NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Cutleren és Briggsen (😕 ) kívül mindenki edzett és akár játszhat is a Rams ellen, pár Paea esetében erre kicsi az esély, de például Mekkelek tutira játszani fog.
Ezt a meccset akármilyen csalóka is a Rams idei mérlege egyszerűen muszáj hozni. Most nem adhatjuk vissza az számszerű előnyt a Lionsnak, a nyakukon kell maradni hogy ott lehessünk amikor előzni lehet. Nagyon kettős érzéseim vannak, a józan eszem azt diktálja hogy ilyen D-vel ne beszéljünk PO-ról (ez általában mindig a meccs utáni pillanatokban fogalmazódik meg bennem), aztán a hét második felében mindig azon kapom magam hogy az esélyeket latolgatom, számolgatom a mi ill. a vetélytárs győzelmi esélyeit, végső mérlegét...
Több dolog miatt is jó lenne bekerülni a PO-ba, még ha ki is hullanak az első körben: rég voltak már, jót tenne egy kis tapasztalat, +1 meccs amire készülhetnénk és nem utolsó sorban Marshall már megérdemelne egy PO-szereplést, jobb ő annál mint hogy enélkül teljen el a pályafutása.

Sportfogadóknak ajánlom a 2-es oddsát a csapatnak megtételre, ha a D hoz egy közepes szintet (és lesz turnoverünk, amire van esély, akár többre is még Tillman nélkül is sztem) és az O hozza magát akkor sima győzelmet várok. Viszont ha ezek közül valamelyik nem teljesül akkor baj lesz.davemayer
Egyetértek veled. Amúgy kíváncsi voltam, minden D jellegű problémánk ellenére, hogy ki írja be, hogy azért mégiscsak a regnáló bajnokot (inkább annak jogutódját) győztük le, labdaszerzésekkel, viharral, hosszabbításban, bekap irányítóval. Mi is a bajunk? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Cutleren és Briggsen (😕 ) kívül mindenki edzett és akár játszhat is a Rams ellen, pár Paea esetében erre kicsi az esély, de például Mekkelek tutira játszani fog.
Ezt a meccset akármilyen csalóka is a Rams idei mérlege egyszerűen muszáj hozni. Most nem adhatjuk vissza az számszerű előnyt a Lionsnak, a nyakukon kell maradni hogy ott lehessünk amikor előzni lehet. Nagyon kettős érzéseim vannak, a józan eszem azt diktálja hogy ilyen D-vel ne beszéljünk PO-ról (ez általában mindig a meccs utáni pillanatokban fogalmazódik meg bennem), aztán a hét második felében mindig azon kapom magam hogy az esélyeket latolgatom, számolgatom a mi ill. a vetélytárs győzelmi esélyeit, végső mérlegét...
Több dolog miatt is jó lenne bekerülni a PO-ba, még ha ki is hullanak az első körben: rég voltak már, jót tenne egy kis tapasztalat, +1 meccs amire készülhetnénk és nem utolsó sorban Marshall már megérdemelne egy PO-szereplést, jobb ő annál mint hogy enélkül teljen el a pályafutása.

Sportfogadóknak ajánlom a 2-es oddsát a csapatnak megtételre, ha a D hoz egy közepes szintet (és lesz turnoverünk, amire van esély, akár többre is még Tillman nélkül is sztem) és az O hozza magát akkor sima győzelmet várok. Viszont ha ezek közül valamelyik nem teljesül akkor baj lesz.davemayer
Brad Biggs ‏@BradBiggs

Paea and Ratliff out for #Bears Sunday

#Bears won't make roster move until tonight or Sat morning. Now, hunch is DT Tracy Robertson is promoted from prac squad.

#Bears have open roster spot. If Craig Steltz (concussion) is out this week, might be a DB promoted from practice squad. Perhaps CJ Wilson.

DT. DB posztokon vékonyak vagyunk.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

Sportfogadóknak ajánlom a 2-es oddsát a csapatnak megtételre, ha a D hoz egy közepes szintet (és lesz turnoverünk, amire van esély, akár többre is még Tillman nélkül is sztem) és az O hozza magát akkor sima győzelmet várok. Viszont ha ezek közül valamelyik nem teljesül akkor baj lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Devin Hester was working with the defensive backs during individual drills at Bears practice today.

Jeremiah Ratliff (groin) & Shea McClellin (hamstring) DID participate in DL drills during Bears practice today.hpeter93
na még pont ez hiányzik nekünk, inkább kukázzanak össze valakit, csak őt ne engedjék fel a D-be....soma80
Valószínűleg ez inkább poén volt, mint amikor az edzés végén a kapus lesz a középcsatár.

