Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Gondoltam, hogy Kromer kap még egy fejleszteni való kölyköt. Talán lehetett volna más posztra húzni. De nem rossz.
több mint 12 éve
OT Jordan MillsMedve81Hm, ezek szerint James Brown játéka csak engem győzött meg.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
OT Jordan Mills
több mint 12 éve
Tovább maradok fenn. Hátha egyszer nekünk is bejön egy 7. kör (Jamarcus Webb?)Trade a Falconssal: #Bears receive No. 163 in 5th round and No. 236 in 7th round from #Falcons so team moves down 10 spots to add 7th rounderMegrengettük a világotfüligjimmy
Extra 7. kör.tüsi91
több mint 12 éve
Trade a Falconssal: #Bears receive No. 163 in 5th round and No. 236 in 7th round from #Falcons so team moves down 10 spots to add 7th rounderMegrengettük a világot
Extra 7. kör.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Trade a Falconssal: #Bears receive No. 163 in 5th round and No. 236 in 7th round from #Falcons so team moves down 10 spots to add 7th rounderExtra 7. kör.
több mint 12 éve
Nézegetem közben a srácokat. Hamarosan kiderül.Na és Marquess Wilson?SüsüNem Wilson típusú elkapót keresünk. Sokkal inkább az új Johnny Knoxot. Ha ez egyeltalán dicsőség, de végül is 5. körösként Knox nem olt rossz.tüsi91
több mint 12 éve
Na és Marquess Wilson?SüsüNem Wilson típusú elkapót keresünk. Sokkal inkább az új Johnny Knoxot. Ha ez egyeltalán dicsőség, de végül is 5. körösként Knox nem olt rossz.
több mint 12 éve
Na és Marquess Wilson?
több mint 12 éve
Briggs 33, Anderson és Williams is 30, van mögöttük jó pár szezon, ráadásul 1 évre jöttek mindketten. Ki tudja valamelyikük beválik-e. Nem mellesleg Blake Costanzo, JT Thomas, Jerry Franklin volt a depth mögöttük.Greene abszte BPAnak tűnik, de mivel előttünk nem sokkal kiment Jones, Schwenke és BW Webb is, így nem meglepő Greene választása.
Szerintem megyünk tovább a BPA úton. Én Tavarres Kingnek is örülnék.
több mint 12 éve
Ez zseni pick, az első idén, amelyiknek igazán örülök, Bostic valóban felesleges volt így, de mindegy, ezt nem tudhatták előre...Nagyon drukkolok, hogy Swope-ot elvigyük....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Álééé! 😊 Nagyon örülök neki én is,de csatlakozom davee-hez...én sem értem az előző két kört. A hátra lévő körökre kik jöhetnek esetleg még szóba?
több mint 12 éve
Geráppáááááááááááááááfüligjimmyez itt teljesen jó, de így pláne nem értem az előző 2 picket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Geráppááááááááááááááá
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na ja, pontosítok: MRI-n kívül ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának....de inkább most röhögjenek a húzáson, ne két-három év múlva.....Ebből Jeffery-t nem hittük, hogy megcsípjük, a többi viszont reach volt.....és ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának.... 😊BearCB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.füligjimmy
Kifejezetten örülnék egy jó DE-nek, mert 3 épkézláb emberünk van, és ha egy is kiesik, komoly gigszer lesz....(Ahogy Jimmy is írta: Okafor, Simon, Edwards, esetleg Gholston vagy Kruger)
A DT felhozatal elég tré, max. J. Williams-z tudnám elképzelni....örülnék végre egy igazán nagydarab DT-nek, aki rövid yardosoknál és goalline-szitukban dominál...
CB-k közül szerintem már nincs olyan szint benn, mint pl. WR-ből, vagy DE-ből...de szerintem akkor is CB-t húzunk....
WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....Bearfüligjimmy
UDFA-k közül is jó lesz majd mazsolázgatni, szinte tutira veszem, hogy néhány kiegészítő embert lecserél az új stáb a saját UDFA-választottakra....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ebből Jeffery-t nem hittük, hogy megcsípjük, a többi viszont reach volt.....és ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának.... 😊BearCB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.füligjimmy
Kifejezetten örülnék egy jó DE-nek, mert 3 épkézláb emberünk van, és ha egy is kiesik, komoly gigszer lesz....(Ahogy Jimmy is írta: Okafor, Simon, Edwards, esetleg Gholston vagy Kruger)
A DT felhozatal elég tré, max. J. Williams-z tudnám elképzelni....örülnék végre egy igazán nagydarab DT-nek, aki rövid yardosoknál és goalline-szitukban dominál...
