NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én továbbra sem beszélnék rájátszásról, mert reálisan nézve azt a Vikings elleni nevetséges meccsen elvesztettük.
A Lions otthon játszik a Ravenssel, és a Giantssal, ez két nyerhető meccs, meg idegenben a Vikingssal. Az is simán hozható.
Mi megyünk Clevelandbe, ami nem lesz egy fáklyás menet, de talán W, a Phillyt O-t fogalmam sincs, hogyan tudnánk megállítani, s a Packers ellen Rodgers nélkül TOP favoritok vagyunk. Míg a Lionsnál sztem benne van egy 3-0 is, nálunk a 2-1 legjobb esetben szvsz. A tiebreaker meg amúgy is a Lions mellett van.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
nem hiszem hogy nem tanultak Flynn tavalyi szárnyalásából és bukásából.hpeter93
Flynn akár még be is jöhetett volna, arra már volt példa. Az viszont, hogy egy 34 éves karrier backup QB-nél, aki már a hetedik csapatát "fogyasztja" az NFL-ben, edzőváltás utáni hirtelen megtáltosodása után fel sem merül fel egyáltalán, hogy esetleg az a rendszer marha jó, amiben játszik, egészen hihetetlen, viccesnek mondjuk nem nevezném

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Hátra van a Browns:ezt kötelező hozni, aztán Eagles, ez nagyon durva lesz főleg idegenben, illetve a GB ez még keményebb.Ha a Lions még egyet meccset elveszít akkor nekünk 3-ból 3 at hozni kell a rájátszáshoz.A tegnapi meccs alapján most mindenkinek jó lett a kedve, de nagyon kétoldalú csapat vagyunk sajnos, ha az O nak nem megy így, akkor szétszórják a D-t és puszi pá.Ratliff, most nem játszott olyan jól mint a Vikes ellen pár playben,remélem ez csak azért volt mert "megvolt" illetödve a volt csapattársaitól, nagyon kéne egy jobb játék tőle az elkövetkező meccseken.Remélem Browns ellen már Culter kezd,én bírom Mccownt de kicsit sok lesz ez a széthájpolás,főleg amit Ricsiék nyomattak a tv-ben hogy még kezdő is lehet meg kiszorítja Cutlert azért ez a vicc kategória nem hiszem hogy nem tanultak Flynn tavalyi szárnyalásából és bukásából.

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az én tiszteletem maximálisan Josh McCownné. A csávó egy igazi amerikai sztorit testesít meg. 45 pontot tisztán én nem is tudom felrakott-e valaha a Bears offense. Mondjuk ez a Cowboys D a mienknél szarabb jelenleg, s ez a lehető legnagyobb kritika, ám Trestman szenzációs meccset hozott ma. A playmakerek pedig ma eldöntötték a kérdéseket, főleg úgy, hogy a defense a meccs közepén megálljt parancsolt, és végre valahára ezt az offense kihasználta. Remek csapatmunka volt.

McCown 5 TD ez mindent elmond. Mondjuk dobott 4 INT-et, abból elejtett egyet SCandrick az EZ-ben, egyet Carter, egyet visszafújtak (bár az nem McCowné lett volna), egynél meg AJ valahogy benyújtotta Scandrick elé a teleszkópokat és lehúzta. A TD-k mondjuk sima játékok voltak, Bennett környékén nem volt ember, Forte és Bush TD középiskolai passzok, mondjuk AJ TD-je meghát... Azt hiszem vártunk előrelépést, én 700-800 yardot jósoltam, lehet lesz belőle 1500 környéke. A srác egyszerűen fantasztikus. A Cowboys passrush hatalmas nulla, az OL dominált is végig (néha Millset azért megverték), a blitzeket Forte ragyogóan vette fel, McCown talán kétszer fogott talajt egész meccsen.

Én tényleg azt sajnálom, hogy Cutler amikor játszott még nem állt össze az egész offense. Az OL sem működött ilyen flottul, az időzítésekben is sokszor hiba csúszott. Ma klappolt minden. Van ilyen meccs, mikor minden összejön.

