NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
88
8
2:15, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Én csak annyit kérdezek: Van még negatív csapatrekord amit nem döntöttünk meg?
több mint 12 éve
Trestman legyen akármi is a jövő héten lenullázta magát teljesen és a csapat morálját is. Akkor, amikor minden sportembernek 120%-kon kéne izzania ilyen vérszegény, beszari játékkal előrukkolni művészet. Ebből felhozni a csapatot a GB ellen is az lesz, de tegye fel a kezét aki ezek után elhiszi hogy ha nyerünk az Trestman miatt lesz... Ilyen pedagógiai baklövést meg hogy egy tétnélküli meccs vége felé akkor cserélem le a QB-mat amikor az az első hibáját elköveti, nonszensz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez egy hatalmas betli volt. Szerencsére -29-nél Cutler dobott egy picksixet, így teljes nyugodtsággal rá lehet fogni a vereséget.Jövő vasárnap egy más meccs lesz.
több mint 12 éve
Összeesküvés-elmélet: ON. Más komolyan mondom, nem lehet...
több mint 12 éve
McCownt azon az 5 meccsen, amikor játszott játszott max ha 20-szor megütötték (sackek, knockdown, hit, minden). S miért van az, hogy Cutlert a Lions ellen és ma is laposra verték, a Browns ellen meg azért jó esően ütötték-vágták? Erre komolyan annyira kíváncsi lennék.
több mint 12 éve
Ha innen ez nincs meg Emery és Trestman együtt kéz a kézben menjen.tüsi91ezt idén a Lions illetve a Packers drukkerek is elmondhatták párszor....... érdekes csoport idén az NFC North
több mint 12 éve
Ha innen ez nincs meg Emery és Trestman együtt kéz a kézben menjen.
több mint 12 éve
Nyerni kell! MER NYERNI KELL
több mint 12 éve
S mindig újjá születik, miközben akit megéget........ na jól van szóval jó mecset és szurkolást kívánok 😉Abban az lenne a jó, hogy a főnix-madár eleve ég 😛 😀dcsicsakEmberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!dcsicsakVigyázz nehogy aztán ti égjetek le 😉 mert mi Főnix madárrá alakulunk 😛dande
több mint 12 éve
ennek ma, itt meg kell lennieotthon legyen jutalomjáték
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Abban az lenne a jó, hogy a főnix-madár eleve ég 😛 😀Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!dcsicsakVigyázz nehogy aztán ti égjetek le 😉 mert mi Főnix madárrá alakulunk 😛dande
több mint 12 éve
ti csak koncentráljatok a jövő hétre! 😊Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!dcsicsakVigyázz nehogy aztán ti égjetek le 😉 mert mi Főnix madárrá alakulunk 😛dande
több mint 12 éve
Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!dcsicsakVigyázz nehogy aztán ti égjetek le 😉 mert mi Főnix madárrá alakulunk 😛
több mint 12 éve
Emberek, én aszondom, hogy fel kell gyújtani a madarakat még ma. Cutler, Marshall, AJ, Forte, Bennett. A gépnek mennie kell!
több mint 12 éve
Ha nem tudnám, hogy nem lehet ilyen szorossá bundázni a meccseket..... egy hosszabbítás, aztán egy goal-line stand.... nincs kifogás. Irány a Super BowlfüligjimmyTrestman zsidó, Obama az elnök... minden klappol 😀😀

több mint 12 éve
Plusz motiváció a srácoknak... nem gondoltam volna így fogunk állni a ma esti meccs előtt. Uccsó kettőből egyet kell behúzni a csoportgyőzelemhez.... Briggs remélem felpörgeti kicsit a D-t, Cutler pedig nem nagyon fogja eladni a lasztit!
több mint 12 éve
Ha nem tudnám, hogy nem lehet ilyen szorossá bundázni a meccseket..... egy hosszabbítás, aztán egy goal-line stand.... nincs kifogás. Irány a Super Bowl
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Steelersnek nagy puszi, verte a lionst verte a packerst mi meg vertük őket.
több mint 12 éve
Hát húzok egy tangát, oszt lemegyek hídba.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
GB is zacsi.
több mint 12 éve
Lions bukó . Ez azért úgy kellett
több mint 12 éve
Ahogy tolják most a pacskerokat a zebrák... Hihetetlen mi lesz jövő héten. A vasas kivédekezett 3 gline próbálkozást, utána blokkolták a fg-t, és ott valami mondvacsinált szabálytalanság miatt visszakapták a sajtosok. persze td egyből.
több mint 12 éve
Tényleg van rá sansz ,ha kirúgják hogy elhozzuk DC nek, vagy ezt csak szeretnénk?hpeter93inkább Ryant kéne sztem, rühellem mint embert de azért ért hozzá és állítólag kirúghatják a Jetstől
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tényleg van rá sansz ,ha kirúgják hogy elhozzuk DC nek, vagy ezt csak szeretnénk?
több mint 12 éve
Egyrészt nem hiszek abban, hogy valaki tudatosan kiengedne, abban pláne nem, hogy egy edző pihenteti a játékosait, de ha valaki egy neccesebb szituba egy kicsivel kisebb svunggal megy bele, az is hatalmas előny lehet.Dallas csak kiszenvedte a győzelmet, így a Philly akármit is játszik ellenünk, az nem számít, mivel így is úgy is egy ki-ki meccsük lesz jövő héten a Dallas ellen....soma80Ennyikeh! Határozottan jobban hangzik, mintha a Philly győzelemmel bent lenne 😊kovi470
Remélem Leslie Fraisert kirúgják. Még véletlenül a GM adna némi tálentumot (leginkább egy irányítót) a keze alá, és akkor tényleg alig lehetne nyerni ebben a csoportban.
- Abe Simpson