 (esetleg 9:7) lesz az eredményünk, amellyel nem fogunk idén sem bejutni PO-ba.
több mint 12 éve
Nem igazán vagyok tájékozott college prospectekben, de én azt nem látom, hogy minőségi különbség lenne a kb 15 és 20 draft hely között a Bears esetében, ha az első két körös need egy monster DT és egy corner.
több mint 12 éve
Persze mindenki szeretné, hogy rájátszásba jussunk. De a a két héttel ezelőtti rams elleni meccs után,ahol abszolút csőd lett a futás elleni védelem valamiféle javulást vagy elképzelést vártam volna a Vikes ellen,hogy látják a csapatban mit kéne javítani hogyan stb(a rengeteg sérült ellenére).Ehhez képest mit látok?Ugyanolyan elképzelés nélküli semmilyen sz@r volt az egész csapat és megint kaptunk ezer yardot futásból és a csere irányító passzolt szét.Ezek után nem igazán tudom mit akarunk egy nem 3-8-1 es csapat ellen. Jelenleg ha bejutnánk a rájátszásba a Frisco val játszanánk,ahol szerintem legalább 20 pont különbség lenne közöttünk.
több mint 12 éve
Ok, tudom én, hogy minimális a sansz, csak az nem sportemberi gondolkodás, hogy innentől kezdve bukjunk a draft miatt.Én reménykedem a playoffban. Sokan írjátok, hogy minek a po , meg a jó draftpozícióra kéne koncentrálni. Olyan sokat jelentene a draftot tekintve a "szebb jövő" szempontjából, ha elbuknánk direkt ezt a négy meccset? Ennyi erővel akkor ki sem kellett volna állni Jay első sérülése után. tudom, ha bejutnánk, mindenki velünk akarna játszani, látva ezt a fos d-t. de én úgy szeretnék januárban is Bears-meccset látni! Na!!!!! 😊promaxszerinted én nem szeretnék??? idáig folyamatosan számolgattam hogy hogy nézünk ki, meg hogy mennyire vagyunk elegek de egyszerűen be kell látni hogy ez nem a mi évünk. Csak és kizárólag Rodgers sérülése ill. a Detroit szokásos bénázásai miatt vagyunk (lettünk volna ha nyerünk tegnap) még versenyben, de ez csak a látszat. Mond el hogy fogunk mi ilyen D teljesítménnyel megverni a maradék 4 ellenfélből legalább 3-at? Elmondom, sehogy, ha ezt a Vikest nem tudtuk nagy valószínűséggel a Dallas sem fog idén menni (pedig őket ütöttük még tavaly is, idegenben) és az Eagles sem (őket is vertük 2 éve, idegenben).
Egyszerűen a kíváló O-ünk csak átlagos eredményekre képes a D miatt, és tényleg furcsa hogy mennyire megfordult ez. A ciki az hogy mindig közbe jön valami ami kinyírja a szezont, eddig Cutler sérülése volt, most meg a szétesett D és mindenki más sérülése.
Tanulóévnek volt ez szánva alapból, de ha nem tanulnak belőle akkor komoly baj lesz később is mert itt nem csak a sok sérült a probléma.davemayer
több mint 12 éve
Én reménykedem a playoffban. Sokan írjátok, hogy minek a po , meg a jó draftpozícióra kéne koncentrálni. Olyan sokat jelentene a draftot tekintve a "szebb jövő" szempontjából, ha elbuknánk direkt ezt a négy meccset? Ennyi erővel akkor ki sem kellett volna állni Jay első sérülése után. tudom, ha bejutnánk, mindenki velünk akarna játszani, látva ezt a fos d-t. de én úgy szeretnék januárban is Bears-meccset látni! Na!!!!! 😊promaxszerinted én nem szeretnék??? idáig folyamatosan számolgattam hogy hogy nézünk ki, meg hogy mennyire vagyunk elegek de egyszerűen be kell látni hogy ez nem a mi évünk. Csak és kizárólag Rodgers sérülése ill. a Detroit szokásos bénázásai miatt vagyunk (lettünk volna ha nyerünk tegnap) még versenyben, de ez csak a látszat. Mond el hogy fogunk mi ilyen D teljesítménnyel megverni a maradék 4 ellenfélből legalább 3-at? Elmondom, sehogy, ha ezt a Vikest nem tudtuk nagy valószínűséggel a Dallas sem fog idén menni (pedig őket ütöttük még tavaly is, idegenben) és az Eagles sem (őket is vertük 2 éve, idegenben).