A Browns D azért elég zord. AZ offenseben Gordon parádés egyszer majd leszopat minket is legalább. Futójátékuk nekik sincs, igaz a Cowboysnak sem volt, aztán meg se álltak 200 yardig. Istenem, ha csak egy közepes egység lenne a defense...

Last time #Bears had 0 punts in a game was Oct. 1, 1972 vs. #Lions. LOL
több mint 12 éve
Wright mekkora sz@r volt.Nem tudom miért nem Steltz játszott, ö legalább képes megcsinálni egy szerelést normálisan.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
McC statjai azért csalóka, fogja isten lábát rendesen, lehetne simán 4-5 INT-je is, pár kulcs szituációkban. Kurva nagy respekt, mert amit lépett azt nem sok backup tudta volna, és tartom hogy itt kell tartani, főleg ha Cutty tagot kap, mert kinézem belőle hogy tényleg kihagyja akkor a szezon elejét. kovi470
no igen, tehenész oldalon is mindenki szívesebben vette volna, ha McCown statjai nem lennének ilyen csalókák, és mondjuk Scandrick elkapja azt a szájbatekert tojáslabdát a saját end zone-ban, 14-24-nél, amit a pont a kezébe talált dobni McC. és talán akkor Lee sem sérül meg a következő játékban, és esetleg nem 14-27 lesz az állás, hanem mondjuk sikerül minimum FG-ig eljutni, és egy támadásos különbséget elérni.
de hát a karma nem ilyen, a backup QB-ben jobban bízott a saját edzői gárdája, mint a 108 milliós emberben, gyáva embernek nincs hazája, aki mer az nyer, et cetera...
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Összefoglalva: az O-nak(stáb, rendszer, játékosok) sikerült McCownból Cutlert csinálnia, teljesen jogosan várjuk el, hogy Cutlerből Bradyt, Breest, Rodgerst csináljon, kinek mi a következő szint.

McC statjai azért csalóka, fogja isten lábát rendesen, lehetne simán 4-5 INT-je is, pár kulcs szituációkban. Kurva nagy respekt, mert amit lépett azt nem sok backup tudta volna, és tartom hogy itt kell tartani, főleg ha Cutty tagot kap, mert kinézem belőle hogy tényleg kihagyja akkor a szezon elejét.

Most már kurvára várom Cutlert vissza, a Browns tökéletes ellenfél hogy bizonyitson a ketkedoknek (erős D, gyengebb O)

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Amúgy Romoval mi történt?James007
(irony on)
már megint cserbenhagyta a védelmet.
(irony off)

jimmy, jó pénzért vuduzok Nektek a következő meccsekre is, most is mennyire bejött.
áll az alku? 😊slowmotion
Mit mondtam neked? Most őszintén, mit mondtam neked? Nem figyelmeztettelek?! Okos ember a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Uram, Ön nem okos! Párbajra!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sorba fognak érte állni, nehéz lesz megtartani. (Gondolom, Minnesotában már megy a számolgatás.. 😊 )
James007
Aztán Flynn 2.0. 😊 Trestman rendszere kellően jó hozzá, plusz van 3 drabália akinek elég, ha a 2 méteres körzetébe dobod, aztán tudja hozni ezt. Máshol ez nem biztos, hogy így menne neki. Plusz ha jól emlékszem, akkor McCown játszott még Lovie érában is, na akkor nem ez volt ám.dcsicsak
Ez is igaz. 2011-ben játszott, elég nem jól. Mondjuk Kellen Davis, Hester, Earl Bennett, Roy Williams játszott körülötte, a falat ne is említsük. De valahogy Cutlerral abban az időszakban is nyeregettünk. Nem volt szép, nem volt jó, de nyeregettünk. Mondom, mielőtt mindenki elragadtatja magát, lökjük be gyorsan a videóba a Vikings elleni 4. negyed kazettáját, hogy legyen egy kis reality check. És jöjjön vissza McCown jövőre, vagy kapja meg a nagy lóvét máshol (nem fogja), én szeretem, tisztelem, becsülöm, de a Browns ellen, ha nem Cutler kezd, az elég problémás. És messzire ne menjünk, Trestman - még itt is néha - le lett hülyézve, mert nekiment a Rams ellen negyedikre, mert nekiment a Lions ellen negyedikre (AJ ott kettőből nem tudott egy feleilyet lehúzni), mert elrúgatta a Vikings ellen másodikra.... offensive execution. Ma lehet erről pozitívan beszélni. Mindenesetre eljutottunk odáig, hogy Lance Briggs jobban hiányzik, mint Jay Cutler. Na, ez 21. századi football.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Amúgy Romoval mi történt?James007
(irony on)
már megint cserbenhagyta a védelmet.
(irony off)

