Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Tippek rögzítve! 😊
több mint 12 éve
Nem tudom. Valamiért annyira nem szeretem Teo-t, hogy símán elfogadnám ha medve lenne. Amúgy csk incselkedek unalmamban.Ja és a tippem is ez.
több mint 12 éve
Ugyanmár srácok! Merjetek nagyot álmodni!most ez miért tetszene neked ennyire?
Teo-t nektek! 😊Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ugyanmár srácok! Merjetek nagyot álmodni!Teo-t nektek! 😊
több mint 12 éve
Jonathan Cooper (OG)
több mint 12 éve
#Delete: Tippelni mindenki tud, max. nem találja el, de mivel ez ingyenes, ezért azt kockáztatja maximum, hogy a többiek az orra alá fogja dörgölni a tippet a jövőben! 😊Úgy látom, eddig Eifert a legnépszerűbb, de mint tudjuk, nem közvéleménykutatást, hanem választást kell nyerni!
Amúgy a tippverseny nem az első körösről szól, hanem az első választásról. Tehát ha 2/2 lesz a mi elsőnk, akkor az fog számítani.Medve81
több mint 12 éve
Mondom én, David Le Trade. Keressetek rá jutúbon, jó videók vannak róla 😛Miért lenne gyér? A tavalyira mondhatjuk, hogy a 4 QB (akiből kettő Mayock Top5-jében nem volt benne) naggyá tette - utólag, de amúgy a többi poszton simán hozzák az ideiek a tavalyi szintet, sokszor még túl is szárnyalják (OL pl.). Tavalyelőtti szintet pláne hozzák. Persze megvannak a túlértékelt prospectek, mint Sly Williams és társai, de ez mindig így van.
azért sztem fent maradok mert kíváncsi vagyok, bár ez a mostani class igen gyér.davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Delete: Tippelni mindenki tud, max. nem találja el, de mivel ez ingyenes, ezért azt kockáztatja maximum, hogy a többiek az orra alá fogja dörgölni a tippet a jövőben! 😊Tippelnék én, de az első körre mondottak felét sem ismerem, hát még ami utána jön... Mondjuk LB Arthur Brown. De én csak azt remélem nem a Mentáj Tejó lesz.
Amúgy a tippverseny nem az első körösről szól, hanem az első választásról. Tehát ha 2/2 lesz a mi elsőnk, akkor az fog számítani.Medve81

több mint 12 éve
Mondom én, David Le Trade. Keressetek rá jutúbon, jó videók vannak róla 😛azért sztem fent maradok mert kíváncsi vagyok, bár ez a mostani class igen gyér.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
OG: Larry Warford - letrade után.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Delete: Tippelni mindenki tud, max. nem találja el, de mivel ez ingyenes, ezért azt kockáztatja maximum, hogy a többiek az orra alá fogja dörgölni a tippet a jövőben! 😊Amúgy a tippverseny nem az első körösről szól, hanem az első választásról. Tehát ha 2/2 lesz a mi elsőnk, akkor az fog számítani.
több mint 12 éve
Én annyira nem vagyok képben idén hogy tippelni se tudok... G, LB, WR, DE közül valamelyik 😂 Amúgy szerintem is letrade lesz.

több mint 12 éve
#laccoo74: Ha 1/1-es kicker, akkor remélem Roberto Carlos volt az illető, mivel akkor 60-70 yardos fieldgoalok is benne lennének a pakliban! 😊#tüsi91: Még változtathatsz a tippeden! A draft kezdetén (02 óra) fogom lehúzni a rolót, akkor véglegesítem a tippeket!
Hmm ... 2/2, 2/18, 2/31, 3/20. Ebből a 4-ből már elég szépen lehetne építkezni, a többi hátsók már nem is kelleneének szerintem annyira.
több mint 12 éve
Basszus, éjszaka rendesen dolgozott a vacsorára elfogyasztott töltött káposzta.Rengeteg baromságot összeálmodtam.A draft is benne volt.Láttam a macik 1/1-es választását!Emberek, álmomban kickert húztunk be elsőre!Óvatosabban kellene étkeznem azt hiszem.
több mint 12 éve
Első körben 11-et lemenni, az tisztán második kör a saját elsőjük mellett...Így igaz: 1/20ért, az 1/31+2/31 az reális. Viszont ha a Frisco a 2/2est adná, akkor már valamit még kellene mellédobni (4-5. kör). Én inkább ezt támogatnám, mert az a 3 pick már nem oszt nem szoroz, s nyugodtan lenne lehetőség átértékelni a helyzetet, hogy miként lehet felhasználni 3 darab második körös cetlit. A kérdés az, hogy valaki ennyire kell-e a Frisconak (vagy valaki másnak).
Ha merek nagyot mondani, akkor Warmack....ha nem, akkor trade back és sajnos OgletreeBear
Amúgy én nem Warmackot mondtam, csupán abban a játékban benn maradt 1/20-ig. 😀. De hagyd nyugodtan, ettől független trade nélkül én inkább védőt várok. (abból is falembert).
FONTOS!: Aki esetleg az elejére nem kíváncsi az úgy kalkuláljon, hogy kb. 4 óra körül jövünk mi az 1/20-al. Tavaly 1/19-el voltunk ugyanekkor.
több mint 12 éve
Írd Warmackot nyugodtan....(aztán meg úgy járunk majd vele, mint DeCastroval...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Első körben 11-et lemenni, az tisztán második kör a saját elsőjük mellett...És mersz nagyot mondani? 😊 Mert akkor Warmack lesz a tipped.
Ha merek nagyot mondani, akkor Warmack....ha nem, akkor trade back és sajnos OgletreeBear
több mint 12 éve
Első körben 11-et lemenni, az tisztán második kör a saját elsőjük mellett...Ha merek nagyot mondani, akkor Warmack....ha nem, akkor trade back és sajnos Ogletree

