Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Hatalmas bölcsességet fogok írni . 😀😀
A szezon majd eldönti a draft minőségét. Green nekem szimpi nagyon, a többieknek is hajrá!
Elolvasgattam a törzsgárda hozzászólásait, köszi mindenkinek a sok infót. Mire legközelebb aktívabban találkozunk, már itt a preseason. (Addigra szerintem eggyel több kis maci lesz az "erdőben", ha minden jól megy augusztusban érkezik a kislányom. 😊 )
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Miért nem draftoltunk senkit TE posztra?Ezt szeretném tudni.Miért?laccoo74
Most komolyan? Mivel első körben OL sokkal jobban kellett, hátrébb pedig minek? Feltrade után Escobar a 2. körben pl? E-Rod itt van, mint FB/TE, Kyle Adams mint in-line blokkoló, Black Unicorn (sos nyomd fullba a kretént) meg 30 milliót kap. A movie guy hangján:53 fős roster..... 5 draftcetli......0 TE

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Miért nem draftoltunk senkit TE posztra?Ezt szeretném tudni.Miért?
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553

#swagDelete
Mekkora óra van a háttérben 😀 Jay meg a szokásos EPIC, meg sem lepődök 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Kyle Long: Aztán most megnéztem néhány meccsét, és nálam Warmack, Warford után kb. Cooperrel egy szinten van. Eléteszem Coopert, egyrészt mert ne mondják, hogy homér vagyok, másrészt mert jobban felmérőzött.
füligjimmy
 www.draftcountdown.com/Rankings/OG.php
😮

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
No, ez egy érdekes draft volt, de ez egy érdekes év. Első körben 1 darab ILB, és 0 RB lett kiválasztva. Top10-ben két guard. Tisztességes center (a 3 legjobb közül az egyik rossz, a másik sérült, a harmadik hát fel se tűnt senkinek) idén nem is volt. Nyilvánvalóan OL/LB posztot céloztunk. DB nem kell, másrészt korai picket ellőni, hogy aztán nickel legyen, egy dolog, de 2 lejáró szerződésű, All-pro kaliberű játékosnak ez nyílt hadüzenet, ammeg sose jó.

Kyle Long: Mikor Senior Bowlon kirakták DE/OLB-k ellen, úgy elverték, mint a kétfenekű dobot. Utána Sly Williamset könnyedén lenyelte. Jó, mondom, ez egy guard, annyira nem érdekel, pláne azután, hogy Mayock áradozott róla, hogy Howie Long fia. Aztán most megnéztem néhány meccsét, és nálam Warmack, Warford után kb. Cooperrel egy szinten van. Eléteszem Coopert, egyrészt mert ne mondják, hogy homér vagyok, másrészt mert jobban felmérőzött. Bosszant, hogy nem tudtam igazán komoly DL játékosok ellen megnézni, Stanford védelme mondjuk nem rossz, ott elég jól szerepelt. Szerintem cserélhettünk volna a Falcons-szal, de annyi kockázatot nem ért egy 4. kör. Mgvan benne az LT potenciál, aztán ebből mi lesz, majd meglátjuk. Első naptól kezdeni fog egyik guard poszton, és nemcsak azért, mert MRI azt mondja.

Az összes többi: Az összes tartalék LB, akik semmit se mutattak x éven keresztül (Ciccolina, Thomas, meg mittomén), mehet a picsába. Costanzo talán marad. Ez a két srác komoly ST potenciált is hoz a csapatba. Greene... mivel Carimit akartam legutbb ennyira draftolni, inkább nem mondok semmit. A srác tudja azt, amit nem lehet tanítani. Most sem kell szégyeneznie fizikai mutatók tekintetében, de látszik rajta, hogy ő nem USC kaliberű tenyésztelepről érkezett, szóval ott még sokat, és eléggé könnyedén tud fejlődni. Briggs utódja, csak jobb coverban? Nyilván ez az álom. Bostic egy nagyon atletikus LB, olvassa a játékot, hát istenem, ennyit tud belőle. A mostanában divatos screenek, és egyéb option játékok ellen nagyon hatékony lehet. Kétlem, hogy akár egy flat route-on bárkit hatékonyan tudna fogni, nyilván ezt nem kell tőle kérni. Ha zone blitzekben jó, az hatalmas plusz, erről egy Gator drukker esetleg bővebben.
A draft többi részéről ismét annyit mondanék, hogy azok, akik x éve semmit sem mutattak (pl. Sanzewok, Levi Horn, meg mittomén), egy klasszikust idézve, mehet a picsába.

