Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Azért úgy az ötödik late hitet befújhatták volna, nem mintha nyertünk volna tőle, csak az ilyen faszszopó aljas szardarabok kapjanak már valami büntetést is.picidzé
Ezt a megfogalmazást kicsit erősnek érzem.
Arról meg hogy rosszul fújnak egy meccsen, LIONS szurkolóként sokat tudnék mesélni 😉
Úgy tűnik nem lehet minden meccsen ellenünk fújni. Igaz ez meglepő nekem is 😊topmodell
Nem volt sok bajom a bíráskodással, nem a zebrákon múlott a meccs, megérdemelt vereség volt ez számunkra. Viszont a sunyi late hiteket látni emberként és (volt) sportolóként bicskanyitogató számomra, tartom a megfogalmazást 😊.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egyet aludva a tegnapira még jobban leordítanám Trestmant...
McCown said one reason Cutler left game at the end was because team knew the QB would have to move around in 2 minute drill.

Ez nálam kicsapta a biztosítékot. Akkor Trestman magyarázza meg nekem (nem fogja), hogy miért nem cserélte le mondjuk a szünetben, vagy miután minden play után a földön volt... Cutler egyik legnagyobb erőssége, hogy a lábával időt tud nyerni, ezért nincs még tolókocsiban az elmúlt 4 szezon ellenére sem, de tegnap egy sasszét nem tudott a zsebben megcsinálni, pedig kellett volna, mert az OL még Tice alatt sem nézett ki sokszor ilyen ramatyul. Nem beszélve arról, hogy ahogy talán Bacsi is említette az eredménykövetőben, hogy Cutler a végén már karból dobott, nem állt bele normálisan a dobásokba.
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Sanya "meglebegtette" hogy Vick szabadügynök lehet az év végén... ha hozzánk jönne én tuti kiverem a balhét, ez mindennek az alja lenne. de ennyire nem lehetnek hülyék sztem, Vick nem opció.davemayer
Sanya inkább idehozná Vicket, minthogy hosszabbítson Cuttyval? ezen azért nevetek nem kicsit..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Azért úgy az ötödik late hitet befújhatták volna, nem mintha nyertünk volna tőle, csak az ilyen faszszopó aljas szardarabok kapjanak már valami büntetést is.picidzé
Ezt a megfogalmazást kicsit erősnek érzem.
Arról meg hogy rosszul fújnak egy meccsen, LIONS szurkolóként sokat tudnék mesélni 😉
Úgy tűnik nem lehet minden meccsen ellenünk fújni. Igaz ez meglepő nekem is 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sanya "meglebegtette" hogy Vick szabadügynök lehet az év végén... ha hozzánk jönne én tuti kiverem a balhét, ez mindennek az alja lenne. de ennyire nem lehetnek hülyék sztem, Vick nem opció.davemayer
Sztem Sanya lebegett vmi szertől mikor egyáltalán ilyet gondolt, vagy lehet csak Ricsi aurája 😛 világ hülyesége lenne.
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ilyen baromság nem fog történni, marad Cutler!!

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Sanya "meglebegtette" hogy Vick szabadügynök lehet az év végén... ha hozzánk jönne én tuti kiverem a balhét, ez mindennek az alja lenne. de ennyire nem lehetnek hülyék sztem, Vick nem opció.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Azért úgy az ötödik late hitet befújhatták volna, nem mintha nyertünk volna tőle, csak az ilyen faszszopó aljas szardarabok kapjanak már valami büntetést is.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
nyugi, Lovelyval ezt a meccset is elbuktuk volna sztem, vele eleve nem használtuk volna így a Marshall Jeffery párost.davemayer
Félreértés ne essék én nem Trestman ellen vagyok és Lovie mellett. Én örülök, hogy Lovie ment, sikeres volt anno, de az elmúlt 3 évben csak az a kicsi plusz hiányzott, ami Lovie és a stábja is lehetett. Csak Trestmannel sem fenékig tejfel az élet, ahogy látjuk idén. A mai pedig sztem nagyon nagy amatőrség volt.

Promax: Utólag könnyen okos az ember. Ma nem jött be. A Cincy ellen vagy a Packers ellen igen. Sok meccsen apró nüanszok döntenek, az, hogy kinél van a momentum, Trestman megpróbálta megragadni, de nem sikerült. Tavaly itt él a szememben mikor Lovie életében talán egyszer necces szituban nekiment egy ilyennek a Hawks ellen, nem jött be, ha elrúgatja a FG-t lehet nyerünk és PO. Nem tudjuk meg. Ezért én egy edzőt sem fogok baszogatni, mert 4&1-re megpróbálja. Utólag könnyen okos az ember és utólag könnyen lehet megkérdőjelezni a play választást.

