NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
4
2
2:15, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Felkészül a Bears ellenünk. Kb 60 pontot beírhattok magatoknak teljesen mindegy, hogy JM vagy JC irányít 😛dandeJim Johnson, Isten nyugosztalja, nem akarom azt írni, hogy megfordul a sírjában, de ha nekem 5 évvel ezelőtt azt mondod, hogy egy Bears-Eagles meccsen simán 60 pont felett fognak szerezni, kiröhöglek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Felkészül a Bears ellenünk. Kb 60 pontot beírhattok magatoknak teljesen mindegy, hogy JM vagy JC irányít 😛dandePersze mert 49-et minimum fut ellenünk McCoy 😀
több mint 12 éve
Azért izgattam 😊 A záróizomműködés rendellenessége is befigyelt, de megvan! Jeffery a király.Hát srácok, nagyon várom a meccset. Valahogy be kell húzni.JayDaMasta"Ne izgasd magadot" 😉Süsü
több mint 12 éve
füligjimmySzerintem Trestman is görcsöl, ha Cutler van pályán. Amikor idejött minden újságíró arra verte, hogy ők már dolgoztak együtt, meg Trestman mekkora QB zseni, stb... A többi kérdésedre nem tudom a választ - és lehet ez is hülyeség 😀
több mint 12 éve
Felkészül a Bears ellenünk. Kb 60 pontot beírhattok magatoknak teljesen mindegy, hogy JM vagy JC irányít 😛
több mint 12 éve
93 futott yard ellenünk?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Cutlert én is tehetségesebbnek érzem, de tény, hogy ha ő a karmester, akkor a záróizmom nem teljesít konzisztensen. Ez mindig így volt, és mindig is így lesz.dcsicsakDe miért hülyült el hirtelen mindenki? Oké, a Browns d jobb. De a Rams D se rosszabb, és McCownt nem verték így össze. Mills minden passznál verve volt. Azt nem mondhatjuk, hogy ott nem voltak büntik, mert bőven voltak (mondjuk konzisztensen fújtak a bírók). De a pass prot, a screenek időzítése, Bennett fumbli.... AJ TD-je előtt szerintem Marshall drop volt, az a labda oda volt dobva, bár lehet rosszul láttam, adventi gyertyát kellett gyújtani %/ . Nem osztott, nem szorzott, de jobban esett volna az embernek. Game plan is pocsék volt. De a fene tudja, hogy alakul, ha nincs az első INT. Aztán a második. Amint leírtam, hogy Trestman elkezdte érezni a meccset, egyből fumbli, utána punt. De visszajött a csapat, az tény.
A védelemről annyit, hogy tenisznyelven szólva, a ki nem kényszerített hibákból élnek. Futás ellen javult az egység (az ellenféltől függetlenül látszik), de nem sokat, és volt honnan. Jövő hét ugyanúgy shootout lesz. Tökéletes játék kell. De nem is lehet elvárni kevesebbet a szezonnek ebben a részében, hibázott mindenki eleget, és a rájátszásba nem lehet érdemtelenül bejutni.
És miután annyit vajúdott a csapat a 3. kísérleteknél. ESPN stat:
Jay Cutler on 3rd down for Bears in win today: 11-for-12, 151 yards, 2 TD passes
És nem játszott jól.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Cutlert én is tehetségesebbnek érzem, de tény, hogy ha ő a karmester, akkor a záróizmom nem teljesít konzisztensen. Ez mindig így volt, és mindig is így lesz.
több mint 12 éve
Kösz Josh mindent, de a király visszatért.promaxHát ezt így nem mondanám. A király az első féldiőben erősen a pórnép ellen volt. A másodikban legalább adót nem emelt.
Én nem vagyok elájulva. AJ TD egy szar passz volt. Elcseszte a védő... Épp olyan lucky pass, mint McCownnál pl a Vikes elleni. Viszont 3rd downoknál nagyot játszott.
több mint 12 éve
A D most egész tűrhető volt, igaz Campbell és az elkapok sokszor segítettek, Ratliff nagyon jó igazolás volt.
több mint 12 éve
elértük hogy lesz tétje a jövő heti SNF-nak, én elégedett vagyok. Viszont azt meg kell hogy mondjam aki arra nem kel majd fel hogy megnézze az nem is igazán szereti ezt a sportot 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kösz Josh mindent, de a király visszatért.
több mint 12 éve
Cutler olyan amilyen, ez van, idén bármi is van, Vele van. Nyugodt vagyok😊
több mint 12 éve
93 yardot futott a Browns. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen 😀.Cutler olyan felemás volt. A 3. kísérleteket jól megoldotta, de amúgy nem tetszett. Igaz egy 4. negyedes fordítást be lehet vésni a statokba.
