Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
tavalyról? nyugodtan nézd meg az utánunk jövő első körösöket és ott megtalálod őket.Na, ezeket a jobb választásokat sorold fel, légy szíves.füligjimmyViszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
(ne reagáljatok rá de sztem ennél Te'o is jobb lett volna)davemayer
Ha az ideiket kérdezed már nagyobb bajban lennék, de arra is tudok adni 3-4-et, itt is érdemes megnézni az utánunk jövő pár picket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na, ezeket a jobb választásokat sorold fel, légy szíves.Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nálam Shea mínuszról indul, szóval nagyon konzisztens és hosszú karriert kell itt csinálnia, hogy megbocsássak. (Na jó, nem neki, hanem ezért a húzásért)Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
(ne reagáljatok rá de sztem ennél Te'o is jobb lett volna)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Laccoo (ez a Laci becézve?)Igen, egy barátom hívott mindig Lacónak, és valahogy megtetszett.Látod, ez különbözteti meg a szakértőt a mezeitől, hogy ilyen dolgokkal tisztában vagy.
több mint 12 éve
A poszt rendben van, az ember erősen kérdéses.Főleg annak tükrében, hogy tavaly hagytátok DeCastro-t kimenni.
Nekem ez kicsit furcsa, de új seprű van, más gondolatok.
Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.
több mint 12 éve
Nagyon féltem, hogy húztok valami nagyon jót.Hát lehet, hogy jó lesz ez a Long gyerek, de most nem érzem azt a hűdenagy "na ettől most sokkal jobb lett a Bears" félelmet.
Mondjuk nekem pont nem kellene ugatnom a ghánai zseninkel, de legalább dögöljön meg a szomszéd tehene is. 😊 (bocsi)
Bezzeg a vikingek...
több mint 12 éve
Emery mondta, hogy Long volt a cél. Ha már nem lett volna benn, akkor lett volna a trade opció. Így nem akart tradelni... Nekem az nem tetszik, hogy lehet ő még LT is, meg RT meg G meg az elesettek védelmezője is. Elég sok hibája van, jobb lenne ha csak egy pozícióra tanítanák, nehogy két ló közül a földre essünk. Tavaly érdemes volt benn hagyni DeCastrot 😕
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Továbbra sem verem a padlóhoz a seggem örömömben Kyle Long érkezésétől, de ha beválik LGben, akkor végül is jó pick lehet 2-3 év távlatából.Emery: "Kyle was the player that we targeted, and we targeted him for the last couple of weeks." Gondolom mindenki örült volna egy letradenek, és annak, ha második kör elején húzhattuk volna be. Nem volt trade maradt az 1/20.
Emery azt mondta minden körben nyitott a letradere.
Mivel nagyon sok LB és nagyon sok jó CB maradt, így egyenlőre e két poszt közül várom a második körös választást.
több mint 12 éve
Tavaly pl. pont ugyanezt csináltuk, meg azért előtte is, nem véletlenül tudtuk mindig megtippelni a posztokat. Sose állt a csapat olyan jól (igazából egyik se áll olyan jól), hogy csak úgy behúzzunk valakit, mert tetszik a sérója.Guard kellett, de 2. körben lett volna benn olyan játékos, aki majdnem ennyit tud. Vagy azt a szintet még hozza is.Ne izgassátok magatokot! 😀 Hiányposztra húztunk? Hiányposztra húztunk az első körben. Ezt mikor élte meg az ember az elmúlt években? SOHA! Elindult valami...Long-gal kapcs meg majd kiderül mi lesz. 😊Süsü
Gondolom vártak tradere, nem jött össze, jött Long. Ha Kromer kihozza belőle azt, amit a Saints falemberekből kihozott, akkor utólag nem lesz szavunk. De most...tüsi91
Laccoo (ez a Laci becézve?): nem lomha, csak rossz a lábmunkája. Minden blokknál meg van szabva, hogy ennyit lépj jobbra, aztán balra, aztán előre, mint egy tánciskolában. Ezen poszton meg rutintalan. Szerintem Warford messze jobb, Dallas Thomas is. Engem felmérőkön annyira nem győzött meg, hogy ki se videóztam. Fizikuma van, ennyi. Viszont belőle még lehet akár LT is. De jövőre hol fog ő kezdeni, azt nem tudom. Szerintem nem tudtunk letrade-elni. 20 hellyel előrébb húztuk, de nagyjából az összes OL játékos kiment, az szép. Maradt még 3 név a listámon, szóval lehet egyikük ott csücsült volna 2/20-ra.
