NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tavaly 2 olyan csapat maradt le a rájátszásról, amely Top10-ben voltak szerzett pontok tekintetében. Ez a 2 csapat Bottom5-ben volt kapott pontokakt tekintve. Upsz? De marha nagy különbség van az idegenbeli, és hazai meccsek között. Szóval egyrészt nem kell kétségbe esni, másrészt a számok nem velünk vannak. Viszont a rájátszásban 30 pont felett kell szerezni. Erről tavaly (idén, de érted) kifejtettem a véleményem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ezek alapján ki lenne az a két szabadügynök DE aki a Peppers cut után szóba jöhetne nálunk?Süsü
Ahogy kinézett az elmúlt két év. Rámész a legjobbakra: Bennett, Houston, Hardy, akár Ayers. Leigazol egyet, valószínűleg a 2. legjobban fizetett lesz ebből az FA csoportból. Igazol egy olyan kalibert, mint mondjuk Everson Griffen, vagy Willie Young. Aztán drafton húz olyat, akiről nem is hallottál.füligjimmy
Személy szerint te kit húznál ezek közül? Remélem drafton nem azt folytatja,hogy valami névtelen embert húz,hanem rámegy valami nevesebb,de roppant fizikális játékosra.Süsü
Nem hiszem, hogy Bennett, vagy Houston leigazolásával olyan nagyot lehet hibázni. A pass rush gondokat persze nem oldja meg egyik se. Akinek van, az nem is engedi ki a piacra. Domináns pass rushert húzni csak egy kicsivel könnyebb, mint irányítót, és azok is általában Top10-ben kimennek. Futás ellen jó falat építeni azért viszonylag könnyű. Nem hiszem, hogy a fizikai képességekkel volt probléma a draftoltajinknál, kimondottam atlétákat húz. Mekk Elek is az, csakhát. Hardin annyi roidot nyomott magába, hogy 20 évesen megkopaszodott, és állandóan szakadt, meg húzódott mindene. Frey se kicsi, vagy lassú, sőt. Bostic az egyik legatletikusabb LB volt idén. Futni, meg fekve nyomni mindegyik tud. Focizni nem tudnak, baszod.füligjimmy
Mikor idekerült MRI...mindenki áradozott róla,hogy ő mekkora trade huszár ebből még igazából nem láttunk semmit. Nem követtem a munkásságát sőt azt se tudom ki az és hol volt előtte. Mit kell róla pontosan tudni? Mely csapatnál/csapatoknál volt előtte és milyen beosztásban?Süsü
Asszem a Kansas-től jött, igazából az offenset elég jól helyretette, hozta Benettet, Bushrodot,draftoltuk Mills-t és Long ot. Falat elég jól rendbe tette meg az offenset, a defenshez viszont nem sok érzéke van ez látszik a drafton, mondjuk Williams meg Anderson-t hoztuk Fa ről ők nem rosszak, csak a két rookie-t ne látnám soha.hpeter93
Lehet én fogalmaztam rosszul. Bocsánat! Az itteni tevékenységeit tudom. A Kansasnél milyen szerepet töltött be?
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Amikor legutóbb ennyire vártam egy meccset, az tavaly dec 16. volt a Packers ellen. Gyakorlatilag ott is a csoportgyőzelem volt a tét (meg utána még 2 meccs, amit húzni kellett volna), és hát tudjuk, hogy milyen szánalmas produkció lett belőle. Na most nagyon várom már ezt a meccset, s megint a csoportgyőzelem a tét. Remélem idén már sikerül valóban visszavágnunk, az elmúlt 3-4 évben csak a dühítő keserűség maradt nekünk a Green Bay ellen.

