Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha a tippelde beindult akkor legyen: Tyler Eifert.Teo csak második körben.
több mint 12 éve
Szvsz úgy gondolom, hogy a letrade lenne jó, plusz húzni második körben sokat lehet, jó játékost találni ott sem művészet, de tényleges első kör talán nincs elég idén... persze a valaki nagyot csúszik azt be kell rántani... okosat mondtam, uff 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Tippelni kell? Legyen mondjuk Ogletree, nem őrá vágyom, de amennyire logikusan draftoltunk eddig, nem lenne meglepő....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ígéretesebb, mint Fleener, akit tavaly "elengedtünk a fülünk mellett". De ha a jövő évi fizetési struktúrát is figyelembe veszik (mondjuk ha be van tervezve egy Peppers cut, akkor annyira talán nem lényeges, a saját szabadügynököket meg tudjuk oldani), akkor viszont nem fogok meglepődni, ha a védelembe hozunk (MRI dícsérte a DB classt, csak mondom). Ha nem, akkor felkészülhetünk arra, amikor túl kell dobáljuk az ellenfeleket. Nem vagyunk hozzászokva, az biztos.Nézegetem a mock draftokat a neten, de még az amerikai szakújságírók is annyiféle embert (és posztot) írnak hozzánk 1/20-ra, hogy ebből semmit sem lehet leszűrni.Én már most letenném a garast, mert nem biztos, hogy lesz időm csütörtökön.Az én tippem: Tyler Eifert.Láttam róla néhány videót, elég jól mozog, a testalkata pedig nekem Grahamet juttatja az eszembe.Lehet, hogy a nálam hozzáértőbb kollégák nem őt neveznék meg, de én rá tippelek.laccoo74
pl: CB, ILB, OLB, WR, DT
Ha Ők nem tudjál megtippelni, akkor mi hogyan? 😊
Na mindegy, péntekre szabi rendezve, így élőben tudom követni a választást! 😊
Mit szóltok, ha csütörtök este minden Bears fan mond egy tippet az első választásunk posztjára és egy tippet a nevére vonatkozólag? A győztesé a virtuális vállon veregetés!Medve81
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ok, megbeszélem velük...... 😊Bassza meg pénteken reggel már autózom, ezért a tavalyival ellentétben nem tudom élőben követni az első napot..... 😕 De lélekben Veletek leszek! 😊csi77Ha megígéred, hogy szombaton megveritek a Rebels 2-t, akkor mailben tudósítok a 1. körös Bears pickről. Már ha lesz! 😊Medve81
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nézegetem a mock draftokat a neten, de még az amerikai szakújságírók is annyiféle embert (és posztot) írnak hozzánk 1/20-ra, hogy ebből semmit sem lehet leszűrni.Én már most letenném a garast, mert nem biztos, hogy lesz időm csütörtökön.Az én tippem: Tyler Eifert.Láttam róla néhány videót, elég jól mozog, a testalkata pedig nekem Grahamet juttatja az eszembe.Lehet, hogy a nálam hozzáértőbb kollégák nem őt neveznék meg, de én rá tippelek.
pl: CB, ILB, OLB, WR, DT
Mit szóltok, ha csütörtök este minden Bears fan mond egy tippet az első választásunk posztjára és egy tippet a nevére vonatkozólag? A győztesé a virtuális vállon veregetés!Medve81
több mint 12 éve
Bassza meg pénteken reggel már autózom, ezért a tavalyival ellentétben nem tudom élőben követni az első napot..... 😕 De lélekben Veletek leszek! 😊csi77Ha megígéred, hogy szombaton megveritek a Rebels 2-t, akkor mailben tudósítok a 1. körös Bears pickről. Már ha lesz! 😊
több mint 12 éve
Hónapokkal ezelőtt megmondtam: Tyroil Smootchie-WallacefüligjimmyAkkor csak jól rémlett az a videó 😀
több mint 12 éve
Bassza meg pénteken reggel már autózom, ezért a tavalyival ellentétben nem tudom élőben követni az első napot..... 😕 De lélekben Veletek leszek! 😊csi77Ha szerencséd van lehet nem is lesz Bears pick.
Mondjuk tavaly úgy letaglóztak péntek hajnalban, hogy jobb lett volna ha nem látom.
Eifert nekem is megfelelne. Bár erősen luxus pick. Viszont akkor WRre nincs szükség. Idén legalábbis. Marshall, Jeffery, Martellus, Eifert. Nem akármilyen fizikális dominancia lenne.
több mint 12 éve
Bassza meg pénteken reggel már autózom, ezért a tavalyival ellentétben nem tudom élőben követni az első napot..... 😕 De lélekben Veletek leszek! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
El tudom képzelni Eifertet is...nem szeretném, de van értelme a húzásnak, ha sok rettegett 2 TE-s felállást akarunk....Warmack zseni lenne, Austinért annyira nem vagyok oda, de nem lenne annyira rossz ő sem...
