Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ez a "Meh" szerintem abszolút zseniálisan jellemző. Az elmúlt 3 évre is. Cutlerről, most őszintén, mi a szart lehet elmondani? Nem jó,nem rossz. Ez kb. arra elég, hogy a legjobb rájátszásról lemaradó csapat legyünk. A magánélete? Szereti a countryzenét, a botrányosan lepattant pulóvereket, a Chicago Cubs mégbotrányosabban lepattant baseball csapatot, cukorbeteg, botrányosan énekel, és paradicsomot termeszt. Nem szereti a sajtótájékoztatókat, a demokratákat,és az embereket úgy általában. Elbóbiskoltam, miközben ezt a kommentet írtam. Pedig, és most félre a poénnal, a liga (los angelesi csapat hiányában) elképesztően ki tudna használni egy eladható Bears QB-t. Nem véletlen, hogy idén az idegenbeli meccseken a szurkolók negyede-harmada Bears drukker volt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
rgaby_ Chicago Bears 47
Meh: Indifference; to be used when one simply does not care.
Nem arra utal, hogy Cutler szar irányító hanem, hogy eléggé nemtörődöm a hozzáállása...himynameismark
american english rulez 😊 amolyan "indulatszó"; legyintő sóhaj... kbtoxique
Tudjuk mit jelent csak itt csomóan azt hitték, hogy Cutlerre legyintenek, közben Cutler "Meh"-zik =)himynameismark
Én azt így gondoltam, hogy Cutlert "meh"-ezik 😀
több mint 12 éve
himynameismark 2
Nem arra utal, hogy Cutler szar irányító hanem, hogy eléggé nemtörődöm a hozzáállása...himynameismark
american english rulez 😊 amolyan "indulatszó"; legyintő sóhaj... kbtoxique
Tudjuk mit jelent csak itt csomóan azt hitték, hogy Cutlerre legyintenek, közben Cutler "Meh"-zik =)
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
american english rulez 😊 amolyan "indulatszó"; legyintő sóhaj... kb
több mint 12 éve
himynameismark 2
Nem arra utal, hogy Cutler szar irányító hanem, hogy eléggé nemtörődöm a hozzáállása...
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
A héten kezdik vetíteni az HBO-n a Tróbok harcának legújabb évadát. Ennek alkalmából csináltak ilyen vicces zászlókat.grumpy
Az addig oké,csak mit jelölne az a szócska,hogy Meh? 😊 Szerintem az se tudja aki csinálta. Egyébként a zászló maga jól néz ki.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
A héten kezdik vetíteni az HBO-n a Tróbok harcának legújabb évadát. Ennek alkalmából csináltak ilyen vicces zászlókat.grumpy
És ennyit tudtak kitalálni, hogy "Meh?". Azért Cutlernél vannak bőven rosszabb irányítók.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
grumpy Chicago Bears 1 — henrybannister3@gmail.com
A héten kezdik vetíteni az HBO-n a Tróbok harcának legújabb évadát. Ennek alkalmából csináltak ilyen vicces zászlókat.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
 daveartlocker.blogspot.hu/2013/03/game-of-thrones-banners-for-football.html

Micsoda? Meh?rgaby_
Én is néztem...fogalmam sincs,hogy mi lehet. Valaki esetleg?
több mint 12 éve
rgaby_ Chicago Bears 47
 daveartlocker.blogspot.hu/2013/03/game-of-thrones-banners-for-football.html

Micsoda? Meh?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Olyan igazi jó Csikágó drukker feje van.Bazzani
Állítólag hódmezővásárhelyi. Nem ismered? 😀 😀tüsi91
Nem nagyon járok a Szivacs kocsma környékén úgyhogy nem. 😊

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Olyan igazi jó Csikágó drukker feje van.Bazzani
Állítólag hódmezővásárhelyi. Nem ismered? 😀 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Olyan igazi jó Csikágó drukker feje van.

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923

Kicsit fanatikus a képen látható úriember?laccoo74
Azért ennyi lemosható tetkóért mennyi turbórágót kellett szétrágnia?
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Kicsit fanatikus a képen látható úriember?
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
Ha már megemlítettük a PFF-t, egy kis szösszenet idén január végéről, bár lehet, hogy már volt szó erről!

www.profootballfocus.com/blog/2013/01/28/ranking-the-2012-offensive-lines/

"30. Chicago Bears (32)

PB (Pass Blocking) – 28th, RB (Run Blocking) – 27th, PEN (Penality) – 30th

Stud: I never thought I’d see the day where not only would J’Marcus Webb (-0.8) not be the weak link on this line, but also be the most consistent performer. He took a huge step forward this year in becoming an adequate left tackle. You can win football games with them.

Dud: Take your pick. Ultimately it has to be the man who is on the path to ‘Bustville’, Gabe Carimi (-10.1). The former first-round pick does get push in the run game, but he’s horribly overmatched when he gets on his heels. That’s a horrible habit for an offensive tackle who earned his late benching.

