NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
........Hát igen, ez minden statisztika szerint győzelemmel kecsegtet....... 😀
Nincs mese több pontot kell csinálni mint az ellenfél mert nem nagyon bízom a D-ben sajnos, futás ellen nagyon gyengék...davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve

Megint álmot láttam az éjjel. Sajnos nem derült ki a párharc végkimenetele. Bízzunk abban,hogy számunkra, megfelelően fognak alakulni a dolgok! Go Bears!
több mint 12 éve
Első sztem Hester, aki szokás szerint azt se tudta, hogy merre kell fordulnia.Nézd, és sírj, ahogy az NFL Vincze Ottója (értsd: egy meccsből él 5 éve) lehalássza a labdákat.hagyjuk ezt...
www.youtube.com/watch?v=f9l_Ol2pKA4
füligjimmy
régebben, az Atlantában is egész jó zónázó corner votl,a raiders elvitte m2m-re ott besült, és a redskinses kezdeti érájában egészen jó volt
csak Haslett semennyire sem jammelteti...
egyébként mind a 4-et Knoxról szedte, mert fizikálisan Knoxnak köze nem volt a párharchozsapka
Akkor már 7 éve él egy meccsből? Repül az idő.
Robert Griffin
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nézd, és sírj, ahogy az NFL Vincze Ottója (értsd: egy meccsből él 5 éve) lehalássza a labdákat.hagyjuk ezt...
füligjimmy
régebben, az Atlantában is egész jó zónázó corner votl,a raiders elvitte m2m-re ott besült, és a redskinses kezdeti érájában egészen jó volt
csak Haslett semennyire sem jammelteti...
egyébként mind a 4-et Knoxról szedte, mert fizikálisan Knoxnak köze nem volt a párharchoz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Briggs lenne 3-4-es OLB? 😀. Sohasem gondoltam bele, de miért ne? 😊. Zónázni tud, irányító siettetés megy, no de ki lenne a másik oldalon? Mekkelek? Neki is jobban feküdne a 3-4 OLB, de én a csávóról már tavaly lemondtam. Egy első körös embertől az ember azt várná, hogy impact player legyen. MOndjuk nem nálunk, de azért ez nagyon vérszegény.34 ILB, azt írtam, hogy OLB? Mindegy.
Holnap 7 man front végig, leszarom, ha passzolnak 350 yardot. Akkor is passzolnak, ha nickel van, legalább ne fussanak át rajtunk. Kapsz 25-27 pont környékén. A kérdés mennyit teszel fel. A Skins védelme Top 3. S nem a jó irányból.tüsi91
Nézd, és sírj, ahogy az NFL Vincze Ottója (értsd: egy meccsből él 5 éve) lehalássza a labdákat.
Hester és Knox a szélen, akkor értük el a mélypontot.
Robert Griffin
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Briggs lenne 3-4-es OLB? 😀. Sohasem gondoltam bele, de miért ne? 😊. Zónázni tud, irányító siettetés megy, no de ki lenne a másik oldalon? Mekkelek? Neki is jobban feküdne a 3-4 OLB, de én a csávóról már tavaly lemondtam. Egy első körös embertől az ember azt várná, hogy impact player legyen. MOndjuk nem nálunk, de azért ez nagyon vérszegény. Holnap 7 man front végig, leszarom, ha passzolnak 350 yardot. Akkor is passzolnak, ha nickel van, legalább ne fussanak át rajtunk. Kapsz 25-27 pont környékén. A kérdés mennyit teszel fel. A Skins védelme Top 3. S nem a jó irányból.
több mint 12 éve
Csodálkozom, hogy idén még senki nem hozta fel, hogy át kéne állni 34 frontra. Pedig ha valamikor, akkor jövőre lesz rá a legjobb lehetőség.mindkettővel egyetértek,.
Az egész szezonunk dinamikája megváltozik, ha szünetre vereséggel megyünk, és utána Packers idegenben.
füligjimmy
A D-ben is megérett az idő a váltásra, ki kellene próbálni szerintem is. 6 meccs lement a szezonból, lehet hogy lesz egy-két fellángolása a front 7-nek, de az látszik hogy ebben a formában a következő szezonnak nem szabad nekimenni. Vagy a most meglévő 4-3at kell felfrissíteni/megreformálni vagy jöjjön a 3-4.
