NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Szezon után elérhető lesz Greg Williams, Wade Phillips, esetleg Rex Ryan.füligjimmy
Rex és Wade 3-4-es edzők. nem is tudom. Macik játszottak már 3-4-es alapot?
(egyébként Gregg)

éjszaka meg... na majd kiderül.

Josh McCown!
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Eldől a sorsunk a tehenészek ellen. Jó hajnalozást minden medvének, most nem tudok veletek eredménykövetőzni, majd este nézem meg az ismétlést. Szurkoljátok ki a győzelmet! Mackóóóóóóóó!!!!!
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Egen, Sara Hanne elég durván fotoshoppolja a képeit. Megerőszaklova éreztem magam, mikor látam róla egy fotót a'la nature. De én vállalom a tévedéseimet. Ilyen kiváló ember vagyok.
füligjimmy
James, ön egy jellem. Sőt, Jellem!

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Trestman lányokért a mai este erejéig én is bejelentkeznék.. 😀
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

Ha már a Trestman lányokról volt téma 😀

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
füligjimmy
Amúgy Chloe szerintem is jobban néz ki:
 www.chicagonow.com/mayor-daily/2013/01/trestman-daughters-hot-123/
😉James007
Egen, Sara Hanne elég durván fotoshoppolja a képeit. Megerőszaklova éreztem magam, mikor látam róla egy fotót a'la nature. De én vállalom a tévedéseimet. Ilyen kiváló ember vagyok.

Uraim, holnap szabin leszek, éjszaka meccs! Az utolsó lehetőség a rájátszásra, és a csoportgyőzelemre.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
füligjimmy
Amúgy Chloe szerintem is jobban néz ki:
 www.chicagonow.com/mayor-daily/2013/01/trestman-daughters-hot-123/
😉
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
na, így még lesz tétje szerencsére a mnf-nak, tátátá... 😊

www.youtube.com/watch?v=OmWlrtpqp40

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha neadjisten kikap a Lions, komolyan elgondolkodok azon, hogy szabit veszek ki keddre. Nagy rájtszáshangulat lesz, Iron Mike mezét visszavonultatják. Nem hiszem, hogy nyer a csapat, McCown egy abszolút megtört ember benyomását keltette múlt héten, de láttunk már nagyobb csodákat.füligjimmy
C/ATT YDS AVG TD INT RTG
J. McCown 23/36 355 9.9 2 0 114.9

nálam nem ilyen egy megtört ember teljesítménye.... tudom ott volt AJ, Forte körülötte, de eltekintve a 4. negyedet nem volt rosszsoma80
Egész mecsen egy semmi volt. 6 pontot szereztünk az első félidőben, folyamatosan az elkapók bokájához dobált. Felhajított 3 labdát, abból kettőt AJ elhúzott, egyet meg leütött a védő elől. A negyedik negyedtől meg egy kalap szar volt konkétan.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Ha neadjisten kikap a Lions, komolyan elgondolkodok azon, hogy szabit veszek ki keddre. Nagy rájtszáshangulat lesz, Iron Mike mezét visszavonultatják. Nem hiszem, hogy nyer a csapat, McCown egy abszolút megtört ember benyomását keltette múlt héten, de láttunk már nagyobb csodákat.füligjimmy
C/ATT YDS AVG TD INT RTG
J. McCown 23/36 355 9.9 2 0 114.9

nálam nem ilyen egy megtört ember teljesítménye.... tudom ott volt AJ, Forte körülötte, de eltekintve a 4. negyedet nem volt rossz
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az elmúlt héten én már láttam a fejlődés jeleit. A Vikingst sikerült 250 futott yard alá szorítani, szóval a Cowboys ellen akár a 200 sem elérhetetlen tekintve, hogy ők csak 85 yardot futnak átlagban 😀.
több mint 12 éve
Ha neadjisten kikap a Lions, komolyan elgondolkodok azon, hogy szabit veszek ki keddre. Nagy rájtszáshangulat lesz, Iron Mike mezét visszavonultatják. Nem hiszem, hogy nyer a csapat, McCown egy abszolút megtört ember benyomását keltette múlt héten, de láttunk már nagyobb csodákat.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Apa, kezdődiiiiiiiiiiiiik!!

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/a1vxlug1usawhe8vz7pj
Jay Cutler could be targeted by Tennessee Titans
The Tennessee Titans likely won't pick up Jake Locker's 2015 option, which puts them in the quarterback market. One name to watch is Chicago Bears quarterback Jay Cutler.

