Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez hatalmas elismerés számomra! 😀 Kiakartam menni a srácokkal dobálni ma egy pályára,de az ónos genyó miatt le lett fújva. 😕 Na...majd bepótlásra kerül. A vacsora után azért is megeszek pár brownie-t. 😀Magam sem mondhattam volna szebben!füligjimmyNagyon rossz idő lesz Clevelandbe is. Ha rossz az idő, és választanod kell Josh McCown, Jason Campbell, és Jay Cutler között? Bringing a gun to a knife fight.Az a kibaszott nagy helyzet,hogy ma kibaszottul nyerni fogunk ám!Süsü
A Peppers-Paea-Ratliff-Wotton négyes ismét kezd, úgy néz ki. A Dallas elleni első drive után megkavarták a felállást, aztán a második félidő végére újra így léptek pályára, akkor meg is fogták Murrayt. Vilámgyorsan tegyük hozzá, a kiharcolt 3&long szitukban 2-3 alkalommal nem a védelmen múlott, hogy Romo nem tudta megoldani. Mondjuk nem sokszor tudtak az idén Cover3-at meccs közben játszani, az biztos.füligjimmy
több mint 12 éve
Magam sem mondhattam volna szebben!Nagyon rossz idő lesz Clevelandbe is. Ha rossz az idő, és választanod kell Josh McCown, Jason Campbell, és Jay Cutler között? Bringing a gun to a knife fight.Az a kibaszott nagy helyzet,hogy ma kibaszottul nyerni fogunk ám!Süsü
A Peppers-Paea-Ratliff-Wotton négyes ismét kezd, úgy néz ki. A Dallas elleni első drive után megkavarták a felállást, aztán a második félidő végére újra így léptek pályára, akkor meg is fogták Murrayt. Vilámgyorsan tegyük hozzá, a kiharcolt 3&long szitukban 2-3 alkalommal nem a védelmen múlott, hogy Romo nem tudta megoldani. Mondjuk nem sokszor tudtak az idén Cover3-at meccs közben játszani, az biztos.füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az a kibaszott nagy helyzet, hogy rohadtul másnapos vagyok ám! 😀Nagyon rossz idő lesz Clevelandbe is. Ha rossz az idő, és választanod kell Josh McCown, Jason Campbell, és Jay Cutler között? Bringing a gun to a knife fight.Az a kibaszott nagy helyzet,hogy ma kibaszottul nyerni fogunk ám!Süsü
GO BEARS!!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Nagyon rossz idő lesz Clevelandbe is. Ha rossz az idő, és választanod kell Josh McCown, Jason Campbell, és Jay Cutler között? Bringing a gun to a knife fight.Az a kibaszott nagy helyzet,hogy ma kibaszottul nyerni fogunk ám!
több mint 12 éve
Nagyon rossz idő lesz Clevelandbe is. Ha rossz az idő, és választanod kell Josh McCown, Jason Campbell, és Jay Cutler között? Bringing a gun to a knife fight. A Peppers-Paea-Ratliff-Wotton négyes ismét kezd, úgy néz ki. A Dallas elleni első drive után megkavarták a felállást, aztán a második félidő végére újra így léptek pályára, akkor meg is fogták Murrayt. Vilámgyorsan tegyük hozzá, a kiharcolt 3&long szitukban 2-3 alkalommal nem a védelmen múlott, hogy Romo nem tudta megoldani. Mondjuk nem sokszor tudtak az idén Cover3-at meccs közben játszani, az biztos.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én a görcsösségre gondoltam, nem a félelemre......Nem mondtál ellen nekem, de egy picit a lélektan (önbizalom, motiváltság stb) is szerepet játszik, nem?Neeeem mondod? A csávó highlight hiteket nyom minden évben. Utána meglett korú férfiak hüppögnek, hogy "seggre fejelte. Istenem, seggre fejelte". Ahelyett, hogy hagyná a picsába, nyerne egy-két rájátszás mecset, oszt utána arra is kapna zászlót, ha a térde MELLÉ ugranak, mint a sztárok.
