NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
60
8
2:15, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Az imént olvastam egy Emery interjút, hogy Bostic számára a jövőben valamelyik OLB poszt sokkal jobban feküdne. Na most egyrészt ezzel picit igazolta, hogy szerinte sem volt teljesen jó pick (bezzeg a Bills Kiko Alonsot 5-el húzta ki előttünk...), másrészt akár még igaza is lehet. 4-3-ban inkább a strong sidera tudnám elképzelni. Egy Nick Roach alternatívának elmenne.
több mint 12 éve
TY Tüsi!philly.blog.hu/2013/12/21/ellenseges_vonalak_mogott_bears
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Simms azt tippelte hogy nyerünk úgyhogy akár gratulálhatunk is az Eaglesnek...A mocsok, mindjárt fel is hívom 😀
Ugyanis kb az összes 50-50 meccsünkön ellenünk tippelt és sokat nyertünk pl Steelers vagy a Cowboys ellenit, most meg a kis szemét minket favorizál csak hogy veszítsünk 😊davemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Simms azt tippelte hogy nyerünk úgyhogy akár gratulálhatunk is az Eaglesnek...Ugyanis kb az összes 50-50 meccsünkön ellenünk tippelt és sokat nyertünk pl Steelers vagy a Cowboys ellenit, most meg a kis szemét minket favorizál csak hogy veszítsünk 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bears LB Lance Briggs was limited in practice today, but he hopes to play Sunday night vs. Philadelphia.szerintem nem 😊
Muszáj lesz neki 😊soma80
több mint 12 éve
Bears LB Lance Briggs was limited in practice today, but he hopes to play Sunday night vs. Philadelphia.Muszáj lesz neki 😊
több mint 12 éve
Jimmy nézzél egy PM-et pls.
több mint 12 éve
Aztán a végén mégis szereztek egy hidat, sőt még a Tigriseket is legyűrték :cool:Ne felejtsdel, hogy lebombázták azt a kurva hidat. Amíg Mekk elek, és Greene,és Bostic nettó emberhátrány.... Briggs visszatér 2 hónap után, de ha a front4 nincs ott a szeren, csak a hibákban lehet bízni. Ezen a meccsen a védelemnél egyszerűen nem volt 2nd level, hát világröhej. A LoS mögött negyven négyzetméteren senki, utána a secondary. A 2 róka LB egy open field szerelést nem ud megcsinálni, egy flat route-ot levédekezni, ST játékos maximum mindkettő.füligjimmyOh jaj... ne bombázz negatív hullámokkal! Gondold erősen, hogy mi vagyunk most a csoport élén, oké? 😊Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉SüsüJah. Persze a Lions fanok épp így vannak ezzel, mint mi, de ezt a PO-t már belehetett volna biztosítani. Kétszer kaptál ki a Lionstól, főleg az itthoni fájó, kikaptál a Vikingstól, a Ramstől (bár a Saintset is jól elkalapálták), s akkor a Redskins ellenit ne is hozzuk fel. Ezekből ha csak 1 megvan már sokkal jobb lenne a helyzet...
Én optimista vagyok, de ha reálisan nézem még mindig azt mondom, hogy hiába vezetjük a csoportot, a jelenlegi körülmények ismeretében még mindig nem mi vagyunk a leginkább esélyesek az NFC North behúzására.tüsi91
youtu.be/wELAtDTaqnw?t=50svandeminek
Nem várom én a megváltást egyik front7 gyerektől se, 1-2 kivételtől eltekintve semmit nem tettek le az asztalra idén. Nemcsak a játékosok, maga a rendszer sem amit próbálgattak. De a negatív hullámokat ma nem tűröm! xD
több mint 12 éve
Statisztika Browns ellen:Valahogy ezeket a statisztikákat nem hozták elő, mikor Jeffries kezéből kétszer kicsúszott a Lions elleni meccs. Tudom, genyó vagyok, de olyan nem fordulhat elő, hogy az elején az egyikőjük felé forgatták a covert, utána a másik felé? Plusz két szar passz az elején. Mondjuk az első int, akkor pont Marshall elé vágott a safety, szóval mindegy.
