Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát jobb visszatérést is el lehet képzelni, mint a Browns elleni. TOP10-es D. McCown játszott a Skins ellen, amely a liga hátsó harmadába tartozik, a Packers ellen, ahol nem játszottak a pass rusherek és a Packers D is a középmezőny igencsak vége, a Ravens ellen borzalmas körülmények között, egy a középmezőnyhöz tartozó jobb védelem ellen, a Rams D ellen, mely szintén középmezőny, a Vikings ellen, ami a liga aljába tartozik, meg a liga legrosszabb Dallas D ellen. Ehhez képest a Browns D yardokban 7. passz ellen 8, futás ellen 4. Szóval hajrá Jay.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Cutler valószínűleg kezd, végső döntés holnap. Briggs nem fog játszani, Eagles ellen már van esély. Örülünk, Vincent!kovi470
ha 100%-os és magabiztos Jay lép pályára, akkor gyerünk, kiderül, h vele mire képes ez az O, amely majdnem TOP5-ös jelenleg a ligában. 😊
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Cutler valószínűleg kezd, végső döntés holnap. Briggs nem fog játszani, Eagles ellen már van esély. Örülünk, Vincent!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Wright Sajnos Tillman öregedik CB-t is nagyon kell húzni Bowman gyenge Frey nickelben is elég gyér Conte Wright az idei év csalódása sokunknak, nem tudom hogy edzői hiba hogy ennyire visszaestek vagy mi történt velük, valamit kezdeni kell jövőre.hpeter93Conte
Azért ha a futások 80%-át a S állítja meg, akkor a probléma jóval _előrébb_ kezdődik, így a S teljesítményét is nehéz objektívan megítélni. Szerintem Conte eléggé összekapta magát.picidzé
Volt honnan javulnia..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Wright Sajnos Tillman öregedik CB-t is nagyon kell húzni Bowman gyenge Frey nickelben is elég gyér Conte Wright az idei év csalódása sokunknak, nem tudom hogy edzői hiba hogy ennyire visszaestek vagy mi történt velük, valamit kezdeni kell jövőre.hpeter93Conte
Azért ha a futások 80%-át a S állítja meg, akkor a probléma jóval _előrébb_ kezdődik, így a S teljesítményét is nehéz objektívan megítélni. Szerintem Conte eléggé összekapta magát.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ezt a csávót kell visszaigazolnunk.

www.youtube.com/watch?v=vxpf0tmllBc

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ha nem lenne sérült a kezdőnk kb ez lenne DL:Woot,Paea Melton Peppers innen Peppers mehet amerre akar ennyi pénzért nem kell ide Mekkelek túl gyenge ehez a poszthoz ha nem állunk 3-4 re akkor mehet ő is. Melton mivel sérült nyilván kevesebb pénzt fog majd elvinni az uj szerződésében,én Ratliffot is megtartanám cserének pár millióért DE de főleg DT nagyon kell.
LB:Briggs Dj.Williams Anderson, szerintem ezzel az egységgel az első meccseken amíg még voltak nem volt gond, egy stabil közepes teljesítményt hoztak Briggs meg erőn felül teljesített.Viszont a cseréik katasztrofálisak.Nem tudom hogyan tudtunk két ilyen boostot húzni, most lehet mondani hogy jövőre beletanulnak, de nem tudom.. DB:Tillman Jennings Conte Wright Sajnos Tillman öregedik CB-t is nagyon kell húzni Bowman gyenge Frey nickelben is elég gyér Conte Wright az idei év csalódása sokunknak, nem tudom hogy edzői hiba hogy ennyire visszaestek vagy mi történt velük, valamit kezdeni kell jövőre.Plusz felkell tölteni a keretet ,bár a D normális összerakása is függ majd attol hogy mi lesz QB poszton Cutler viszi a nagy lóvét vagy első körben húzunk QB-t.mindenesetre pénz az ígyis úgyis lenne elég hogy legalább már egy közepes védelmünk legyen jövőre. A legfontosabb a DC szerintem esélyes az is hogy Tucker marad és jövőre saját rendszer építhet és nem Loviet erőlteti amihez hülye, vagy jimmy már leírta kik jöhetnének.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Összeállt az a védőfal, amitől én, ha nem is túl nagyot, de mindenképp javulást reméltem: Peppers-Paea-Rattlif-Wotton. Az első drive után töbet nem voltak fenn így. Elemzésnek legyen elég ennyi.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Na bazzeg, esküszöm nem olvastam, most böngészem csak a sporthíreket 😀