LB ment is ment ki az első körben? Akkor egy Mentáj Teó esetleg? Valami laharcolt szöszke spinét még Hawaii-ra is kiküldtek, hogy közelről szemlélje telefonjának csörrenését.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nézelődtem kicsit Long ügyileg a Youtubeon.Erős a srác, de szerintem kicsit lomha.Amúgy, a faterja Howie Hall of Fame tag Raiders játékosként,és Super Bowl nyertes, valamint nyolcszor választották be a Pro Bowl keretbe, sőt volt év linemanja is.Ha a vér nem vált vízzé, akkor van remény!
több mint 12 éve
Mi egy lehetőséget húztunk....19-re lap....Csatlakozom Tüsihez: innentől Kromer jön....fizikálisan a kölyök teljesen rendben van, meg kell tanulnia focizni....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Carimi is hiányposztra jött. McClellinnél is tudtuk, hogy DE jönni fog az elején. Vikings: Floyd, Rhodes
Packers: Datone Jones
Bushrod - Long - Garza - Slauson/Carimi - Webb ??? hajrá Aaron!
több mint 12 éve
Guard kellett, de 2. körben lett volna benn olyan játékos, aki majdnem ennyit tud. Vagy azt a szintet még hozza is.Ne izgassátok magatokot! 😀 Hiányposztra húztunk? Hiányposztra húztunk az első körben. Ezt mikor élte meg az ember az elmúlt években? SOHA! Elindult valami...Long-gal kapcs meg majd kiderül mi lesz. 😊
Gondolom vártak tradere, nem jött össze, jött Long. Ha Kromer kihozza belőle azt, amit a Saints falemberekből kihozott, akkor utólag nem lesz szavunk. De most...tüsi91
több mint 12 éve
Guard kellett, de 2. körben lett volna benn olyan játékos, aki majdnem ennyit tud. Vagy azt a szintet még hozza is. Gondolom vártak tradere, nem jött össze, jött Long. Ha Kromer kihozza belőle azt, amit a Saints falemberekből kihozott, akkor utólag nem lesz szavunk. De most...
több mint 12 éve
A csávónak abszolút semmi lábmunkája. Erő van, kondi van, technika nulla.Behúzzuk másodikba! 😀
McClellen meccseit aért nézzük meg az összes tavaly draftolt DE/OLB játékoshoz képest. Meglepő eredményt kapunk.
Le van szarva, kellett guard, húztunk guardot, én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvencemet.füligjimmy
több mint 12 éve
A csávónak abszolút semmi lábmunkája. Erő van, kondi van, technika nulla.Én sem értem, hogy miért nem Warfordot húztuk be!!!
McClellen meccseit aért nézzük meg az összes tavaly draftolt DE/OLB játékoshoz képest. Meglepő eredményt kapunk.
Le van szarva, kellett guard, húztunk guardot, én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvencemet.füligjimmy
több mint 12 éve
A csávónak abszolút semmi lábmunkája. Erő van, kondi van, technika nulla. McClellen meccseit aért nézzük meg az összes tavaly draftolt DE/OLB játékoshoz képest. Meglepő eredményt kapunk.
Le van szarva, kellett guard, húztunk guardot, én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvencemet.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gyönyörű reachnek tűnik, ennyit a bpa-ról....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Most lehet majd vitázni, hogy Mcclellin vagy Long a nagyon Bears 1. körös bust! :SPick Analysis: "He's one of my favorite players in the draft. He's immediately a starting guard that down the road is a starting tackle." -- Mike Mayock
több mint 12 éve
Shea McClellin 2.0.Komolyan menjenek a picsába. Ez a draft éppúgy, mint egy éve eddig ZS-.
több mint 12 éve
G Kyle Long
több mint 12 éve
Bears 1. választása tippjáték végleges:Laccoo74: TE Tyler Eifert; csi77: LB Alec Ogletree; Antman: TE Tyler Eifert; kovi470: TE Tyler Eifert; tüsi91: OG Chance Warmack; Medve81: DE Datone Jones; Bear: OG Chance Warmack; Delete: LB Arthur Brown; füligjimmy: OG Larry Warford; davemayer: JJ Josef Up Trade or JJ David Le Trade; proki: OG Jonathan Cooper; Bazzani: LB Manti Te'o
több mint 12 éve
FONTOS!: Aki esetleg az elejére nem kíváncsi az úgy kalkuláljon, hogy kb. 4 óra körül jövünk mi az 1/20-al. Tavaly 1/19-el voltunk ugyanekkor.tüsi91Oh, köszi!