Jay Cutler was 6-of-13 for 95 yards, a touchdown and two interceptions when targeting Brandon Marshall and 16-of-18 for 170 yards and two touchdowns targeting all other playerssoma80
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Statisztika Browns ellen:Jay Cutler was 6-of-13 for 95 yards, a touchdown and two interceptions when targeting Brandon Marshall and 16-of-18 for 170 yards and two touchdowns targeting all other players
több mint 12 éve
Régen rossz, ha minden bizodalmam Briggs-ben? Ha ő visszatérhet, akkor ő fogja hívni a játékokat a pályán, ami még egy kicsi plusz Bostic játékához képest!Ne felejtsdel, hogy lebombázták azt a kurva hidat. Amíg Mekk elek, és Greene,és Bostic nettó emberhátrány.... Briggs visszatér 2 hónap után, de ha a front4 nincs ott a szeren, csak a hibákban lehet bízni. Ezen a meccsen a védelemnél egyszerűen nem volt 2nd level, hát világröhej. A LoS mögött negyven négyzetméteren senki, utána a secondary. A 2 róka LB egy open field szerelést nem ud megcsinálni, egy flat route-ot levédekezni, ST játékos maximum mindkettő.füligjimmyOh jaj... ne bombázz negatív hullámokkal! Gondold erősen, hogy mi vagyunk most a csoport élén, oké? 😊Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉SüsüJah. Persze a Lions fanok épp így vannak ezzel, mint mi, de ezt a PO-t már belehetett volna biztosítani. Kétszer kaptál ki a Lionstól, főleg az itthoni fájó, kikaptál a Vikingstól, a Ramstől (bár a Saintset is jól elkalapálták), s akkor a Redskins ellenit ne is hozzuk fel. Ezekből ha csak 1 megvan már sokkal jobb lenne a helyzet...
Én optimista vagyok, de ha reálisan nézem még mindig azt mondom, hogy hiába vezetjük a csoportot, a jelenlegi körülmények ismeretében még mindig nem mi vagyunk a leginkább esélyesek az NFC North behúzására.tüsi91
több mint 12 éve
Mondjuk a Detroit még most sincs reménytelen helyzetben, úgyhogy itt több variációs a helyzet.Ebből nálam az jön ki, hogy akár a hétvégén megnyerhetjük a csoportot........
Bears: Eagles (A), Packers (H)
Packers: Steelers (H), Bears (A)
Lions: Giants (H), Vikings (A)
Ebből a mienk tán a legnehezebb, de egyenlőre a sorsunk a saját kezünkben van. "Csak" hozni kellene mindkettőt.... Na most az ilyen védelemmel pokoli nehéz, és 2 óriási meccs kellene az offensetől. Nem lehetetlen, de ha megcsinálják, akkor bármilyen szánalmas vereségeket is szenvedtünk megérdemelnénk a PO-t.tüsi91
Ha a negatív hullámokat veszem alapul, akkor akár hétvégén elsőből harmadikak is lehetünk......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ne felejtsdel, hogy lebombázták azt a kurva hidat. Amíg Mekk elek, és Greene,és Bostic nettó emberhátrány.... Briggs visszatér 2 hónap után, de ha a front4 nincs ott a szeren, csak a hibákban lehet bízni. Ezen a meccsen a védelemnél egyszerűen nem volt 2nd level, hát világröhej. A LoS mögött negyven négyzetméteren senki, utána a secondary. A 2 róka LB egy open field szerelést nem ud megcsinálni, egy flat route-ot levédekezni, ST játékos maximum mindkettő.Oh jaj... ne bombázz negatív hullámokkal! Gondold erősen, hogy mi vagyunk most a csoport élén, oké? 😊Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉SüsüJah. Persze a Lions fanok épp így vannak ezzel, mint mi, de ezt a PO-t már belehetett volna biztosítani. Kétszer kaptál ki a Lionstól, főleg az itthoni fájó, kikaptál a Vikingstól, a Ramstől (bár a Saintset is jól elkalapálták), s akkor a Redskins ellenit ne is hozzuk fel. Ezekből ha csak 1 megvan már sokkal jobb lenne a helyzet...
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Twitter reakciók Tucker FG-jére.Jennings: Omg!!!!! What a leg!!!
Walters: Does anyone know where Justin Tucker lives? I'm sending him a gift.
Ozougwu: Justin tucker.... U DA MAN!!!!