Egyszerűen a kíváló O-ünk csak átlagos eredményekre képes a D miatt, és tényleg furcsa hogy mennyire megfordult ez. A ciki az hogy mindig közbe jön valami ami kinyírja a szezont, eddig Cutler sérülése volt, most meg a szétesett D és mindenki más sérülése.
Tanulóévnek volt ez szánva alapból, de ha nem tanulnak belőle akkor komoly baj lesz később is mert itt nem csak a sok sérült a probléma.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én reménykedem a playoffban. Sokan írjátok, hogy minek a po , meg a jó draftpozícióra kéne koncentrálni. Olyan sokat jelentene a draftot tekintve a "szebb jövő" szempontjából, ha elbuknánk direkt ezt a négy meccset? Ennyi erővel akkor ki sem kellett volna állni Jay első sérülése után. tudom, ha bejutnánk, mindenki velünk akarna játszani, látva ezt a fos d-t. de én úgy szeretnék januárban is Bears-meccset látni! Na!!!!! 😊
több mint 12 éve
4 meccs van hátra,Dallas, Browns,Eagles, Packers Ebből sztem kb 3 hozható, ha mind a 4 et hoznánk meglehetne a playoff bár minek..
több mint 12 éve
Szarkazmus??!Helmut ZimmerA héten harminckettőből huszonhárom találat. Köszönöm a játékot.
Ha lenne egy kis időm, újra elkezdeném nézni azt a sorozatot.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Amúgy Dave mi bajod Lovie és Ánhelo draftjaival? Teljesen jók. Ott van pl. Benson, vagy Okwo, Wolfe, Carimi, Chris Williams, Harrison, Gilbert, Iglesias. Mind-mind kiváló karriert mondhattak magukénak. Mehhehhh. Vagy pl. Lafevour (akit Starks helyett húztunk), Enderle stb. Csak kíváncsiságból olvasgatok mockokat. Többnyire a DT, DE duó egyike az 1. kör, bár láttam már Johnny Manzielt is, ott konkrétan lefordultam a székről. Az elmúlt két évben asszem elég jól belőttük a posztokat, legalábbis ami az első két kört illeti. Sztem idén is ez lesz.
több mint 12 éve
Ne várjunk jövőre se csodát sztem, ehhez a D-hez legalább 2 év kell, egyszerűen mire újra felépítenéd erre a gerincre az visszavonul... most esszük még amit Lovie a kiváló draftjaival ránk hagyott.Részben egyetértek, részben nem. Az offenseben látunk nagyon pozitív jeleket. McCown tényleg jó, de semmi extrát nem kértek tőle, bár még is hozzátette pl az első TD passznál. Cutlerral szerintem is még jobb lenne az egész. Igazából a 6. hét óta nem játszott, a Lions ellen hiba volt pályára küldeni 50-60%-osan. De már a Saints (már amikor megvédték) és a Giants ellen is remekül játszott. Azóta pedig még csiszolódott a gépezet. Apropó McCown azért a snapek többségében elsőrangú védelmet kapott, én Bears OL-t még nem láttam ilyen hatékonyan irányítót védeni. Mike Tice a liga legjobb OL edzője, Istenem ilyenkor annyira, de annyira pofán verném Loviet. Amiben előre kell lépni, hogy hiába csinálunk 400+ yardokat konstansan, több pontot kell a táblára tenni belőle. Viszont ha azt vesszük, hogy egy offseason alatt ennyire markánsan előreléptünk, ezt a következő szezonig meg lehet még ugrani.
