NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Jeffery brutális. Egy alapszakaszban kétszer megdönteni a csapat elkapott yardjainak rekordját... 😊 Respect a kons "Monsztának"!
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nézzük a dolgok jó oldalát. Jeffery fantasztikus. 4 meccs van még idén, a rookiek tapasztaltabbak lesznek, kiderül kikre lehet még számítani, és kiket kell elpaterolni. Jól indult ez az év, sok ok vezet hozzá, hogy itt tartunk, a csoport eredményei alapján benne lehetett volna bőven egy PO, de nem lesz. Kell egy jó offseason. Eddig az offense kilátástalan volt, már nem az, és a mai ligában csak így lehet elérni eredményt. A defenset visszahozni egy közepes szintre tán nem lesz akkora művészet.

Gratu Gouldnak a gyerekhez, fejbeba*zás a field goalért. Jefferynek pedig minden elismerésem 1100+ yard. Marshall 990. Forte 1800 scrimmage yard felett lesz.

Lovie Smitht vissza DC-nek 😛 😀. Vagy Fraziert, ha kirúgják a Minnyből. S ezt komolyan mondom. Ő jó szakember.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Annak én is örülök, hogy 3-4 épkézláb drive-ot tudunk csinálni egy meccsen O-ban (ma az sem volt meg igazán), na de 200 yardot kapni átlagban a földön????? Ez a modern foci???? Lóf*szt....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
azért ennél az irányító nélküli Vikingsnál jobbak vagyunk, gáz ez a vereség.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Melyik csapat nyert ilyen fostaliga D-vel SB-t? Egyik sem....most pont az lesz, mint volt eddig, csak fordítva....ráadásul még élvezni sem lehet....
Simán eldönthettük volna a meccset 20-17-nél, erre két középső futást hív...ezért nem akkora Atomanti ez a HC...Bear
És amikor 3&1-re passzoltunk, és kétszer lett belőle INT idén, akkor biztos senki nem kérdezte meg, hogy miért nem futottunk?!füligjimmy
biztos, de nagy különbség van aközött h nyerni akarsz és nem kikapni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
:# volt a meccs
több mint 12 éve
Melyik csapat nyert ilyen fostaliga D-vel SB-t? Egyik sem....most pont az lesz, mint volt eddig, csak fordítva....ráadásul még élvezni sem lehet....
Simán eldönthettük volna a meccset 20-17-nél, erre két középső futást hív...ezért nem akkora Atomanti ez a HC...Bear
teljesen egyetértek, ha tüküs HC-unk lenne akkor ott megnyeri az O a meccset. A 20 pont nagyon kevés a mai NFL-ben, azzal csak jó D-vel tudsz nyerni. Trestman nekem kezd csalódás lenni, és ami baj h ugyanazért amiért LOvely volt csak a defense szót kell offense felcserélni.

Teljesen kilátástalan játék, pedig olyan elkapópárosunk van amivel 40 pontokat kéne csinálni (igen, csereirányítóval is, ma is meglehetett volna).

És megint mindenki tudja h futni fognak és AP 12 yardokat csinál... ha csinál 3-4-et azt mondom oké, de 12-őt...

ja é szeretném ha a zebrákat pár ló elkapná és születne pár félvér

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mindenki tudta, hogy futni fogunk....azzal nincs is akkora baj....nem vette észre senki, hogy ilyenkor sehova sem jutunk középre brusztolással? A fal fos ahhoz, hogy nyilvánvaló rövidyardost megoldjunk....itt is borítékolható volt....tőlem egy endaroundtól kezdve egy quick slanten át, egy szélső futásig bármi jöhet, de ne azt csináljuk már ami eddig se ment, könyörgöm....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Mivel pörgetni akarta az órát. 2&1 illetve 3&1 a kérdéses szituációk. Nem a futás hívással volt a gond, hanem hogy elbaszták. Cutler az első 6 meccsen játszott, s a Saints és a Giants ellen remekül, s akkor még csikorgott a gépezet, most is, de vele sztem előre fogunk lépni. McCown bőven túlteljesítette amit tud, de valljuk meg a rendszer tette jobbá. Ma az 1. TD passz csoda volt, a másoodiknál AJ volt az.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
És amikor 3&1-re passzoltunk, és kétszer lett belőle INT idén, akkor biztos senki nem kérdezte meg, hogy miért nem futottunk?!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Én - mint aki csak ugatja a focit - szeretném kérdezni, hogy olyan van a védelemben, hogy rendszer? Mármint úgy értem, mint offense esetében, hogy kiesik Cutler, berakod McCown-t és működik. Ok, takarózzunk azzal, hogy halott a fél védelem. De azért valami rendszernek csak kéne lennie nem? Mert olyan ez mintha felköpnék a levegőbe és aláállnék.dcsicsak
Szerintem az hogy Tucker inkább meghagyta azt amit tavaly játszottunk mindent elmond a képességéről