Egyetértek Jimmyvel és Dave-vel, ha ez a meccs egy szenvedős, hibákkal teletűzdelt meccs lesz, akkor Trestman ugyan remekül ért az offensehez, de nem vezetőedzőnek való. Ezen a meccsen mindenkinek toppon kell lenni és nyerni. Utána engem már nagyon az sem zavarna ha egyből búcsúznál a PO-ból. De a vasárnapi az egy igazi háború lesz.tüsi91
Akkor ne várd annyira és meglesz...... 😊

A hétvégén azt várom, hogy Cutler azt éreztesse csapattársaival (és az ellenféllel is), hogy ő támadó csapat vezére, domináljon nemcsak fizikailag hanem lelkileg is. Így a felpattanó labdák nem a védők , hanem a mieink kezében, rosszabb esetben a földön kötnek ki, nem lesz (annyi) drop, fumble, viszont lesz elkapás, first és touch-down! Ebben az esetben a védelem sem érdekel, mert mindig előttük leszünk pontban és ha mégis stoppolnak, az csak plusz. Ezt kérem Cutlertől Karácsonyra és az új évre!

Ezt a lelki töltést fogadjátok el tőlem most Karácsonykor, januárra (ha még kell) lehiggadok! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Amikor legutóbb ennyire vártam egy meccset, az tavaly dec 16. volt a Packers ellen. Gyakorlatilag ott is a csoportgyőzelem volt a tét (meg utána még 2 meccs, amit húzni kellett volna), és hát tudjuk, hogy milyen szánalmas produkció lett belőle. Na most nagyon várom már ezt a meccset, s megint a csoportgyőzelem a tét. Remélem idén már sikerül valóban visszavágnunk, az elmúlt 3-4 évben csak a dühítő keserűség maradt nekünk a Green Bay ellen.

Egyetértek Jimmyvel és Dave-vel, ha ez a meccs egy szenvedős, hibákkal teletűzdelt meccs lesz, akkor Trestman ugyan remekül ért az offensehez, de nem vezetőedzőnek való. Ezen a meccsen mindenkinek toppon kell lenni és nyerni. Utána engem már nagyon az sem zavarna ha egyből búcsúznál a PO-ból. De a vasárnapi az egy igazi háború lesz.tüsi91
szinte biztos hogyha be is jutunk a PO-ba ott egyből búcsúzunk, bár egy Saints elleni hazain nem lennénk teljesen esélytelenek, ha jól emlékszem ellenük későn ébredt az O és addigra a D teljesen elfáradt így már nem tudta tartani a lépést.
Ha nem lesz Rodgers szerintem minden esélyünk megvan a győzelemre, most még az sem érdekel hogy nélküle legyőzni a Packerst nem lenne akkora fegyvertény, senkit sem érdekelt a csoportban az sem amikor 7-3nál Cutler end of the season és utána 8-8 lett a biztos PO helyett. Én is nagyon várom már a meccset, az egész szezon megítélése ezen múlik ill. az Eagles elleni masszív betlit is csak egy győzelem tudná elfeledtetni. Ne játsszon Rodgers és vezessünk az elején, ez a két kulcskérdés jelenleg szerintem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Egyetértek Jimmyvel és Dave-vel, ha ez a meccs egy szenvedős, hibákkal teletűzdelt meccs lesz, akkor Trestman ugyan remekül ért az offensehez, de nem vezetőedzőnek való. Ezen a meccsen mindenkinek toppon kell lenni és nyerni. Utána engem már nagyon az sem zavarna ha egyből búcsúznál a PO-ból. De a vasárnapi az egy igazi háború lesz.
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ezek alapján ki lenne az a két szabadügynök DE aki a Peppers cut után szóba jöhetne nálunk?Süsü
Ahogy kinézett az elmúlt két év. Rámész a legjobbakra: Bennett, Houston, Hardy, akár Ayers. Leigazol egyet, valószínűleg a 2. legjobban fizetett lesz ebből az FA csoportból. Igazol egy olyan kalibert, mint mondjuk Everson Griffen, vagy Willie Young. Aztán drafton húz olyat, akiről nem is hallottál.füligjimmy
Személy szerint te kit húznál ezek közül? Remélem drafton nem azt folytatja,hogy valami névtelen embert húz,hanem rámegy valami nevesebb,de roppant fizikális játékosra.Süsü
Nem hiszem, hogy Bennett, vagy Houston leigazolásával olyan nagyot lehet hibázni. A pass rush gondokat persze nem oldja meg egyik se. Akinek van, az nem is engedi ki a piacra. Domináns pass rushert húzni csak egy kicsivel könnyebb, mint irányítót, és azok is általában Top10-ben kimennek. Futás ellen jó falat építeni azért viszonylag könnyű. Nem hiszem, hogy a fizikai képességekkel volt probléma a draftoltajinknál, kimondottam atlétákat húz. Mekk Elek is az, csakhát. Hardin annyi roidot nyomott magába, hogy 20 évesen megkopaszodott, és állandóan szakadt, meg húzódott mindene. Frey se kicsi, vagy lassú, sőt. Bostic az egyik legatletikusabb LB volt idén. Futni, meg fekve nyomni mindegyik tud. Focizni nem tudnak, baszod.füligjimmy
Mikor idekerült MRI...mindenki áradozott róla,hogy ő mekkora trade huszár ebből még igazából nem láttunk semmit. Nem követtem a munkásságát sőt azt se tudom ki az és hol volt előtte. Mit kell róla pontosan tudni? Mely csapatnál/csapatoknál volt előtte és milyen beosztásban?Süsü
Asszem a Kansas-től jött, igazából az offenset elég jól helyretette, hozta Benettet, Bushrodot,draftoltuk Mills-t és Long ot. Falat elég jól rendbe tette meg az offenset, a defenshez viszont nem sok érzéke van ez látszik a drafton, mondjuk Williams meg Anderson-t hoztuk Fa ről ők nem rosszak, csak a két rookie-t ne látnám soha.

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Mikor idekerült MRI...mindenki áradozott róla,hogy ő mekkora trade huszár ebből még igazából nem láttunk semmit. Nem követtem a munkásságát sőt azt se tudom ki az és hol volt előtte. Mit kell róla pontosan tudni? Mely csapatnál/csapatoknál volt előtte és milyen beosztásban?
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem hiszem, hogy Bennett, vagy Houston leigazolásával olyan nagyot lehet hibázni. A pass rush gondokat persze nem oldja meg egyik se. Akinek van, az nem is engedi ki a piacra. Domináns pass rushert húzni csak egy kicsivel könnyebb, mint irányítót, és azok is általában Top10-ben kimennek. Futás ellen jó falat építeni azért viszonylag könnyű. Nem hiszem, hogy a fizikai képességekkel volt probléma a draftoltajinknál, kimondottam atlétákat húz. Mekk Elek is az, csakhát. Hardin annyi roidot nyomott magába, hogy 20 évesen megkopaszodott, és állandóan szakadt, meg húzódott mindene. Frey se kicsi, vagy lassú, sőt. Bostic az egyik legatletikusabb LB volt idén. Futni, meg fekve nyomni mindegyik tud. Focizni nem tudnak, baszod.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Személy szerint te kit húznál ezek közül? Remélem drafton nem azt folytatja,hogy valami névtelen embert húz,hanem rámegy valami nevesebb,de roppant fizikális játékosra.
több mint 12 éve
Ahogy kinézett az elmúlt két év. Rámész a legjobbakra: Bennett, Houston, Hardy, akár Ayers. Leigazol egyet, valószínűleg a 2. legjobban fizetett lesz ebből az FA csoportból. Igazol egy olyan kalibert, mint mondjuk Everson Griffen, vagy Willie Young. Aztán drafton húz olyat, akiről nem is hallottál.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Seed 3-at akarok! SEED 3-AT!!!!

Amúgy hol lehet nézegetni az év végén lejáró szerződésű játékosok listáját? Esetleg posztokra is vannak ezek valahol bontva?Süsü
Így első blikkre ezeket találtam:
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/
 nfltraderumors.co/2014-nfl-free-agents/
 overthecap.com/freeagents.php?Position=QB&Year=2014

Nem vállalok felelősséget a minőségért 😊vandeminek
Ezek alapján ki lenne az a két szabadügynök DE aki a Peppers cut után szóba jöhetne nálunk?
több mint 12 éve

Amúgy hol lehet nézegetni az év végén lejáró szerződésű játékosok listáját? Esetleg posztokra is vannak ezek valahol bontva?Süsü

Nem vállalok felelősséget a minőségért 😊vandeminek
Én nem merem leírni, hogy mit akarok, már így is van tizenkilenc figyelmeztetésem, huszadikra eltiltás jön.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

Nem vállalok felelősséget a minőségért 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923

Amúgy hol lehet nézegetni az év végén lejáró szerződésű játékosok listáját? Esetleg posztokra is vannak ezek valahol bontva?
több mint 12 éve
füligjimmy-nek üdvözlettel 😊

@smartfootball: NFL's top rush O RT @Rich_Campbell: CHI DC Tucker: Philly runs 5 running plays. They're out of different formations. They aren't complicatedbaggio
Execution vs. Innovation. Én tudom a különbséget, sajnos, eddig is tudtam, ugye. Lehet, hogy az új CBA megkötései miatt nem tudnak annyit, és olyan minőségben edzeni? Mondjuk akkor a többi miért tud, de talán van annak oka, hogy ennyi történelmien rossz védelem van az idén a ligában.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Röviden összefoglalva a futás elleni védelem.

CIN: 63 yard, 3.0 avg
MIN: 123 yard, 3,7 avg
PIT: 80 yard, 3,8 avg
DET: 159 yard, 5,3 avg
NO: 64 yard, 2,2 avg
NYG: 123 yard, 4,7 avg ---------> 612 yard, 102 yard/game, 3,83 yard/carry
---------------------------------------------------
WAS: 209 yard, 4,9 avg
GB: 199 yard, 6,9 avg
DET: 145 yard, 5,6 avg
BAL: 174 yard, 4,2 avg
STL: 258 yard, 8,9 avg
MIN: 246 yard, 6,2 avg
DAL: 198 yard, 7,1 avg
CLE: 93 yard, 5,5 avg
PHI: 289 yard, 8.0 avg --------> 1811 yard, 201,2 yard/game, 6,27 yard/carry
GB: ???
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

@smartfootball: NFL's top rush O RT @Rich_Campbell: CHI DC Tucker: Philly runs 5 running plays. They're out of different formations. They aren't complicatedbaggio
ROFL

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante

@smartfootball: NFL's top rush O RT @Rich_Campbell: CHI DC Tucker: Philly runs 5 running plays. They're out of different formations. They aren't complicated

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Boldog Karácsonyt mackó társak! Boldog Karácsonyt! 🏈
több mint 12 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Jay Cutler: "I’m on to Green Bay. This game is wiped clean. I think the rest of the locker room is the same way."hpeter93
Szerintem 2 hete a Packers ellen készülnek. Marshall szó szerint gyűlöli őket, pedig mostanában szedi a gyógyszereit.füligjimmy
Megenyhülök ha csúnyán megtekerjük őket 😊
több mint 12 éve
Defensive Coordinator Mel Tucker: "There's no excuses. There are no explanations...It's really just focusing in on the task at hand.

több mint 12 éve
Jay Cutler: "I’m on to Green Bay. This game is wiped clean. I think the rest of the locker room is the same way."hpeter93
Szerintem 2 hete a Packers ellen készülnek. Marshall szó szerint gyűlöli őket, pedig mostanában szedi a gyógyszereit.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jay Cutler: "I’m on to Green Bay. This game is wiped clean. I think the rest of the locker room is the same way."

több mint 12 éve
Ryan nem 3-4 es edző?hpeter93
Egy olyan szezon után, mikor átlag 30 pontot kapsz, szerintem a sémaváltás k. tökmindegy. Nem vagyok híve akkor, amikor egy sikeres rendszert buzerálnak. Ezért is örültem, mikor MRI lenyilatkozta, az új HC jelöltnek nagyon komoly érveket kell felhoznia, ha át akar állni 34 frontra. Aztán ez lett belőle.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ryan nem 3-4 es edző?hpeter93
De az. Ha váltanánk (nem fogunk) ő abszolút jelölt lenne. 4-3as manusok közül lesznek jó páran az utcán, Frazier tényleg opció lehet, ha menesztik. Meglátjuk. Ennél rosszabb nem lesz.