Nekem a DLine is simán benne van, de továbbra is tuti vagyok a letrade-ben....nekem úgy tűnik, hogy marhára akarjuk....
Ezek az LB-k annyira nem mozgatnak már meg....egyik sem ér első kört...messze nem....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Tavaly tényleg betudtuk lőni, hogy DE-WR. Vissza is lehet olvasni. Idén nem. Olyan kimondott needet sem tudsz mondani.Ezt aztán szépen összeszedted! 😊
Az biztos, hogy a csapatok tudják, hogy a Bears vélhetően kapható egy tradere. Amit még kiemelnék, hogy tavaly McClellinnel és Jefferyvel is csevegtünk a draft előtt, szóval érdemes végig nyálazni, hogy kivel volt találka.
Én 3 posztra szűkíteném az első kört, ha nincs trade: LB, DE, DT.
Bár egyik LBért nem adnék 1/20at.
DE: Peppers jövőre már nem valószínű, hogy Bears player. Woottonnak contract éve lesz.
DT: Tényleg jól jönne belülről konstans nyomás, egy igazi fenevad, aki futás ellen is jó. Melton pedig még mindig csak tagelve van.
S hogy miért nem...
OT? A 3 TOP játékos már kimegy, utána meg senkiért nem adnék 1. kört.
OG? Warmack már nem lesz, meg a G/C amúgy sem egy prémium pozíció.
WR? Austin már nem lesz benn, s akár később is tudunk olyan játékost húzni, akire szükségünk van. Vagy jövőre.
CB? Sok középső körös prospectet megnéztünk, nyilván nem véletlenül.
Én mondjuk mindig odalyukadok ki, hogy letrade.tüsi91
több mint 12 éve
Hónapokkal ezelőtt megmondtam: Tyroil Smootchie-Wallace
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tavaly tényleg betudtuk lőni, hogy DE-WR. Vissza is lehet olvasni. Idén nem. Olyan kimondott needet sem tudsz mondani.Az biztos, hogy a csapatok tudják, hogy a Bears vélhetően kapható egy tradere. Amit még kiemelnék, hogy tavaly McClellinnel és Jefferyvel is csevegtünk a draft előtt, szóval érdemes végig nyálazni, hogy kivel volt találka.
Én 3 posztra szűkíteném az első kört, ha nincs trade: LB, DE, DT.
Bár egyik LBért nem adnék 1/20at.
DE: Peppers jövőre már nem valószínű, hogy Bears player. Woottonnak contract éve lesz.
DT: Tényleg jól jönne belülről konstans nyomás, egy igazi fenevad, aki futás ellen is jó. Melton pedig még mindig csak tagelve van.
S hogy miért nem...
OT? A 3 TOP játékos már kimegy, utána meg senkiért nem adnék 1. kört.
OG? Warmack már nem lesz, meg a G/C amúgy sem egy prémium pozíció.
WR? Austin már nem lesz benn, s akár később is tudunk olyan játékost húzni, akire szükségünk van. Vagy jövőre.
CB? Sok középső körös prospectet megnéztünk, nyilván nem véletlenül.
Én mondjuk mindig odalyukadok ki, hogy letrade.
több mint 12 éve
Nézegetem a mock draftokat a neten, de még az amerikai szakújságírók is annyiféle embert (és posztot) írnak hozzánk 1/20-ra, hogy ebből semmit sem lehet leszűrni.pl: CB, ILB, OLB, WR, DT
Mit szóltok, ha csütörtök este minden Bears fan mond egy tippet az első választásunk posztjára és egy tippet a nevére vonatkozólag? A győztesé a virtuális vállon veregetés!
több mint 12 éve
Kell egy tartalék, mint Kövesi a Minarikéknál!A fickó eljutott oda, ahová nagyon sokan vágynak, egy NFL csapat öltözőjébe, és NEM látogatóként.Nem hiába kérdeztem, 😊 Egy véleményen vagyunk vele kapcsolatban. 😊 Hozzá se fog szagolni a pályán történtekhez.SüsüHa gondolod, hívd fel, ott van a videó elején a telószáma 😊 Bár, nem hiszem, hogy túl sokat rúgna labdába térmeccsen, képletes, és tényleges értelemben is!laccoo74Vajon a szélben is érzi? 😀SüsüVégre egy olyan év, amikor este hétkor tudjuk nézni az összes meccset, kivéve a primetime-okat persze. Beteljesült egy álmom 😀www.youtube.com/watch?v=8huldr39Obwlaccoo74
Bears signed K Austin Signor to a three-year contract.