Nekem radar alatt volt eddig Zach Stacy, meg sztem mindenki másnak, is, ha az a faszi nem rohan át Contén, mint egy tökönrúgott bika legalább kétszer, veszek egy kalapot, és megeszem. Nagyon rossz match up nekünk a Rams, legyen akármilyen a rekordjuk. McCown eddig kapott olyan védelmet, amit csak nagyon ritkán láttunk eddig. Köszönhetően kétszer a védelmek gyengeségeinke, egyszer meg a talajnak. pontos statot nem tudok, nem is nézek, úgy látom nem egy túl sokat blitzelő gárda, erős front, ragadnak a cornerek, így nehéz 2.5 sec alatt értelmesen kipörkölni a labdát. Érdekes lesz, hogy tud McCown beleállni a dobásokba.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Devin Hester was working with the defensive backs during individual drills at Bears practice today.

Jeremiah Ratliff (groin) & Shea McClellin (hamstring) DID participate in DL drills during Bears practice today.hpeter93
na még pont ez hiányzik nekünk, inkább kukázzanak össze valakit, csak őt ne engedjék fel a D-be....
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

Jeremiah Ratliff (groin) & Shea McClellin (hamstring) DID participate in DL drills during Bears practice today.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nemrég felhoztam, hogy a Los-tól számított 5-10 yardot nemigazán használjuk.

"McCown is not just playing well in Trestman’s offense — he’s maxing out. He’s not dinking-and-dunking. His yards per pass attempt (7.5) and yards per completion (12.4) not only are career highs but are better marks than Cutler’s this season (7.2/11.4). "

Potash cikkét érdekes amúgy olvasni, vannak benne kivételesen jó gondolatok.
 www.suntimes.com/sports/football/bears/23867893-419/without-trestmans-system-bears-josh-mccown-isnt-this-good.html

Miközben néztem a meccset, és McCown dobálta az end zone-be vagy ötször a lasztit, és nem tudták elkapni, eszembe jutott, hogy aki Steve Nash mellett játszik, vagy 5%-kal jobban dobja a triplát. Sztem most McCown jobban játszott, mint a GB ellen, elképesztően rosszak voltak sokszor az elkapók, de az end zone-ban egy Steve Nash kell, aki úgy dobja a labdát, és akkor dobja, ahogy, és amikor kell.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
lol

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
The Bears worked out former Titans third-round pick CB Ryan Mouton, per NFL source.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
#Bears coach Marc Trestman calls DT Stephen Paea "week to week" with toe injury and that typically means player will miss at least 1 week.

Ollé, de sebaj Mekkelek valószínű visszatér.tüsi91
All hail to the Sack King! 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
#Bears coach Marc Trestman calls DT Stephen Paea "week to week" with toe injury and that typically means player will miss at least 1 week.

Ollé, de sebaj Mekkelek valószínű visszatér.
több mint 12 éve
THIS JUST IN: Bears announce QB Jay Cutler and LB Lance Briggs will NOT play Sunday vs Rams

Egyik sem meglepő, de azért nagyon remélem, h Briggs hamarosan visszatérhet, mert ő idén olyan motorja volt ennek a D-nek, mint Urlacher legszebb idényeiben, végre Briggs is úgy játszott, ahogy azt elvártuk. Két rookieval a kezdő LB-sorban egy kicsit döcög a D.soma80
Kicsit döcög? Más csapatok drukkereit kérdezem: volt már olyan, hogy a védelem összesen 3 pontot adott fel 2. félidő+hosszabbításban, mégis azt mondtad, ez a legalja? Jó, én az elmúlt 5 évben kb. hétszer mondtam, hogy ez a mélypont, szóval hatszor biztos tévedtem.

McCown for MVP, vagy az Év visszatérője, vagy valami. A támadófal király volt, de a playmakerek.... a bravúros volt, és a menj a picsába játékok érdekes egyvelegét vitték a pályára. A Rams védőfala lehet akkora gond, mint a Lions DL volt.füligjimmy
kérdés hogy O oldalon mire lesznek képesek a D-nk ellen,erre nagyon kiváncsi leszek hiszen eddig nem sok sokpontos meccsük volt (bár simán meglephetnek minket is úgy mint a HOU például). Még bízom benne hogy 24 ponttal lehet nyerni, de miért...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
THIS JUST IN: Bears announce QB Jay Cutler and LB Lance Briggs will NOT play Sunday vs Rams

Egyik sem meglepő, de azért nagyon remélem, h Briggs hamarosan visszatérhet, mert ő idén olyan motorja volt ennek a D-nek, mint Urlacher legszebb idényeiben, végre Briggs is úgy játszott, ahogy azt elvártuk. Két rookieval a kezdő LB-sorban egy kicsit döcög a D.soma80
Kicsit döcög? Más csapatok drukkereit kérdezem: volt már olyan, hogy a védelem összesen 3 pontot adott fel 2. félidő+hosszabbításban, mégis azt mondtad, ez a legalja? Jó, én az elmúlt 5 évben kb. hétszer mondtam, hogy ez a mélypont, szóval hatszor biztos tévedtem.

