Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Respect, furák lesznek a rangadók nélküle!sok veterán hagyta itt ezt a divíziót; itt Urlacher, oroszlánoknál Hanson, nálunk DD vonult vissza, ugye Woodson is távozott.
Szerencsére (vagy nem) Greg maradt északon. 😊
több mint 12 éve
Urlacher visszavonultDeleteKöszönjük neki a szép emlékeket!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Urlacher visszavonultDeleteRespect.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/news/article-1/Podlesh-organizing-benefit-for-young-cancer-patient/fc2326f2-e96f-45e3-9e19-97a24b5c6b4dÉn épp most olvastam el egy 18 éves leszbikus pompomlány szívbemarkoló történetét. Remélem valaki ír belőle egy Oscar-díjas forgatókönyvet.
Nagyon nemes gesztus ez Podleshtől.Szerintem a kisfiú rengeteg erőt tud meríteni a találkozás emlékéből.laccoo74
A sztori bővebben, kizárólag 18 éven aluliak számára:
index.hu/kulfold/2013/05/21/18_eves_leszbikust_vadolnak_megrontassal/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/news/article-1/Podlesh-organizing-benefit-for-young-cancer-patient/fc2326f2-e96f-45e3-9e19-97a24b5c6b4dNagyon nemes gesztus ez Podleshtől.Szerintem a kisfiú rengeteg erőt tud meríteni a találkozás emlékéből.
több mint 12 éve
Fluellen kirakva: pro32.ap.org/article/bears-terminate-dt-fluellens-contract

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Uraim!Olvasd el a draft utáni kommenteket, akkor jó páran leírtuk...
Önök szerint a mostani drafton kiválasztott fiatalok közül van-e olyan játékos, aki hosszú távon a csapat hasznos tagja
lehet a csapatnak?
Én Bosictól, és Longtól várok jó teljesítményt, de ahogy a vak is mondja, majd meglátjuk!laccoo74
Long is aláírt ezzel minden draftolt játékossal már sikerült megegyezni. Long viszont júliusig nem edz, tehát a minicampeket kihagyja. TC-re viszont rendben lesz. Carimi kihagyta az eheti foglalkozásokat, nem sérülés miatt, egyszerűen nem jelent meg. Érdekes.
Blanchardra csupa jót mondtak (mondjuk ilyenkor még mindenki világklasszis), s CJ Wilson NC State (Trestman dolgozott ott a 2000-es évek közepén) cornerbackről is áradoztak egy sort. Úgy általánosságban azonban szokásos forgatókönyv zajlik, események nélkül. Néhány csapatnál pár eltiltási ügy, letartóztatás borzolja a kedélyeket. Reméljük nálunk nem lesz semmi.
Nagyjából 45 embernek fix helye van már most a rosteren, a töltelék emberek pozíciójáért mennek most a meccsek.
több mint 12 éve
Uraim!Önök szerint a mostani drafton kiválasztott fiatalok közül van-e olyan játékos, aki hosszú távon a csapat hasznos tagja
lehet a csapatnak?
Én Bosictól, és Longtól várok jó teljesítményt, de ahogy a vak is mondja, majd meglátjuk!
több mint 12 éve
Ilyenekkel mind kísérleteztek már, ötletnek jó, először poénos, aztán hamar unalmassá válik, nem éri meg a belefektetett pénzt és energiátjjncaaEzért is írtam,hogy az áruk már más kérdés. Bár ahogy haladunk az időben ahol valami korszerűtlenné vált annak az ára lemegy, viszont máshol lehet,hogy újdonságot hoz és a lejjebb ment ára miatt megéri használni. 😊
több mint 12 éve
Ilyenekkel mind kísérleteztek már, ötletnek jó, először poénos, aztán hamar unalmassá válik, nem éri meg a belefektetett pénzt és energiát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ja, meg behánynál úgy forogna a kép 😀dcsicsakA labdának is van egy forgástengelye. A forgástengelyre szereled ugye a kamerát amit,ha csak úgy simán odaraksz az tényleg a labdával fog forogni és egy összemosódott egyveleg kapsz nem pedig élvezhető képet. Az ember azért ember,mert tud gondolkodni. Vannak olyan szerkezetek amik pont emiatt készültek. A forgástengelyre szerelve a kamerát a belsejébe helyezve a forgástengely sebességével forog az ellenkező irányba így a kép fix marad. Lásd precíziós fúrók vége. A méret sem gond,mert 1,00 mm méret alatti szerkezetek is vannak már. Az áruk már más kérdés. 😊)
több mint 12 éve
Ja, meg behánynál úgy forogna a kép 😀
több mint 12 éve
Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.laccoo74Már hogyne lehetne fokozni. Én azt vallom,hogy mindig be lehet valamit újítani ami eladható. Itt pl szerintem a labda két végére lehetne még kamerát tenni. Nagy passzoknál olyan képek tárulnának elénk, amiket csak elképzelni lehet. Dcsicsak leírta a frankót. Olyan mini,de minőségi képeket adó kamerák vannak már a világon,hogy ezt mindenféle gond nélkül tudnák kivitelezni..ha akarnák!
több mint 12 éve
Mondom: "Nincs post" 😀Rossz a link. 'Nincs post!'dcsicsaknem kommentet linkeltem, csak lejjebb kell görgetni 😊 de ennyi a lényeg, ez 2000-es videó
jjncaa
több mint 12 éve
Esetleg be lehetne kamerázni valakit a nézőtéren, és így bejönne a helyszíni fíling.Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.laccoo74tavaly az NFL Network a pletykák szerint a gólvonali bójákba akart kamerákat tenni, de aztán abból se lett semmijjncaa
több mint 12 éve
Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.laccoo74tavaly az NFL Network a pletykák szerint a gólvonali bójákba akart kamerákat tenni, de aztán abból se lett semmi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.
több mint 12 éve
Rossz a link. 'Nincs post!'dcsicsaknem kommentet linkeltem, csak lejjebb kell görgetni 😊 de ennyi a lényeg, ez 2000-es videó

