Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ok, értem én. 100-ból 100 kinti szakértő 2. kör végére vár vkit, akit aztán behúznak 1. körben, és arról Béla Csángóról megnéz 2 meccset meg egy 10 perces youtube videót, és csettint egy pöpecet, hogy ez aztán igen, ez cudar egy jó pick volt, az ratifikál bármilyen választást. Köszönöm a felvilágosítást, ma is okosabb lettem valamivel.Go Vikings!Van köztünk egy alapvető különbség, valószínűleg nemcsak ebben a, egyébként teljesen jelentéktelen, témában. Valaki mond nekem valamit. Én megpróbálom az adott témáról a lehető legtöbb információt összeszedni, átszűrni, a saját képességeim alapján feldolgozni. Nyilván nem állok le kekeckedni egy onkológussal, de ha le akarja vágni a bal lábam, mert prosztatarákom van, azért annak csak utánaolvasok, hogy megfelelő gyógymód e. Te automatikusan feltételezed, hogy aki a tévében ül, az azért ül ott, mert okosabb nálad. Oké. Talán tényleg azok, és joggal feltételezed. Én mondjuk veszem magamnak a fáradságot, és mielőtt véleményt mondok valamiről, legalább fél órát rászánok az életemből, mert nem akarom, hogy hülyének nézzenek. Erre azért szánok rá, mert ez a hobbim, és nepi egy órát szívesen pepecselek vele. Te nem veszel ennyi fáradságot sem. Oké, vannak vélemények, meg újságcikkek, azokat elolvasod, magadévá teszed mások gondolatait. Nem kell feltalálni a melegvizet. De erre azért ne legyél olyan marha büszke, hogy nincs egy önálló gondolatod, még egy ilyen faék egyszerű témában sem. Ha van, azt szívesen meghallgatom. Nm kell lenyűgözni, vagy valami, de nekem ne szakértőket idézgess, meg mock draftokról írkálj, vagy ehhez hasonló zöldségek, mondd el, hogy te mit láttál, az alapján mi a véleményed. Ha erre nem vagy képes, akkor oké,de például tőlem tiszteletet ne várj érte. És én ezt a részemről befejeztem, az ilyen online vitáktől mindig hülyébbnek érzem magam egy 13 éves csitrinél.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Erősíts meg kérlek, azokról a szakértőkről van szó, akik Russell-t is no.1-re vették....ugye nem kell tovább sorolnom?Egyébként mit gondolsz, miért tették 2. körbe?
Inkább fordítsuk meg: Hogy lehet, hogy a szakértők egy embert, aki tulképpen néhány meccset játszott komoly egyetemi szinten, 2. körre várják....nem elgondolkodtató számodra, vajon hogyan lehet ez? 11 mérkőzés után a drága szakértőid 2. körbe teszik....kirúgtad magad alól a széket... 😊
Igen, pont azért mert ennyi meccs van a háta mögött....tapasztalatlan és kész....mi mást olvastál, ami problémája volt a szakértőidnek? Ami nem coachable? Ja, hogy éppen azért tették oda, mert ennyire atletikus falember ezer éve nem jött ki a draftra, mert ugye a meccsek miatt nem lehetett....
El tudod azt képzelni, hol lett volna rangsorolva, ha pl. 2 évet lehúz az Oregon-falban? Cardinals kihúzza Cooper helyett....erről ennyit...
Nyugodtan lehet reménykedni, hogy melléhúzunk, de nekem úgy tűnik, hogy látens Bears-drukker vagy....semmi baj, nem szégyen ez, felvállalhatod, ha már így aggódsz a no.1. pickünk miatt.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ok, értem én. 100-ból 100 kinti szakértő 2. kör végére vár vkit, akit aztán behúznak 1. körben, és arról Béla Csángóról megnéz 2 meccset meg egy 10 perces youtube videót, és csettint egy pöpecet, hogy ez aztán igen, ez cudar egy jó pick volt, az ratifikál bármilyen választást. Köszönöm a felvilágosítást, ma is okosabb lettem valamivel.
több mint 12 éve
Nem 3 netes portál cikkei alapján kell véleményt mondani, meccseket kell nézni. Még tavaly is a tyt-ről töltögettem a meccseit azoknak, akiket meg akartam nézni. Idén a youtube tele van 10 perces verziókkal. Ha valaki nem néz meg egy adott játékost, ne mondjon róla véleményt. Ennyi. Ha leírja, hogy ezen a meccsen ezt és ezt csinálta rosszul, aminek lehet oka a fizikai vagy technikai hiányosság, ezért nem lesz jó a profik között, azt elfogadom. Azt, hogy nem olvasott róla a walterfootball.comon (random gagyi blog), ezért hülyeség, akkor szíveskedjen az illető nem ebbe a topicba írkálni. Akinek nem inge, nem veszi magára.Jó, a kényszer nagy úr, és néha belenyúl az ember a lecsóba, nekünk is volt ilyen, emlékszem vagy 4-5 éve mi is nyomtunk egy ordas nagy reach-et Tyrell Johnson safety-ért, aztán elhitettük (mármint a rajongók) magunkkal, hogy túlképp jó pick ő, meg kiemelkedően atletikus, meg blablabla és milyen fasza lesz, aztán bust lett, de mekkora. Mondjuk néha az edzők "beleszeretnek" egy játékosba (lásd idén pl. Raiders és Hayden), és az felülír mindent, de attól a tény még tény, és a reach is reach marad. A Vikes is húzhatta volna pl. Kiko Alonso-t hisz need az MLB, meg biztos nagyon fasza játékos, és homer szemüvegen át tuti elkezdtük volna hype-olni, de attól még legbelül éreztük volna, hogy ez marhára nem volt fasza húzás.😊Go Vikings!Ugyanmár szeptemberig minden csapatnak epic jó húzásai voltak, mindenki kezdő sőt pro bowl lesz ( kivétel a Steelers , nekik szar a draft akárhonnan nézem 😊 )
Kiko nem olyan nagy reach amúgy, én nem kedvelem és úgy hogy Brown bent volt érezhető nagy hűlyeségnek , de jó kis játékos lehet ő. Meg ha nem akkor AP könnyebben fut majd.
A falemberekről meg amíg egy szezon nem megy le tényleg csak találgatni lehet még az első körösökről is. Pl. Nem létezik hogy ahány falember kiment 1.körben 1/4-e de inkább fele nem lesz bust...Toca
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jó, a kényszer nagy úr, és néha belenyúl az ember a lecsóba, nekünk is volt ilyen, emlékszem vagy 4-5 éve mi is nyomtunk egy ordas nagy reach-et Tyrell Johnson safety-ért, aztán elhitettük (mármint a rajongók) magunkkal, hogy túlképp jó pick ő, meg kiemelkedően atletikus, meg blablabla és milyen fasza lesz, aztán bust lett, de mekkora. Mondjuk néha az edzők "beleszeretnek" egy játékosba (lásd idén pl. Raiders és Hayden), és az felülír mindent, de attól a tény még tény, és a reach is reach marad. A Vikes is húzhatta volna pl. Kiko Alonso-t hisz need az MLB, meg biztos nagyon fasza játékos, és homer szemüvegen át tuti elkezdtük volna hype-olni, de attól még legbelül éreztük volna, hogy ez marhára nem volt fasza húzás.😊Go Vikings!Ugyanmár szeptemberig minden csapatnak epic jó húzásai voltak, mindenki kezdő sőt pro bowl lesz ( kivétel a Steelers , nekik szar a draft akárhonnan nézem 😊 )
Kiko nem olyan nagy reach amúgy, én nem kedvelem és úgy hogy Brown bent volt érezhető nagy hűlyeségnek , de jó kis játékos lehet ő. Meg ha nem akkor AP könnyebben fut majd.
A falemberekről meg amíg egy szezon nem megy le tényleg csak találgatni lehet még az első körösökről is. Pl. Nem létezik hogy ahány falember kiment 1.körben 1/4-e de inkább fele nem lesz bust...
több mint 12 éve
Jó, a kényszer nagy úr, és néha belenyúl az ember a lecsóba, nekünk is volt ilyen, emlékszem vagy 4-5 éve mi is nyomtunk egy ordas nagy reach-et Tyrell Johnson safety-ért, aztán elhitettük (mármint a rajongók) magunkkal, hogy túlképp jó pick ő, meg kiemelkedően atletikus, meg blablabla és milyen fasza lesz, aztán bust lett, de mekkora. Mondjuk néha az edzők "beleszeretnek" egy játékosba (lásd idén pl. Raiders és Hayden), és az felülír mindent, de attól a tény még tény, és a reach is reach marad. A Vikes is húzhatta volna pl. Kiko Alonso-t hisz need az MLB, meg biztos nagyon fasza játékos, és homer szemüvegen át tuti elkezdtük volna hype-olni, de attól még legbelül éreztük volna, hogy ez marhára nem volt fasza húzás.😊
több mint 12 éve
Félreértések elkerülése végett: én sem húztam volna Longot. Elhiszem, hogy van benne LT potenciál, és Warford csak RG poszton tud játszani. De ott aztán nagyon tud. 2. körben jöhetett volna ő, vagy akár első körben, utána Stedmon Bailey. Egyelőre annak örülök, hogy a tavalyi támadófalat teljesen le tudjuk cserélni, ha akarjuk.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ah, én nem akarok várni egy évet!! Nagyon várom már, hogy szeptemberben elkalapáljuk a kis bocsokat, és benézhessek egy kis trollkodásra!😊 Hiányzik már a szezon...Hülyeség volt behúzni 7. körben, de azt, akit égetett, szerinted jó lett volna első körben...... egy klasszikust idézve:
Gondoltam megnézek Long-tól 200 snap-et én is, de hát nem is volt annyit a pályán egész college pályafutása alatt!😊
Arra a 7. körös elkapóra meg figyeljetek, le ne lépjen szezon közben, mert szokása.Go Vikings!
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Floyd meccseit kivideóztad már? Én igen, inkább Datone Jonest válaszottam volna. Behúztunk egy olyan elkapót 7. körben, aki tavaly Trufantot égette. LB poszton Ogletree-ről is írtam, de nem vagyok elégedetlen Bostic-kal (támadókhoz húztam volna ott is). Ennyit védőkről. Húzhattuk volna még Eifertet. Én nem vagyok scout, de hála a youtube korszaknak, az összes falembertől láttam minimum 200 snapet, és Long szorossan ott van az első négyben. Lane Johnson úgy lett 4. pick, hogy egy meccsen se tűnt fel a játéka. Már leírtam magamnak 5 OL játékost, akik kimennek első körben.Ah, én nem akarok várni egy évet!! Nagyon várom már, hogy szeptemberben elkalapáljuk a kis bocsokat, és benézhessek egy kis trollkodásra!😊 Hiányzik már a szezon...
Mindig mondom, a hozzászólásaimat a fejemhez lehet vágni egy évvel később. A tavalyi drafttal kapcsolatban sem mondtam hülyeséget azokkal a játékosokkal kapcsolatban, akiket alaposan szemügyre vettem (pl. Coples, Wright, Mercilus, Martin, ,Mike Adams). Egy játékos volt tavaly a radarom alatt, Schwartz (pedig Cal játékos), és azt hittem, DeCastro jobb lesz, de neki még adok egy teljes szezont, mielőtt beírom a hiba rovatba.füligjimmy
Gondoltam megnézek Long-tól 200 snap-et én is, de hát nem is volt annyit a pályán egész college pályafutása alatt!😊
Arra a 7. körös elkapóra meg figyeljetek, le ne lépjen szezon közben, mert szokása.
több mint 12 éve
Nem, akkor egy évet kihagy, és utána asszem újra jelentkezhet a draftra.Greene és Wilson is aláírt. Így a draftolt közül márcsak Long és Bostic nem, a hétvégén kezdődő rookie minicamp előtt.tüsi91Az megtörténhet, hogy egy draftolt játékos nem írja alá az elé tett szerződést?Ha igen, akkor mi történik?Csere?laccoo74
több mint 12 éve
Greene és Wilson is aláírt. Így a draftolt közül márcsak Long és Bostic nem, a hétvégén kezdődő rookie minicamp előtt.tüsi91Az megtörténhet, hogy egy draftolt játékos nem írja alá az elé tett szerződést?Ha igen, akkor mi történik?Csere?
több mint 12 éve
A riválisok azért reménykednek, hogy ez a pick is jól fog illeszkedni a Chris Williams - Gabe Carimi vonalba!😊Floyd meccseit kivideóztad már? Én igen, inkább Datone Jonest válaszottam volna. Behúztunk egy olyan elkapót 7. körben, aki tavaly Trufantot égette. LB poszton Ogletree-ről is írtam, de nem vagyok elégedetlen Bostic-kal (támadókhoz húztam volna ott is). Ennyit védőkről. Húzhattuk volna még Eifertet. Én nem vagyok scout, de hála a youtube korszaknak, az összes falembertől láttam minimum 200 snapet, és Long szorossan ott van az első négyben. Lane Johnson úgy lett 4. pick, hogy egy meccsen se tűnt fel a játéka. Már leírtam magamnak 5 OL játékost, akik kimennek első körben.
Lehet magyarázni a bizonyítványt, én továbbra is pánik pick-nek tartom. Majd meglátjuk 2. héten rám cáfoltok-e.😊Go Vikings!