McCown for MVP, vagy az Év visszatérője, vagy valami. A támadófal király volt, de a playmakerek.... a bravúros volt, és a menj a picsába játékok érdekes egyvelegét vitték a pályára. A Rams védőfala lehet akkora gond, mint a Lions DL volt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
After coaches' film review, #Bears DE Julius Peppers had career-high 12 tackles, 2 sacks, 1 QB pressure and 2 tackles for loss.

hát, ha minden meccsen ennyire akarna, akkor nem sajnálnánk tőle azt a sok pénzt...
több mint 12 éve

Egyik sem meglepő, de azért nagyon remélem, h Briggs hamarosan visszatérhet, mert ő idén olyan motorja volt ennek a D-nek, mint Urlacher legszebb idényeiben, végre Briggs is úgy játszott, ahogy azt elvártuk. Két rookieval a kezdő LB-sorban egy kicsit döcög a D.
több mint 12 éve

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923

Jimmynek +1

Ma este a névnapomra kapott bögréből fogok isteni nedűt fogyasztani meccs közben és a sörbontós kulcstartómat is kipróbálom élesben...nehogy kiderüljön,hogy csak dísznek jó! Csak a mackók! 😊Süsü
Ment a lájk, de remélem nem sört fogsz bögréből kortyolgatni....... xDcsi77
Hát bejött az,hogy ne sört igyak belőle. Szépen bealudtam a csúsztatás miatt. Most töltöm majd le és nézem meg. 😊
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Nem akarom elvenni Jimmy kenyerét, de íme az én kis társszurkolóm! 😊
A tegnapi győzelem örömére ma Medvelánynak öltözött!

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
köszönjük, de igazán nincs mihez. Soccer közhellyel élve egymás hibáiból éltek a csapatok, a döntetlen reális volt, a hosszabbításban meg volt egy szebb drive-unk, ennyi. Ezt a meccset el fogom tenni, de csak az idő miatt 😊davemayer
Ahogy az eredménykövetőben azt hiszem Delete is említette, volt ennek a nagy sárdagonyának egy retro hangulata. Mondjuk az így is elég ergya talaj mégjobban szét lett taposva, de nekem tetszett végignézni a pályán a meccs végén 😊
több mint 12 éve
Gratulálok, nem biztos, hogy a meccs minden szegletében jobbak voltatok, de megnyertétek... szép védekezés volt a Tóri playnél a végén, bár én ott Rizsát kértem volna, ez van 😊

Jah, és hamarabb kapcsoltatok, -10nél kértétek a nagyszünetet XD onnan még volt visszaút, nem úgy mint a bówlin a 69ezőkenk. XD

Innentől szeretem az ömlesztett macisajtot egészen a nagydöntőig... 😛Collapo
köszönjük, de igazán nincs mihez. Soccer közhellyel élve egymás hibáiból éltek a csapatok, a döntetlen reális volt, a hosszabbításban meg volt egy szebb drive-unk, ennyi. Ezt a meccset el fogom tenni, de csak az idő miatt 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Gratulálok, nem biztos, hogy a meccs minden szegletében jobbak voltatok, de megnyertétek... szép védekezés volt a Tóri playnél a végén, bár én ott Rizsát kértem volna, ez van 😊

Jah, és hamarabb kapcsoltatok, -10nél kértétek a nagyszünetet XD onnan még volt visszaút, nem úgy mint a bówlin a 69ezőkenk. XD

Innentől szeretem az ömlesztett macisajtot egészen a nagydöntőig... 😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
rgaby_ Chicago Bears 47
Ha már itt tartunk, akkor ötleteket, észrevételeket várnék ehhez a falidísz tervemhez. ez egy 100*falmagasság méretű hatalmas poszter lesz majd 😊
A GSH felül majd valószínűleg "The GSH family"-re fog változni, de ezen még agyalok.
dcsicsak
Ha már itt tartunk, akkor ötleteket, észrevételeket várnék ehhez a falidísz tervemhez. ez egyi 100*falmagasság méretű hatalmas poszter lesz majd 😊
A GSH felül majd valószínűleg "The GSH family"-re fog változni, de ezen még agyalok.
dcsicsak
Cutler és Hester kimarad?
több mint 12 éve
most inkább nem is írnék semmit, majd holnap. egy biztos, ilyen teljesítménnyel maximum a vikings tavalyi PO teljesítményét tudnánk megismételni. Briggs mikor tér már vissza?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Ez a mai győzelem a napom fénypontja, jó hát egy elég vacak nap volt, de akkor is😊
Összekaptuk magunkat, tornádó ide-oda.
Megdicsérem Őket!
Jó így lefeküdni.
Jó éjt
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan

Jimmynek +1

Ma este a névnapomra kapott bögréből fogok isteni nedűt fogyasztani meccs közben és a sörbontós kulcstartómat is kipróbálom élesben...nehogy kiderüljön,hogy csak dísznek jó! Csak a mackók! 😊Süsü
Ment a lájk, de remélem nem sört fogsz bögréből kortyolgatni....... xD

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png