davemayer
A defenset visszahozni egy közepes szintre, mert már azzal is +3 győzelmünk lenne idén, viszont sztem 1 offseason alatt simán kivitelezhető. A Siants D is egy koordinátor váltással mindenidők egyik legszarabb egységéből egy jó közepessé vált. Azt meg ne mondja senki, hogy egy első körös safety, meg egy CB dobott ennyit az egységen. Tuckerrel mellé nyúltunk, pedig én is támogattam az idehozatalát. Ezt be kell látni, az offseasonben elküldeni, s kinevezni egy jó DC-t. Ez így egyszerűnek tűnik, pedig ugye Lovie Smith is ebbe bukott bele. Egyenlőre Trestman első szezonja is emiatt megy gallyra. Más kérdés, hogy Lovie ragaszkodott az embereihez Turner pl, aki meg egy picit életet lehelt abba a szarba azt meg nem tartotta meg, helyette kinevezte azt a hegy méretű gyökeret. Trestmannek viszont van még lehetősége jó döntéseket hozni, ha nem teszi meg, akkor Lovie Smith útjára léphet. A másik, hogy az OL-t belül meg erősíteni. Ezt egy új centerrel kellene indítanunk. Én Slausonhoz sem ragaszkodok, de ő még hagyján. Bushrod többé-kevésbé OK, Webbhez képest ég és föld, felőlem még Mills is maradhat, ha tud fejlődni.
Briggsben még lehet 1 max 2 jó év. Utána jöhet Greene, aki még nem NFL kezdő szint. Bostic végképp nem az, hoznék egy MLB (mert DJ kétlem, hogy egészséges maradna), Anderson felőlem maradhat. A DL-t kitárgyaltuk már a 3-4-es átállás lehetőségeivel. (Ratliff az elején jó volt, aztán nem játszott, pedig jól dolgozott sztem). A secondary van romokban, de én továbbra is tartom, hogy a két safety botrányos játéka edzői hiba. S az is pöttyet kiemeli őket, hogy futás ellen állandóan nekik kéne szerelni, ami már rég rossz. Elit szintre felépíteni a D-t lesz 3 év is, viszont egy közepesre visszajönni az 1 offseason, 1 koordinátor váltás, 2-3 új ember.
DeKamillást is kivágod of course, ahogy a játékosok közül Hester, Weems, E. Bennett, Podlesh, Bush, Peppers 6-ost is.
több mint 12 éve
Ha már meg lettem szólítva, azt mondom, Cuttlerrel nyertünk volna. Ennyi.Josh McCown 355 yard, 2 TD-0INT. Cutlernek mikor voltak ilyen fantázia foci pontjai! Soha! Soha!Lóf*szt, hajrá a 10 győzelemért. Ha az meglesz, akkor úgy fog alakulni a többi eredmény, hogy becsúszunk a rájátszásba. Komolyan gondolom. Előbb-utóbb kidobja a gép a három cseresznyét. Elnézést kérek, én nem tudom ezeket a vereségeket komolyan venni. A tegnapit pédául túlvuduztam.füligjimmyNa ja, ha Ponder fentmarad megnyertük volna... 😛Delete
A legismertebb magyarországi sztárszakértőt kérdezném, hogy szerinte meglett volna e ez a vereség Cutlerrel? Szerintem nem, de valaki majd úgyis megmagyarázza, hogy igen.füligjimmy
több mint 12 éve
Szarkazmus??!Josh McCown 355 yard, 2 TD-0INT. Cutlernek mikor voltak ilyen fantázia foci pontjai! Soha! Soha!Lóf*szt, hajrá a 10 győzelemért. Ha az meglesz, akkor úgy fog alakulni a többi eredmény, hogy becsúszunk a rájátszásba. Komolyan gondolom. Előbb-utóbb kidobja a gép a három cseresznyét. Elnézést kérek, én nem tudom ezeket a vereségeket komolyan venni. A tegnapit pédául túlvuduztam.füligjimmyNa ja, ha Ponder fentmarad megnyertük volna... 😛Delete