CB-k közül szerintem már nincs olyan szint benn, mint pl. WR-ből, vagy DE-ből...de szerintem akkor is CB-t húzunk....
WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ebből Jeffery-t nem hittük, hogy megcsípjük, a többi viszont reach volt.....és ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának.... 😊CB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.füligjimmy
WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....Bear

No.1. Bears
több mint 12 éve
CB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
CB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....Kifejezetten örülnék egy jó DE-nek, mert 3 épkézláb emberünk van, és ha egy is kiesik, komoly gigszer lesz....(Ahogy Jimmy is írta: Okafor, Simon, Edwards, esetleg Gholston vagy Kruger)
WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.füligjimmywww.youtube.com/watch?v=v2tqlm-njjw
Egy gyöngyszem a jutúbról. Brown a 4-es számú versenyző, Long 74. Megmondom őszintén, Snyder miatt nagyon reméltem, hogy meglesz a K-State veretlen szezonja, erre asszem a Rutgers ellen úgy játszottak, hogy köedelem volt. Az Oregon ellen pedig maguk alá csokiztak. Brown egy alulméretezett LB, annyira nem is atletikus, mint azt gondolnánk, tudja, hol van a zónája, megbízható tackler, oszt ennyi.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Előljáróban annyit, a Pac-12 nem bővelkedik elit DT-kben.www.youtube.com/watch?v=JToalc55q_A
USC védelme elég rossz, első félidőben párharcot se veszített, POA-t dominálta, pass protban nem kellett sokat mutatnia.
www.youtube.com/watch?v=tLkEX-lMfrQ
Stanford már komolyabb falat, ott többször is látványosan jól helytállt pass protban, POA-nál sok párharcot nyert, egyszer blitzet rosszul vette fel, fújtak rá egy holding holdingot, egyszer passz protban nagyon megverték, és ennyi.
Szóval egy erős, atletikus játékos, hála istennek ez átjön a pályán is. Inside trap játékoknál egészen kiváló! Viszont ha futni kell.... sasszézástól kezdve a toporgáson át, a előrevetődésig van ott minden, amit nem illik. Nekem nagyon radar alatt volt, egyelőre tartom magam a videók alapjána draft után hangoztatott véleményemhez: ha Cooper 1/7, Long 1/20. A playbook megtanulásával semmi gondja nem lesz, technikailag nagyon sokat kell csiszolni, jönni fognak erősebb védők a profik között. Még legalább 2 meccset meg akarok nézni, egyelőre azt mondom, szódával elmegy.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek a mai napra.Tavaly ugye a Rodriguez, Isiah Frey (PS), Greg McCoy 3-as érkezett. Ma nagyon remélem, hogy sikerül olyan játékosokat találni (legalább 2-t), akiben lehet potenciál, s legalább jó kiegészítő emberekké válnak. DE-DT poszt mélysége kérdőjeles, talán egy használható WR, aki visszahordásokban is erős.
Illetve szerintem Schwenke/Jones duóból az egyik 4/20ra jó választás. Egy évet padozik Garza mögött, jövőre meg átveszi a stafétát. Edwin Williams korrekt backup, de teljes munkaidős centernek nem úgy tűnik, hogy jó. Esetleg még Khaled Holmes-t is eltudom képzelni. Őt mondjuk csak 5. körben.
Legalább, ami egyértelmű, hogy a tavalyi offseasonnel ellentétben idén igen ráfeküdtek az OL feltúrbózására. Ha annyit elérünk, hogy a liga egyik legrosszabb címét lecseréljük egy középszarra már hatalmasat lépünk előre.
több mint 12 éve
Csak engem aggaszt kicsit, hogy atlétákat húzunk focisták helyett?Egyébként ez nemcsak nálatok jellemző.
Azért írtam, hogy kicsit, mert ha komoly coachingot kapnak, akkor nagyon jól elsülhet a két húzás, de azért ez nem tuti, hogy kifizetődik...
(Mondjuk ma reggel én is atlétát húztam, marha meleg van.... 😊 )Bear
Az egész Schwartz és Mayhew sajtótájékoztató arról szólt, hogy mennyire atletikus, gyors, fizikális, erős akiket húztunk. Ebbe az irányba megy a liga.
több mint 12 éve
Lions elvitte Warfordot... 3. körben. Szegény srác.tüsi91
- Abe Simpson