Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.füligjimmyHát ellőtték volna az enyémet is, az fix.....
Nem hiszem el, h két rongyos alsógatyát ne ajánlott volna vki a 2. körösünkért...
Amerson is simán megérte volna....ha vmelyik kezdő CB kiesik, nagyobb barnában dagonyázunk, mintha DJ, vagy Anderson hullana ki....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Poszt az nem meglepő, a név inkább.Bostic is enyhe reach, lassan már megszokhatnánk. Volt ő is visiten, benne volt a pakliban. Brown viszont látványosan csúszik.
több mint 12 éve
Krisztusom....ne már, komolyan....Brown? Dline?Na mindegy, ez a pick csúnyább, mint a tegnapi, pedig az sem volt matyóhímzés...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Visszajutok a civilizációba nethez ülök és mit látok? Há mi a fene ez MRI?DeleteEzért kár volt kapkodni, mi?
Böngészem a fennmaradó játékosok névsorát, ott van Okafor. Emlékszik még mindenki Alex Brownra? És most felejtsük el az utolsó évét. Semmi különleges, hoz egy szintet, mindig hajt, jó futás ellen, pass rushban sem rossz, keményen küzd. Az a típusú játékos, aki megüti ugyan a kezdő szintet, de lecserélnéd egy jobbra.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Visszajutok a civilizációba nethez ülök és mit látok? Há mi a fene ez MRI?

több mint 12 éve
Röhögve? Akkor remélem viszitek T'eo-t!!😊Talán már el lehet mondani, hogy MRI nagy hangsúlyt fektet a fizikális, és atletikus adottságokra. Tejó a határba sincs.
Komolyan, a Pats-es trédünk legjobb része, hogy kizártuk a Manti pick lehetőségét, de könyörgöm, ne hagyjátok benn 4. körig, mert a végén még túl nagy lenne a csábítás, és odarondítanánk ennek a gyönyörű draftnak!😊Go Vikings!
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bocsi, de én Ogletree-t eltaláltam, csak a csapatát nem.......😊Hát, nem csalódtam, ismét érdekes a választásunk, bár bejöhet........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én is OG-t mondtam ám 😊)Bocsi, vak vagyok, a 4 óra alvás (éjszakai draft) ezt műveli velem. 😊
Remélem ma jön a Honey Badger!proki
#norris21: 18.
több mint 12 éve
Ma hányadikra húzunk elvileg?
több mint 12 éve
Bears 1. választása tippjáték végleges:Szóval eredmény 😊
Laccoo74: TE Tyler Eifert; csi77: LB Alec Ogletree; Antman: TE Tyler Eifert; kovi470: TE Tyler Eifert; tüsi91: OG Chance Warmack; Medve81: DE Datone Jones; Bear: OG Chance Warmack; Delete: LB Arthur Brown; füligjimmy: OG Larry Warford; davemayer: JJ Josef Up Trade or JJ David Le Trade; proki: OG Jonathan Cooper; Bazzani: LB Manti Te'oMedve81
OG-sek nyertek: Tüsi, Bear és Jimmy.
De azért én jobban örültem volna, ha Warford lett volna a pick.
De azért Longot is több helyen dicsérik, hátha bejön.
több mint 12 éve
Ha C, akkor az Schwenke lesz, de szerintem ha nem lesz letrade, akkor is sanszos a srác, mivel nagyon körbeudvaroltuk.Megpróbálok valami értelmesebb videóelemzést csinálni erről a srácról. Egyelőre annyit mondanék, ha Cooper ért 7. helyet, Long is megért 20.-at. A Pac-12 ugyanúgy nincs eleresztve elit DL játékosokkal. A 2. körben jelenleg van 10 olyan játékos, akit röhögve elfogadnék. A posztra azért tippelek: DEfüligjimmyAnnyira hangoztatja ezt a letradet,hogy most már megetette velem a dolgot. Megfogják csinálni. Két játékos fog a horogra akadni szerintem hajnalban. Egy CB és egy C. Ez az én tippem. 😊Süsü
több mint 12 éve
Megpróbálok valami értelmesebb videóelemzést csinálni erről a srácról. Egyelőre annyit mondanék, ha Cooper ért 7. helyet, Long is megért 20.-at. A Pac-12 ugyanúgy nincs eleresztve elit DL játékosokkal. A 2. körben jelenleg van 10 olyan játékos, akit röhögve elfogadnék. A posztra azért tippelek: DEfüligjimmyAnnyira hangoztatja ezt a letradet,hogy most már megetette velem a dolgot. Megfogják csinálni. Két játékos fog a horogra akadni szerintem hajnalban. Egy CB és egy C. Ez az én tippem. 😊
több mint 12 éve
Röhögve? Akkor remélem viszitek T'eo-t!!😊Komolyan, a Pats-es trédünk legjobb része, hogy kizártuk a Manti pick lehetőségét, de könyörgöm, ne hagyjátok benn 4. körig, mert a végén még túl nagy lenne a csábítás, és odarondítanánk ennek a gyönyörű draftnak!😊
több mint 12 éve
Megpróbálok valami értelmesebb videóelemzést csinálni erről a srácról. Egyelőre annyit mondanék, ha Cooper ért 7. helyet, Long is megért 20.-at. A Pac-12 ugyanúgy nincs eleresztve elit DL játékosokkal. A 2. körben jelenleg van 10 olyan játékos, akit röhögve elfogadnék. A posztra azért tippelek: DE
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Picsába, vmiért nem küldte el a válaszomat. Annyi a lényeg, hogy DE-WR kombó kellett, és azért ezzel a 2 pickkel elég jót húztunk. Más posztra jöhetett volna jobb (Doug Martin pl.), de azért semmi okunk panaszra, sőt.tavalyról? nyugodtan nézd meg az utánunk jövő első körösöket és ott megtalálod őket.Na, ezeket a jobb választásokat sorold fel, légy szíves.füligjimmyViszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
(ne reagáljatok rá de sztem ennél Te'o is jobb lett volna)davemayer
Ha az ideiket kérdezed már nagyobb bajban lennék, de arra is tudok adni 3-4-et, itt is érdemes megnézni az utánunk jövő pár picket.davemayer
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tavalyról? nyugodtan nézd meg az utánunk jövő első körösöket és ott megtalálod őket.Na, ezeket a jobb választásokat sorold fel, légy szíves.füligjimmyViszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
Ha az ideiket kérdezed már nagyobb bajban lennék, de arra is tudok adni 3-4-et, itt is érdemes megnézni az utánunk jövő pár picket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na, ezeket a jobb választásokat sorold fel, légy szíves.Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nálam Shea mínuszról indul, szóval nagyon konzisztens és hosszú karriert kell itt csinálnia, hogy megbocsássak. (Na jó, nem neki, hanem ezért a húzásért)Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.Darthmost is van, lehet hogy McCellin beválik de akiket tavaly bent hagytak biztosan jobb választások lettek volna, kb ugyanezt érzem azzal a különbséggel hogy idén kevesebb volt a vérlázító név akit bent hagytak de megint nem jó döntés született.
(ne reagáljatok rá de sztem ennél Te'o is jobb lett volna)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Laccoo (ez a Laci becézve?)Igen, egy barátom hívott mindig Lacónak, és valahogy megtetszett.Látod, ez különbözteti meg a szakértőt a mezeitől, hogy ilyen dolgokkal tisztában vagy.
több mint 12 éve
A poszt rendben van, az ember erősen kérdéses.Főleg annak tükrében, hogy tavaly hagytátok DeCastro-t kimenni.
Nekem ez kicsit furcsa, de új seprű van, más gondolatok.
Viszont a temetésével még várjatok, tavaly 1 körös draft sem lett rossz utólag, pedig akkor is volt rendesen hőzöngés.
több mint 12 éve
Nagyon féltem, hogy húztok valami nagyon jót.Hát lehet, hogy jó lesz ez a Long gyerek, de most nem érzem azt a hűdenagy "na ettől most sokkal jobb lett a Bears" félelmet.
Mondjuk nekem pont nem kellene ugatnom a ghánai zseninkel, de legalább dögöljön meg a szomszéd tehene is. 😊 (bocsi)
Bezzeg a vikingek...
több mint 12 éve
Emery mondta, hogy Long volt a cél. Ha már nem lett volna benn, akkor lett volna a trade opció. Így nem akart tradelni... Nekem az nem tetszik, hogy lehet ő még LT is, meg RT meg G meg az elesettek védelmezője is. Elég sok hibája van, jobb lenne ha csak egy pozícióra tanítanák, nehogy két ló közül a földre essünk. Tavaly érdemes volt benn hagyni DeCastrot 😕
touchdown..... touchdown, bears!!