Nem bántom Cutlert, de basszus persze hogy utaztak rá, látszott milyen rossz állapotban van.
Így többet ártott, Ő volt a kihasználható gyenge pont.frozee
Oké. Talán picit más gameplan kellett volna, nem dobatni vele az 5-7 lépéses passzokat (sok ilyen volt), talán jobban megkellett volna védeni, mert az OL a mai napon hihetetlen fos volt minden tekintetben. S voltak periódusok, mikor a WR-ek sem nyerték a párharcokat. Vagy csak egyszerűen azt mondani neki, hogy nem játszol, vagy most itt maradsz mellettem, mert nincs értelme erőltetni.
Ez egy olyan téma, hogy csak körbe-körbe járunk majd.tüsi91
Igaz, nem is erőltetem.
több mint 12 éve
nyugi, Lovelyval ezt a meccset is elbuktuk volna sztem, vele eleve nem használtuk volna így a Marshall Jeffery párost.davemayer
Félreértés ne essék én nem Trestman ellen vagyok és Lovie mellett. Én örülök, hogy Lovie ment, sikeres volt anno, de az elmúlt 3 évben csak az a kicsi plusz hiányzott, ami Lovie és a stábja is lehetett. Csak Trestmannel sem fenékig tejfel az élet, ahogy látjuk idén. A mai pedig sztem nagyon nagy amatőrség volt.

Promax: Utólag könnyen okos az ember. Ma nem jött be. A Cincy ellen vagy a Packers ellen igen. Sok meccsen apró nüanszok döntenek, az, hogy kinél van a momentum, Trestman megpróbálta megragadni, de nem sikerült. Tavaly itt él a szememben mikor Lovie életében talán egyszer necces szituban nekiment egy ilyennek a Hawks ellen, nem jött be, ha elrúgatja a FG-t lehet nyerünk és PO. Nem tudjuk meg. Ezért én egy edzőt sem fogok baszogatni, mert 4&1-re megpróbálja. Utólag könnyen okos az ember és utólag könnyen lehet megkérdőjelezni a play választást.

Nem bántom Cutlert, de basszus persze hogy utaztak rá, látszott milyen rossz állapotban van.
Így többet ártott, Ő volt a kihasználható gyenge pont.frozee
Oké. Talán picit más gameplan kellett volna, nem dobatni vele az 5-7 lépéses passzokat (sok ilyen volt), talán jobban megkellett volna védeni, mert az OL a mai napon hihetetlen fos volt minden tekintetben. S voltak periódusok, mikor a WR-ek sem nyerték a párharcokat. Vagy csak egyszerűen azt mondani neki, hogy nem játszol, vagy most itt maradsz mellettem, mert nincs értelme erőltetni.
Ez egy olyan téma, hogy csak körbe-körbe járunk majd.
több mint 12 éve
Az hogy ki játszik egyértelműen nem játékos hiba, de felelősség is elvállalni, szerintemfrozee
Meg felelősség nem elvállalni is és engedélyt adni rá. Itt az egész hiba onnantól kezdődött, hogy engedték játszani, amikor szemmel láthatóan nem volt 100%, de még 60-70 is csak jószerivel. Onnantól meg egy játékos sem fogja mondani, hogy inkább mégse... Meg ugye a QBről van szó, ami kiemelt figyelem.

Érdekes, hogy mekkora figyelmet kap most Cutler ezen témája. Három hete, mikor kis túlzással Tillmanen elment a Skins meccs, mert lépni és fordulni nem bírt, akkor nem jött elő ez. Az is edzői felelősség volt, s nem is Tillmant fikázták. Nagyon, de nagyon kíváncsi leszek most mi lesz a helyzet.