És most én megyek ki egy kicsit a friss levegőre, mert életem értelme már kezd nagyon furcsán nézni, hogy 4 napja a laptop előtt rohadok. Puszi mindenkinek, legkésőbb pre seasonban találkozunk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mills-t szerintem RT-nek akarják....az még elképzelhető, ha Long beválik, és kimegy szélre, és Mills még itt van, hogy bemozgatják....
Nem arról van szó, hogy hosszútávon bejöhet, hanem arról, hogy lehet, fel sem fér idén, aztán majd elviszi vki, ha PS-be kerül, hacsak nem tesszük IR-re, de azért ezzel is óvatosan kell bánni....
M. Wilson pedig marha nagy steal szerintem, mindegy, hogy milyen gondja voltak, a gyerek nagyszerű képességekkel rendelkezik....a catch után ahogy küzd, pörög és vetődik előre, olyan, mint Marshall....azonnal a Beast jutott eszembe....van még mit csiszolni, mert sokszor könnyű labdákat ejt el, de nem no.1-nek hoztuk....nagyon örülök, hogy itt van....

Ilyen jó 3. napra nem emlékszem, pedig Jerry is tudott pofás szombatokat fakítani....ez a nap nagyon ott volt....Bear
Kivágják Scottot, vagy kivágják Carimit. Márcsak azért megéri, hogy jön egy srác, oszt kijelenti, hogy ő lesz az RT. Az egész JWebb Nation pánikban. Valószínűbb, hogy rosteren maradásért fog küzdeni ő, és James Brown, de én soha, hangsúlyozom, soha nem fogok panaszkodni amiatt, amikor támadófalember érkezik akármelyik körben. Pláne úgy, hogy Kromer eljátszotta már a nagydarab OT hátsó körben, abból PB OG nevelünk játékot. Ez olyasmi, mint régen volt a tamagocsi, csak négerekkel.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Mills-t szerintem RT-nek akarják....az még elképzelhető, ha Long beválik, és kimegy szélre, és Mills még itt van, hogy bemozgatják....
Nem arról van szó, hogy hosszútávon bejöhet, hanem arról, hogy lehet, fel sem fér idén, aztán majd elviszi vki, ha PS-be kerül, hacsak nem tesszük IR-re, de azért ezzel is óvatosan kell bánni....
M. Wilson pedig marha nagy steal szerintem, mindegy, hogy milyen gondja voltak, a gyerek nagyszerű képességekkel rendelkezik....a catch után ahogy küzd, pörög és vetődik előre, olyan, mint Marshall....azonnal a Beast jutott eszembe....van még mit csiszolni, mert sokszor könnyű labdákat ejt el, de nem no.1-nek hoztuk....nagyon örülök, hogy itt van....