Rárakják a taget egy perccel azután, hogy lehetséges. A szerződés kidolgozása, na az lesz nem piskóta. Ha egészséges tud maradni jövőre (nagy ha), lesz olyan szezonja, hogy évi 15 milliót megkap. Lehet, hogy már így is megkapja. Persze vannak szakértők, akik szerint nem ér ennyit. És vannak azok, akiket azért fizetnek, hogy nyerjen egy focicsapat, és ők úgy gondolják, hogy igen.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szezon után elérhető lesz Greg Williams, Wade Phillips, esetleg Rex Ryan.füligjimmy
Rex bácsinak túl nagy az arca, ő ezért nem. Többiek upgrade.vandeminek
Nagy az arca.... na igen. De imádnák a drukkerek. Az apját is imádták, az is egy nagy gyökér. A védelemben van két tisztességes falembere, egy jobb corner, oszt ebből főz. Ha bajnokcsapatot akarsz építeni Chicagoban, végy egy Ryant a védelem mellé, túl nagy baj nem történhet.

Greg Williams jön egy olyan csomaggal, amit elég nehéz lehet bevállalni. Minden egyes illegal hit után jönnének a kellemetlen kérdések, hümmögések. Bár a ligán belül biztos többet tudnak a helyzetről.

Wade Phillips tavaly akkora csicskalángost nyelt be a Pats ellen, szerintem mentálisan még abból nem álltak fel. Egy idő után a "Super Bowl or bust" csapatokból bust csapat lesz. Mindenképpen upgrade, de tőle nyugodtan kaphaszt a rájátszásban 34 pontot.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Rex bácsinak túl nagy az arca, ő ezért nem. Többiek upgrade.

Szerk.: Ditka mezét visszavonultaják az MNF alatt.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Szezon után elérhető lesz Greg Williams, Wade Phillips, esetleg Rex Ryan.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Coach Trestman said safety Major Wright will start Monday night. Craig Steltz played great filling in for Wright in Minnesota.

Futás ellen tényleg jó Steltz passz ellen meg karásztófa.

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
"Bears have ruled out Jay Cutler from Monday night game vs. Dallas."kovi470
Ez nagyon kiábrándító. 20 pont alatt kell tartani őket, az O nem tud többet szerezni. Persze mindig közbejöhet egy vis major. Nagyon szép zsidó ünnep, mazel tov.füligjimmy
"vis maior. előre nem látott kényszerítő körülmény, elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében"

Tulajdonképpen igen, Tuckerra tökéletesen illik a definíció. Elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében.kovi470
A múlt heti buktást azért rá lehet kenni a védelemre, de én nem teszem. 20 pontot kaptak, a végén átadták a labdát az 50-esen. A 4. negyedben 0 pontot szereztünk, yardot talán harmincat se, McCown teljesen összeomlott, nem lehetett a kezébe adni a labdát.füligjimmy
Szarok én a múlt hétre. Azért, mert egyszer láttam a mikulást, még nem hiszem el, hogy létezik.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Ez nagyon kiábrándító. 20 pont alatt kell tartani őket, az O nem tud többet szerezni. Persze mindig közbejöhet egy vis major. Nagyon szép zsidó ünnep, mazel tov.füligjimmy
"vis maior. előre nem látott kényszerítő körülmény, elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében"

Tulajdonképpen igen, Tuckerra tökéletesen illik a definíció. Elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében.kovi470
A múlt heti buktást azért rá lehet kenni a védelemre, de én nem teszem. 20 pontot kaptak, a végén átadták a labdát az 50-esen. A 4. negyedben 0 pontot szereztünk, yardot talán harmincat se, McCown teljesen összeomlott, nem lehetett a kezébe adni a labdát.füligjimmy
így van, volt benne sara a D-nek, de az utóbbi vereségekből ez volt az egyetlen amire rá lehet mondani hogy ha az O hozza magát megnyerik. Volt kb 3 olyan lehetőségük a végén hogy nyerjenek, egyikkel sem éltek, ez nem a D hibája.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

A múlt heti buktást azért rá lehet kenni a védelemre, de én nem teszem. 20 pontot kaptak, a végén átadták a labdát az 50-esen. A 4. negyedben 0 pontot szereztünk, yardot talán harmincat se, McCown teljesen összeomlott, nem lehetett a kezébe adni a labdát.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343

Tulajdonképpen igen, Tuckerra tökéletesen illik a definíció. Elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Ez nagyon kiábrándító. 20 pont alatt kell tartani őket, az O nem tud többet szerezni. Persze mindig közbejöhet egy vis major. Nagyon szép zsidó ünnep, mazel tov.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyerünk?Süsü
Léci igen 😛 nyerjetek, ígérjük mi is fogunk 😉
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Nyerünk?
több mint 12 éve
Ez a kérdés már korábban felmerült bennem, Urlacher távozásával ki lett a "cséká" az öltözőben?csi77
Gondolom Briggs, esetleg Garza ha az éveket nézzük.