A legismertebb magyarországi sztárszakértőt kérdezném, hogy szerinte meglett volna e ez a vereség Cutlerrel? Szerintem nem, de valaki majd úgyis megmagyarázza, hogy igen.füligjimmy
több mint 12 éve
Josh McCown 355 yard, 2 TD-0INT. Cutlernek mikor voltak ilyen fantázia foci pontjai! Soha! Soha!Lóf*szt, hajrá a 10 győzelemért. Ha az meglesz, akkor úgy fog alakulni a többi eredmény, hogy becsúszunk a rájátszásba. Komolyan gondolom. Előbb-utóbb kidobja a gép a három cseresznyét. Elnézést kérek, én nem tudom ezeket a vereségeket komolyan venni. A tegnapit pédául túlvuduztam.füligjimmyNa ja, ha Ponder fentmarad megnyertük volna... 😛Delete
A legismertebb magyarországi sztárszakértőt kérdezném, hogy szerinte meglett volna e ez a vereség Cutlerrel? Szerintem nem, de valaki majd úgyis megmagyarázza, hogy igen.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lóf*szt, hajrá a 10 győzelemért. Ha az meglesz, akkor úgy fog alakulni a többi eredmény, hogy becsúszunk a rájátszásba. Komolyan gondolom. Előbb-utóbb kidobja a gép a három cseresznyét. Elnézést kérek, én nem tudom ezeket a vereségeket komolyan venni. A tegnapit pédául túlvuduztam.füligjimmyNa ja, ha Ponder fentmarad megnyertük volna... 😛

több mint 12 éve
Lóf*szt, hajrá a 10 győzelemért. Ha az meglesz, akkor úgy fog alakulni a többi eredmény, hogy becsúszunk a rájátszásba. Komolyan gondolom. Előbb-utóbb kidobja a gép a három cseresznyét. Elnézést kérek, én nem tudom ezeket a vereségeket komolyan venni. A tegnapit pédául túlvuduztam.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lovie Smitht vissza DC-nek 😛 😀. Vagy Fraziert, ha kirúgják a Minnyből. S ezt komolyan mondom. Ő jó szakember.tüsi91És hozná Singletaryt LB edzőnek. Bármikor aláírnám, nagyon jól mutatna.
Packerst verjük meg valahogy még azt kész. Cutler meg játsszon végig jól a maradék meccseken és akkor semmi alibi ok nem lesz elengedni.

több mint 12 éve
2-3-mal állunk a csoporton belül, azért a lionstól oda-vissza kikapni... na az a hazai meccs volt még ennyire idegesítő kb mint ez a mai
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
egy dolgot remélek, és az az hogy ezután már nem nyerünk meccset (ha belefér akkor a szezonzárót esetleg). A háttérben Trestman üljön le a főnökeivel és mondja meg nekik hogy miért kell fű alatt szépen leadni ezeket a meccseket.Ne várjunk jövőre se csodát sztem, ehhez a D-hez legalább 2 év kell, egyszerűen mire újra felépítenéd erre a gerincre az visszavonul... most esszük még amit Lovie a kiváló draftjaival ránk hagyott.
Szégyen az hogy ilyen csoportellenfelekkel, úgy hogy azok így állnak 4 meccsel a vége előtt vége van a szezonnak. Illett volna versenyben lenni idén, ilyen esély nem lesz jövőre, de lehet addig amíg Rodgers GB-ben van soha.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Minden nagyon jó, minden nagyon tetszik... Ja nem. Amíg a D karistolt, nem tudtuk kihasználni. Utána már az O volt jó, erre a D lefosta a bokáját. Januárra adtak nekünk szabad programot......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png