Melton: I love you
Meltoné epic 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Oh jaj... ne bombázz negatív hullámokkal! Gondold erősen, hogy mi vagyunk most a csoport élén, oké? 😊Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉SüsüJah. Persze a Lions fanok épp így vannak ezzel, mint mi, de ezt a PO-t már belehetett volna biztosítani. Kétszer kaptál ki a Lionstól, főleg az itthoni fájó, kikaptál a Vikingstól, a Ramstől (bár a Saintset is jól elkalapálták), s akkor a Redskins ellenit ne is hozzuk fel. Ezekből ha csak 1 megvan már sokkal jobb lenne a helyzet...
youtu.be/wELAtDTaqnw?t=50s
több mint 12 éve
Ezen már úgysem tudunk változtatni...ez elmúlt. Viszont a számunkra legmegfelelőbb ez lenne és miért ne történhetne meg? Egy földön fekvő sztefford...aki most nagyon lent van és egy visszatérő Rodgers aki ki tudja mennyire lehet éles vagy ki tudja nem e sérül le megint,mert annyira figyelne rá,hogy ne érje baj mégis megtörténne...gondoljunk a legjobbra és vonzzuk be azt. Tudod,,,csak pozitívan. Mindenesetre,ha így lesz két gömböc unicummal fogok lefeküdni aludni! 😀Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉SüsüJah. Persze a Lions fanok épp így vannak ezzel, mint mi, de ezt a PO-t már belehetett volna biztosítani. Kétszer kaptál ki a Lionstól, főleg az itthoni fájó, kikaptál a Vikingstól, a Ramstől (bár a Saintset is jól elkalapálták), s akkor a Redskins ellenit ne is hozzuk fel. Ezekből ha csak 1 megvan már sokkal jobb lenne a helyzet...
több mint 12 éve
Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉SüsüJah. Persze a Lions fanok épp így vannak ezzel, mint mi, de ezt a PO-t már belehetett volna biztosítani. Kétszer kaptál ki a Lionstól, főleg az itthoni fájó, kikaptál a Vikingstól, a Ramstől (bár a Saintset is jól elkalapálták), s akkor a Redskins ellenit ne is hozzuk fel. Ezekből ha csak 1 megvan már sokkal jobb lenne a helyzet...
Én optimista vagyok, de ha reálisan nézem még mindig azt mondom, hogy hiába vezetjük a csoportot, a jelenlegi körülmények ismeretében még mindig nem mi vagyunk a leginkább esélyesek az NFC North behúzására.
több mint 12 éve
Mondjuk a Detroit még most sincs reménytelen helyzetben, úgyhogy itt több variációs a helyzet.Nagyon egyszerű a dolog. Mi nyerjünk...a GB meg a DET kapjon ki azt csókolom! 😉
Bears: Eagles (A), Packers (H)
Ebből a mienk tán a legnehezebb, de egyenlőre a sorsunk a saját kezünkben van. "Csak" hozni kellene mindkettőt.... Na most az ilyen védelemmel pokoli nehéz, és 2 óriási meccs kellene az offensetől. Nem lehetetlen, de ha megcsinálják, akkor bármilyen szánalmas vereségeket is szenvedtünk megérdemelnénk a PO-t.tüsi91
több mint 12 éve
GM Phil Emery praised Jeremiah Ratliff for making plays against the Browns. Called JR96 "Very encouraging."
több mint 12 éve
Mondjuk a Detroit még most sincs reménytelen helyzetben, úgyhogy itt több variációs a helyzet.Bears: Eagles (A), Packers (H)
Ebből a mienk tán a legnehezebb, de egyenlőre a sorsunk a saját kezünkben van. "Csak" hozni kellene mindkettőt.... Na most az ilyen védelemmel pokoli nehéz, és 2 óriási meccs kellene az offensetől. Nem lehetetlen, de ha megcsinálják, akkor bármilyen szánalmas vereségeket is szenvedtünk megérdemelnénk a PO-t.