---
több mint 12 éve
Rossz a link. 'Nincs post!'
több mint 12 éve
1991-es kép:
ha nagyon lenne rá igény, már rég bevezették volna, mondjuk még a bírókon is volt anno...
itt említettem a témát pár éve:

---
több mint 12 éve
mi az, hogy hamarosan bevezetné valamelyik csapat? már régóta alkalmazzák az NCAA-ben is ezt a módszert (nem csak a cikkben említett Kentucky), a tv-csatornák 1991-ben próbálták ki először, attól kezdve megy a jósolgatás, hogy hamarosan szélesebb körben is elterjed majd...Már várom a pillanatot, hogy Cutler egy DSLR-el a fején fog szaladgálni a Lambeau-field-en... 😀
két éve erősödtek fel ezek a hangok legutóbb az NFL-ben
Combine-on: www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d81e6c089/2011-Combine-Open
a Fox kezdeményezése: usatoday30.usatoday.com/sports/columnist/hiestand-tv/2011-01-25-fox-helmet-cam-hannah-storm-espn-lebron_N.htm
próbálkozott már vele a profiknál a Denver és a Giants is többek közöttjjncaa
Valamint ahogy olvasom a cikket - mondjuk nem 100%-os az angolom - ez sem azt írja, hogy már NFL meccseken vannak ilyen kamerák a játékosokon, hanem 'lehet', hogy lesznek - szóval ha ez így van, akkor nem lett cáfolva a kijelentésem, miszerint hamarosan éles meccsen is széles körben bevezethetik a csapatok.
több mint 12 éve
mi az, hogy hamarosan bevezetné valamelyik csapat? már régóta alkalmazzák az NCAA-ben is ezt a módszert (nem csak a cikkben említett Kentucky), a tv-csatornák 1991-ben próbálták ki először, attól kezdve megy a jósolgatás, hogy hamarosan szélesebb körben is elterjed majd...két éve erősödtek fel ezek a hangok legutóbb az NFL-ben
Combine-on: www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d81e6c089/2011-Combine-Open
a Fox kezdeményezése: usatoday30.usatoday.com/sports/columnist/hiestand-tv/2011-01-25-fox-helmet-cam-hannah-storm-espn-lebron_N.htm
próbálkozott már vele a profiknál a Denver és a Giants is többek között

---
több mint 12 éve
Srácok. Csak úgy szólok, hogy a 21. században vagyunk már 😀 Manapság már egy hangya fszára is tudnak hd-kamerát rakni, úgyhogy a technológia adott, hogy akár a sisakrács csavarjának a fejére is rakhassunk egy kamerát. Szóval a balesetveszélyt ki is húzhatjuk a listáról 😀Szimplán csak még nem tették meg, de ezek után nem csodálkoznék, ha hamarosan bevezetné valamelyik csapat.
több mint 12 éve
akár a sisakon belül, akár kívül van a kamera mindenhogyan balesetveszélyes, nem hiszem hogy éles meccsen is látunk majd ilyet.120yard.blog.hu/2013/05/13/fejkameravaldavemayerJó lenne, ha éles meccseken is alkalmaznák, olyan lehetne, mint a forma-1-ben a belső kamera.Tuti, hogy ki lehetne dolgozni valami biztonságos, és megszokható megoldást, ami a játékost sem zavarná.laccoo74
BEARS BABY!
Sir Alex immortal