Mindig mondom, a hozzászólásaimat a fejemhez lehet vágni egy évvel később. A tavalyi drafttal kapcsolatban sem mondtam hülyeséget azokkal a játékosokkal kapcsolatban, akiket alaposan szemügyre vettem (pl. Coples, Wright, Mercilus, Martin, ,Mike Adams). Egy játékos volt tavaly a radarom alatt, Schwartz (pedig Cal játékos), és azt hittem, DeCastro jobb lesz, de neki még adok egy teljes szezont, mielőtt beírom a hiba rovatba.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Greene és Wilson is aláírt. Így a draftolt közül márcsak Long és Bostic nem, a hétvégén kezdődő rookie minicamp előtt.
több mint 12 éve
A riválisok azért reménykednek, hogy ez a pick is jól fog illeszkedni a Chris Williams - Gabe Carimi vonalba!😊Lehet magyarázni a bizonyítványt, én továbbra is pánik pick-nek tartom. Majd meglátjuk 2. héten rám cáfoltok-e.😊
több mint 12 éve
NFL.com elemzése a draftunkról:"Chicago took a leap of faith in taking inexperienced offensive guard Kyle Long in the first, and then followed with Jon Bostic, a linebacker out of Florida, in the second. I spoke with Lance Briggs on Saturday, and while his comments were ever-diplomatic and "team-first," I could tell the guy was wondering if Bostic can play -- and clearly believes the club will miss Brian Urlacher. This offseason, the defense parted ways with a well-respected defensive coordinator ( Rod Marinelli left for Dallas), as well as its on-field leader of the last 13 years. The problem at linebacker -- and ultimately in replacing Urlacher -- is that no teams really had any middle 'backers rated in the top 20 players of this draft class. Chicago picked 20th. So, hello, Kyle Long."
több mint 12 éve
Arról nincs infó, hogy Lovie bácsi mivel tölti mostanában a napjait?
több mint 12 éve
Most mit húzzák az időt?Ők nálunk akarnak játszani, mi azt akarjuk, hogy nálunk játszanak, nem kell csűrni-csavarni.Érezzék magukat megtisztelve, és dolgozzák ki a belüket is a roosterre kerülésért!laccoo74Akkoriban volt ennek jelentősége, amikor az elsőkörösök fizetését még nem szabályozták ennyire. A többiekkel eddig is különösebb szarakodás nékül aláírtak. Itt még az is előny, hogy Stein 10 éve viszi ugyanúgy a bizniszt.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Most mit húzzák az időt?Ők nálunk akarnak játszani, mi azt akarjuk, hogy nálunk játszanak, nem kell csűrni-csavarni.Érezzék magukat megtisztelve, és dolgozzák ki a belüket is a roosterre kerülésért!
több mint 12 éve
Ez nem meglepő nálunk igen hamar lezavarják a rookiekkal a szerződéseket.Közben Washington is aláírta a kontraktust.
több mint 12 éve
Jordan Mills az első újonc idén aki szerződést kapott az NFL-ben.
több mint 12 éve
Mindenkinek gratulálok, én most egy pöppet épp távolabb kerültem a lehetőségtől, úgyhogy mindenkinek kitartást és még sok kis Bocsot 😊
több mint 12 éve
Ha érdekel titeket, itt van egy ilyen Q&A Kyle Longról a legjobb Ducks blog szerkesztőjétől.www.windycitygridiron.com/2013/4/30/4283056/nfl-draft-chicago-bears-kyle-long-oregon-ducks
több mint 12 éve
UDFA igazolások:LSU running back Michael Ford
Rutgers receiver Mark Harrison
Oklahoma cornerback Demontre Hurst
Iowa State receiver Josh Lenz
LSU center P.J. Lonergan
Montana State defensive tackle Zach Minter
Memphis receiver Marcus Rucker
Georgia Southern defensive tackle Brent Russell
Oklahoma punter Tress Way
North Carolina State cornerback C.J. Wilson
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
A hétrbb draftoltakról még néhány mondatot. Washington nagyon messze van attól, hogy NFL rosterre kerüljön. Egy év PS, vagy IR, de hacsak valami csoda folytán nem tanult meg focizni, nem kerül az 53-ba. Viszont ez a Wilson gyerek. A Pac-12 nem ontja magából az elit védőket, az egyszer biztos. Sajnos idén nem játszott Trufant ellen, viszont tavaly semmit nem tudott vele kezdeni, pedig nem véletlenül volt a srác első körös idén. És tegyük hozzá, hogy a Washington State O abszolút botrányos.
- Abe Simpson