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
3/12 és 3/31 pickjük van a 3. körben, ebből talán a rosszabb lehet alku tárgya.Én is megtettem a tippemet (DE Datone Jones), de egyáltalán nem volt egyszerű! 😊Mit érhet nekik az 1/20 azon az 1/31-es picken kívül? Egy harmadik kört?Süsü
Ha Eifert lesz, akkor sztem 1-3. körben nem lesz sztem WR pickünk, de én a DL játékost várok első pickre.
Olvastam olyat, hogy Friscoval letrade 1/31-ig (mivel Nekik jó pár plusz pickük van, és tudnak párat továbbadni), majd kiderül! De már kezdek tűkön ülni, lehet kezed NFL hiányom lenni!!! 😊Medve81
www.nfl.com/draft/2013/tracker#dt-tabs:dt-by-team/dt-by-team-input:sf
több mint 12 éve
Én is megtettem a tippemet (DE Datone Jones), de egyáltalán nem volt egyszerű! 😊Mit érhet nekik az 1/20 azon az 1/31-es picken kívül? Egy harmadik kört?
Ha Eifert lesz, akkor sztem 1-3. körben nem lesz sztem WR pickünk, de én a DL játékost várok első pickre.
Olvastam olyat, hogy Friscoval letrade 1/31-ig (mivel Nekik jó pár plusz pickük van, és tudnak párat továbbadni), majd kiderül! De már kezdek tűkön ülni, lehet kezed NFL hiányom lenni!!! 😊Medve81
több mint 12 éve
Én is megtettem a tippemet (DE Datone Jones), de egyáltalán nem volt egyszerű! 😊Ha Eifert lesz, akkor sztem 1-3. körben nem lesz sztem WR pickünk, de én a DL játékost várok első pickre.
Olvastam olyat, hogy Friscoval letrade 1/31-ig (mivel Nekik jó pár plusz pickük van, és tudnak párat továbbadni), majd kiderül! De már kezdek tűkön ülni, lehet kezed NFL hiányom lenni!!! 😊
több mint 12 éve
Ha valakinek kell pár perc kikapcsolódás munkában, tanulásban, mint nekem, akkor ajánlom: first-pick.comBakker tüsi, szerintem Neked belelógott valahova a kezed! 😀
Véghez vittem egy teljesen lehetetlen tradet a Hawkssal ( 2/18-at adtam, ők adták 2/24,3/25,4/26), meg a Cincyvel egyet, meg a valóságtól enyhén elrugaszkodott játék, mert Schwenke nem fog 4. körös lenni 😊.
Azt hiszem a valóságban ez A+++++++ lenne. 😀
Your Picks:
Round 1 Pick 20: Chance Warmack, OG, Alabama (A)
Round 2 Pick 24 (SEA): Stedman Bailey, WR, West Virginia (C)
Round 3 Pick 25 (SEA): Robert Alford, CB, Southeastern Louisiana (A-)
Round 4 Pick 20: Zaviar Gooden, OLB, Missouri (B)
Round 4 Pick 26 (SEA): Brian Schwenke, C, California (A)
Round 5 Pick 23 (CINN): Bennie Logan, DT, LSU (A)
Round 6 Pick 20: Zac Dysert, QB, Miami (Ohio) (A)
Round 6 Pick 29 (CINN): Luke Marquardt, OT, Azusa Pacific (C-)tüsi91
De ha bejön, akkor én és szerintem még mások is innen szívesen belenyomjuk oda a saját kezeinket! 😊
több mint 12 éve
Letrade. Sok youtube videót láttam róla, szerintem jó választás első körben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha valakinek kell pár perc kikapcsolódás munkában, tanulásban, mint nekem, akkor ajánlom: first-pick.comVéghez vittem egy teljesen lehetetlen tradet a Hawkssal ( 2/18-at adtam, ők adták 2/24,3/25,4/26), meg a Cincyvel egyet, meg a valóságtól enyhén elrugaszkodott játék, mert Schwenke nem fog 4. körös lenni 😊.
Azt hiszem a valóságban ez A+++++++ lenne. 😀
Your Picks:
Round 1 Pick 20: Chance Warmack, OG, Alabama (A)
Round 2 Pick 24 (SEA): Stedman Bailey, WR, West Virginia (C)
Round 3 Pick 25 (SEA): Robert Alford, CB, Southeastern Louisiana (A-)
Round 4 Pick 20: Zaviar Gooden, OLB, Missouri (B)
Round 4 Pick 26 (SEA): Brian Schwenke, C, California (A)
Round 5 Pick 23 (CINN): Bennie Logan, DT, LSU (A)
Round 6 Pick 20: Zac Dysert, QB, Miami (Ohio) (A)
Round 6 Pick 29 (CINN): Luke Marquardt, OT, Azusa Pacific (C-)
több mint 12 éve
Én is Tyler-t tippelnék. Nem kellene így WR, mehetne a sok 2 TE-s felállás, blokkolásnál is hasznos lehet.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k