több mint 12 éve
Direkt így érkezett, én személy szerint örültem is neki, egy kiválóan működő rendszert minek bolygatni? Azán így alakult.Bears will start Ratliff and Wootton at DT, with Peppers and McClellin at DE.hpeter93Mindegy, ki kezd, az a lényeg, ki mennyit lesz a pályán. De ezek szerint nem hiszik, hogy át tudnak szaladni a védelmen. Én biztos vagyok benne.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears will start Ratliff and Wootton at DT, with Peppers and McClellin at DE.
több mint 12 éve
Rátérve a Jimmy 3. pontjára én nem értem, Tucker miért viszi tovább a sémát? Ezt mondták neki vagy ö találta ki ezt?Mert ha muszáj volt neki és nem engedték hogy sajátot dolgozzon ki akkor azért kicsit más lesz a leányzó fekvése nálam.
több mint 12 éve
Srácok az volt már, hogy 1$-al (egy darab dollárral) kellett volna többet adni McCown-nak a szerződésében, és akkor tárgyalhatnátok vele év közben is egy esetleges hosszabbításról?Ezzel szerintem nem lesz gond,mert ő nagyon jól tudja,hogy hova helyezze el magát a térben. Ő maradni fog és jó helyen is lesz itt. Ettől egyenlőre egyáltalán nem tartok.
Mivel minimum fizetést adtatok neki (800 000$ körül), így ezt nem tehetitek meg, tehát várnotok kell az FA piac nyitásáig.
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24375969/the-ironic-reason-why-the-bears-cant-extend-josh-mccownundisputedly
több mint 12 éve
Srácok az volt már, hogy 1$-al (egy darab dollárral) kellett volna többet adni McCown-nak a szerződésében, és akkor tárgyalhatnátok vele év közben is egy esetleges hosszabbításról?Mivel minimum fizetést adtatok neki (800 000$ körül), így ezt nem tehetitek meg, tehát várnotok kell az FA piac nyitásáig.
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24375969/the-ironic-reason-why-the-bears-cant-extend-josh-mccown
több mint 12 éve
Azt hiszem, nem kérdés, hogy már tavaly is lépett egy szintet, pedig edzőt hülyébbet hoztunk, ezt minden Bears játékos burkoltan ki is mondja, ezért nem edzősködik Tice semmilyen szinten jelenleg. Nem véletlenül voltak nagyon brutál fantázia foci pontjai a negyedik negyedekben. Idén az első két meccsén egy új rendszerben game winning drive-okat vezetett, a Steelers ellen is úgy játszott, hogy abban csak nagyon elvakult fantázia foci játékosok találtak volna kivetnivalót. Lenne miről beszélni, ha Jeffries nem úgy játszik a Lions ellen hazai pályán, ahogy? Vagy ha az elmúlt két meccsen újra mutat egy olyan performanszot, és nem a védők keze elől húzza le az aluldobott labdákat, és olyan elkapásokat látsz, amit Bears játékostól életedben nem láttál? Mondtál 4 darab olyan játékost, akire lecserélnd. Ez négy szájbakúrt, first ballott Hall of Fame irányító. Jöjjenek a trükkösebb kérdések. Odatehetjük Russel Wilsont, atipikus NFL irányító, de nem tudsz vitatkozni az eredményességel, és a labda is pattan feléjük rendesen. Andrew Luck, simán cserélném. És akkor kezdhetünk vitázni. Cam Newton jobb lenne? Nos, fiatalabb, egészségesebb, lábon nagyon gyilkos. Nem annyira explozív a karja, de lehet, hogy ez csak az elkapók hiánya. Matt Ryan? Ő is fiatalabb, egészségesebb, de ha be tudna kormányozni egy csapatot az ígéret földjére, már megtörtént volna. Colin Kaepernick. Fiatalabb, egészségesebb, szépen lépett egyet hátra a teljesítménye, de ez várható volt. Robert Griffin, most kellene? Tannehill, esetleg? Andy Dalton? És akkor nézzük azokat, aki már nyertek: Röfibuger, a kis Manning. Ők már persze felhúzták a gyűrűt, megkapták a lóvét, és szerintem szintén HoF játékosok. Őket bevállalnád? Oké. Jöjjenek azok, akik már jóideje a ligában vannak. Alex Smith? Phillip Rivers, bébi! Most akkor nézzük meg, a felsorolt irányítók közül hányat húztak a Top5-ben, és a Top10-ben. Mennyit kell feladni egy 10-15 helyért? Márha feltételezed, hogy Bridgewater jobb lesz, mint Cutler, és nemcsak fiatalabb, és egészségesebb (a kor annyira egyelőre nem számít, de valóban van egy olyan pont, amikor egy játékos már nem jobb, csak öregebb lesz, de szerintem Cutler ezt a pontot még nem érte el - ez persze egy tudományos tényekkel alátámaszott magánvélemény). Vagy azt mondod, oké, beáldozok egy extra magas picket, behúzok egy srácot, aki évi 10 millióval kevesebbet keres, a szélekre feldobálni ő is tudja, vagy passzról áthívni a futásra. Nem feltétlenül így építenék csapatot az NFL-ben Krisztus születése után 2013-ban, de láttunk már nagyobb csodákat is.