Ez meg WTFDelete
több mint 12 éve
Nem hiába kérdeztem, 😊 Egy véleményen vagyunk vele kapcsolatban. 😊 Hozzá se fog szagolni a pályán történtekhez.Ha gondolod, hívd fel, ott van a videó elején a telószáma 😊 Bár, nem hiszem, hogy túl sokat rúgna labdába térmeccsen, képletes, és tényleges értelemben is!laccoo74Vajon a szélben is érzi? 😀SüsüVégre egy olyan év, amikor este hétkor tudjuk nézni az összes meccset, kivéve a primetime-okat persze. Beteljesült egy álmom 😀www.youtube.com/watch?v=8huldr39Obwlaccoo74
Ez meg WTFDelete
több mint 12 éve
Ha gondolod, hívd fel, ott van a videó elején a telószáma 😊 Bár, nem hiszem, hogy túl sokat rúgna labdába térmeccsen, képletes, és tényleges értelemben is!Vajon a szélben is érzi? 😀SüsüVégre egy olyan év, amikor este hétkor tudjuk nézni az összes meccset, kivéve a primetime-okat persze. Beteljesült egy álmom 😀www.youtube.com/watch?v=8huldr39Obwlaccoo74
Ez meg WTFDelete
több mint 12 éve
Vajon a szélben is érzi? 😀Végre egy olyan év, amikor este hétkor tudjuk nézni az összes meccset, kivéve a primetime-okat persze. Beteljesült egy álmom 😀www.youtube.com/watch?v=8huldr39Obwlaccoo74
Ez meg WTFDelete
több mint 12 éve
Végre egy olyan év, amikor este hétkor tudjuk nézni az összes meccset, kivéve a primetime-okat persze. Beteljesült egy álmom 😀www.youtube.com/watch?v=8huldr39Obw
Ez meg WTFDelete
több mint 12 éve
Na, akkor, ahogy a múlt héten fenyegetőztem, úgy most be is váltom, és ismerkedjetek meg Matt Blanchard útjával az NFL-ig:Matthew Ryan Blanchard 1989 03.21.-én született az Illinois államban található Lake Zurichben
Általános, és középiskoláit is itt végezte.Utóbbit a Lake Zurich High Schoolban, ahol csapattársa volt Anthony Castonzo a Colts OT-je.
Két évig az University of Wisconsin-Whitewater hallgatója volt, és a Warhawks csapatának tagja.
Két év után ösztöndíjjat kapott a Northern Michigan Universitytől, ahol a Wildcats csapatának lett a játékosa.
Egyetemi évei alatt összesen 44 Td fűződik a nevéhez.
A 2012-es drafton egyetlen csapat sem választotta ki, ám a Chicago Bears 2012 májusában meghívta az újonctáborába, aminek után szerződést, és a 4-es mezszámot kapta a csapattól.
Valószínűleg nem fogja megváltani a világot az Nfl-ben, bár semmi sem lehetetlen.Testi adottságai mondjuk elég jónak mondhatók, 191 cm-es magasságához, 102 kg súly tartozik.
Érdekesség lehet még, hogy testvérét Dereket nagyon tehetséges OL-nek tartják.
DA bears!
több mint 12 éve
Terrell Owens would welcome move to Chicago Bears
"To think about (Bears wide receiver Brandon Marshall) on the other side and me on one side, that's really dangerous. I'm keeping myself in shape just for any opportunity that may come about."
több mint 12 éve
"Bears coaches are impressed with how quickly Jay Cutler has processed a high volume of information in a short time..." Ez a legkevesebb. Pont ezt várnám/várnánk tőle. Itt az ideje bizonyítani,ha szerződést akar....vagy teljesítménytől függetlenül megfogja kapni az új szerződést?SüsüSzámomra az lenne impresszív, ha végre a pályán is kihoznák belőle a maximumot. Most ezt úgy mondják, mintha valami mocsárlakó kezébe adták volna a playbookot, nem egy Vanderbilten végzettnek. A másik megjegyzés, hogy a short, quick throw is key to the succes.... bummmm, ismét ledobták a tudásbombát. Annyira nem ez volt a stílusunk, hogy még a Vikings elleni hazai meccs előtt én is félve tettem fel a kérdést, hogy vajon képes e ilyen taktikát kivitelezni, és parádés volt. És előtte is párszor, utána is párszor, de csak néhány drive erejéig. Nyilván jön egy új edző, minden jobb, minden más, itt a szánsájn, meg a hálidéj. Pályán szeretnék látni egy konzisztens, koherens taktikát. Persze most kénytelenek ilyen nyilatkozatokkal bosszantani, de istenem, uborkaszezon van.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Végre egy olyan év, amikor este hétkor tudjuk nézni az összes meccset, kivéve a primetime-okat persze. Beteljesült egy álmom 😀azt azért ne felejtsd el hogy ez a menetrend ( a primetime-okat kivéve) a szezon második felére nincs kőbe vésve, mindig variálnak.
Delete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal