NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
annyira akarnék egy szépen összeszedett, képekkel illusztrált összefoglalót írni, hogy miért Mekk Elek miatt voltunk szarok a futás ellen, nem pedig mondjuk Cohen miatt (Woot-Woot nagyot játszott), de annyira lusta vagyok....

Ha Paea visszatér, én inkább Minter-Cohen duót erőltetném, Woot-Woot vissza szélre, kicsit stabilabb lenne a játékunk.

Robert Griffinfüligjimmy
Mekk Elek tényleg ennyire szemét? Multkór egy Bearses összefoglalóban szét dicsérték hogy milyen univerzális játékos hogy lb is lehet meg stb. Anno nem értettem Lovie és most Wonka is miért Wootton-t favorizálja de elnézve a statokat, meg amit mondasz már kezdem elhinni hogy sajnos egy l elb@szott 1. körös választás volt.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
annyira akarnék egy szépen összeszedett, képekkel illusztrált összefoglalót írni, hogy miért Mekk Elek miatt voltunk szarok a futás ellen, nem pedig mondjuk Cohen miatt (Woot-Woot nagyot játszott), de annyira lusta vagyok....

Ha Paea visszatér, én inkább Minter-Cohen duót erőltetném, Woot-Woot vissza szélre, kicsit stabilabb lenne a játékunk.

Robert Griffin

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Már többen írták ezt, hadd kérdezzem meg miért probléma, ha utolsó vagy a csapatfórumok közt...?

Nincs miről beszélni, 5 napja volt meccs, 5 nap múlva lesz, ez egy ilyen hét...tüsi91
Nincs belőle gond és mivel szúrta a szemem tettem ellene...ide illő témával. Ezzel van baj?
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Már többen írták ezt, hadd kérdezzem meg miért probléma, ha utolsó vagy a csapatfórumok közt...?

Nincs miről beszélni, 5 napja volt meccs, 5 nap múlva lesz, ez egy ilyen hét...
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Mivel nem akartam,hogy utolsóak legyünk a csapatfórumok között ezért gondoltam írok,de mivel nem jutott eszembe semmi így keresgéltem...ezt találtam. Mondhatjuk,hogy az 54es után...ő lett a franchise egyik arca?
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Annyira talán mégse, bár sajnálom a játékosokat, mert sérülni nem jó...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Sajnos két csoport riválisunk is nyert 😥 Pedig a Baltimore-ban bíztam de elb@szták.

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923

De soká lesz még vasárnap! 😕Süsü
Okok, de inkább Jimmy csajait nézem! 😀promax
Kivételesen szórakoztatás képen...rakhatna be valami frappáns szöveggel pár új leánykát! 😀
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly

De soká lesz még vasárnap! 😕Süsü
Okok, de inkább Jimmy csajait nézem! 😀
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923

De soká lesz még vasárnap! 😕
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Eredménykövetőzök egy kicsit
Szerintem Cutler így ennyi, amit a meccsen mutatott. Ő kb ez a szint, sosem lesz egy Brees vagy Rodgers, de ilyen jól mint tegnap talán még nem láttam játszani.kovi470
füligjimmy
Arrólnemisbeszélve, hogy pl Brees engem nem győzött meg ellenünk sem, sokszor láttam, ahogy az intended receiver ökörhugyozás-route-ot fut, hogy a nagyjából odabaszott labda alá érjen, aztán persze reception, mert JimmyGraham egy van. Rodgers is hű de elit, nézzünk csak rá idén a számokra.
Cutler. Franchise. Irányító.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Eredménykövetőzök egy kicsit

Szerintem Cutler így ennyi, amit a meccsen mutatott. Ő kb ez a szint, sosem lesz egy Brees vagy Rodgers, de ilyen jól mint tegnap talán még nem láttam játszani.kovi470
A 2. félidő első drive-jában volt egy bootleg játék. 10-ből 9 irányító 10-ből 9-szer a 6 yrdos passzt válaszotta volna a töküres Bennettnek. Kitől látsz még ilyen passzt, mint ami az volt!!! Atyaisten! Az a labda 4 méter magasból csapódott lefelé.

