Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Peppers Cut szerintem egyértelmű ,ár teljesítmény arányban egy nagy nulla idén, ha dobjuk a büntit levonjuk is sokkal jobban megéri.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Cutty kezd. Az év legfontosabb meccse jön.kovi470
Szerintem Bearses karrierjének, de tán egész pályafutásának legfontosabb meccse lesz.tüsi91
szerintem az nem ez lesz, hanem ha ezt hozza akkor az eagles meccs, na az lesz a nagy falatdavemayer
Az Eagles meccstől offense szinten nem tartok. Más kérdés, hogy futnak majd 250 yardot ellenünk és kapunk vagy 30-at. Viszont a védelmük nem jó. Ellenben a Brownsé remek és még talán mindig picit alulértékelt. Szerintem ezen a meccsen Cutler sokkal többet veszthet. Papíron 4-9-el álló csapat, elvileg kötelező a győzelem, amit JC-nek kell hoznia, mert a Browns O-t 24 pont alatt tudjuk majd tartani.tüsi91
sztem nyerünk 13-20ra, esetleg akár többel is. Most bízom bennük, ha a Dnk hozza azt amit most mutattak és nem lesz negatív a turnover mutató akkor nyerünk. Szvsz nekünk inkább az nem ízlik ha szétkapják a Dnket és emiatt az Onek kell mindig menni az eredmény után, de ettől a Browns O-től nem tartok már annyira. Jók, meg tudnak verni minket de ezt mimost sokkal jobban fogjuk akarni, ezt lendületből hozni kell és kész. Az igazi szívás a jövő hét lesz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Felégeti......a.......kib****ott......stadiont. Aztán behinti sóval.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem Bearses karrierjének, de tán egész pályafutásának legfontosabb meccse lesz.tüsi91
szerintem az nem ez lesz, hanem ha ezt hozza akkor az eagles meccs, na az lesz a nagy falatdavemayer
Az Eagles meccstől offense szinten nem tartok. Más kérdés, hogy futnak majd 250 yardot ellenünk és kapunk vagy 30-at. Viszont a védelmük nem jó. Ellenben a Brownsé remek és még talán mindig picit alulértékelt. Szerintem ezen a meccsen Cutler sokkal többet veszthet. Papíron 4-9-el álló csapat, elvileg kötelező a győzelem, amit JC-nek kell hoznia, mert a Browns O-t 24 pont alatt tudjuk majd tartani.
több mint 12 éve
szerintem az nem ez lesz, hanem ha ezt hozza akkor az eagles meccs, na az lesz a nagy falat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Aztán nehogy pont ez miatt fossa le a bokáját. :-/
több mint 12 éve
Szerintem Bearses karrierjének, de tán egész pályafutásának legfontosabb meccse lesz.
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Cutty kezd. Az év legfontosabb meccse jön.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem fog belemenni a paycutba, márcsak elvből sem. Igaz ha reálisan gondolkodik figyelembe vehetné, hogy máshol sem fogják megdobni 5 milliónál nagyobb összeggel.tüsi91
Tudtommal a paycutra is van egy maximális százalék (asszem), amennyit egyáltalán vállalhat. Ha kivágják, akkor bentragad 4-5 millió, el kell telnie egy bizonyos időnek, amíg visszaigazolhat. Kívácsni vagyok, megmondom őszintén az átstruktúrálások mögött általában meghúzódik egy gentleman's agreement. Szerintem nem fogják kivágni, és ha nem jön vissza Cutler, nem jön vissza Marshall, ha tagelik, Marshall újabb 1 évet ír majd alá. Egyelőre ezek a tippeim az offseasonra.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem fog belemenni a paycutba, márcsak elvből sem. Igaz ha reálisan gondolkodik figyelembe vehetné, hogy máshol sem fogják megdobni 5 milliónál nagyobb összeggel.
több mint 12 éve
Mindennel egyetértek, kivéve Peppers: nem tudok olyan indokot felhozni ami miatt meg kéne tartani annyi pénzért amennyit jövőre kapna, még ha 20 sackje lesz a következő 3 meccsen és felmegy az O-be elkapni 6 TD-t akkor sem. Ha belemenne a 3adolásába akkor esetleg, de abba tuti nem fog, főleg hogy amióta itt van minden évben átstrukturálták a szerződését ha jól emlékszem, most meg amikor leakasztaná a nagy lét biztos nem megy bele annak elvesztésébe önszántából, vagy igen?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jól kell draftolni, és megpróbálsz a szabadügynökök közül Tim Jenningset igazolni, és nem Brandon Carrt. A védelem építésénél igazából nagyon egyszerűnek látom a helyzetet: fel kell építeni egy erős frontot, a többi meg lesz olyan, amilyen. LB poszt abszolút nem prioritás máshol sem, néhány kivételes tehetségtől eltekintve. De oda is kell egy system, anélkül hozhatsz te olyan játékosokat, amilyet akarsz (Carr, Aso...spellcheck), egy kalap szamóca lesz az egész. Az offense egyben van, ha elköltesz Cutlerre, és Marshallra (sztem kéz a kézben mennek, vagy maradnak), 10 milliót draftoltakra (nem kell annyi), még akkor is marad. Még talán Pepperst se kell kivágni, Melton is visszajöhet akár ugyanennyiért, jöhet mellé egy veterán DT/DE. És elkezdsz DB-ket draftolni, aztán imádkozni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ez a cap kérdés elég érdekes mostanság. ..megnézzük milyen szerződéseket adtak pl. Romo, Flacco, Ryan...ennyi erővel, Cutlernek is villanthatnának egy ilyet,viszont én ezekkel az elszállt fizetésekkel nem vagyok megbékülve. A fizetési sapkának az 1/4-ét odaadják az irányítónak meg egy elkapónak. Pofátlanul nagy összegek ezek...és a nagy pénzzel egyidejűleg jön a nagy teljesítmény visszaesés valamikor minimálisan...van amikor brutálisan. Én azt mondom nem kell minden csillagot lehozni nekik az égről. Van itt aranyközépút is...és MRI személyében azt gondolom,hogy jó pár évig ezen az úton haladva meg is fogja találni ezeket!
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Tavaly is itt volt Cutler, Forte, Marshall, Jeffery. Mondjuk azt hogy mind playmakerek. Szerintem látszik a különbség. Lehet bármennyi ilyen játékos, ha nincs körülöttük rendszer.