Ez a meccs nálam elsősorban Trestmané, aztán nagyon kis százalékban lehet sorolni a többi tényezőt.tüsi91
komoly különbség hogy Tillman fél lábbal jobb mint a helyettese, Cutler helyettese viszont az előző 2 meccsen bizonyított. Ennek ellenére fent hagyni egy 50%-os Cutlert durva hiba, és az élet bizonyította is hogy McCownnal ez a meccs megvan. Kár így elbaszni a szezont.davemayer
Felelősség elvállalni és gondolom nem elvállalni is.
Tudom.
A rossz érzésem azért van, mert kivételesen volt B tervünk, mivel Mccown-nak megy a szekér éppen.
Így többet ártott, Ő volt a kihasználható gyenge pont.
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
komoly különbség hogy Tillman fél lábbal jobb mint a helyettese, Cutler helyettese viszont az előző 2 meccsen bizonyított. Ennek ellenére fent hagyni egy 50%-os Cutlert durva hiba, és az élet bizonyította is hogy McCownnal ez a meccs megvan. Kár így elbaszni a szezont.davemayer
Hmm, most vonatkoztassunk el attól, hogy Bowmant állandóan kifigurázzuk.

Szerinted a Giants ellen milyen teljesítményt nyújtott? Szerintem elfogadhatót. Elkaptak róla 3-4 passzt, 1 volt ami tisztán az övé volt, hozott egy INT-et is. Összességében bőven elégedettek lehettünk.

Érdekes témát feszegetünk, de tényleg. S én is csak most érzékelem igazán, hogy Lovie Smithnek azért sok nagyon előnyös tulajdonsága volt. Többekről tudtunk régebben is, de talán most is tanulunk újakat.tüsi91
Tüsi szerintd okés volt 4és 1re nekimenni ez ellen az oroszlán fal ellen? Én a sajtosoknál is a fg-t választottam volni. 😕
több mint 12 éve

Szerinted a Giants ellen milyen teljesítményt nyújtott? Szerintem elfogadhatót. Elkaptak róla 3-4 passzt, 1 volt ami tisztán az övé volt, hozott egy INT-et is. Összességében bőven elégedettek lehettünk.

Érdekes témát feszegetünk, de tényleg. S én is csak most érzékelem igazán, hogy Lovie Smithnek azért sok nagyon előnyös tulajdonsága volt. Többekről tudtunk régebben is, de talán most is tanulunk újakat.tüsi91
nyugi, Lovelyval ezt a meccset is elbuktuk volna sztem, vele eleve nem használtuk volna így a Marshall Jeffery párost.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szívemből szóltál.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve

Érdekes témát feszegetünk, de tényleg. S én is csak most érzékelem igazán, hogy Lovie Smithnek azért sok nagyon előnyös tulajdonsága volt. Többekről tudtunk régebben is, de talán most is tanulunk újakat.
több mint 12 éve
Elkeseredett vagyok nagyon. Trestmann, bírók, egyéni hibák. Vereség. Meg a vita az oroszlánokkal... Férgezni nem kellett volna, de az a Suh-féléknek szólt gondolom. De Macphisto részéről meg parasztozni nem kellett volna. Az a fórumozóknak szólt.promax
A meccsnek szólt mind a férgezés, mind a parasztozás, elnézést innen is, egyértelmű hogy a meccs hozta ki, lépjünk is tovább.

Azért megkönnyebbülés hogy a Lionssal nem játszunk már idén, nincs ez még veszve, őszintén inkább bízom abban hogy a Lions elszúrja mint hogy mi nyerünk.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Elkeseredett vagyok nagyon. Trestmann, bírók, egyéni hibák. Vereség. Meg a vita az oroszlánokkal... Férgezni nem kellett volna, de az a Suh-féléknek szólt gondolom. De Macphisto részéről meg parasztozni nem kellett volna. Az a fórumozóknak szólt.
több mint 12 éve
Az hogy ki játszik egyértelműen nem játékos hiba, de felelősség is elvállalni, szerintemfrozee
Meg felelősség nem elvállalni is és engedélyt adni rá. Itt az egész hiba onnantól kezdődött, hogy engedték játszani, amikor szemmel láthatóan nem volt 100%, de még 60-70 is csak jószerivel. Onnantól meg egy játékos sem fogja mondani, hogy inkább mégse... Meg ugye a QBről van szó, ami kiemelt figyelem.

Érdekes, hogy mekkora figyelmet kap most Cutler ezen témája. Három hete, mikor kis túlzással Tillmanen elment a Skins meccs, mert lépni és fordulni nem bírt, akkor nem jött elő ez. Az is edzői felelősség volt, s nem is Tillmant fikázták. Nagyon, de nagyon kíváncsi leszek most mi lesz a helyzet.

