Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem ez a draft többé-kevésbé bejött, igaz nem voltak nagy elvárások....... 😊Egyesek elkeseredését nem értem. Húztunk a falba, meg hiányposztokra? Igen. A megfelelő embereket? Hát......
Nektek semmi sem jó? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Lehet nem olyat kerestek,de mégis megtalálták. Legalább sikerült eltalálni valakit..végre. 😀Na és Marquess Wilson?SüsüNem Wilson típusú elkapót keresünk. Sokkal inkább az új Johnny Knoxot. Ha ez egyeltalán dicsőség, de végül is 5. körösként Knox nem olt rossz.tüsi91
több mint 12 éve
Nálam ez a draft (mint tavaly kb) B-/ C+
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
7. kör: Marquess Wilson WR - Washington StateAkár... problémás csávó, de hatalmas steal lehet. De ő sem slot. 6'3 - 194 font.
több mint 12 éve
Naa jósolni próbálok 😛Na jöhet egy 7. körös returner megint aki rosterre se kerül.DeleteEgy évben van ~20 7. körös picked, attól függ hány UDFA csatlakozik a kerethez. Mert itt már nincs különbség. Abból mondjuk odafér rosterre 3-4, PSbe még ugyanígy 3-4. Szóval igazából majd hogynem mindegy ki jön most, picivel többet tartalmazó szerződést ír alá, mint egy mezei UDFA.tüsi91

több mint 12 éve
Na jöhet egy 7. körös returner megint aki rosterre se kerül.DeleteEgy évben van ~20 7. körös picked, attól függ hány UDFA csatlakozik a kerethez. Mert itt már nincs különbség. Abból mondjuk odafér rosterre 3-4, PSbe még ugyanígy 3-4. Szóval igazából majd hogynem mindegy ki jön most, picivel többet tartalmazó szerződést ír alá, mint egy mezei UDFA, gyakorlatilag ennyi a különbség.
több mint 12 éve
A 4. WR még hagyján (bár mikor álltunk fel mi utoljára 4WR-el egyszerre? - még lehet, hogy a tornyok is álltak New Yorkban), de az 5. WR szerepe sztem hót mindegy. Rogers még benn van mondjuk. Fortenak jó szezonja les elkapások terén, ő ebbe az egyik legjobb WR. Vele együtt 5 célpontot tudsz variálni. Nem mondom elférne még vki, de a Knox-Hester-Bennett-Davis 4eshez képest pöttyet jobb a helyzet.
több mint 12 éve
Látom nagyon összetörtél Swope miatt. 😊. MRI lenyilatkozta, hogy sebességet akarnak tenni az Oba. Na ehhez nem volt 3. körös pick. Greenet nem tudták bennhagyni, örülök is neki. Sohaem tudjuk meg, de King lett volna a mi emberünk szerintem, csak kirántotta a Broncos kettővel előttünk.Nem törtem össze, csak idegesít, hogy ennyit nem mertünk bevállalni, míg a Cards megtette....ráadásul félig-meddig fura pick lett belőle...csak ez a bajom....még Cobi Hamilton is érdemes lehetett volna...vagy minden gondja ellenére Rogers....hogy csak egy gyors slot-ot kelljen kukázni...ne rögtön 2 WR-t...
FAről hozunk WR-t azt cső. Vagy jövőre. Nagyjából már most tudod, hogy DE, CB, C lesz a legfőbb need 2014ben.tüsi91