több mint 12 éve
Dallas-Philly annyi volt már 😀A Dallas-Phily helyett? 😀 Esélytelen.Kampmanmost őszintén, ha netán nyernénk Phillyben mekkora derbi lenne a Packers ellen? az év meccse!No hát akkor úgy alakult, hogy még is meccs előnyben vagy. Ellenben játszol egy PO derbit a liga tán legjobb futógépezete ellen idegenben és így vélhetően játszol egy PO derbit az ellen az Aaron Rodgers ellen, akit idestova 3 éve nem vertél meg, de cserébe kikaptál 8szor legalább (most ezt a legutóbbi meccset nem számolom, így alakult számunkra). A Vikings elleni nevetséges meccset kellett volna megnyerni... Csakhát ugye...tüsi91Ettől szappanoperásabb szappanoperát nem lehet írni. Ha jól számolom, ha a Packers is nyer kettőt, ők vannak a rájátszásban. Szép. Hát ingyen nem adják.füligjimmy
Csak egy baj lenne vele, sztem akkora lenne a felhajtás hogy tuti azt választaná az NBC a SNF-nak...davemayer
egyébként sztem az inkább lehet egyoldalú ill. szar meccs, de a Cutler-Rodgers párharc a PO-ért elég komolynak hangzik még talán egy semleges szurkolónak is. De igazad van legyen csak a Dallas meccs az éjszakai, én annak drukkolok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A Dallas-Phily helyett? 😀 Esélytelen.most őszintén, ha netán nyernénk Phillyben mekkora derbi lenne a Packers ellen? az év meccse!No hát akkor úgy alakult, hogy még is meccs előnyben vagy. Ellenben játszol egy PO derbit a liga tán legjobb futógépezete ellen idegenben és így vélhetően játszol egy PO derbit az ellen az Aaron Rodgers ellen, akit idestova 3 éve nem vertél meg, de cserébe kikaptál 8szor legalább (most ezt a legutóbbi meccset nem számolom, így alakult számunkra). A Vikings elleni nevetséges meccset kellett volna megnyerni... Csakhát ugye...tüsi91Ettől szappanoperásabb szappanoperát nem lehet írni. Ha jól számolom, ha a Packers is nyer kettőt, ők vannak a rájátszásban. Szép. Hát ingyen nem adják.füligjimmy
Csak egy baj lenne vele, sztem akkora lenne a felhajtás hogy tuti azt választaná az NBC a SNF-nak...davemayer
több mint 12 éve
most őszintén, ha netán nyernénk Phillyben mekkora derbi lenne a Packers ellen? az év meccse!No hát akkor úgy alakult, hogy még is meccs előnyben vagy. Ellenben játszol egy PO derbit a liga tán legjobb futógépezete ellen idegenben és így vélhetően játszol egy PO derbit az ellen az Aaron Rodgers ellen, akit idestova 3 éve nem vertél meg, de cserébe kikaptál 8szor legalább (most ezt a legutóbbi meccset nem számolom, így alakult számunkra). A Vikings elleni nevetséges meccset kellett volna megnyerni... Csakhát ugye...tüsi91Ettől szappanoperásabb szappanoperát nem lehet írni. Ha jól számolom, ha a Packers is nyer kettőt, ők vannak a rájátszásban. Szép. Hát ingyen nem adják.füligjimmy
Csak egy baj lenne vele, sztem akkora lenne a felhajtás hogy tuti azt választaná az NBC a SNF-nak...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
No hát akkor úgy alakult, hogy még is meccs előnyben vagy. Ellenben játszol egy PO derbit a liga tán legjobb futógépezete ellen idegenben és így vélhetően játszol egy PO derbit az ellen az Aaron Rodgers ellen, akit idestova 3 éve nem vertél meg, de cserébe kikaptál 8szor legalább (most ezt a legutóbbi meccset nem számolom, így alakult számunkra). A Vikings elleni nevetséges meccset kellett volna megnyerni... Csakhát ugye...tüsi91Ettől szappanoperásabb szappanoperát nem lehet írni. Ha jól számolom, ha a Packers is nyer kettőt, ők vannak a rájátszásban. Szép. Hát ingyen nem adják.
Martellus azért volt kevesebbet használva, mert neki maradt a pálya közepe, amit McCown nem tudott biztonsággal megdobni. A Ravens eleni nagy passzát is egy safety mellől kapta el, futott egy seam route-ot, aztán mikor McCown kimozgott, ő is szélre, lehúzta. Előtte szerzett 10 yardot 3 elkapásból. Bár lehet rosszul emlékszek.
- Abe Simpson