jimmy, jó pénzért vuduzok Nektek a következő meccsekre is, most is mennyire bejött.
áll az alku? 😊
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Sorba fognak érte állni, nehéz lesz megtartani. (Gondolom, Minnesotában már megy a számolgatás.. 😊 )
James007
Aztán Flynn 2.0. 😊 Trestman rendszere kellően jó hozzá, plusz van 3 drabália akinek elég, ha a 2 méteres körzetébe dobod, aztán tudja hozni ezt. Máshol ez nem biztos, hogy így menne neki. Plusz ha jól emlékszem, akkor McCown játszott még Lovie érában is, na akkor nem ez volt ám.
több mint 12 éve
Atya-kibaszott-úr-isten. Nem tudom, mi történt a múlt héte óta. Jah, most nem volt a pályán védelem. Így azért könnyebb. Helyezd nyomás alá. Mi van akkor, ha az elkapók nem ragadnak ki két tiszta labdát a védők kezéből, plusz AJ nem húzza le az az Év Elkapása 3.0-át? Megnézi, kit fognak egy az egyben, és feldobja jó magasra. Ha nem biztos benne, akkor csekkol. Ez Matthew Stafford light. Nem mondom, az is ér évi 3-4 milliót. A playbookunk felét kidobtuk az ablakon, bazmeg, szerintetek ez véletlen?

- Abe Simpson
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Kicsoda az a Cutler???

McCown 110-es átlag ratinggel (tegnap 142-est nyomott) szerintem bőven nem backup. Itt nem arról van szó, hogy egyszer megszórta magát, hanem folyamatosan olyan teljesítményt hoz, amitől azért tátva marad néhány száj még a nem maci oldalon is.

Amúgy Romoval mi történt?
Gratula egyébként a W-hez, nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 907
Szerintem McCown jóval megbízhatóbb játékot hozott, mint Cutler életében bármikor is. Nem a kis ember hőstettének szorítva, de remélem, hogy McCown marad, mert igen is megérdemli. Jeffery meg nem normális.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Marshall volt a vendég a postgame showban az espn-en, érdemes volt hallgatni, azt mondta hogy olyanok akarunk lenni O-szinten mint a Saints, és akkor játszani fognak a rájátszásban is+ amikor megkérdezték tőle hogy ki legyen a QB (minő meglepetés) egyből azt mondta hogy Jay az elsőszámú, és hogy a sérüléséig a legjobb formájában volt, McCownt értékelni kell, de Cutler az elsőszámú.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nos ez elég jól sikerült, jobban mint azt bárki előzetesen várta volna. Ugrunk majd 3-4 helyet a power rankingekben, de senki se szálljon most el, mert semmit (ismétlem, semmit) sem jelent ez a W ha a jövő héten nem nyerünk Clevelandben. A PO-rtészvételünk jó eséllyel ot fog eldőlni, remélhetőleg olyan nyomást tudunk helyezni a Lionsra amit nem bírnak el és buknak még 2 meccset, kezdve a Ravens elleni hazaival. Ha ez megtörténne (mi nyerünk és ők veszítenek a jövő heti mnf-on) akkor újra a saját kezünkben lesz a sorsunk amit már nem szabad elereszteni.

Ez a meccs meg megy a gyűjteménybe, nem fordult még elő szerintem hogy szinte az összes labdabirtoklásból pontot szerezzen a Bears, ma pedig ez történt 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
tudja valaki, h milyen időjárási körülmények várhatóak ma este Chicago-ban? 😊soma80
Semmi ho, pofafagyaszto hideg es szel.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Szezon után elérhető lesz Greg Williams, Wade Phillips, esetleg Rex Ryan.füligjimmy
Rex és Wade 3-4-es edzők. nem is tudom. Macik játszottak már 3-4-es alapot?
(egyébként Gregg)

éjszaka meg... na majd kiderül.

Josh McCown!slowmotion
A védelemből mondjuk úgy top 15 játékosából jövőre szerződés alatt van jelenleg Paea, Peppers, Mekk Elek, Bostic, Briggs, Conte, Green. Nem túlzás állítani, hogy ha edzőhöz akarjuk igazítani a keretet, azt most kell elkezdeni.

És ne vuduzz. Olyan erőkkel játszol, amiket nem tudsz kordában tartani.füligjimmy
múltkor is bejött, de aztán visszavágtál a kezdő skill playerekkel, és sok : kevés lett, nemide... de rövid távon bevált 😊
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Van egy rádióműsor, a Score. A tagjait Cutler egy csapat bohócnak titulálta. Briggs most írt egy cikket, hogy a csapat produktívabb, ha McCown áll a center mögött. Most én vagyok hülye, vagy tényleg zsinórban veszítjük a meccseket? Miközben fikázzuk a védelmet, akik a Ravens, és a Vikings ellen is 20 pontot kaptak. Nyilván szarok, mindenki tudja, hogy szarok, de 20 pontot kaptak, és volt azért ott néhány nagyon komoly goal line stand. Csakhát haladni is kéne előre, amíg nálad a labda, addig se kapsz pontot. De ugye ez nem megy. De a fantázia foci pontokban McCown nagyon komolyan ott van a szeren.füligjimmy
Már akartam kérdezni Jimmy, jól érzem, hogy te szíved szerint elmarasztalnád McCown-t?
Soha rosszabb backup teljesítményt......
Védelmi labda- (sőt, horribile dictu) -pontszerzések, na az hiányzik nekem hetek óta.....

Nagy lehetőséget kaptunk a Lionstól, éljünk már vele végre! Tippem 26-23 ide.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Van egy rádióműsor, a Score. A tagjait Cutler egy csapat bohócnak titulálta. Briggs most írt egy cikket, hogy a csapat produktívabb, ha McCown áll a center mögött. Most én vagyok hülye, vagy tényleg zsinórban veszítjük a meccseket? Miközben fikázzuk a védelmet, akik a Ravens, és a Vikings ellen is 20 pontot kaptak. Nyilván szarok, mindenki tudja, hogy szarok, de 20 pontot kaptak, és volt azért ott néhány nagyon komoly goal line stand. Csakhát haladni is kéne előre, amíg nálad a labda, addig se kapsz pontot. De ugye ez nem megy. De a fantázia foci pontokban McCown nagyon komolyan ott van a szeren.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szezon után elérhető lesz Greg Williams, Wade Phillips, esetleg Rex Ryan.füligjimmy
Rex és Wade 3-4-es edzők. nem is tudom. Macik játszottak már 3-4-es alapot?
(egyébként Gregg)

éjszaka meg... na majd kiderül.

Josh McCown!slowmotion
A védelemből mondjuk úgy top 15 játékosából jövőre szerződés alatt van jelenleg Paea, Peppers, Mekk Elek, Bostic, Briggs, Conte, Green. Nem túlzás állítani, hogy ha edzőhöz akarjuk igazítani a keretet, azt most kell elkezdeni.

És ne vuduzz. Olyan erőkkel játszol, amiket nem tudsz kordában tartani.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
 www.earthcam.com/usa/illinois/chicago/wrigleyfield/

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
tudja valaki, h milyen időjárási körülmények várhatóak ma este Chicago-ban? 😊soma80
 www.accuweather.com/en/us/chicago-il/60605/weather-forecast/26461_pcdavemayer
az igen derék. -5 fok, amit kb -15-nek fognak érezni a játékosok... csak ne legyen erős szél, és akkor még ki is egyezzek egy ilyen idővel... remélem Romo-nak nem fog túlságosan ízleni 😊
több mint 12 éve
 www.accuweather.com/en/us/chicago-il/60605/weather-forecast/26461_pc

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
tudja valaki, h milyen időjárási körülmények várhatóak ma este Chicago-ban? 😊