több mint 12 éve
Persze, a playmakerek kellenek, ezt nem vitattam. Leginkább az lett volna az agyalásom fő gerincvonala, hogy egy kellően tehetséges playmakerekből álló csapatot, mostanában hogy a túróban lehet egyben tartani. Mindenki csillió dolláros szerződésekkel tömi a játékosokat, így a fizetési sapkában könnyen a saját farkára tudja tekerni az ember a hurkot. Persze tudom, hogy ez egy különálló tudományág, gsn blogjában pedig bőven utána lehet olvasni a dolgoknak, de szimplán csak gondolkodóba estem, mint laikus fotelszurker 😊

Valószínűleg egyébként ehhez az olyan szerződés vs játékosteljesítmény párokban is szerencsés csillagállásokat kell kifogni, mint pl most nálunk Peppers-é. A teljesítménye mélyrepülésben, de a szerződése elvisz egy vagon dollárt, így gyakorlatilag egy baromi nagy fekete foltot ejt a fizetési keretben.

Az eddigiek alapján a képletben a változók tehát a 'szerencse', 'playmakerek száma', 'szerződések', 'lojalitás', 'edzői teljesítmény', 'konzisztencia' merültek fel. Na valami ilyesmire voltam kíváncsi 😊
több mint 12 éve
és ne felejtsük el azt sem hogy lehetsz te akármilyen SB-esélyes csapat csak és kizárólag a playmakerek és a hosszú kispadod (több univerzális, több helyen is jó teljesítményt hozó játékossal) emelhet ki a másik 7-8 esélyes csapat közül - ha pl a győztes GB-ből indulok ki, viszont ha a tavalyi győztes Ravensből akkor a k...a nagy mák 😊

na most mi ehhez képest jelenleg még egy jó csapat benyomását sem keltjük ha az egész szezont nézzük. Ennek ellenére ha mondjuk Briggs felépül és egyből olyan formába is kerül mint amilyen a sérülése előtt is volt (na persze...) akkor rendbe szedheti a D-t annyira hogy hozzuk a maradék 3 meccset. Vicc az hogyha hozzuk a hazai Lionst vagy az idegenbeli Vikesot akkor most gyakorlatilag megnyernénk a csoportot, így meg jó eséllyel 9-7tel fog mindkét csapat állni (és csak úgy mint tavaly...) azonos mérleg sem lesz elég a PO-hoz. Pedig de jó lenne egy hazai PO-meccs, még ha vszínűleg szét is kapna minket a 49ers akkor is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Abszolút jó felvetés.
Vagy egy bajnokesélyes csapatot lényegében a fiatalabb, újonc- vagy olcsóbb szerződésekkel megkínált FA játékosok megfelelő rendszerbe-ültetésével lehet összeállítani? dcsicsak
Kezdem innen inkább. Szerinte, egy bajnokesélyes csapathoz a megfelelő rendszer mellé kellenek a playmakerek, a klasszisok. Nem láttam még csapatot csupa középszerű és újonc játékosokkal SB közelében lenni. A rendszer nyilván a legfontosabb, de kulcs pillanatokban kellenek azok a manusok, akik megcsinálják a játékot, hoznak valami extrát. Enélkül nem fogsz eredményt elérni. Ne menjünk messzebb volt egy 2006-os Bears egy kiváló védelemmel, egy csodálatos ST-vel, még is amiatt bukott el, mert az offense olyan volt, amilyen. Szar volt Turner rendszere is, az extra teljesítmény sem volt meg, és ami a legfontosabb hiányzott a jó QB. Voltak akkor is jó meccsek offense szinten is, pl. a Saints elleni NFC döntő, de a konstans jó teljesítmény, a pluszok hiányoztak.