www.chicagotribune.com/sports/breaking/chi-chicago-bears-martellus-bennett-has-ideas-for-bears-defense-20131210,0,1768215.storyfüligjimmy
Nem is tudtam,hogy testvérek. Az biztos,hogy a dolgok jelenlegi állása szerint nekünk is lesz még szavunk ehhez az igazoláshoz. PC már egy ideje keresett valakit aki interior penetration-t tud csinálni (pl 2 éve Jones-t igazoltak a Titánoktól), ráadásul Bennett DE-ben is jól használható, szóval illik a hybrid rendszerünkbe.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan

😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Véletlenül sem magamat szeretném fényezni, de a szezon elején sokat beszélgettünk a labdaszerzésekről, hogy egyenlőre csak az menti meg a defense szezonját. Nos Briggs, DJ WIlliams kiesése óta a nagy helyzet a következő:
#Bears defense had 17 takeaways in first six games. In last 7 games, team has produced 6 takeaways. None Monday night vs #Cowboys.tüsi91
Peanut Punch Tillmann sincs. Emery milyen szar védőket draftol, nem? Mekk Elek nem ebbe a rendszerbe való. Hardin kicsit túlzásba vitte a szteroidokat, aztán állandóan lesérült 20 éves korára. Bostic kb. segghülye ehhez a játékhoz. Lehet, hogy majd megtanulja, de általában nem szokták. Greene nekem hatalmas csalódás. Frey még nickelbe is kevés, 20-25 snapet van a pályán 5-6 first downt elkapnak mellette.

Ma fogom megnézni újra a meccset, de Wotton kb. nulla pass rush kívűl, belül meg elnyomják a fenébe. Elmondom nektek, hogyan kell rendberakni a védelmet. Először is, mindenképp meg kell tartani Mel Tuckert, ha véletlenül valahol vezetőedzői állást kapna, a védelem zuhanórepülésbe kezdene. Mind kapott yardok, mind engedett pontok tekintetében akár 4 helyet is zuhanhatunk. Másodszor, leigazolni Michael Bennettet. Azért fogadott el 1 éves szerződést, mert a tesója mondta neki, hogy jövőre itt fognak játszani. Leigazolni Jarius Byrdöt. Kár, hogy az apukáját kirúgták januárban, de lehet, hogy amúgy is utálja, nem tudom, hogy élnek. Draftolod a 99-es számú South Carolina játékost. Mikor ilyeneket olvastok majd vele kapcsolatban, hogy hasznot húzott abból, hogy Clowneyt duplázták, nyugodtan nevessetek. A srác a legjobb SC DL játékos, nem az a túlértékelt raszta. Tudom, fájt a lába idén. Kell egy veterán LB, de 1-2 milió dolláros szerződéseket írnak alá, semmit nem ér az a poszt jelenleg. Amíg nem sérül le mindenki.