több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
A védelmünkről egy film jut eszembe 12 majom beleértve a DC-t

több mint 12 éve
Simán eldönthettük volna a meccset 20-17-nél, erre két középső futást hív...ezért nem akkora Atomanti ez a HC...

No.1. Bears
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Annyi történt, hogy McCown egy meccsel hamarabb fogyott el, mint ahogy Cutler visszatér, és sajnos túl erős a konferencia. Pedig ha ez meg lett volna, jön vissza Brigg, Cutler, és Ratliff nagyon jól játszott, sajnos csak minimális ideig volt a pályán, de még ez is több volt, mint vártam. A D 3. negyeden keresztül erőn felül teljesített, utána ennyit tudtak. Főleg mentálisan egy nagy nullák. Meg kellett volna nyerni, de Josh McCown Josh McCown.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Én - mint aki csak ugatja a focit - szeretném kérdezni, hogy olyan van a védelemben, hogy rendszer? Mármint úgy értem, mint offense esetében, hogy kiesik Cutler, berakod McCown-t és működik. Ok, takarózzunk azzal, hogy halott a fél védelem. De azért valami rendszernek csak kéne lennie nem? Mert olyan ez mintha felköpnék a levegőbe és aláállnék.
több mint 12 éve
Amikor 2011-ben a liga egyik legjobb formában lévő csapata voltunk és kiesett Cutler utána meg Hanievel olyan meccseket játszottunk, amilyeneket, na az nem volt ennyire rossz.

Egyetértek azzal, hogy az offense jónak néz ki, 1 év múlva hasít majd a dolog, de a védelem...

EZ a mai meccs az év vicce volt.
több mint 12 éve
Amikor a rúgód, aki versenyben van az NFL valaha játszott legpontosabb rúgója címért, és kihagy a hosszabbításban egyet, akkor ott egy kozmikus összeesküvés húzódik a dolgok mögött. A jövő szép, van irányítóposztunk, vannak playmakerek, van jó HC, de ez egyelőre nem jön össze.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Steltz futás ellen annyira nem vészes. Passz ellen mondjuk ritka szar, dehát idén Wright és Conte is. Ha Ponder szétdobál minket akkor még a Rams ellenit is alulmúljuk. Kínszenvedés, mikor jön a D fel a pályára.tüsi91
Örömmel jelenthetem, hogy aki a draftról várja a védőfal megmentőjét, az is csalódni fog. Hanagan nem rossz, akár első naptól kezdve pályára kerülhet. Ráadásul nem lenne rossz 5-tech, kicsit ráhergeltem most magam a 34 frontra, sztem Melton, és Wotton jobb lenne. Az FSU UT, Jerrigan, vagy Jenkinsen, néztem három meccsét, a nevét se jegyeztem meg, mit mondjak még róla? Inkább bevállalnék 3. körben egy olyan srácot, mint Donald (Pittsburg), aztán két évig hagyom, hadd nőjön. De nem hiszem, hogy az UT poszt lenne a legnagyobb gondunk, le kell igazolni Michael Bennettet, Wott-Melton rotáció középen, melléjük egy 1-tech kéne. Van egy Wisconsin DT, valami Bo, ő nose tackle volt, most váltottak 43-ra, kemény a srác, egy Dvoracek klónt kell elképzelni, csak valamivel több esze van. A tegnapi Penn State elleni meccsüket érdemes megnézni, ott játszik még Jones (91-es), ő is 1-tech, kicsivel jobb pass rush, de csak kicsivel, cserébe a center kicsit jobban mozgatta.