Summary: They don’t make life easy for Jay Cutler and they make their running backs earn every yard. However you measure them this line just isn’t good enough, to the point where the best performers are the guys who just don’t get beat with regularity."

Magyarán 2012-ben már nem Nekünk volt a legrosszabb OL-ünk, hanem csak az utolsó előtti, előtti! 😊 Törünk fel, mint a vízfolyás!
Bár erről a helyről nem lesz nehéz idén még feljebb lépni, és akkor talán ismét meglesz a PO!!!
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
1eves szerzodesekkel feltolteni a rostert, ilyen kaliberu jatekosokal, azert az le a kalappal ketegoria. Angelo tudott talalni kivalo är/ertek aränyban jatekosokat, de Emery hozza ugyanazt a szintet. Es a drafton mar nem vagy kenyszerhelyzetben. De azert meg kell G, kell LB, csak mär värhatsz egy evet. Es a franc tudja, lehet valaki bevalik, es itt ragad.

Mioza Emery megemlitette a PFF-et, azota minden ujsagiro hivatkozik ra. Elötte sajnältak kifizetni 8 dollart, vagy mennyit, hogy statisztikazhassanak. Röhej.

.i.: bocs, a sogorom fricc bilentyuzetet hasznalom. 1000 euros laptoppal rohangal a gyerek, naigen. Windows 8 egy kalap szar, ne vegye (töltse le) senki.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sean Jensen ‏@seankjensen
#Bears announce a one-year deal with QB Josh McCown.

Semmi meglepő ebben sem. Nekem egyenlőre tetszik a FO munkája. Viszont comp. picket jövőre sem fogunk kapni 😊.

Slauson:
According to @PFF, Matt Slauson was ranked 31st among guards last season. The highest-rated #Bears guard was Lance Louis at No. 47.tüsi91
Ha a sorrendet nézzük, akkor már jól jártunk!
Szerintem 1. kör WR, 2. kör OG, 4. kör LB. Vagy cserélődnek a sorrendek! 😊
több mint 12 éve
Sean Jensen ‏@seankjensen
#Bears announce a one-year deal with QB Josh McCown.

Semmi meglepő ebben sem. Nekem egyenlőre tetszik a FO munkája. Viszont comp. picket jövőre sem fogunk kapni 😊.

Slauson:
According to @PFF, Matt Slauson was ranked 31st among guards last season. The highest-rated #Bears guard was Lance Louis at No. 47.
több mint 12 éve
Na jah. Slauson minőségi csere, közepes kezdő ember. Én nagyon remélem, hogy ettől még jön valaki a drafton.
Bushrod, Webb, Scott, Carimi, Brown, Garza, WIlliams, Slauson a névsor eddig.

Nekem egyre gyanúsabb egy elkapó első körre. Egyszerűen ahhoz, amit Trestman játszatni fog nincs meg az anyag. Marshall pipa, AJ reméljük fejlődik, Bennett azt csocsi. S ahogy nézem Austin videóit, egy villámgyors slot WR tényleg elférne. De akár még Bailey is jó lenne, és ő a második körben is elérhető lesz. Kell még DT depth, DE depth, s Garza utódját is meg kell találni.
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
G,Lb,Qb,Cb,Wr 😀

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Szerződtettük G Matt Slauson-t 1 évre.Medve81
#Bears will sign G Matt Slauson to a 1-yr contract, NFL source says. Ex #Jets lineman fills void created by departure of Lance Louis.

Miután Louist nem tartottuk meg, kellett a helyére valaki, bár én remélem nem mondtunk le egy 1-2 körben draftolandó O-line játékosról sem...soma80
Na ezek után mondja meg bárki is,hogy melyik körben milyen posztra fognak húzni! :/
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Szerződtettük G Matt Slauson-t 1 évre.Medve81
#Bears will sign G Matt Slauson to a 1-yr contract, NFL source says. Ex #Jets lineman fills void created by departure of Lance Louis.

Miután Louist nem tartottuk meg, kellett a helyére valaki, bár én remélem nem mondtunk le egy 1-2 körben draftolandó O-line játékosról sem...
több mint 12 éve
Szerződtettük G Matt Slauson-t 1 évre.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Én is ránéztem erre a listára, amit hpeter93 kartársnak javasoltál, és azt szűrtem le, hogy 2014-ben is elég sok játékos lesz szabadügynök.Vannak köztük bőven kulcsjátékosok, és fontos kiegészítő emberek.Vajon sikerül-e megtartani a magot?És kik lesznek azok, akik elvesztése miatt szentségelni fogunk?laccoo74
Amíg a mostani szezon nem kezdődik el, nem tudjuk, hogy hogy is fog működni Trestman új rendszere, nem tudjuk, ki mennyire illik bele etc... Így pedig azt sem tudjuk, hogy jövőre kiért lenne esetleg kár és kiért nem.
Menjen le ez az offszezon, lássuk mit kezd az új staff és utána ráérünk ezen agyalni.dcsicsak
Ujjaim alól vetted ki a szavakat. 😀