Na bazzeg, esküszöm nem olvastam, most böngészem csak a sporthíreket 😀

www.chicagotribune.com/sports/breaking/chi-chicago-bears-martellus-bennett-has-ideas-for-bears-defense-20131210,0,1768215.story

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Véletlenül sem magamat szeretném fényezni, de a szezon elején sokat beszélgettünk a labdaszerzésekről, hogy egyenlőre csak az menti meg a defense szezonját. Nos Briggs, DJ WIlliams kiesése óta a nagy helyzet a következő:
#Bears defense had 17 takeaways in first six games. In last 7 games, team has produced 6 takeaways. None Monday night vs #Cowboys.
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Nem bírtam felkelni éjjel, aztán egész nap idegeltem magam, hogy meg van a vége, de nem akartam megnézni, hogy majd most este meglátom.
Délután 4 ig bírtuk, telo, net, végeredmény...........😊)))))))))))))))))hurrrrááááááááááá
Igy állat nézni most😊
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Azért megengeditek, hogy én egy kissé örüljek a győzelemnek? 😊

McCownban az a jó, hogy olyan eksztázisban, önbizalommal játszik (játszott tegnap), amit Cutlertől ritkán lehet látni. Ettől nem ő a jobb irányító, nem ő az első számú stb, stb, de tegnap ez kellett. Tudom, hogy a rendszer, a fal, az elkapók sokkal jobbak, mégis ez akkor is megsüvegelendő teljesítmény volt. A megúszott INT-ek is ezért voltak, egyszerűen tegnap nem lehetett egyik sem az. Hogy ez a off rendszernek, Trestman-nek, a Dalai Lámának vagy Jimmy visszatükröződő vudujának köszönhető, én leszarom, csak szimplán örülök.... 😊

Cutler térjen vissza, csak ne akarjon görcsösen bizonyítani, mert annak kaka lesz a vége. A védelmünkről viszont sokat nem tudnék írni, bár pár stoppot azért megcsináltak, mára ez is nagy szó. Elérték, hogy évek után nem a támadófal lett a szitokszó a topicban.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Visszatérve a Qb kérdésre. Mi lenne, ha ilyen teljesítmények után Cutlert tenné be a kezdőbe a köv. meccsen és a csapat kikapna, Trestman azt már nehezen magyarázná meg....soma80
Hagyja pályán McCownt a picsába, oszt amikor első félidőben belekalapálják a földbe, - mert ilyen játékokat a Browns D nem fog megenni - akkor jöhet Cutler. Ha őt is belekalapálják a földbe, akkor így járt.füligjimmy
Az a kérdés, h vajon egy 70-80%-os egészségügyi állapotú Culter vagy egy 100%-os Mccown? Mondjuk ahogy írtad te is, mindegy, ha nyerünk, akkor senki nem fogja megkérdezni az edzőt, ha meg nem, akkor így járt...soma80
Ha Trestman azt mondja, hogy Cutler az No1. akkor az nem bullshit. Ő tudja, mit lehet az egyikkel, mit lehet a másikkal. Ismétlem, a Dallas D annyira rossz, hogy nagyon rossz. A Rams elleni meccset nézzük vissza, ahol ugyan attól tartottam, ha korán hátrányba kerül a csapat, szétszedik a falat, de nem így történt, mégis vajúdás volt az O. A Vikings elleni meccsen néha úgy omlott össze, azt hittem szívinfarktusa van. Az, hogy feldobod a pálya szélére, hátha lesz valami, a védő kezéből úgyis kiverik a labdát, az nem taktika. Martellus Bennett teljesítménye nem véletlenül esett vissza, előkerül Earl, mert mindig kell új personel, hogy ugyanazt az 5 yardos passzt el tudjuk adni. És nincs ezzel baj, okosan játszik, jól játszik, nem mindig tudja a teste megcsinálni, amit az agya szeretne, de ezzel sincs probléma. Csak nem lehet állandóan a csodát várni. Az AJ TD csoda volt. A múlt heti is, csak az sajnos kevés. A fal kiválóan játszik az elmúlt hetekben. A Lions elleni fiaskó óta kegyetlenül összekapták magukat. Lehet, hogy Cutler visszatértével kiengednének mentálisan. Ezt se tudhatod, előfordulhat. De én nagyon csalódott lennék, ha az orvosok tisztáznák Cutlert, mégis McCown játszana. Az egy ultimate "védem a seggem a közvéleménytől" megnyilvánulás.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Visszatérve a Qb kérdésre. Mi lenne, ha ilyen teljesítmények után Cutlert tenné be a kezdőbe a köv. meccsen és a csapat kikapna, Trestman azt már nehezen magyarázná meg....soma80
Hagyja pályán McCownt a picsába, oszt amikor első félidőben belekalapálják a földbe, - mert ilyen játékokat a Browns D nem fog megenni - akkor jöhet Cutler. Ha őt is belekalapálják a földbe, akkor így járt.füligjimmy
Az a kérdés, h vajon egy 70-80%-os egészségügyi állapotú Culter vagy egy 100%-os Mccown? Mondjuk ahogy írtad te is, mindegy, ha nyerünk, akkor senki nem fogja megkérdezni az edzőt, ha meg nem, akkor így járt...
több mint 12 éve
Vagy menjen McCown safetybe, oszt akkor mindketten pályán vannak. Esetleg LB, de az már neccesebb talán neki is.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Hagyja pályán McCownt a picsába, oszt amikor első félidőben belekalapálják a földbe, - mert ilyen játékokat a Browns D nem fog megenni - akkor jöhet Cutler. Ha őt is belekalapálják a földbe, akkor így járt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
THIS JUST IN: The NFL has flexed the CHI/PHI game on 12/22 to Sunday Night at 830pm ET and moved NE/BAL back to a 425pm ET start.

