Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Cornelius Washington DE - Georgia

Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.tüsi91
Ez egy kiváló pick szerintem is....eddig ez és Green a legjobb....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Cornelius Washington DE - Georgia

Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.

Bear: Oké, bár én nem nagyon nagyon hiszek a 40-es időkben, jó alap, de a pálya teljesen más. 4 agyrázkódás meg nagyon komoly red flag. Weems is megtudja oldani azt talán, de még FA piacról belehet szerezni valakit. Titus Young? Oké, hogy egy paraszt, de ő is megérne egy próbát.
több mint 12 éve
Swope-t sokan lassúnak tartják slotba az NFLbe. Majd meglátjuk. Nem a megváltót hagytuk benn.

Kromer szereti a Mills féle srácokat, lesz 1-2 éve dolgozni vele. S ne feledjük HoF jelölt Dzsamarkuszunk contract évébe lép.tüsi91
Lassúnak???? Ne viccelj, 4.28-at tud(6-0, 205 font!!!)...egyetlen gond a 4 agyrázkódás...de egy 5. kört ilyen lehetőségre rá kell tenni, ha már 1. körben Longozunk....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears 5th round pick OT Jordan Mills apparently goes by the nickname "Big Sexy Nasty." Can't make this up.

lol

több mint 12 éve
Swope-t sokan lassúnak tartják slotba az NFLbe. Majd meglátjuk. Nem a megváltót hagytuk benn.

Kromer szereti a Mills féle srácokat, lesz 1-2 éve dolgozni vele. S ne feledjük HoF jelölt Dzsamarkuszunk contract évébe lép.
több mint 12 éve
Swope el is ment...Arizona....biztos nagyon jó volt Mills helyette...még azon sem lepődnék meg, ha a nagydarab nem csinálja meg a rostert.....hát ez kvára kellett....

No.1. Bears
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Ekkora szar draftot... Könyörgöm Angelo értelmesebben tudott draftolni...Delete
ha ezt azért nem is, de azt nyugodtan kijelenthetjük hogy MRI mégsem az a draft-guru mint ahogy beszélték róla, legalábbis szerintem. Ennél tavaly és idén is lehetett volna jobb draftot összeállítani, elég lett volna ha csak titeket olvasott volna 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én nem látom olyan tragikusnak. LB sort évekre kipipáltuk, a fal bal oldala is "kész". Legalábbis a Bushrod-Long duó erre enged sejtetni. A másik, hogy az új stáb új emberekkel képzeli el az OL összetételt/depthet. S őszintén vajon kit sajnálunk? Lehet Scottot majd cutoljuk, lehet Brownt.

Kinget sajnálom, hogy kivitte a Broncos előttünk kettővel.
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Ekkora szar draftot... Könyörgöm Angelo értelmesebben tudott draftolni...

több mint 12 éve
Most mondjátok meg, hogy minek?
Basszus....Bushrod, Webb, Carimi?, Scott, Brown?....bakter, minek?
Wr-ből meg van 3 db....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Gondoltam, hogy Kromer kap még egy fejleszteni való kölyköt. Talán lehetett volna más posztra húzni. De nem rossz.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
OT Jordan MillsMedve81
Hm, ezek szerint James Brown játéka csak engem győzött meg.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
OT Jordan Mills
több mint 12 éve
Trade a Falconssal: #Bears receive No. 163 in 5th round and No. 236 in 7th round from #Falcons so team moves down 10 spots to add 7th rounder

Extra 7. kör.tüsi91
Megrengettük a világotfüligjimmy
Tovább maradok fenn. Hátha egyszer nekünk is bejön egy 7. kör (Jamarcus Webb?)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Trade a Falconssal: #Bears receive No. 163 in 5th round and No. 236 in 7th round from #Falcons so team moves down 10 spots to add 7th rounder

Extra 7. kör.tüsi91
Megrengettük a világot

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Extra 7. kör.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Na és Marquess Wilson?Süsü
Nem Wilson típusú elkapót keresünk. Sokkal inkább az új Johnny Knoxot. Ha ez egyeltalán dicsőség, de végül is 5. körösként Knox nem olt rossz.tüsi91
Nézegetem közben a srácokat. Hamarosan kiderül.
több mint 12 éve
Na és Marquess Wilson?Süsü
Nem Wilson típusú elkapót keresünk. Sokkal inkább az új Johnny Knoxot. Ha ez egyeltalán dicsőség, de végül is 5. körösként Knox nem olt rossz.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Na és Marquess Wilson?
több mint 12 éve
Briggs 33, Anderson és Williams is 30, van mögöttük jó pár szezon, ráadásul 1 évre jöttek mindketten. Ki tudja valamelyikük beválik-e. Nem mellesleg Blake Costanzo, JT Thomas, Jerry Franklin volt a depth mögöttük.

Greene abszte BPAnak tűnik, de mivel előttünk nem sokkal kiment Jones, Schwenke és BW Webb is, így nem meglepő Greene választása.

Szerintem megyünk tovább a BPA úton. Én Tavarres Kingnek is örülnék.
több mint 12 éve
Ez zseni pick, az első idén, amelyiknek igazán örülök, Bostic valóban felesleges volt így, de mindegy, ezt nem tudhatták előre...
Nagyon drukkolok, hogy Swope-ot elvigyük....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Álééé! 😊 Nagyon örülök neki én is,de csatlakozom davee-hez...én sem értem az előző két kört. A hátra lévő körökre kik jöhetnek esetleg még szóba?
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
Geráppáááááááááááááááfüligjimmy
ez itt teljesen jó, de így pláne nem értem az előző 2 picket.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Geráppááááááááááááááá

- Abe Simpson
több mint 12 éve
4. körös választott: Kasheem Greene 😀 😀 😀 😀

Hatalmas királyság.