Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kezdek vele megbarátkozni!😀laccoo74
NICE videó, viszont nem helmet-to-helmetre repült a zászló ez után? 😊
De a tackle akkor is NAGY volt! 😊Medve81
15 yard bünti lett a vége.G%*i bírók!
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Csak engem aggaszt kicsit, hogy atlétákat húzunk focisták helyett?
Azért írtam, hogy kicsit, mert ha komoly coachingot kapnak, akkor nagyon jól elsülhet a két húzás, de azért ez nem tuti, hogy kifizetődik...
(Mondjuk ma reggel én is atlétát húztam, marha meleg van.... 😊 )

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Kikockáztam a dolgot, szerintem az irányító mellvértjét találta telibe 0:12, 0:16nál érdemes figyelni.laccoo74
viszont zászlót az kapott az tuti.

Nem vagyok elájulva MRI-től az az igazság, tényleg nem is azok miatt akik jöttek hanem akiket válaszhatott volna helyettük - dettó mint tavaly.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kikockáztam a dolgot, szerintem az irányító mellvértjét találta telibe 0:12, 0:16nál érdemes figyelni.
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
De a tackle akkor is NAGY volt! 😊
több mint 12 éve

Kezdek vele megbarátkozni!😀
több mint 12 éve
Hát nem volt túl jó a 2. körösünk nevével ébredni, tudtam volna más névre is kelni, de ez van.

Én remélem jön 4. körben Schwenke, máris jobb lenne a szám íze! 😊

#laccoo74: Reméltem, hogy a Gators játékos Bostic, de utána már láttam, hogy igen, így megnyugodtam! 😊
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Muhhahahha, NFL. comos értékelő alapján az 1. körben csak a Giants húzása ért kevesebb pontot 😀, de a második körben már senki nem állíthatta meg Emery-t, hogy ebben a rangsorban az élre törjön. 😀 😀 😀. Persze ezek csak számok.
Picit olyan érzése van az embernek, mintha egy körrel el lennénk csúszva 😀

Viszont annyi remek játékos maradt még, hogy 4/20ra is lesz kiből válogatni. A teljesség igénye nélkül: Barrett Jones, Brian Schwenke, Alex Okafor, Kasheem Greene, Jordan Poyer, BW Webb.

Vastaggal azok, akik privát workouton is voltak. További nevek, akik vizitáltak a csapatnál: Reid Fragel (OT), Edmond Kugbila (OL), Brandon McGee (DB), Keavon Milton (TE), Ryan Swope (WR), Don Unamba (DB), Khaled Holmes (C).

3 pickünk van, amennyiben ebből tudunk húzni 2 hasznos cserét már rendben vagyunk. Remélem az OLbe még hoznak valakit, akivel Kromer foglalkoztat.
több mint 12 éve

Második körös választottunk akció közben.😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Lions elvitte Warfordot... 3. körben. Szegény srác.tüsi91
Miért is?Bazzani
Mert nem picit délebbre került 😀 😀 😀.tüsi91
Jaa értem. Jó ez így. 😊

több mint 12 éve
Miért is?Bazzani
Mert nem picit délebbre került 😀 😀 😀.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Miért is?

több mint 12 éve
Lions elvitte Warfordot... 3. körben. Szegény srác.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.füligjimmy
Hát ellőtték volna az enyémet is, az fix.....
Nem hiszem el, h két rongyos alsógatyát ne ajánlott volna vki a 2. körösünkért...Bear
Bennthagytuk Warfordot, engem ez tesz a sírba. Akkora player lesz, hogy hihetetlen. Elhiszem Long potenciálját, és végre jött két olyan falember, akik nem bíztató pacsikat adnak egymásnak, ha elbasznak valamit, hanem igazi mocskos ***ik, Bostic meg majd lesz valami, tavaly Roach 55%-ban volt a pályán, Lach sérülése nélkül lett volna ez kb. 42%, szóval ekkora jelentősége van a 3. LB posztnak. Végülis megoldottunk papíron mindent, hát majd kiderül.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bostic jó lehet, de vajon hol fog játszani? MLB vagy SLB? Vagy az első szezonját lepadozza Williams és Anderson mögött?
Mára úgy néz ki ennyi volt. Várok egy slot WR-t, meg DT depthet 4-5. körben.
több mint 12 éve
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.füligjimmy
Hát ellőtték volna az enyémet is, az fix.....
Nem hiszem el, h két rongyos alsógatyát ne ajánlott volna vki a 2. körösünkért...
Amerson is simán megérte volna....ha vmelyik kezdő CB kiesik, nagyobb barnában dagonyázunk, mintha DJ, vagy Anderson hullana ki....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Poszt az nem meglepő, a név inkább.

Bostic is enyhe reach, lassan már megszokhatnánk. Volt ő is visiten, benne volt a pakliban. Brown viszont látványosan csúszik.
több mint 12 éve
Krisztusom....ne már, komolyan....Brown? Dline?
Na mindegy, ez a pick csúnyább, mint a tegnapi, pedig az sem volt matyóhímzés...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Visszajutok a civilizációba nethez ülök és mit látok? Há mi a fene ez MRI?Delete
Ezért kár volt kapkodni, mi?

Böngészem a fennmaradó játékosok névsorát, ott van Okafor. Emlékszik még mindenki Alex Brownra? És most felejtsük el az utolsó évét. Semmi különleges, hoz egy szintet, mindig hajt, jó futás ellen, pass rushban sem rossz, keményen küzd. Az a típusú játékos, aki megüti ugyan a kezdő szintet, de lecserélnéd egy jobbra.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Visszajutok a civilizációba nethez ülök és mit látok? Há mi a fene ez MRI?

több mint 12 éve
Röhögve? Akkor remélem viszitek T'eo-t!!😊

Komolyan, a Pats-es trédünk legjobb része, hogy kizártuk a Manti pick lehetőségét, de könyörgöm, ne hagyjátok benn 4. körig, mert a végén még túl nagy lenne a csábítás, és odarondítanánk ennek a gyönyörű draftnak!😊Go Vikings!
Talán már el lehet mondani, hogy MRI nagy hangsúlyt fektet a fizikális, és atletikus adottságokra. Tejó a határba sincs.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 174 — Bears & Illinois fan
Bocsi, de én Ogletree-t eltaláltam, csak a csapatát nem.......😊

Hát, nem csalódtam, ismét érdekes a választásunk, bár bejöhet........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én is OG-t mondtam ám 😊)

Remélem ma jön a Honey Badger!proki
Bocsi, vak vagyok, a 4 óra alvás (éjszakai draft) ezt műveli velem. 😊

#norris21: 18.
több mint 12 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Ma hányadikra húzunk elvileg?