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A kérdés szerintem nem az, hogy van-e Cutlerban potenciál, mert teljesen egyértelmű, hogy van. Vannak irányítók, akik csapatai minden szezon előtt Super Bowl esélyesek (Brees,Brady,Rodgers,Manning úgy hirtelen) ezzel talán nem vitatkozik senki. A kérdés nálam az, hogy mivel elégszik meg egy csapat (vezetőség és szurkolók). Megelégszünk azzal, hogy 5 évente Super Bowl szintet képvisel egy csapat, vagy (nyilván) azt akarjuk, hogy minden évben a legjobb 5 csapat közé tesznek már az első meccs előtt. Mert ehhez kétség kívül leginkább az irányítód képességei kapcsolódnak. Tud-e Cutler egy szinttel feljebb lépni? Nálam ez a kérdés. Szerintem ezzel a stábbal és O-val képes lehet rá, és ezért sajnálom kurvára hogy kiesett a szezon közepén.Néhány kósza gondolat.Hát hallod...az 5. pont félelmetes. Mintha a szívemből szóltál volna. Ráz a hideg,mert tényleg így van. Aki azt mondja,hogy nincs Cutlerben potenciál az vagy nem nézett soha Bears meccset amióta itt van vagy teljesen mások véleményére hagyatkozik (akik eleve nem értenek hozzá) és ő saját maga sem ért hozzá. : )Süsü
5. Hogy a fenébe mondhatja valaki józan ésszel, hogy draftoljunk irányítót, és majd jó lesz? Hány ifjú titánnak kell még besülnie ahhoz, hogy értékeld azt, amid van?füligjimmy
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Néhány kósza gondolat.Hát hallod...az 5. pont félelmetes. Mintha a szívemből szóltál volna. Ráz a hideg,mert tényleg így van. Aki azt mondja,hogy nincs Cutlerben potenciál az vagy nem nézett soha Bears meccset amióta itt van vagy teljesen mások véleményére hagyatkozik (akik eleve nem értenek hozzá) és ő saját maga sem ért hozzá. : )
5. Hogy a fenébe mondhatja valaki józan ésszel, hogy draftoljunk irányítót, és majd jó lesz? Hány ifjú titánnak kell még besülnie ahhoz, hogy értékeld azt, amid van?füligjimmy
több mint 12 éve
Hát srácok, nagyon várom a meccset. Valahogy be kell húzni.JayDaMasta"Ne izgasd magadot" 😉
több mint 12 éve
Néhány kósza gondolat.1. A csoportgyőzelemre szignifikánsabb nagyobb esély van, mint a wild cardra, amire nagyjából zéró. Elég könnyen előfordulhat, hogy egy esetleges 10 győzelemmel is csak 8.-ak lesznek a konferenciában. Viszont ha még egyet nyer a csapat, akkor a Top15-ön kívűl draftolsz. Upsz.
2. Packers-Cowboys. Jerry Angelo kirúgása után ki lett adva az utasítás: close the talent gap. Sikerült?
3. Mel Tucker. Azért hozták a csávót, hogy továbbvigye a sémát. Ehhez elfogytak a játékosok. De ha nem sikerül Josh Gordont megfogni, és arra kényszeríteni a Bownst, hogy verjen meg a többi fegyverével, akkor a faszi egyszerűen rossz edző. Nyilván nem fogod 30-40 yardon tartani azt, aki ennyire az offense fókusza, de ha nem sikerül megfogni, és mellé felzárkózik Cameron, és mellé még a futójáték is, akkor én a részemről befejeztem a mentegetőzést. Valamint el kell venned az ellenfél játékából. Erre minden edzőnek képesnek kell lennie.
4. Az offense miatt nem kell aggódni néhány évig, úgy néz ki. Védelmet hogyan építenél? Legyen megbízható depth, vagy inkább néhány playmaker vigye a nagy lóvét? Első esetben nincs esélyed a kiváló teljesítményre, viszont nem mész egy szint alá. A második esetben..... nos, ezt láttuk tavaly, látjuk idén.
5. Hogy a fenébe mondhatja valaki józan ésszel, hogy draftoljunk irányítót, és majd jó lesz? Hány ifjú titánnak kell még besülnie ahhoz, hogy értékeld azt, amid van?
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hát srácok, nagyon várom a meccset. Valahogy be kell húzni.