Ilyen jó 3. napra nem emlékszem, pedig Jerry is tudott pofás szombatokat fakítani....ez a nap nagyon ott volt....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Most mondjátok meg, hogy minek?
Basszus....Bushrod, Webb, Carimi?, Scott, Brown?....bakter, minek?
Wr-ből meg van 3 db....Bear
Mert velük én szeretnék hosszútávon számolni egyébként. Főleg Scott nagyon meggyőző pályafutást tudhat maga mögött, Webbről nem is beszélve. Sztem Mills inkább LG lesz 1-2 év múlva.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
UDFA-k mozgásait itt lehet követni:  www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents/2
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Nekem ez a draft többé-kevésbé bejött, igaz nem voltak nagy elvárások....... 😊
Egyesek elkeseredését nem értem. Húztunk a falba, meg hiányposztokra? Igen. A megfelelő embereket? Hát......
Nektek semmi sem jó? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Na és Marquess Wilson?Süsü
Nem Wilson típusú elkapót keresünk. Sokkal inkább az új Johnny Knoxot. Ha ez egyeltalán dicsőség, de végül is 5. körösként Knox nem olt rossz.tüsi91
Lehet nem olyat kerestek,de mégis megtalálták. Legalább sikerült eltalálni valakit..végre. 😀
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)

#swag

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Nálam ez a draft (mint tavaly kb) B-/ C+

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
7. kör: Marquess Wilson WR - Washington State

Akár... problémás csávó, de hatalmas steal lehet. De ő sem slot. 6'3 - 194 font.
több mint 12 éve
Na jöhet egy 7. körös returner megint aki rosterre se kerül.Delete
Egy évben van ~20 7. körös picked, attól függ hány UDFA csatlakozik a kerethez. Mert itt már nincs különbség. Abból mondjuk odafér rosterre 3-4, PSbe még ugyanígy 3-4. Szóval igazából majd hogynem mindegy ki jön most, picivel többet tartalmazó szerződést ír alá, mint egy mezei UDFA.tüsi91
Naa jósolni próbálok 😛

több mint 12 éve
Na jöhet egy 7. körös returner megint aki rosterre se kerül.Delete
Egy évben van ~20 7. körös picked, attól függ hány UDFA csatlakozik a kerethez. Mert itt már nincs különbség. Abból mondjuk odafér rosterre 3-4, PSbe még ugyanígy 3-4. Szóval igazából majd hogynem mindegy ki jön most, picivel többet tartalmazó szerződést ír alá, mint egy mezei UDFA, gyakorlatilag ennyi a különbség.
több mint 12 éve
Na jöhet egy 7. körös returner megint aki rosterre se kerül.

több mint 12 éve
A 4. WR még hagyján (bár mikor álltunk fel mi utoljára 4WR-el egyszerre? - még lehet, hogy a tornyok is álltak New Yorkban), de az 5. WR szerepe sztem hót mindegy. Rogers még benn van mondjuk. Fortenak jó szezonja les elkapások terén, ő ebbe az egyik legjobb WR. Vele együtt 5 célpontot tudsz variálni. Nem mondom elférne még vki, de a Knox-Hester-Bennett-Davis 4eshez képest pöttyet jobb a helyzet.
több mint 12 éve
Látom nagyon összetörtél Swope miatt. 😊. MRI lenyilatkozta, hogy sebességet akarnak tenni az Oba. Na ehhez nem volt 3. körös pick. Greenet nem tudták bennhagyni, örülök is neki. Sohaem tudjuk meg, de King lett volna a mi emberünk szerintem, csak kirántotta a Broncos kettővel előttünk.

FAről hozunk WR-t azt cső. Vagy jövőre. Nagyjából már most tudod, hogy DE, CB, C lesz a legfőbb need 2014ben.tüsi91
Nem törtem össze, csak idegesít, hogy ennyit nem mertünk bevállalni, míg a Cards megtette....ráadásul félig-meddig fura pick lett belőle...csak ez a bajom....még Cobi Hamilton is érdemes lehetett volna...vagy minden gondja ellenére Rogers....hogy csak egy gyors slot-ot kelljen kukázni...ne rögtön 2 WR-t...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Látom nagyon összetörtél Swope miatt. 😊. MRI lenyilatkozta, hogy sebességet akarnak tenni az Oba. Na ehhez nem volt 3. körös pick. Greenet nem tudták bennhagyni, örülök is neki. Sohaem tudjuk meg, de King lett volna a mi emberünk szerintem, csak kirántotta a Broncos kettővel előttünk.

WR udfa vagy jövőre. Marshall, AJ, két Bennett, Forte. Ez 5 célpont, akit biztosan tudsz keresni.
Nagyjából már most tudod, hogy DE, CB, C lesz a legfőbb need 2014ben, szóval jövőre is necces a WR draft.
több mint 12 éve
Hát Weems sokkal kisebb, öregebb és lassabb, mint Swope....és ráadásul sokkal inkább returner, mint WR.... ha ezeket nem vesszük figyelembe, akkor én sem látok különbséget... 😊
Ide kell még legalább 2 ember, egy slotba és egy szélre...kb. Toliver és Joe Anderson jelenleg a 4-5. WR....na neee....
A Mills-pick egy esetben lopja be magát a szívembe: ha kidobják miatta Webbet....akkor minden idők legjobb választása... 😊

No.1. Bears
több mint 12 éve
Fragel volt viziten, Millsel a Combinen csevegtünk. Ha Fragel annyival jobb lenne már lenne csapata. Wagner és a Wisconsini OL gyár a futásblokkolásban erős jobbára. Lsd Gabe Carimi. Nem hiszem, hogy galaktikus különbség lenne a 3 srác között.
Amúgy miért veszed biztosra, hogy rosterre sem kerül? Gondolom Kromer is beleugatott abba, hogy ő tetszik neki. Kamu IR benne van, ahogyan az is, hogy Scottnak megköszönik majd a részvételt, és 4. OTnek Mills odafér. Vagy akár be is mozgathatják. Engem egy dolog nem zavar, ha az OL-t próbálják javítani.
A Marshall-AJ-Bennett-Weems és a Marshall-AJ-Bennett-Swope 4-es között pedig szintén nem látok különbséget.

Uccsó körbe abszolút BPA. Felőlem lehet QB is, ha pl Bray, vagy Dysert elér odáig, RB is, WR is, vagy DL, mert abból sohasem elég.
több mint 12 éve
Cornelius Washington DE - Georgia

Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.

Bear: Oké, bár én nem nagyon nagyon hiszek a 40-es időkben, jó alap, de a pálya teljesen más. 4 agyrázkódás meg nagyon komoly red flag. Weems is megtudja oldani azt talán, de még FA piacról belehet szerezni valakit. Titus Young? Oké, hogy egy paraszt, de ő is megérne egy próbát.tüsi91
Youngot nem szabad az öltöző közelébe engedni, az fix....
Ha hiszünk a 40-ben, ha nem, a srác nem lassú...bármi, csak az nem, a pályán sem....igen, probléma a 4 agyrázkódás, ezért volt ott az 5. kör végén, amit rá kellett volna dobni....nem pedig egy újabb OT-t háziállatnak behúzni, aki nem valószínű, hogy rosterre kerül....mellesleg Fragel és Wagner is benn figyelt....oké, Wagner fos volt tavaly, de azért két komoly éve volt azelőtt...még benne is sokkal nagyobb lehetőség lett volna...Ravens vitte is...
Weems erre nem való szerintem....Swope még egyszer: 6-0, 205(!)...hány ilyen súlyú kölyköt láttál 4.28-at futni? Arians-ék be is rántották...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Cornelius Washington DE - Georgia

Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.

Bear: Oké, bár én nem nagyon nagyon hiszek a 40-es időkben, jó alap, de a pálya teljesen más. 4 agyrázkódás meg nagyon komoly red flag. Weems is megtudja oldani azt talán, de még FA piacról belehet szerezni valakit. Titus Young? Oké, hogy egy paraszt, de ő is megérne egy próbát.tüsi91
Nem, ő nagyon nem.
Aki szándékosan kicsinálja a saját csapatát az sehol nem fér el.