Christian Ponderfüligjimmy
Ment a lájk, hogy így figyeled a lehetséges prospectjeinket, de még inkább a wodoo felújításáért, mert öléggé nem ment mostanában nélküle.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
3-4-re átállni azért necces. Elfogadom az érveidet, sőt azt kell mondjam, ha valamikor, akkor most meglehetne lépni, mert annyira szánalmas az egész. Melton és Woot személyében lenne 2 DE, Paea rotációban elfér, talán Collins is, kezdő NT kellene. Briggs, Greene, Bostic, Anderson, DJ Wlliams 5-ösből kerülne ki a két ILB, nyilván valamelyik veterán menne. Pass rusher OLB, viszont nincs, illetve McClellin és Bass, akikre ezt talán rálehet fogni. Szóval 3 kezdő ember hiányozna véleményem szerint a 3-4-es frontból.tüsi91
DE van? Plusz ne felejtsük el, hogy egy 34 front lényegesen nagyobb mozgásteret ad egy coordinátornak. Na, azt a coordinátort meg kell találni. Mekk Elek tud zónázni, tud blitzelni, még Big Love is kihasználta. Nem fogsz találni 4 bivaly pass rushert. Sémával kell megoldani. Most nézem Clowney meccsét (ESPN2), boyhd gyönyörűen belefutott a karjába, hú, nagyon keményen nézett utána, még egy sack a fantázia foci pontoknál. Tudom, sérülten játszik, de valahogy minden decensebb kolis T meg tudja fogni egy az egyben.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
3-4-re átállni azért necces. Elfogadom az érveidet, sőt azt kell mondjam, ha valamikor, akkor most meglehetne lépni, mert annyira szánalmas az egész. Melton és Woot személyében lenne 2 DE, Paea rotációban elfér, talán Collins is, kezdő NT kellene. Briggs, Greene, Bostic, Anderson, DJ Wlliams 5-ösből kerülne ki a két ILB, nyilván valamelyik veterán menne. Pass rusher OLB, viszont nincs, illetve McClellin és Bass, akikre ezt talán rálehet fogni. Szóval 3 kezdő ember hiányozna véleményem szerint a 3-4-es frontból.
több mint 12 éve
Asszongyák Brigg beszólt rendesen a csapattrásainak. Valszeg pár óra múlva nagyobb visszhangja lesz. Nem hiszem, hogy a hozzáállással, és a lelkesedéssel van gond, tehetség inkább hiányzik, plusz Tucker sztem nem tud egy csapatot mentálisan felkészíteni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Steltz futás ellen annyira nem vészes. Passz ellen mondjuk ritka szar, dehát idén Wright és Conte is. Ha Ponder szétdobál minket akkor még a Rams ellenit is alulmúljuk. Kínszenvedés, mikor jön a D fel a pályára.tüsi91
Örömmel jelenthetem, hogy aki a draftról várja a védőfal megmentőjét, az is csalódni fog. Hanagan nem rossz, akár első naptól kezdve pályára kerülhet. Ráadásul nem lenne rossz 5-tech, kicsit ráhergeltem most magam a 34 frontra, sztem Melton, és Wotton jobb lenne. Az FSU UT, Jerrigan, vagy Jenkinsen, néztem három meccsét, a nevét se jegyeztem meg, mit mondjak még róla? Inkább bevállalnék 3. körben egy olyan srácot, mint Donald (Pittsburg), aztán két évig hagyom, hadd nőjön. De nem hiszem, hogy az UT poszt lenne a legnagyobb gondunk, le kell igazolni Michael Bennettet, Wott-Melton rotáció középen, melléjük egy 1-tech kéne. Van egy Wisconsin DT, valami Bo, ő nose tackle volt, most váltottak 43-ra, kemény a srác, egy Dvoracek klónt kell elképzelni, csak valamivel több esze van. A tegnapi Penn State elleni meccsüket érdemes megnézni, ott játszik még Jones (91-es), ő is 1-tech, kicsivel jobb pass rush, de csak kicsivel, cserébe a center kicsit jobban mozgatta.

Christian Ponder

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Steltz futás ellen annyira nem vészes. Passz ellen mondjuk ritka szar, dehát idén Wright és Conte is. Ha Ponder szétdobál minket akkor még a Rams ellenit is alulmúljuk. Kínszenvedés, mikor jön a D fel a pályára.
több mint 12 éve
Hát teljesen mindegy, hogy melyik lesz a szerencsés kezdő....

No.1. Bears
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Craig Steltz will start for the Bears at strong safety if Major Wright can't go Sunday in Minnesota.

Nem tudom hogy most ennek örüljek vagy inkább sírjak?xD