jövő hét vasárnap a Philly elleni csata át lett téve az esti sávba. SNF.....

Briggs úgy néz ki el kezd edzeni a héten, jó lenne, ha már ő is tudna játszani legalább az Eagles ellen már.

Hát még Cutler 😛 Nagy meccs lesz reméljük nekünk azon már a PO-ba jutás múlik és tudunk nyerni. Győzzön majd a jobb 😉

Jah és még nem köszöntük meg a győzelmet. Köszönjük!!!! 😀
több mint 12 éve
Egy hosszú kihagyás után gondolom nem lenne meg a ritmusa a játékának. Rohadt nehéz döntés, de mivel mindenki egyértelműen Cutler mondja az első számúnak, így a kérdés el is dőlt. Bennem azért élénken élnek a 3-4 évvel ezelőtti meccsek, mikor Cutler tartotta életben az offenset, szóval nálam nincs nagy dilemma.
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Szuper. Nehogy meg tudjam nézni... :-/
több mint 12 éve
THIS JUST IN: The NFL has flexed the CHI/PHI game on 12/22 to Sunday Night at 830pm ET and moved NE/BAL back to a 425pm ET start.

jövő hét vasárnap a Philly elleni csata át lett téve az esti sávba. SNF.....

Briggs úgy néz ki el kezd edzeni a héten, jó lenne, ha már ő is tudna játszani legalább az Eagles ellen már.

Visszatérve a Qb kérdésre. Mi lenne, ha ilyen teljesítmények után Cutlert tenné be a kezdőbe a köv. meccsen és a csapat kikapna, Trestman azt már nehezen magyarázná meg....
több mint 12 éve
Már vagy 30szor megnéztem a Jeffery elkapást, meg a Marshall blokkot az első negyedben McC futásánál. Attttttya isten!

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
De hogy egyáltalán felmerül, hogy nem kell irányítóra költeni, mert valaki úgyis jó lesz..... azért ilyen szerintem nem volt még az NFL-ben.füligjimmy
Egészen egyszerű oka van ennek. Az irányító ér legtöbbet egy meccsen a labdahoz (persze a Center után, hagyjuk). Ennyi kész, ezen egyszerű oknál fogva mindig a QB lesz egy csapat legfontosabb lancszeme.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
De hogy egyáltalán felmerül, hogy nem kell irányítóra költeni, mert valaki úgyis jó lesz..... azért ilyen szerintem nem volt még az NFL-ben.

- Abe Simpson