Az, hogy Cutler ennyi first downt fut, annak tuti köze van a Slauson-Long duóhoz.

Robert Griffin

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Még a feléig se jutottam, de amit eddig Mekk Elek mutatott, az nem NFL színvonal. Az egy kalap szar

Robert Griffin

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Ma nagyjából 23 részletben tudom majd megnézni a meccset. Már az elején otthagytunk egy TD-t. INT után Cutler kimozog a zsebből, kivált rá Rolle, aki otthagyja az emberét, asszem Fiametta, aki emiatt ott kocog töküresen, de elcsúszik, mire feláll, Cutler átlépi a LoS-t. Egy pöttyintés, 7 pont.

Robert Griffinfüligjimmy
Kíváncsi vagyok a második félidei játékban mi pozitívumot fogsz találni. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Ma nagyjából 23 részletben tudom majd megnézni a meccset. Már az elején otthagytunk egy TD-t. INT után Cutler kimozog a zsebből, kivált rá Rolle, aki otthagyja az emberét, asszem Fiametta, aki emiatt ott kocog töküresen, de elcsúszik, mire feláll, Cutler átlépi a LoS-t. Egy pöttyintés, 7 pont.

Robert Griffin

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem volt rossz maradjunk ennyiben. Maga az LB sor annyira nem tré, Briggs ihletett formában játszik és Anderson is a jobbak között van. Bár a szint nincs magasan.

Bostic második meccse a Packers elleni lesz. Szerintem ott szopunk róla, mint a torkos borz. Viszont innentől kezdve adott a lehetőség. Egyenlőre azt várom, hogy futás ellen legyen stabil, a többit meglátjuk.
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Bosticnak örülök, de DJ sérülése rosszkor jött, szerintem jól tolta. A rookie-ban hatalmas fantázia van, ha ez kell a kiugráshoz, akkor hajrá!
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Bostic time, én ennek örülök D:
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Még egy gondolatom van viszont..átfogóan mindenre. Miért van az,ha megrázza magát Trestman a hívásokkal,akkor minden úgy megy,mint a karikacsapás? Szerintem eljátszott dolgok ezek. Elhitetik,hogy ingadozó a teljesítmény...pont a GB miatt. Lehet csak bemesélem magamnak,de a GB ellen úgy érzem olyat fogunk látni amit mostanság Bears szurkoló nem igen. Remélem nem hagy cserben a belső énem és pozitívan éljük ezt meg,ha véletlenül nem így lenne...még mindig foghatom a körte hiányára...ugyanis akkor is " pájinka szezon " lesz még e! 😊Süsü
Azért ez egy ilyen ligában elég vad elképzelés - persze nyilván nem lehetetlen - de azért azzal játszadozni, hátha sikerül megszopatni magunkat...hát nem tudom. Valamennyi ráció lehet abban amit mondasz, csak ott van a gond, hogy ilyen széthullott védelemmel még úgy sem biztos, hogy követni tudjuk az iramot a GB ellen.
Mondjuk megmondom őszintén nem láttam még sokat idén a Pacskersz játékát, de azért offense+defense szempontból egységesebbek (komplettebb csapat) mint mi jelenleg.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Bears HC Marc Trestman said LB D.J. Williams has a pectoral muscle injury that could be season ending.

Ez már tényleg kész őrület... Bostic gyorsan bele kell akkor hogy tanuljon.....soma80
Jól emlékszem korábban valaki írta is,hogy az lesz a forgatókönyv,hogy Williams le fog sérülni az első pár hétben és Bostic robbanás szerűen veszi majd át a helyét és szilárdítja meg a nevét a kezdőben. Ja..hogy én voltam? Lehet...nem tudom már! Ilyen időtájt..mikor a körtét süsü nem kapja meg az arcba,mert mindenki pálinkát csinál mindenből...(körtéből is) ...akkor nem kapok megfelelő táplálékot...ez által kevés lesz a tápanyagbevitelem..így nem tökéletesen emlékszem dolgokra. : )

Amúgy a védelem teljesítményére annyit mondok,hogy SHIT ..ez elárul mindent

Még egy gondolatom van viszont..átfogóan mindenre. Miért van az,ha megrázza magát Trestman a hívásokkal,akkor minden úgy megy,mint a karikacsapás? Szerintem eljátszott dolgok ezek. Elhitetik,hogy ingadozó a teljesítmény...pont a GB miatt. Lehet csak bemesélem magamnak,de a GB ellen úgy érzem olyat fogunk látni amit mostanság Bears szurkoló nem igen. Remélem nem hagy cserben a belső énem és pozitívan éljük ezt meg,ha véletlenül nem így lenne...még mindig foghatom a körte hiányára...ugyanis akkor is " pájinka szezon " lesz még e! 😊
több mint 12 éve
Jó hát akkor ezzel el is dőlt, hogy Williams nem fog maradni. Bosticot csúnyán megfirkálják párszor, reméljük lesznek jó megoldásai is.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Bears HC Marc Trestman said LB D.J. Williams has a pectoral muscle injury that could be season ending.

Ez már tényleg kész őrület... Bostic gyorsan bele kell akkor hogy tanuljon.....
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Még egy (két) gondolat:
Az első picknél egy blokk kellett volna és akkor az is TD (lehet, hogy csak szerintem, ezt nem biztos, hogy felróható. Az O viszont 11 yardról pont nélkül átadja a labdát, az röhej. Nyilván, ha ez pl a GB ellen van, FG-t rúgat majd az edzőnk, meg a meccs legelején jártunk (léleketani előny nálunk lehetett volna), de úgy látszik ezek nem fognak beleférni.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Tüsi: örülök, hogy hasonlóképpen láttam, mint te, csak én nem tudom olyan "szakmaian" leírni....... 😊

Jimmy: ha még az utolsó drive-ot TD-re visszük, nagyon meg lettem volna a tippemmel elégedve..... 😊

4-2, jól állunk, de nem vagyok nyugodt, különösen a D miatt. Másrészről, ha belegondolunk, hogy a Cincy és a Vikings elleni meccseken is lehetett volna zakó (2-4), akkor viszont akár örülhetünk is. Az is érdekes, hogy évek után lehet bízni a támadókban, tavaly-tavalyelőtt ezekből a meccsekből vajon hányat húztunk volna be?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Hester kritikán aluli, jól pofán csaptam volna, amikor Gould-nak beszólt.
ST-ben és a védelemben semmi bizodalmam nincsen. Bárki szét tud futni bennünket, de legalább az irányítón sincsen nyomás. Hurrá!
Kedvenc pillanatom volt a meccs elején, amikor a Giants újonc RT-je úgy fogta meg Pepperst, hogy egy pillanatot sem kellett erőlködnie. Kérem szépen ezért inkább a nyírja le a füvet, mert máshogy nem venném észre a pályán...
Az a szép, hogy a futás tamadásban sem megy. Garzat is le kellett volna lőni azért a holdingért... Sokszor jól megy a passzjáték, gondolnám akkor ezzel kicsit tudunk segíteni a futáson is, pedig nem.
A meccs végén simán gyalogoltak át rajtunk (konkrétan az egész meccsen), ölték az órát is. Puszta szerencse volt Manning 3. int-je, nem rajtunk múlott. Plusz a végén kaptunk egy ajándék 1st downt. Ha nem ez ellen a Giants ellen játszunk... nem hittem benne, hogy megállítanák a D# a game-winning driveját Manningnek. Nem is Tuckeren múlt (no meg a DL-en sem).

touchdown..... touchdown, bears!!