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Látom nagyon összetörtél Swope miatt. 😊. MRI lenyilatkozta, hogy sebességet akarnak tenni az Oba. Na ehhez nem volt 3. körös pick. Greenet nem tudták bennhagyni, örülök is neki. Sohaem tudjuk meg, de King lett volna a mi emberünk szerintem, csak kirántotta a Broncos kettővel előttünk.WR udfa vagy jövőre. Marshall, AJ, két Bennett, Forte. Ez 5 célpont, akit biztosan tudsz keresni.
Nagyjából már most tudod, hogy DE, CB, C lesz a legfőbb need 2014ben, szóval jövőre is necces a WR draft.
több mint 12 éve
Hát Weems sokkal kisebb, öregebb és lassabb, mint Swope....és ráadásul sokkal inkább returner, mint WR.... ha ezeket nem vesszük figyelembe, akkor én sem látok különbséget... 😊Ide kell még legalább 2 ember, egy slotba és egy szélre...kb. Toliver és Joe Anderson jelenleg a 4-5. WR....na neee....
A Mills-pick egy esetben lopja be magát a szívembe: ha kidobják miatta Webbet....akkor minden idők legjobb választása... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Fragel volt viziten, Millsel a Combinen csevegtünk. Ha Fragel annyival jobb lenne már lenne csapata. Wagner és a Wisconsini OL gyár a futásblokkolásban erős jobbára. Lsd Gabe Carimi. Nem hiszem, hogy galaktikus különbség lenne a 3 srác között.Amúgy miért veszed biztosra, hogy rosterre sem kerül? Gondolom Kromer is beleugatott abba, hogy ő tetszik neki. Kamu IR benne van, ahogyan az is, hogy Scottnak megköszönik majd a részvételt, és 4. OTnek Mills odafér. Vagy akár be is mozgathatják. Engem egy dolog nem zavar, ha az OL-t próbálják javítani.
A Marshall-AJ-Bennett-Weems és a Marshall-AJ-Bennett-Swope 4-es között pedig szintén nem látok különbséget.
Uccsó körbe abszolút BPA. Felőlem lehet QB is, ha pl Bray, vagy Dysert elér odáig, RB is, WR is, vagy DL, mert abból sohasem elég.
több mint 12 éve
Cornelius Washington DE - GeorgiaYoungot nem szabad az öltöző közelébe engedni, az fix....
Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.
Bear: Oké, bár én nem nagyon nagyon hiszek a 40-es időkben, jó alap, de a pálya teljesen más. 4 agyrázkódás meg nagyon komoly red flag. Weems is megtudja oldani azt talán, de még FA piacról belehet szerezni valakit. Titus Young? Oké, hogy egy paraszt, de ő is megérne egy próbát.tüsi91
Ha hiszünk a 40-ben, ha nem, a srác nem lassú...bármi, csak az nem, a pályán sem....igen, probléma a 4 agyrázkódás, ezért volt ott az 5. kör végén, amit rá kellett volna dobni....nem pedig egy újabb OT-t háziállatnak behúzni, aki nem valószínű, hogy rosterre kerül....mellesleg Fragel és Wagner is benn figyelt....oké, Wagner fos volt tavaly, de azért két komoly éve volt azelőtt...még benne is sokkal nagyobb lehetőség lett volna...Ravens vitte is...
Weems erre nem való szerintem....Swope még egyszer: 6-0, 205(!)...hány ilyen súlyú kölyköt láttál 4.28-at futni? Arians-ék be is rántották...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Cornelius Washington DE - GeorgiaNem, ő nagyon nem.
Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.
Bear: Oké, bár én nem nagyon nagyon hiszek a 40-es időkben, jó alap, de a pálya teljesen más. 4 agyrázkódás meg nagyon komoly red flag. Weems is megtudja oldani azt talán, de még FA piacról belehet szerezni valakit. Titus Young? Oké, hogy egy paraszt, de ő is megérne egy próbát.tüsi91
Aki szándékosan kicsinálja a saját csapatát az sehol nem fér el.
több mint 12 éve
Cornelius Washington DE - GeorgiaEz egy kiváló pick szerintem is....eddig ez és Green a legjobb....
Jó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.tüsi91

No.1. Bears
több mint 12 éve
Cornelius Washington DE - GeorgiaJó pick ez itt. Rotációba oda is férhet.
Bear: Oké, bár én nem nagyon nagyon hiszek a 40-es időkben, jó alap, de a pálya teljesen más. 4 agyrázkódás meg nagyon komoly red flag. Weems is megtudja oldani azt talán, de még FA piacról belehet szerezni valakit. Titus Young? Oké, hogy egy paraszt, de ő is megérne egy próbát.
több mint 12 éve
Swope-t sokan lassúnak tartják slotba az NFLbe. Majd meglátjuk. Nem a megváltót hagytuk benn.Lassúnak???? Ne viccelj, 4.28-at tud(6-0, 205 font!!!)...egyetlen gond a 4 agyrázkódás...de egy 5. kört ilyen lehetőségre rá kell tenni, ha már 1. körben Longozunk....
Kromer szereti a Mills féle srácokat, lesz 1-2 éve dolgozni vele. S ne feledjük HoF jelölt Dzsamarkuszunk contract évébe lép.tüsi91

No.1. Bears
több mint 12 éve
Bears 5th round pick OT Jordan Mills apparently goes by the nickname "Big Sexy Nasty." Can't make this up.lol

több mint 12 éve
Swope-t sokan lassúnak tartják slotba az NFLbe. Majd meglátjuk. Nem a megváltót hagytuk benn. Kromer szereti a Mills féle srácokat, lesz 1-2 éve dolgozni vele. S ne feledjük HoF jelölt Dzsamarkuszunk contract évébe lép.
több mint 12 éve
Swope el is ment...Arizona....biztos nagyon jó volt Mills helyette...még azon sem lepődnék meg, ha a nagydarab nem csinálja meg a rostert.....hát ez kvára kellett....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Ekkora szar draftot... Könyörgöm Angelo értelmesebben tudott draftolni...Deleteha ezt azért nem is, de azt nyugodtan kijelenthetjük hogy MRI mégsem az a draft-guru mint ahogy beszélték róla, legalábbis szerintem. Ennél tavaly és idén is lehetett volna jobb draftot összeállítani, elég lett volna ha csak titeket olvasott volna 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én nem látom olyan tragikusnak. LB sort évekre kipipáltuk, a fal bal oldala is "kész". Legalábbis a Bushrod-Long duó erre enged sejtetni. A másik, hogy az új stáb új emberekkel képzeli el az OL összetételt/depthet. S őszintén vajon kit sajnálunk? Lehet Scottot majd cutoljuk, lehet Brownt. Kinget sajnálom, hogy kivitte a Broncos előttünk kettővel.
több mint 12 éve
Ekkora szar draftot... Könyörgöm Angelo értelmesebben tudott draftolni...

több mint 12 éve
Most mondjátok meg, hogy minek?Basszus....Bushrod, Webb, Carimi?, Scott, Brown?....bakter, minek?
Wr-ből meg van 3 db....

No.1. Bears