Én csak annyit szeretnék, ha Cutler nem elöl jaffás, hátul csokis nadrágban játszana, akkor nyert ügyünk lehet.csi77
u.i: Ez Brady volt a Ravens ellen? Emlékszem, hogy a védő a térde mellé ugrott valamelyik szárirányítónak (jó, van kb. 5), és kapott 15 yard büntit, mert a bírók szerint a térdére ment, csak elvétette. De lehet, hogy hülyeség, és tényleg volt kontakt a térdével, mittomén, megütötte a tenyerével ugrás közben. Mindegy, Cutler a dobások után kap annyit, hogy hihetetlen. Szabad préda. Ilyen az élet, ha nem vagy ott a rájátszásban.
Na, megtaláltam
www.youtube.com/watch?v=75YPZmpp1Wk
Mondjuk örülhet, hogy Ray-Ray nem vitt kést a pályára, és akkor Rodney Harrison.... szóval én Brady mellett vagyok ebben a kérdésben. Mindig nézd meg, milyen társaságba tartozol a véleményeddel.füligjimmy
Tudom, hogy Ő tud ütközni.......
www.youtube.com/watch?v=48pQbggAcD0
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Komolyra fordítva a szót, a csapatnál mindenki tudja, ö maga is mondta hogy ő csak egy backup aki nagyon nagyon jól játszott és nem mellesleg 34 éves és egyszer már visszavonult, jövőre kap egy szerződést nálunk, örülni fog neki.
több mint 12 éve
Annyira nyomták a McCown sztorit Ricsiék a héten, hogy mindenki azt hiszi, hogy gyöngyszem hullott a chicagoi porba. (Még Sanyi is azt mondta párhete, hogy egy fiatal irányító játszik Cutler helyén. 😊 ) Egyébként respect Joshnak, kiváló backup.
több mint 12 éve
A már-már ijesztően karakteres feje. 😀Tudom, hogy Cutler a kikiáltott franchise QB, de miért játszatják a Browns ellen amikor McCown nagyon jó formát mutat és a statjai is rendben vannak?Nézd meg a Vikings ellen, utána meséld el, hogy mi tetszett benne.füligjimmy
Nekem kifejezetten tetszik McCown játéka és meglátásom szerint ezt így is kellene hagyni az idény hátralévő részében. De az is benne lehet, hogy letesztelik Cutler-t mit tud így sérülés és pihenés után és az alapján döntenek a további sorsa felől.
Vízválasztó lesz ez Cutler-nek.danyly
több mint 12 éve
Tudom, hogy Cutler a kikiáltott franchise QB, de miért játszatják a Browns ellen amikor McCown nagyon jó formát mutat és a statjai is rendben vannak?Nézd meg a Vikings ellen, utána meséld el, hogy mi tetszett benne.
Nekem kifejezetten tetszik McCown játéka és meglátásom szerint ezt így is kellene hagyni az idény hátralévő részében. De az is benne lehet, hogy letesztelik Cutler-t mit tud így sérülés és pihenés után és az alapján döntenek a további sorsa felől.
Vízválasztó lesz ez Cutler-nek.danyly
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tudom, hogy Cutler a kikiáltott franchise QB, de miért játszatják a Browns ellen amikor McCown nagyon jó formát mutat és a statjai is rendben vannak?Nekem kifejezetten tetszik McCown játéka és meglátásom szerint ezt így is kellene hagyni az idény hátralévő részében. De az is benne lehet, hogy letesztelik Cutler-t mit tud így sérülés és pihenés után és az alapján döntenek a további sorsa felől.
Vízválasztó lesz ez Cutler-nek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nem mondtál ellen nekem, de egy picit a lélektan (önbizalom, motiváltság stb) is szerepet játszik, nem?Neeeem mondod? A csávó highlight hiteket nyom minden évben. Utána meglett korú férfiak hüppögnek, hogy "seggre fejelte. Istenem, seggre fejelte". Ahelyett, hogy hagyná a picsába, nyerne egy-két rájátszás mecset, oszt utána arra is kapna zászlót, ha a térde MELLÉ ugranak, mint a sztárok.
Én csak annyit szeretnék, ha Cutler nem elöl jaffás, hátul csokis nadrágban játszana, akkor nyert ügyünk lehet.csi77
u.i: Ez Brady volt a Ravens ellen? Emlékszem, hogy a védő a térde mellé ugrott valamelyik szárirányítónak (jó, van kb. 5), és kapott 15 yard büntit, mert a bírók szerint a térdére ment, csak elvétette. De lehet, hogy hülyeség, és tényleg volt kontakt a térdével, mittomén, megütötte a tenyerével ugrás közben. Mindegy, Cutler a dobások után kap annyit, hogy hihetetlen. Szabad préda. Ilyen az élet, ha nem vagy ott a rájátszásban.
Na, megtaláltam
www.youtube.com/watch?v=75YPZmpp1Wk
Mondjuk örülhet, hogy Ray-Ray nem vitt kést a pályára, és akkor Rodney Harrison.... szóval én Brady mellett vagyok ebben a kérdésben. Mindig nézd meg, milyen társaságba tartozol a véleményeddel.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem mondtál ellen nekem, de egy picit a lélektan (önbizalom, motiváltság stb) is szerepet játszik, nem?Akkor most hagyjuk a statisztikákat. Szóval: Is McCown elite?? 😛Akkor csak úgy tűnt. Nem néztem számadatokat, szóval bocs, benéztem 😀dcsicsakÉn is meglepődtem. Viszont tényleg viccen kívűl mondom, hogy nézzétek meg a Jax-Browns meccset. Brandon Weeden dobálgatta fel szépen a labdát Gordonnak, meg Cameronnak, oszt húzzák le, ahogy tudják. És game winning drive-ot vezetett tulajdonképpen. Sértődés ne essék, a Dallas D annyit se ér, mint a Jax D. Ismét csak azt mondom, lehet itt számokat mondogatni, a Rams, és a Vikings ellen egy vajúdás volt az egész, azért nem dobott intet, mert a kétszer akkora elkapóink kiütögették a védők kezéből a labdát, sőt, sokszor el is tudták kapni. Erre ne építs taktikát. Szerintem. A hot hand, és a lucky hand között van különbség. És tényleg, tiszteletre méltóság, kapja meg a lóvéját itt, és ne máshol, és ahogy hozzááll ehhez az egészhez, attól csak tanulni lehet mindenkinek, de ha valaki még egyszer elkezd nekem statisztikákat sorolni, simán lehülyézem.füligjimmy
csi77Szerintem nem mindenki szokott ennyire "együtt élni a játékkal", de McCown sem ezért játszik jól mostanság. Szvsz van annyi esze az edzőknek, hogy nem erőltetik túl a játékhívásokat. Megfelelően választott játékokkal rengeteg gyengeséget el lehet kendőzni. Azért a realitások talaján maradva McCown már rengeteg csapatnál lefőzte a kávéját fiatal korában, egy év edzősködésből jött vissza. Nem tudott ő régen se csodákat művelni, az alapokat ismeri és most kisegítik a társak.vandeminek
Én csak annyit szeretnék, ha Cutler nem elöl jaffás, hátul csokis nadrágban játszana, akkor nyert ügyünk lehet.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ha már QB, elég fontos a szempontunkból, hogy Aaron nem játszik amott. Így ha kikapnak Dallasban, és kvázi kiesnek a PO harcból, megeshet hogy idén már nem kockáztatják a játékát. Így azért barátságosabban hangzik a GB elleni meccs, amit szerintem húzni kell ha PO-ba akarunk kerülni. Márpedig én kurvára oda akarok. Teszem hozzá azért jobb lenne Rodgers ellen bizonyítani. A szívemnek. Az eszemnek Flynn kell.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Akkor most hagyjuk a statisztikákat. Szóval: Is McCown elite?? 😛Akkor csak úgy tűnt. Nem néztem számadatokat, szóval bocs, benéztem 😀dcsicsakÉn is meglepődtem. Viszont tényleg viccen kívűl mondom, hogy nézzétek meg a Jax-Browns meccset. Brandon Weeden dobálgatta fel szépen a labdát Gordonnak, meg Cameronnak, oszt húzzák le, ahogy tudják. És game winning drive-ot vezetett tulajdonképpen. Sértődés ne essék, a Dallas D annyit se ér, mint a Jax D. Ismét csak azt mondom, lehet itt számokat mondogatni, a Rams, és a Vikings ellen egy vajúdás volt az egész, azért nem dobott intet, mert a kétszer akkora elkapóink kiütögették a védők kezéből a labdát, sőt, sokszor el is tudták kapni. Erre ne építs taktikát. Szerintem. A hot hand, és a lucky hand között van különbség. És tényleg, tiszteletre méltóság, kapja meg a lóvéját itt, és ne máshol, és ahogy hozzááll ehhez az egészhez, attól csak tanulni lehet mindenkinek, de ha valaki még egyszer elkezd nekem statisztikákat sorolni, simán lehülyézem.füligjimmy
csi77Szerintem nem mindenki szokott ennyire "együtt élni a játékkal", de McCown sem ezért játszik jól mostanság. Szvsz van annyi esze az edzőknek, hogy nem erőltetik túl a játékhívásokat. Megfelelően választott játékokkal rengeteg gyengeséget el lehet kendőzni. Azért a realitások talaján maradva McCown már rengeteg csapatnál lefőzte a kávéját fiatal korában, egy év edzősködésből jött vissza. Nem tudott ő régen se csodákat művelni, az alapokat ismeri és most kisegítik a társak.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Oké, oké.... Weeden lehet, hogy jól játszott ott, de ez kb az elmúlt években talán a harmadik ilyen meccse, McCownnak pedig 6-ból volt három jó meccse... 😀Akkor csak úgy tűnt. Nem néztem számadatokat, szóval bocs, benéztem 😀dcsicsakÉn is meglepődtem. Viszont tényleg viccen kívűl mondom, hogy nézzétek meg a Jax-Browns meccset. Brandon Weeden dobálgatta fel szépen a labdát Gordonnak, meg Cameronnak, oszt húzzák le, ahogy tudják. És game winning drive-ot vezetett tulajdonképpen. Sértődés ne essék, a Dallas D annyit se ér, mint a Jax D. Ismét csak azt mondom, lehet itt számokat mondogatni, a Rams, és a Vikings ellen egy vajúdás volt az egész, azért nem dobott intet, mert a kétszer akkora elkapóink kiütögették a védők kezéből a labdát, sőt, sokszor el is tudták kapni. Erre ne építs taktikát. Szerintem. A hot hand, és a lucky hand között van különbség. És tényleg, tiszteletre méltóság, kapja meg a lóvéját itt, és ne máshol, és ahogy hozzááll ehhez az egészhez, attól csak tanulni lehet mindenkinek, de ha valaki még egyszer elkezd nekem statisztikákat sorolni, simán lehülyézem.füligjimmy
Még egyszer, Cutlertől egy hasonló mentalitást, önbizalmat, felfogást várnék el, mint ahogy a Dallas ellen JMcC játszott. Az ő keze ügyesebb, ő a jobb, de akkor most itt az idő, hogy megmutassa, mert a képessége megvan hozzá. A rendszerre, elkapókra, sőt még a falra sem panaszkodhat (annyira), ilyen jó O nem volt még körülötte, amióta idejött. Én bízom benne, remélem a kihagyás, meg a bizonyítási vágy nem teszi görcsössé.
Még egy gondolat McCownról: már az első meccseken is feltűnt, amikor még Cutler kezdett, hogy ő minden nagyobb play után elsőként szaladt oda Cuttyhoz gratulálni, a playeket is megbeszélte vele (már az OC-vel együtt), nagyon együtt élt a játékkal. Lehet, hogy minden csapatnál így van, nekem ez idén tűnt fel nálunk, így talán már nem annyira meglepetés, hogy könnyen felvette a ritmust.......
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Akkor csak úgy tűnt. Nem néztem számadatokat, szóval bocs, benéztem 😀dcsicsakÉn is meglepődtem. Viszont tényleg viccen kívűl mondom, hogy nézzétek meg a Jax-Browns meccset. Brandon Weeden dobálgatta fel szépen a labdát Gordonnak, meg Cameronnak, oszt húzzák le, ahogy tudják. És game winning drive-ot vezetett tulajdonképpen. Sértődés ne essék, a Dallas D annyit se ér, mint a Jax D. Ismét csak azt mondom, lehet itt számokat mondogatni, a Rams, és a Vikings ellen egy vajúdás volt az egész, azért nem dobott intet, mert a kétszer akkora elkapóink kiütögették a védők kezéből a labdát, sőt, sokszor el is tudták kapni. Erre ne építs taktikát. Szerintem. A hot hand, és a lucky hand között van különbség. És tényleg, tiszteletre méltóság, kapja meg a lóvéját itt, és ne máshol, és ahogy hozzááll ehhez az egészhez, attól csak tanulni lehet mindenkinek, de ha valaki még egyszer elkezd nekem statisztikákat sorolni, simán lehülyézem.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Akkor csak úgy tűnt. Nem néztem számadatokat, szóval bocs, benéztem 😀
több mint 12 éve
Már csak az a kérdésem, hogy ez mennyi kísérletből adódott? McCown szerintem látványosan Jeffery-t tömi, Cutler meg inkább Marshall-t.Nem tömi látványosabban, AJ kb. ugyanannyi passzt kapott el tőle, mint Cutlertől. Az nfl.com tanulsága szerint 3 darab 30+ yardos passzt kapott el Jeffery, plusz a 26 yardos, "pont így akartam" passz a Dallas ellen. Forte van egy picivel jobban tömve, plusz Earl Bennett. Martellus felé alig megy értelmes passz.
Ami számomra szembetűnő ebből a statisztikából az a 30+ yardos játékok száma. Jeffery-nek vajon hány ilyen volt McCown-tól?dcsicsak
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Már csak az a kérdésem, hogy ez mennyi kísérletből adódott? McCown szerintem látványosan Jeffery-t tömi, Cutler meg inkább Marshall-t.Ami számomra szembetűnő ebből a statisztikából az a 30+ yardos játékok száma. Jeffery-nek vajon hány ilyen volt McCown-tól?
több mint 12 éve
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Ok😀 csak én tényleg nagyon ráérek most, a vizsgák lefárasztottak hétvégére xDHidd el, nem akarod te azt letölteni! Jimmy csak szopat!kovi470Aki ráér, de tényleg nagyon ráér, töltse le, és nézze meg a Jax-Browns meccset. Nem minden tanulság nélküli.füligjimmyHonnan lehet letölteni?hpeter93
több mint 12 éve
Hidd el, nem akarod te azt letölteni! Jimmy csak szopat!Aki ráér, de tényleg nagyon ráér, töltse le, és nézze meg a Jax-Browns meccset. Nem minden tanulság nélküli.füligjimmyHonnan lehet letölteni?hpeter93

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Aki ráér, de tényleg nagyon ráér, töltse le, és nézze meg a Jax-Browns meccset. Nem minden tanulság nélküli.füligjimmyHonnan lehet letölteni?
több mint 12 éve
Aki ráér, de tényleg nagyon ráér, töltse le, és nézze meg a Jax-Browns meccset. Nem minden tanulság nélküli.
- Abe Simpson