Ez a meccs nálam elsősorban Trestmané, aztán nagyon kis százalékban lehet sorolni a többi tényezőt.tüsi91
komoly különbség hogy Tillman fél lábbal jobb mint a helyettese, Cutler helyettese viszont az előző 2 meccsen bizonyított. Ennek ellenére fent hagyni egy 50%-os Cutlert durva hiba, és az élet bizonyította is hogy McCownnal ez a meccs megvan. Kár így elbaszni a szezont.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

Ez a meccs nálam elsősorban Trestmané, aztán nagyon kis százalékban lehet sorolni a többi tényezőt.
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Tavaly ebből n+1 oldalas vita volt a WAS-SEA PO meccs után. Nagyon érdekes témakör.
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Én általában bírom a szar játékot, a vereséget, nem kelek ki magamból, ti vagytok a tanu rá.
Bazzát sikerült felkúrni, pedig ha valakit tisztelünk, és adunk a véleményére, az Ő, de lássuk be Bazza, csúnyán utaztak Cutlerra.

A győzelemhez gratulálok. A meccshez nemkovi470
Talán, ha van egy olyan irányítod, aki limitáltan tud mozogni, akkor 1. vagy nem játszatod, 2. vagy lecseréled hamarabb, 3. nem vereted szarrá, 4. picit variálsz a game planen.

Sajnos egyszerűbb férgezni, meg bírózni (s valakinek ebben nagyon igaza van). Ezt a vereséget a Bears edzői nyugodtan felvéshetik maguknak. Ez egy ótvar gyenge O játék volt, amihez jöttek az egyéni hibák lásd Cutler INT, AJ elejtett TD (az első).

S kurvára remélem, hogy nem Cutlerra szállnak rá, mert ez edzői döntés! Cutler kapott már eleget azért, mert "puhány" meg no leader, most kap azért, mert nem puhány és leader. Pffftüsi91
Mindenki látta h Cutler alig él. Nem voltak late hitek amiket kapott, de neccesek voltak ez tény. Szinte mind hosszú passz után jött. Nem értem ha nem teljesen egészséges minek teszik ki annak h az amúgy is domináns DL rámenjen. Ez sztem inkább edzői oldalon hiba.
Jó meccs volt amúgy igazi rangadó. További sok sikert.
több mint 12 éve
Én általában bírom a szar játékot, a vereséget, nem kelek ki magamból, ti vagytok a tanu rá.
Bazzát sikerült felkúrni, pedig ha valakit tisztelünk, és adunk a véleményére, az Ő, de lássuk be Bazza, csúnyán utaztak Cutlerra.

Talán, ha van egy olyan irányítod, aki limitáltan tud mozogni, akkor 1. vagy nem játszatod, 2. vagy lecseréled hamarabb, 3. nem vereted szarrá, 4. picit variálsz a game planen.

Sajnos egyszerűbb férgezni, meg bírózni (s valakinek ebben nagyon igaza van). Ezt a vereséget a Bears edzői nyugodtan felvéshetik maguknak. Ez egy ótvar gyenge O játék volt, amihez jöttek az egyéni hibák lásd Cutler INT, AJ elejtett TD (az első).

S kurvára remélem, hogy nem Cutlerra szállnak rá, mert ez edzői döntés! Cutler kapott már eleget azért, mert "puhány" meg no leader, most kap azért, mert nem puhány és leader. Pffftüsi91
Egyrészt igazad van, másrészt nincs.

Cutler előtt abszolút le a kalappal, emelt fővel játszott amúgy nem rosszul. Trest elbaszta amit eddig épített, kezdheti előről, innen szerencse is kell, meg kurva jó játék, meg egy ép Cutty, meg egy ép Briggy, meg sorolhatnám. Ősszejöttek a dolgok, FAF

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Az hogy ki játszik egyértelműen nem játékos hiba, de felelősség is elvállalni, szerintem
több mint 12 éve

S kurvára remélem, hogy nem Cutlerra szállnak rá, mert ez edzői döntés! Cutler kapott már eleget azért, mert "puhány" meg no leader, most kap azért, mert nem puhány és leader. Pfff
több mint 12 éve
Trestman elmehet a picsába, elkúrta a szezont, amit hétfőn a sors megadott azt ma eltékozolta. És ráadásul be is látja ezt azzal hogy a döntő drivera már McCownt küldte fel. De azt még most sem értem hogy nem kért időt amikor visszakaptuk a 2 point conv-nál a labdát és a lions fullra futásra állt fel...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal