NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
 www.chicagobears.com/multimedia/videos/Emery-I-like-this-football-team/1d294889-6b63-4d9c-97c1-97fd5c693f8a

Annak örülök hogy a GM-ünk egy értelmes ember és sokkal jobb mint az elődje.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Csak a pozitív gondolkodás kedvéért:

😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Igazából én is elúszottnak látom a szezont, de ha mégis esélyt latolgatnánk, szerintetek ezzel a d-vel van esély h egy 6-5nél napjuk vissza cutlert? sokszor mondják decemberben januárban kell jól játszani. Esetleg a tavalyi ravens példáját követve válthatnánk kordinátort, csak mi az ellenkező oldalon. nekik bejött. Edzőváltások után mindig megtáltosodik a csapat. és ahogy láttam chicago bears forumokon egyre többen szeretnék elküldeni mel tuckert. Vagy emeryből nem nézzük ki hogy cserélne szezon közben?? vagy esetleg a sémaváltás miatt kivár az offseasonig??beaars
Öööö, mihez képest? Vezetőedzőt hamarabb váltanak, mint koordinátort, nem véletlen.

Köv. két meccs, Packers, Lions, ott elúszik a csoport, utána Ravens, ott le is főtt a wild card. Evvan. Mondjuk fizikailag se nagyon lehet 45(38) pontnál többet kapni, szóval tényleg elérte a védelem a mélypontot.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szóval, ha valakinél van rosszabb edző a ligában azt már nem is lehet szidni? Érdekes gondolatmenet.

Én örülök, hogy leváltották Loviet. Kedveltem, mint embert, mint edzőt (!), idén s összehoztunk volna egy 9-7-et, idén is elmondhattuk volna, hogy a legjobb rájátszásba nem jutó csapat voltunk, stb. Egy erős közepes jellemezte végig, egy jó tanuló, aki nem igazán tűnik ki se le, se fel, de ezzel ebben a ligában már nem érsz el eredményt. Kellett egy új szemlélet. Jobb lenne a védelem, de pl a Cincy-t nem verted volna meg. Ugyan itt lennénk Lovieval is.

A szörnyű kettősség megmaradt csak most az offense húzza inkább a szekeret. Ami nekem is a legnagyobb kérdés, hogy miért van ez az óriási differencia a félidők közt. S még csak azt se lehet mondani, hogy konstansan az első a jó vagy a második. Összevissza. MIért nem ment semmi most az első félidőben? Miért nem ment semmi a rommá vert Giants ellen a másodikban? Miért aludtál bele a Siants és Lions meccsek elejébe? Miért kezdtél olyan jól a Vikings és a Steelers ellen. Nem értem... Mi változik egyszer ennyire a pozitív, egyszer ennyire a negatív irányba.

Jókor jön ez a szünet, szó se róla. Amikor Lovienak volt egy rendes OC-ja, akkor a bye week után mindig szárnyalt az offense (höh és megtartja Mike Ticet, ez volt az utolsó csepp a pohárba, ami miatt nem tudom védeni és örülök, hogy lapátra tették). Most van két hét kicsit rendbe szedni a srácokat. Én vereséggel kalkulálom minden körülmények között a Packers elleni idegenbeli meccset, szóval ez nem fog zavarni, ha így lesz. A játék már érdekesebb.

Egyenlőre én is úgy látom, hogy kapaszkodtunk a lónak az egyik felén, most átestünk a másik felére és ugyanúgy kapaszkodunk. Talán egyszer majd fel is ülünk.
több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70
Igazából én is elúszottnak látom a szezont, de ha mégis esélyt latolgatnánk, szerintetek ezzel a d-vel van esély h egy 6-5nél napjuk vissza cutlert? sokszor mondják decemberben januárban kell jól játszani. Esetleg a tavalyi ravens példáját követve válthatnánk kordinátort, csak mi az ellenkező oldalon. nekik bejött. Edzőváltások után mindig megtáltosodik a csapat. és ahogy láttam chicago bears forumokon egyre többen szeretnék elküldeni mel tuckert. Vagy emeryből nem nézzük ki hogy cserélne szezon közben?? vagy esetleg a sémaváltás miatt kivár az offseasonig??
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
.......]sapka
Oké értem, hogy mit akarsz mondani, csak most talán az időzítéssel van gond. Ízlelgetjük milyen azt mondani, hogy a Bears védelme fostalicska... Ráadásul sérült a fele, plusz Cutler....
Én személy szerint szeretem, ha más csapatból, külsős szemmel értékel minket, de egy-két nap múlva talán szerencsésebb lenne..... 😊csi77
igen, ebben igazat adok neked!
a többihez nem szeretnék offolni, megspoilerezem
| csak azért hoztam fel ezt itt, mert Shanahanék előtt tényleg az volt amit írtál, de ők támadófelfogásban akarnak meccseket nyerni, ezért azt nagyon mélyről felhozták, és eközben a védelemre nem maradt pénz+szakértelem, a Shanny éra kezdetén rögtön le is rombolták az addigi eredményes-kevésbé eredményes védelmi felfogást, ami nekünk is nagyon fájt. De az tény hogy a védelem 2009 körül generációváltáson esett át, amit elkezdtek már low-budgéből de igazából nem sikerül! és ezt elspórolva az O-t hozták karba. És szerintem ez nagyon hasonló az itteni helyzethez, szükséges lenne egy generációváltás a védelmi oldalon, de az O-t is rendbe kellett tenni,
és Trestman is támadófelfogású, ezért az O kapta az offseason kiemelt figyelmét;
de egy dolog nem mindegy! Tucker eddigi D kordinátori tevékenysége kiemelkedőnek mondható, míg Hasletté nem igazán, és ez a nem mindegy kivel hozol össze egy generációváltást-low budget újjáépülést
és erre írtam, igen biztosan később kellett volna, hogy bizony vannak rosszabbak is, bőven
|

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Sajnos komolyan azt gondolom hogy lefőtt erre a szezonra a kávé, pedig látszólag bőven van még esélyünk bármire. Ha nem lenne Rodgers azt mondanám van esélyünk akár GB-ben is, de a D-nket úgy szét fogja kapni amit az O nem fog tudni túlszárnyalni. És amiben eddig reménykedtem, hogy megtalálják a közös hangot és formába lendülnek azt a sérülések abnormális száma azonnal keresztül húzta.

Kicsit beszéljünk Trestmanról: eltelt a szezon harmada, kezd körvonalazódni mindenkiben a véleménye vele kapcsolatban, íme az enyém.
Nagy kettősség jellemzi nálam, néha hihetetlen, eddig szinte soha nem látott erényeket csillogtat az O, majd utána (vagy előtte...) félidőkre totál eltűnik. Komolyan olyanok a meccseink mintha a laminált műanyag darab egyik oldalán lenne a varázslat, a másik meg tök üres (tehát olyan ahogy Tice otthagyta) és egy kis idő után valakinek csak feltűnik ha éppen a rossz oldalt nézi és szól... Mintha szándékosan visszafogná, bent tartaná a nyerő taktikához szükséges playeket a tarsolyában és csak akkor hajlandó meghúzni amikor már ég a ház. Ezt így önmagában zseniálisnak is lehetne nevezni, ha jókor lenne képes felismerni hogy mikor kell váltani, mikor kell megnyerni egy meccset és mikor lehet "alap" playekkel lehozni - eddig nekem azt bizonyítja hogy (még) nem tudja.
Vegyük ezt a tegnapi meccset: Cutler sérüléséig valljuk meg őszintén az offense-ünk súlytalan volt, semmi kreativitás nem volt benne. Addig passzoltattuk Cutlert mint az állat, pár kamufutásközépre mutatóba. A sérülés után olyan kavarodás volt a sidelinenál hogy valaki tutira kiverte szegény kezéből a lapját és véletlenül a másik oldalát is meglátta ahogy felvette. Komolyan nekik 1 félidő kell hogy rájöjjenek hogy hol lehet megverni futással a Redskins D-t? Nem tudom mit csináltak 10 napig de ez óriási luxus. Nem Forte táltosodott meg a második félidőben, csak éppen akkor vált aktuálissá az hogy ráhívják a playeket. És láss csodát, működött a futás, jobban ment a passzjáték is. (Apropó remélem McCown nem úgy száll be mint Cassel tette Minesszótában mert akkor nagyon cinkes lesz a Lambeu-n...)

Továbbra sem tudom igazából eldönteni milyen edzői is Trestman, jobban jártunk vele mintha Lovie maradt volna, de félek a régi (döntő faktorral bíró) hiányosságok helyett szembesülnünk kell másokkal.
A probléma hogy a sérülésekkel jól lehet takarózni, de ugyanúgy ahogy már most látszik hogy a támadószekciónál van egy váz, egy system amibe bele lehet helyezni a játékosokat úgy muszáj ugyanezt a védelemnél is megtenni, a kettő egymás nélkül nem él meg. Mit ér a 41 pont ha kapsz 45-öt ugye, ugyanott vagyunk mintha kikaptunk volna 21-17re.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
.......]sapka
Oké értem, hogy mit akarsz mondani, csak most talán az időzítéssel van gond. Ízlelgetjük milyen azt mondani, hogy a Bears védelme fostalicska... Ráadásul sérült a fele, plusz Cutler....
Én személy szerint szeretem, ha más csapatból, külsős szemmel értékel minket, de egy-két nap múlva talán szerencsésebb lenne..... 😊

Nem mondhatnám, hogy rengeteg meccset láttam tőletek, de úgy emlékszem, hogy inkább a támadóitokkal volt gond régebben, nem a védelemmel, nem? Még Campbell idejében is, aztán Sexy Rexy miatt ( 😀 ) néztem egy-két meccseteket. A LB sorotok jó, nem ? Riley, Orakpo, Fletcher (bár ő valószínűleg látta élőben Lenint) szerintem nem rossz nevek.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
de légy szíves az elmúlt 7 meccs alapján támaszd már alá, hogy miért nem rossz ez a Bears D? tüsi91
most rájöttem mi a félreértés tárgya
csak annyit állítottam korábban, hogy gondoljatok bele, hogy még nála is vannak lényegesen rosszabb kordinátorok; és én szívesen elcserélném Haslettre 😊
nem állítottam, hogy jó lenne a védelmetek vagy ilyesmi (bár a passer ratingok arról is árulkodnak, hogy két évenként lényegesen visszaesik a D, vagy erőn felül teljesít a páros években; azt nem tudom, és annyira nem követem a bears szezonokat, hogy erre választ tudjak adni, de lehet elgondolkoznék ezen), bár azt nem igazán értem ezt miért vettétek úgy hogy ezzel megdícsértem őt, de bizony sok csapatnak van rosszabb, csak ennyi volt ebben
| bár lehet kicsit felhúztam magam azon hogy szerinted ez egy nem védhető sőt egyenesen nevetséges állítás... |

több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Ahogy én látom, jövőre elég komolyan el kell kezdeni építeni az új defense-t.Ki merem jelenteni hogy egy korszak lezárult a védelem terén Chicagoban. Elsősorban a Def falat kell rendbe rakni, Cornereink is kiöregednek sajnos, a LB sor épitése már megkezdődött egyedül ez jár jó úton. Jövőre várható új Def Cordinátor is.
hpeter93
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval, fel kell építenünk egy új D-t, de előtte kell egy igazi D coordinator.
Kár, mert pont van egy jó O-nk, erre a D szűnik meg létezni, főleg Briggs kiesésével.
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ahogy én látom, jövőre elég komolyan el kell kezdeni építeni az új defense-t.Ki merem jelenteni hogy egy korszak lezárult a védelem terén Chicagoban. Elsősorban a Def falat kell rendbe rakni, Cornereink is kiöregednek sajnos, a LB sor épitése már megkezdődött egyedül ez jár jó úton. Jövőre várható új Def Cordinátor is.

UI:Safetyk:Conteval mi a tököm történt?? Sosem volt kiemelkedő de egy stabil játékot tudott hozni idén borzalmas.

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Defense is now 28th points allowed, 25th vs pass, 24th vs run, 30th in sacks, 28th on 3rd down.

Mi lesz akkor Briggs nélkül....
több mint 12 éve
McCown tegnap jól szállt be. Megdöbbentően jól. OK, de én azért kíváncsi leszek rá egy teljes meccsen, úgy, hogy végig rákészül az ellenfél.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Briggs kiesése nagyobb érvágás a tegnap látottak alapján.... hát most már én is azt mondom, h csoda kéne, h a playoff meglegyen, vagy egyáltalán egy pozitív mérleg....
több mint 12 éve
Sapka! Ezzel mit akartál megmutatni? Hogy Tucker nem végez rossz munkát? Kiragadtál egy statisztikát a passer ratingekről, hogy ebben láthatóan hullámzik a Bears... Minden elismerésem. Én elhiszem, hogy szar a Washington védelme, láttuk tegnap is, hogy egy a kocsmából két éve felszedett, pályát 5 éve csak PS meccseken látó irányító is simán átnyargalt rajtuk, de légy szíves az elmúlt 7 meccs alapján támaszd már alá, hogy miért nem rossz ez a Bears D? Egyedül a labdaszerzések miatt tűnik jobbnak az általad kimutatott passer rating. Amúgy markánsat visszaestél yardokban, pontokban, 3. downok kivédésében, yard/playben, 3 and outban, sackekben, röviden szinte minden lényeges defense mutatóban a mezőny első feléből a mezőny hátsó felébe kullogtál vissza.

Bár van olyan érzésem, hogy teljesen felesleges ezen bármit is neked kultúrált formában magyarázni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer ‏@JayGlazer 1 perc

Jay Cutler has a muscle tear in his groin. Out at least four weeks
több mint 12 éve
Azért a számok kicsit mást mutatnak, bár TOP 5-ösök maradtunk, csak más irányból:

Defense:

2011.:
Pts/G: 21,3 14.
Yds/G: 350,4 17.

2012.:
Pts/G: 17,3 3.
Yds/G: 315,6 5.

2013. eddig:
Pts/G: 29,4 27.
Yds/G: 391,0 25.Medve81
checkoljunk igazi számokat 😊
minden szezonnál az első 7 hetet figyelembe véve
 www.coldhardfootballfacts.com/stats/

Defensive passer rating:
2007: 94,07 (25.)
2008: 72,41 (5.)
2009: 91,22 (23.)
2010: 69,22 (2.)
2011: 86,68 (20.)
2012: 62,76 (1.)
2013: 91,28 (21.)

aztán tessék leszűrni a konzekvenciákat..., bár van egy érzésem, hogy teljesen felesleges ezen bármit is nektek kultúrált formában magyarázni 😊

| és egyben megmagyarázva Haslett ezzel szemben miért igazán pocsék; 2007-ben 1. volt ebben a csapat, 2008-ban 9. 2009-ben 12. 2010-ben vette át 20. 2011-ben 8. 2012-ben 21. 2013-ben 29., ugye látjuk a fokozatos spirált... |

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Egy picit sok...hogy minden évben minden a sérülésekről szól. :[]Süsü
Jól elleszünk egymással 2 hét múlva. Mi támadósor, ti védelem nélkül... 😕James007
Ti tényleg jól ellesztek, ebben igazad van. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Egy picit sok...hogy minden évben minden a sérülésekről szól. :[]Süsü
Jól elleszünk egymással 2 hét múlva. Mi támadósor, ti védelem nélkül... 😕
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Egy picit sok...hogy minden évben minden a sérülésekről szól. :[]
több mint 12 éve
Briggs is kiesett 4-6 hétre.
Olyanok vagytok mint mi tavaly, kidől mindenki a D#-ben.

Cutler-ről van valami hír?Bazzani
Köpni akartam egyet, de drága volt a monitor. Briggs, aki tán az egyetlen aki elvárhatóan, sőt annál is jobban teljesített a D-ből. Ez egy ilyen szezon lesz. Tillman is végig kínlódja, Paea is (nekem fel sem tűnt tegnap).

2011-ben is ez volt. Csak akkor az offense legjobb játékosai estek ki szépen sorban.

Tegnap már írtam eredménykövetőbe, hogy sok mindent elárul, hogy Briggs helyére nem Greene jött fel, hanem Costanzo... Én játszatnám inkább Greenet, övé a jövő, így is egy kalap szar az egész.
több mint 12 éve
beaars Chicago Bears 70
hamarabb összejön ez a lb sor fiatalítás mint gondoltam volna....
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Briggs is kiesett 4-6 hétre.
Olyanok vagytok mint mi tavaly, kidől mindenki a D#-ben.

Cutler-ről van valami hír?

több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
beleolvastam, nem tudom miért szidjátok Tuckert (az egy dolog, hogy ahol eddig járt top 5-ös védelmet hozott össze), de személy szerint összetenném a két kezem ha csak ennyire lenne inkompetens a DC-nk, mint Tucker...
mindig lehet lejjebb adnisapka
Azért a számok kicsit mást mutatnak, bár TOP 5-ösök maradtunk, csak más irányból:

Defense:

2011.:
Pts/G: 21,3 14.
Yds/G: 350,4 17.

2012.:
Pts/G: 17,3 3.
Yds/G: 315,6 5.

2013. eddig:
Pts/G: 29,4 27.
Yds/G: 391,0 25.
több mint 12 éve
beleolvastam, nem tudom miért szidjátok Tuckert (az egy dolog, hogy ahol eddig járt top 5-ös védelmet hozott össze), de személy szerint összetenném a két kezem ha csak ennyire lenne inkompetens a DC-nk, mint Tucker...
mindig lehet lejjebb adnisapka
LOL