NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a kérdés már korábban felmerült bennem, Urlacher távozásával ki lett a "cséká" az öltözőben?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
"Bears have ruled out Jay Cutler from Monday night game vs. Dallas."
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
McCown különb védelmet kapott a meccsein, mint Cutler...Más. Forte 1416 scrimmage yardot hozott össze. Bravúros 4 meccsel talán még a 2000 is összejöhet. Ám reálisabb az 1800-1900 yard közötti mennyiség, amelynél csak Walter Payton tudott többet egy szezonban. Sweetness után Forte talán a klub legjobb futója lesz, vagy már most is az Neil Andersont és Gale Sayerst megelőzve. Azt hiszem ez nem rossz karrier.
Cutler pedig 486 yardra van attól, hogy a franchise történetének legtöbb yardját passzoló iránítója legyen.
több mint 12 éve
Az hogy idén kevesebb ütést kapott és jobb lett a fal az tény, de vegyük észre hogy az előtte eltelt időben pedig embertelen mennyiségűt kapott, szerintem csoda h eddig maradandó sérülés nélkül megúszta (és ez nem barokkos túlzás, tényleg annyit kapott amit egy átlagos felépítésű irányító egészsége sokkal előbb megsínylett volna). Volt egy statisztika hogy azonos idő alatt nálunk pontosan kétszer annyi sacket (nem hitet v hurry-t, sacket) kapott mint denveri évei alatt... Ezek azért nem elhanyagolható dolgok.Ehhh. 😒 Semmi rossz gondolat nem volt mögötte...csupán tényt közöltem. Az O line hibája? Sztem az jobb lett idén... vagy nem? Olyan O line a földön nincs ahol nem ütik meg az irányítót egy meccsen sem. Cutler egyszerűen szarul viseli ezeket. 😊GreengoAmúgy Cutler jó lenne továbbra is csak egy baja van...., hogy nem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont.GreengoJajj kérlek mond még azt is hogy ez az ő hibája...Delete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ehh... szóval akkor most az ő hibája 😀 Ha elég sokszor mondod, lehet majd mi is el fogjuk hinni xDEhhh. 😒 Semmi rossz gondolat nem volt mögötte...csupán tényt közöltem. Az O line hibája? Sztem az jobb lett idén... vagy nem? Olyan O line a földön nincs ahol nem ütik meg az irányítót egy meccsen sem. Cutler egyszerűen szarul viseli ezeket. 😊GreengoAmúgy Cutler jó lenne továbbra is csak egy baja van...., hogy nem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont.GreengoJajj kérlek mond még azt is hogy ez az ő hibája...Delete
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Ehhh. 😒 Semmi rossz gondolat nem volt mögötte...csupán tényt közöltem. Az O line hibája? Sztem az jobb lett idén... vagy nem? Olyan O line a földön nincs ahol nem ütik meg az irányítót egy meccsen sem. Cutler egyszerűen szarul viseli ezeket. 😊Amúgy Cutler jó lenne továbbra is csak egy baja van...., hogy nem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont.GreengoJajj kérlek mond még azt is hogy ez az ő hibája...Delete

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Nem igazán értem a vezetőséget, biztos arra alapoznak ha Mccownal ilyen jól megy a rendszer akkor mással is jól menne, lehet hogy ez így van de szerintem nem.Pepperst meg Hestert el kell küldeni jövőre és meg is van Cutler bére.hpeter93Szted ezt a vezetőség böfögte fel? Emery nem akarja használni a franchise taget? Szóljatok Meltonnak, átverték! A lehető legjobb megoldás, ha tagelik, főleg a sérülések miatt. 16 millió 1 évre, az nem kevés, ha aláír olyat, amikor a szerződés végén csak bónusz, és reméli, hogy még nem tette tönkre az a kurva sok pofon, amit kapott, akkor fanki. Ha nem, akkor is. AJ Mcarron, nem vicceljünk, NFL szintű fala volt a koliban, dobjon már meg egy meccsen hatszor egy tight endet 15 yardos seam route-on tisztességesebb D ellen. Boyd most mutatta meg, hogy abszolút nem tud kezdeni semmit a nyomással, nincs NFL fal, ami imeg tudná védeni. Ha irányítót akarnak, akkor húzzák be azt, akit akarnak az első körben, feltrade, oszt hadd szóljon. Ne ilyen félmegoldásokkal operáljunk.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Amúgy Cutler jó lenne továbbra is csak egy baja van...., hogy nem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont.GreengoJajj kérlek mond még azt is hogy ez az ő hibája...

több mint 12 éve
Nem tudom a game manager kifejezésről miért pont A. Smith ugrott be neked. 😊 Ebben a ligában van még pár game manager QB aki nem mellesleg még eredményes is. ( sztem az nem rossz ha vki jól manageli a gamet 😀 ) Emellett sztem McCarron egy clutch forma és sokra fogja vinni az NFL-ben. Egyelőre nem értékelik túl a mockokban(2. kör, de tudjuk mit érnek a korai mockok), de szinte biztosra veszem, hogy jön Ő még feljebb (nem véletlen, hogy Heismann esélyes)....nem is kicsit. 😉Mariota marad az egyetemen. Ha mindenképpen kell vki akkor AJ. McCarron. 😊GreengoJavíts ki, ha tévedek McCarron egy tipikus game manager QB. Egy Alex Smith. Vagy nem jól gondolom? Mert ha igen, akkor aztán tényleg hagyjuk.tüsi91
Amúgy Cutler jó lenne továbbra is csak egy baja van...., hogy nem tud egészségesen lehozni egy teljes szezont.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mariota marad az egyetemen. Ha mindenképpen kell vki akkor AJ. McCarron. 😊GreengoJavíts ki, ha tévedek McCarron egy tipikus game manager QB. Egy Alex Smith. Vagy nem jól gondolom? Mert ha igen, akkor aztán tényleg hagyjuk.
több mint 12 éve
Nem igazán értem a vezetőséget, biztos arra alapoznak ha Mccownal ilyen jól megy a rendszer akkor mással is jól menne, lehet hogy ez így van de szerintem nem.Pepperst meg Hestert el kell küldeni jövőre és meg is van Cutler bére.
több mint 12 éve
Ha megakarják tartani Cutlert és tesznek elé egy korrekt ajánlatot ő maradni fog. Ha mégse akkor nézzük a jelölteket: most az ilyen elrugaszkodott Michael Vick ötleteket hagyjuk, aki normálisan belenéz a dolgokba (és nem gyűlöli elvakultan Cutlert) az egyértelműen JC mellett van. Most komolyan ki lenne? Schaub? vagy ki? Manziel, na köszi akkor McCown maradjon. Mettenberger elcsettintette az ACL-jét 6 hónap innentől kezdve, tehát a draftig senki nem látja, Boyd és Mariota marad, az összes normális embert kiveszik előlünk.Mariota marad az egyetemen. Ha mindenképpen kell vki akkor AJ. McCarron. 😊
Persze szerencsére idén a QB a legnagyobb probléma. A defenseért meg gondolom Cutler a felelős. Mint mindenért, ha nem nyer a csapat.tüsi91

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ha megakarják tartani Cutlert és tesznek elé egy korrekt ajánlatot ő maradni fog. Ha mégse akkor nézzük a jelölteket: most az ilyen elrugaszkodott Michael Vick ötleteket hagyjuk, aki normálisan belenéz a dolgokba (és nem gyűlöli elvakultan Cutlert) az egyértelműen JC mellett van. Most komolyan ki lenne? Schaub? vagy ki? Manziel, na köszi akkor McCown maradjon. Mettenberger elcsettintette az ACL-jét 6 hónap innentől kezdve, tehát a draftig senki nem látja, Boyd és Mariota marad, az összes normális embert kiveszik előlünk.Persze szerencsére idén a QB a legnagyobb probléma. A defenseért meg gondolom Cutler a felelős. Mint mindenért, ha nem nyer a csapat.
több mint 12 éve
Egészen biztos hogy hosszú sztori lesz. Kurvára nem örülök. Talán még sírok is, ezt eldönteni rátok bízom |8Chicago Bears quarterback Jay Cutler is heading toward free agency. The only think that would prevent him from hitting free agency would be a contract extension or the franchise tag. The latter isn't an option that Bears general manager Phil Emery wants to use. Some have speculated that Bears head coach and quarterback guru Marc Trestman might find someone more suitable to his style and someone that he can mold. Cutler has said that he wants to stay.Bekina ez egy nagy huzavona kezdete sztem...davemayer
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Chicago Bears quarterback Jay Cutler is heading toward free agency. The only think that would prevent him from hitting free agency would be a contract extension or the franchise tag. The latter isn't an option that Bears general manager Phil Emery wants to use. Some have speculated that Bears head coach and quarterback guru Marc Trestman might find someone more suitable to his style and someone that he can mold. Cutler has said that he wants to stay.Bekina ez egy nagy huzavona kezdete sztem...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Chicago Bears quarterback Jay Cutler is heading toward free agency. The only think that would prevent him from hitting free agency would be a contract extension or the franchise tag. The latter isn't an option that Bears general manager Phil Emery wants to use. Some have speculated that Bears head coach and quarterback guru Marc Trestman might find someone more suitable to his style and someone that he can mold. Cutler has said that he wants to stay.
több mint 12 éve
Amikor elkezdték közvetíteni itthon 05-06 környékén akkor a Bears D a toppon volt, azóta ez megragadt. Tavaly is jó volt. De pl a Superbowlt követő idényben egy kalap szar, 08-ban közepes, 09-ben Urlacher nélkül gyenge, aztán Marinelli rázta őket gatyába, 2010 rendben volt, 11-ben Cutler ujjtöréséig elég harmatos volt, utána erőn felül teljesítettek, csakhát ugye... tavalyi szezon rendben volt, bár a végén megzuhantak már ők is. Amúgy igaza van a cikknek ez tényleg nem gyenge. Ez szánalmas 😀.tüsi91+1
Még jó, hogy végig olvastam a hozzászólásodat, mert konkrétan ugyanezt akartam írni 😀
több mint 12 éve
Amikor elkezdték közvetíteni itthon 05-06 környékén akkor a Bears D a toppon volt, azóta ez megragadt. Tavaly is jó volt. De pl a Superbowlt követő idényben egy kalap szar, 08-ban közepes, 09-ben Urlacher nélkül gyenge, aztán Marinelli rázta őket gatyába, 2010 rendben volt, 11-ben Cutler ujjtöréséig elég harmatos volt, utána erőn felül teljesítettek, csakhát ugye... tavalyi szezon rendben volt, bár a végén megzuhantak már ők is. Amúgy igaza van a cikknek ez tényleg nem gyenge. Ez szánalmas 😀.
több mint 12 éve
Most komolyan?! Ő nem megsértődött emberként távozott innen? Szerintem nem vágyik vissza..amiatt ahogy kitették...de majd kiderül. Szerintem más csapat élén fogjuk látni őt.A mi szempontunkból kicsit off, de a hpeter által linkelt cikk olvasása közben azon morfondíroztam, hogy a Bears D tavalyi kontra idei éve vajon hogy hat majd Lovie jövőjére? Elgondolkozhat-e szerintetek valaki azon, hogy megkínálja egy edzői állással?dcsicsakJöjjön vissza Tucker helyére! 😊promax
" Az NFC Josh Gordonja Alshon Jefferey volt, hiszen 249 elkapott yardja és 2 TD-je is egészen hihetetlen, csakhogy a Bears is kikapott, mégpedig attól a csapatból, amely szerintünk a hét támadóját adta. Adrian Petersonról van szó, aki ismét egyszemélyes támadósort alakított a hétvégén, és 211 futott yardot szorgoskodott össze a Bears egyébként nem gyenge védelmével szemben. " Ezt a TD magazin sorai közül ragadtam ki. A szerkesztők biztos nem néztek tavaly óta Bears meccset,de szerintem statisztikák sem. 😀 .."egyébként nem gyenge védelmével szemben" ..szhööö 😀 😀
több mint 12 éve
A mi szempontunkból kicsit off, de a hpeter által linkelt cikk olvasása közben azon morfondíroztam, hogy a Bears D tavalyi kontra idei éve vajon hogy hat majd Lovie jövőjére? Elgondolkozhat-e szerintetek valaki azon, hogy megkínálja egy edzői állással?dcsicsakJöjjön vissza Tucker helyére! 😊
több mint 12 éve
A mi szempontunkból kicsit off, de a hpeter által linkelt cikk olvasása közben azon morfondíroztam, hogy a Bears D tavalyi kontra idei éve vajon hogy hat majd Lovie jövőjére? Elgondolkozhat-e szerintetek valaki azon, hogy megkínálja egy edzői állással?
több mint 12 éve
Coach Tucker has dealt with a lot of adversity in terms of having to deal with a lot of different working parts and players on a week-to-week basis. I think he's a very strong communicator and motivator. The unit showed progress this past week. The defense has helped us win every game that we have won. And we are very focused just as coach Tucker is to continue to improve."Attól, hogy ezt mondja 4 körrel a vége előtt, még simán kivághatja az első offseason napon. Nem emlékszek pontosan a tegnapi ebédemre, arra meg hogy Smith-t ekézte-e végképp, de attól még a meccs utáni hétfőn(?) ki lett rakva.
Phil Emery mondta ezt és azért kicsit nonszensz xD
Ui: Itt egy elég jó cikk a védelemről, itt is megemlíti azt cikk iró amit már jópáran mondtak a forumon hogy mekkelek alkalmatlan De-nek.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000292424/article/chicago-bears-playoff-hopes-falling-victim-to-atrocious-defensehpeter93
több mint 12 éve
Coach Tucker has dealt with a lot of adversity in terms of having to deal with a lot of different working parts and players on a week-to-week basis. I think he's a very strong communicator and motivator. The unit showed progress this past week. The defense has helped us win every game that we have won. And we are very focused just as coach Tucker is to continue to improve."Phil Emery mondta ezt és azért kicsit nonszensz xD
Ui: Itt egy elég jó cikk a védelemről, itt is megemlíti azt cikk iró amit már jópáran mondtak a forumon hogy mekkelek alkalmatlan De-nek.
több mint 12 éve
Baszogatják..Gouldot,de amikor a lába kellet pl tavaly a Carolina ellen,akkor az jó volt nem? Ő is ember..hibázott. Nagy kaland....nem rajta ment el a meccs,hanem a hitvány D-n. Komolyan mondom emiatt lettem Bears drukker,...de kezdem ezt az idei gombocót egyre nehezebben viselni...és lenyelni egyáltalán nem tudom...fortyogok magamban folyamatosan és sajnos ez meghatározza alapjaiba véve a hétköznapjaimat. Gondolom,hogy nem csak Tüsi és én vagyok ezzel így, hanem a többi fanatikus dukker innen! 😕