Ha csak ránéznénk a WAS eredményeire és tudjuk hogy RG megsérült tavaly azt hihetnénk hogy egy sima győzelem lesz de korántsem erről van szó. Ez a Redskins most nagyon veszélyes, RG a múlt heti vereség ellenére kezd formába lendülni, ha belejön nagyon meg tudnak szórni minket és ha nekünk kell futni az eredmény után akkor zavarba lehet minket hozni. RG képes hosszú driveokat vezetni amivel akár 7-8 percet is lenyel és ha ezekből pontot szerez nagy nyomás lesz az O-ünkön.
Nagyon fontos meccs előtt áll a csapat, az 5-2 és a 4-3 között óriási különbség van, főleg az amit a Packers meccsre vetít ki: ha továbbra is meccselőnyben leszünk velük szemben talán rajtuk lesz a nagyobb nyomás és akkor talán újra lesz egy fikarcnyi esélyünk ellenük idegenben is akár.
Nincs mese több pontot kell csinálni mint az ellenfél mert nem nagyon bízom a D-ben sajnos, futás ellen nagyon gyengék...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Csodálkozom, hogy idén még senki nem hozta fel, hogy át kéne állni 34 frontra. Pedig ha valamikor, akkor jövőre lesz rá a legjobb lehetőség. Green egyetemen megmutatta, hogy tud középen játszani, Bostic onnan jött, és Briggs egy tisztességes blitz sémában virágzik vénségére. Woot megmutatta, hogy tudna 34DE-t játszani, Melton talán jobban is érezné magát, Paea se lenne elveszve mögöttük a rotációban. A sec szerződése ahogy van, lejár, lejár, pass rush így sincs, kell egy NT.www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/0ap2000000265283/Playbook-Bears-vs-Redskins
Baldinger elemzése az érdekes, nézzétek, hányszor futottak át Mekk Elek hamvas testén. Redskins komoly tesz lesz, ha megint lassan kezdünk, egyszerűen lepörgetik az órát. Megan annak az oka, hogy miért ilyen a mérlegük, de az O rakjon össze egy tisztességes meccset elejétőla végéig. Benne van a csapatban a 40 pont. Mint egy bokszoló, akinek az ökléből az istennek se akar kipattanni a KO. Volt idén olyan meccs, amikor amgadra húztad az ellent, volt, amikor hagytad felállni, volt, hogy csak ténferegtél az elején, és pontozással kikaptál. Az egész szezonunk dinamikája megváltozik, ha szünetre vereséggel megyünk, és utána Packers idegenben.
Robert Griffin
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hiánypótló hozzászólás számomra, kösz Tüsi!(Y)Greene egyetemen sokkal jobb játékosnak számított, mint Bostic, viszont nagyon rendszerfüggő az ő játéka. Ezért lett 4. kör, a fizikálisan tökéletes Bostic (erre halad a liga) meg 2. Greene prototípus 4-3as WLB. Van ideje tanulni. Briggs eddig all-pro szezont fut, van benne még kb 2 év (2015-ben jár le a szerződése) utána jöhet Greene.Lehet hülyeség amit kérdezek, de Kasheem Greene-el mi a helyzet, még ő sem tanulta be eléggé a play-eket? Ezért ST-s csak?Toto21egyszerűen csak egyelőre james andersont és briggset favorizálják. briggset szerintem nem kell magyarázni és anderson sem rossz. carolinaba nagy tackle gyáros volt😀beaars
Anderson jó húzás volt, főleg úgy, hogy 3 down player. Roach azért coverben jobb volt, de ár/érték arányban Anderson jó húzás. Én jövőre is megtartanám.tüsi91
több mint 12 éve
ez nem kérdés, hogy össze fog jönni róla, de az előző meccs 😀egy valamire kell majd a főmedve úrnak figyelni, hogy ne dobjon egy labdát sem az isteni DeAngelo felé, nehogy megint összejöjjön a múltkori baleset 😊😊sapkaDeAngelo úrnak meg arra ne szedjenek össze róla 100+ yardot 😀.tüsi91
több mint 12 éve
egy valamire kell majd a főmedve úrnak figyelni, hogy ne dobjon egy labdát sem az isteni DeAngelo felé, nehogy megint összejöjjön a múltkori baleset 😊😊sapkaDeAngelo úrnak meg arra ne szedjenek össze róla 100+ yardot 😀.
több mint 12 éve
egy valamire kell majd a főmedve úrnak figyelni, hogy ne dobjon egy labdát sem az isteni DeAngelo felé, nehogy megint összejöjjön a múltkori baleset 😊😊
több mint 12 éve
🏈 | espn.go.com/nfl/picks | 🏈Fene tudja. Általában akkor működik a védelem, ha megállítják a futást (Bengals, Vikings, Steelers kivétel Saints). Most ez nem hiszem, hogy működni fog, futnak meccsenként vagy 250 yardot, és 6 meccs után feltételezhetjük, hogy a pass rush szokásos nulla lesz. De lehet, hogy mindenki kicsit jobban elkapja a fonalat, azért az már sokat jelent.
Hát...többen várják a mi győzelmünket. Szerintem nyerünk szoros meccsen 31-28-raSüsü
Robert Griffin.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Greene egyetemen sokkal jobb játékosnak számított, mint Bostic, viszont nagyon rendszerfüggő az ő játéka. Ezért lett 4. kör, a fizikálisan tökéletes Bostic (erre halad a liga) meg 2. Greene prototípus 4-3as WLB. Van ideje tanulni. Briggs eddig all-pro szezont fut, van benne még kb 2 év (2015-ben jár le a szerződése) utána jöhet Greene.Lehet hülyeség amit kérdezek, de Kasheem Greene-el mi a helyzet, még ő sem tanulta be eléggé a play-eket? Ezért ST-s csak?Toto21egyszerűen csak egyelőre james andersont és briggset favorizálják. briggset szerintem nem kell magyarázni és anderson sem rossz. carolinaba nagy tackle gyáros volt😀beaars
Anderson jó húzás volt, főleg úgy, hogy 3 down player. Roach azért coverben jobb volt, de ár/érték arányban Anderson jó húzás. Én jövőre is megtartanám.
több mint 12 éve
Lehet hülyeség amit kérdezek, de Kasheem Greene-el mi a helyzet, még ő sem tanulta be eléggé a play-eket? Ezért ST-s csak?Toto21egyszerűen csak egyelőre james andersont és briggset favorizálják. briggset szerintem nem kell magyarázni és anderson sem rossz. carolinaba nagy tackle gyáros volt😀
több mint 12 éve
Lehet hülyeség amit kérdezek, de Kasheem Greene-el mi a helyzet, még ő sem tanulta be eléggé a play-eket? Ezért ST-s csak?
több mint 12 éve
🏈 | espn.go.com/nfl/picks | 🏈 Hát...többen várják a mi győzelmünket. Szerintem nyerünk szoros meccsen 31-28-ra
több mint 12 éve
Sztem egy 2 down DT megoldaná a gondjainkat. Woot a szélen hosszú távon megoldás lehet.Értem én, hogy neked a támadófal a hepped 😊 Csak amíg ezzel a védőfallal egy jelenlegi Brandon Jacobs sztárfutó lesz, akkor szerintem velük még nagyobb baj van mint a támadókkal.vandeminekNa akkor most pedig az kérdésem, hogy tényleg Tucker a xar vagy ilyen fal nélküli védelemmel más se tudna jobb lenni?vandeminekNem hiszem. Ezek a védelem problémái egy ideje, most Peppers öregebb, az eleve túlértékelt Melton megsérült, most Paea bajlódik a lábával, az kínozni is fogja egész szezonban. De én változatlanul azt mondom, hogy a támadófal még messze nincs készen, a passzok harmadánál Cutler nyomás alá kerül, ami nagyon sok. Ha Millset le tudjuk cserélni jobbra, ne habozzunk, Slauson nem rossz, főleg ha úgy nézed, hogy Omiyale, meg Chris Spencer játszott a posztján, és hogy minimumot keres, de ha ez a legjobb amit el lehet rólad mondani....
Robert Griffinfüligjimmy
Robert Griffin
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Értem én, hogy neked a támadófal a hepped 😊 Csak amíg ezzel a védőfallal egy jelenlegi Brandon Jacobs sztárfutó lesz, akkor szerintem velük még nagyobb baj van mint a támadókkal.Na akkor most pedig az kérdésem, hogy tényleg Tucker a xar vagy ilyen fal nélküli védelemmel más se tudna jobb lenni?vandeminekNem hiszem. Ezek a védelem problémái egy ideje, most Peppers öregebb, az eleve túlértékelt Melton megsérült, most Paea bajlódik a lábával, az kínozni is fogja egész szezonban. De én változatlanul azt mondom, hogy a támadófal még messze nincs készen, a passzok harmadánál Cutler nyomás alá kerül, ami nagyon sok. Ha Millset le tudjuk cserélni jobbra, ne habozzunk, Slauson nem rossz, főleg ha úgy nézed, hogy Omiyale, meg Chris Spencer játszott a posztján, és hogy minimumot keres, de ha ez a legjobb amit el lehet rólad mondani....
Robert Griffinfüligjimmy
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Szerintetek lehet Longból NFL tackle?Na akkor most pedig az kérdésem, hogy tényleg Tucker a xar vagy ilyen fal nélküli védelemmel más se tudna jobb lenni?vandeminekNem hiszem. Ezek a védelem problémái egy ideje, most Peppers öregebb, az eleve túlértékelt Melton megsérült, most Paea bajlódik a lábával, az kínozni is fogja egész szezonban. De én változatlanul azt mondom, hogy a támadófal még messze nincs készen, a passzok harmadánál Cutler nyomás alá kerül, ami nagyon sok. Ha Millset le tudjuk cserélni jobbra, ne habozzunk, Slauson nem rossz, főleg ha úgy nézed, hogy Omiyale, meg Chris Spencer játszott a posztján, és hogy minimumot keres, de ha ez a legjobb amit el lehet rólad mondani....
Robert Griffinfüligjimmy
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Na akkor most pedig az kérdésem, hogy tényleg Tucker a xar vagy ilyen fal nélküli védelemmel más se tudna jobb lenni?vandeminekNem hiszem. Ezek a védelem problémái egy ideje, most Peppers öregebb, az eleve túlértékelt Melton megsérült, most Paea bajlódik a lábával, az kínozni is fogja egész szezonban. De én változatlanul azt mondom, hogy a támadófal még messze nincs készen, a passzok harmadánál Cutler nyomás alá kerül, ami nagyon sok. Ha Millset le tudjuk cserélni jobbra, ne habozzunk, Slauson nem rossz, főleg ha úgy nézed, hogy Omiyale, meg Chris Spencer játszott a posztján, és hogy minimumot keres, de ha ez a legjobb amit el lehet rólad mondani....
Robert Griffin
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na akkor most pedig az kérdésem, hogy tényleg Tucker a xar vagy ilyen fal nélküli védelemmel más se tudna jobb lenni?Nagyon gáz volt, úgy eltakarították, mintha ott se lett volna, legalább tartsa meg az emberét, de egy TE betolta. Komolyan mondom, direkt felé futottak. A 2. félidőben sokszor lehoztak mellé egy LB-t a LoS-ra, plusz egy DB is lejjebb lépett. Ha ez nem volt meg, 6-12 yard. Botrány. Ha ismét ilyen meccset hoz, akkor nagyon nagy gondban leszünk. Most ráfogom a 3 napos felkészülésre, de egyelőre volt 2 elfogadható meccse, oszt ennyiAz az összefoglaló nem a Bears honlapján volt? Thayer's playbook?annyira akarnék egy szépen összeszedett, képekkel illusztrált összefoglalót írni, hogy miért Mekk Elek miatt voltunk szarok a futás ellen, nem pedig mondjuk Cohen miatt (Woot-Woot nagyot játszott), de annyira lusta vagyok....Mekk Elek tényleg ennyire szemét? Multkór egy Bearses összefoglalóban szét dicsérték hogy milyen univerzális játékos hogy lb is lehet meg stb. Anno nem értettem Lovie és most Wonka is miért Wootton-t favorizálja de elnézve a statokat, meg amit mondasz már kezdem elhinni hogy sajnos egy l elb@szott 1. körös választás volt.hpeter93
Ha Paea visszatér, én inkább Minter-Cohen duót erőltetném, Woot-Woot vissza szélre, kicsit stabilabb lenne a játékunk.
Robert Griffinfüligjimmy
Mert volt egy ilyesmi amiben Mekit fényezte, kemény két játékot tudott összeszedni, amiben persze nem ért el eredményt a gyerek. De legalább annyit el tudott róla mesélni, hogy milyen sokoldalóan használható...vandeminek
Robert Griffinfüligjimmy
több mint 12 éve
Nagyon gáz volt, úgy eltakarították, mintha ott se lett volna, legalább tartsa meg az emberét, de egy TE betolta. Komolyan mondom, direkt felé futottak. A 2. félidőben sokszor lehoztak mellé egy LB-t a LoS-ra, plusz egy DB is lejjebb lépett. Ha ez nem volt meg, 6-12 yard. Botrány. Ha ismét ilyen meccset hoz, akkor nagyon nagy gondban leszünk. Most ráfogom a 3 napos felkészülésre, de egyelőre volt 2 elfogadható meccse, oszt ennyiAz az összefoglaló nem a Bears honlapján volt? Thayer's playbook?annyira akarnék egy szépen összeszedett, képekkel illusztrált összefoglalót írni, hogy miért Mekk Elek miatt voltunk szarok a futás ellen, nem pedig mondjuk Cohen miatt (Woot-Woot nagyot játszott), de annyira lusta vagyok....Mekk Elek tényleg ennyire szemét? Multkór egy Bearses összefoglalóban szét dicsérték hogy milyen univerzális játékos hogy lb is lehet meg stb. Anno nem értettem Lovie és most Wonka is miért Wootton-t favorizálja de elnézve a statokat, meg amit mondasz már kezdem elhinni hogy sajnos egy l elb@szott 1. körös választás volt.hpeter93
Ha Paea visszatér, én inkább Minter-Cohen duót erőltetném, Woot-Woot vissza szélre, kicsit stabilabb lenne a játékunk.
Robert Griffinfüligjimmy
Mert volt egy ilyesmi amiben Mekit fényezte, kemény két játékot tudott összeszedni, amiben persze nem ért el eredményt a gyerek. De legalább annyit el tudott róla mesélni, hogy milyen sokoldalóan használható...vandeminek
Robert Griffin
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jaja asszem az volt, most meg Fiamettataról volt iylen-Az az összefoglaló nem a Bears honlapján volt? Thayer's playbook?annyira akarnék egy szépen összeszedett, képekkel illusztrált összefoglalót írni, hogy miért Mekk Elek miatt voltunk szarok a futás ellen, nem pedig mondjuk Cohen miatt (Woot-Woot nagyot játszott), de annyira lusta vagyok....Mekk Elek tényleg ennyire szemét? Multkór egy Bearses összefoglalóban szét dicsérték hogy milyen univerzális játékos hogy lb is lehet meg stb. Anno nem értettem Lovie és most Wonka is miért Wootton-t favorizálja de elnézve a statokat, meg amit mondasz már kezdem elhinni hogy sajnos egy l elb@szott 1. körös választás volt.hpeter93
Robert Griffinfüligjimmy
több mint 12 éve
Az az összefoglaló nem a Bears honlapján volt? Thayer's playbook?annyira akarnék egy szépen összeszedett, képekkel illusztrált összefoglalót írni, hogy miért Mekk Elek miatt voltunk szarok a futás ellen, nem pedig mondjuk Cohen miatt (Woot-Woot nagyot játszott), de annyira lusta vagyok....Mekk Elek tényleg ennyire szemét? Multkór egy Bearses összefoglalóban szét dicsérték hogy milyen univerzális játékos hogy lb is lehet meg stb. Anno nem értettem Lovie és most Wonka is miért Wootton-t favorizálja de elnézve a statokat, meg amit mondasz már kezdem elhinni hogy sajnos egy l elb@szott 1. körös választás volt.hpeter93
Robert Griffinfüligjimmy
Mert volt egy ilyesmi amiben Mekit fényezte, kemény két játékot tudott összeszedni, amiben persze nem ért el eredményt a gyerek. De legalább annyit el tudott róla mesélni, hogy milyen sokoldalóan használható...