Tehát a kérdés, hogy mi kellhet ahhoz, hogy ez az idén igencsak jónak tűnő - de még fejlődni is képes - Offense együtt maradhasson? Nyilván a front office és a jó fizetési-sapka gazdálkodás az elsődleges. De olyan előfordulhat mostanában, hogy pl egy Jeffery jövőben aláírandó hosszútávú szerződésében nem feltétlenül a pénz legyen az elsődleges motiváció? Nekem úgy tűnik, hogy ez az offense, ha kiforrja magát, akkor még legalább 3-4 évig igen éles lehet - és most lehet, hogy keveset mondtam, de tegyük fel(!) Forte 30+ környékén már nem lesz ilyen fitt. dcsicsak
Egyrészt kell egy folytonosság az edzők részéről, olyan stáb, akik együtt tudják tartani a csapatot és ahogy említetted remek FO munka, másrészt kellenek lojális játékosok, akik nem a pénzért fociznak elsősorban. Illetve ez így nem igaz, mert ők is pénzből élnek, hanem úgy értem, hogy az ha évi 6 millió helyett csak 5-öt kapnak azt elfogadják. AJ szerződése azért még messze van. 2 év. Szerintem Marshall 2 év múlva már nem lesz itt, AJ nagyjából megkapja az ő pénzét. Futó és Forte kérdésben sem aggódok, mert a futó abszolút nem olyan fontos pozíció már. Persze az egy fasza dolog, hogy Forte tud mindent, amit egy all-down NFL backnek tudnia kell. A legfontosabb, hogy azt az irányítót találják meg (vagy tartsák meg), aki képes sikerre vezetni a csapatot, aki az említett kulcs pillanatokat megoldja. Cutler néha ilyen-néha nem. McCown nem. Az ilyen McCarron féle college QB-k meg végképp nem.
több mint 12 éve
Elnézve az idei szezonunkat, felvetődött bennem pár kérdés. Bár nem ismerem a régi idők fociját, de nem egy olyan példa van régről, hogy egy-egy csapat gerincét alkotó csapatrészek hosszú évekig együtt maradtak, de manapság mintha minden kulcsjátékost szanaszét hordanának egy-egy jól sikerült szezon után. Tehát a kérdés, hogy mi kellhet ahhoz, hogy ez az idén igencsak jónak tűnő - de még fejlődni is képes - Offense együtt maradhasson? Nyilván a front office és a jó fizetési-sapka gazdálkodás az elsődleges. De olyan előfordulhat mostanában, hogy pl egy Jeffery jövőben aláírandó hosszútávú szerződésében nem feltétlenül a pénz legyen az elsődleges motiváció? Nekem úgy tűnik, hogy ez az offense, ha kiforrja magát, akkor még legalább 3-4 évig igen éles lehet - és most lehet, hogy keveset mondtam, de tegyük fel(!) Forte 30+ környékén már nem lesz ilyen fitt. Ha egy-két éven belül összejönne egy közepesnél erősebb D, akkor szerintem simán SB-contender csapat is lehetnénk, de amint mondtam, ehhez az is szükséges, hogy a produktív játékosok ne repüljenek szanaszét.

Vagy egy bajnokesélyes csapatot lényegében a fiatalabb, újonc- vagy olcsóbb szerződésekkel megkínált FA játékosok megfelelő rendszerbe-ültetésével lehet összeállítani?

Lehet túl elméleti a kérdés, csak úgy eszembe jutott.
több mint 12 éve
Nagykopasz szerint McCownnak kell kezdenie, nincs még túl Cutleren érzelmileg.picidzé
Huh, kéne egy értekezést írni arról, hogyan zabálta meg az irányítókat az öltözőben 10 évig. Mondjuk mindegyik egy közepes tehetségű srác volt (khm), volt, aki mentális nulla, de talán, de csak talán picit zokon vette, hogy Cutler mindössze évi 5 millióval keresett kevesebbet nála, és ő állt a pódiumra a meccsek után. Mindenesetre egy kicsit éleset kanyarodott a franchise, a második legtöbb pontot szerzik, és a negyedik legtöbbet kapják. Rátoltuk! Túltoltuk! Rátoltuk!

- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Nagykopasz szerint McCownnak kell kezdenie, nincs még túl Cutleren érzelmileg.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Úgy néz ki jelenleg két játékosunk van a sérülés listán Briggs nem tudni mikor tér vissza, és Cutler aki pedig kezdeni fog a hírek szerint.

több mint 12 éve
Én továbbra is tartom hogy Steltz jobban játszott 1 meccsen mint Wright a szezonbanhpeter93
Csak Steltztől az a max. A Vikings ellen végig 1 safety volt hátul, Steltz végig a boxban játszott, ezt tudja, ezt jól tudja. Ponder gyökér volt, hogy kihasználja, Cassel nem. Amikor zónázott, embert fogott megverték. Meg AP így is futott 200-at...

Ezzel nem azt mondom, hogy Wright jó, de Steltzet egy komoly pass offense ellen ne akarjuk csapatban látni.

A Brwons annyira gyér futójátékkal bír (most McGahee is kiesett), hogy reménykedek benne, hogy megállítjuk őket (150 yard alatt).

Bazz Jimmy 5 másodperccel megelőztél 😀
több mint 12 éve
Én továbbra is tartom hogy Steltz jobban játszott 1 meccsen mint Wright a szezonbanhpeter93
Kár, hogy futottak 250 yardot (Patterson TD-jénél seggre ült szépen), és Cassel beugróként szétpasszolta a védelmet.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én továbbra is tartom hogy Steltz jobban játszott 1 meccsen mint Wright a szezonban

több mint 12 éve
Ha Conte szóba kerül, én mindenkivel egyetértek. Egyrészt szarul játszik, másrészt most azt várják el tőle, hogy legyen Polamalu.

Cutler felgyújtja a stadiont. Halljátok szavam.

- Abe Simpson