Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akkor én nyertem június 23-ra vagyunk kiirva a kisbocsra. Ő már a második (az első fiú) 😀rgaby_
Nektek is GRAT!
A Bears fórumtagok nagyon aktívak voltak ősszel! 😊Medve81
A nyugodt, egészséges téli álomhoz ezek szerint elengedhetetlenül szükséges az aktív őszi élet. 😀tomi-tomi
Én biztosíthatok mindenkit arról, hogy helyettetek is aktív leszek tavasszal, és nyáron is.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Neked is szorítunk, Rgaby....serényen gondoskodnak a fórumlakók az utánpótlásról....csak ezen az úton tovább... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Akkor én nyertem június 23-ra vagyunk kiirva a kisbocsra. Ő már a második (az első fiú) 😀rgaby_
Nektek is GRAT!
A Bears fórumtagok nagyon aktívak voltak ősszel! 😊Medve81
A nyugodt, egészséges téli álomhoz ezek szerint elengedhetetlenül szükséges az aktív őszi élet. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
Nektek is GRAT!
A Bears fórumtagok nagyon aktívak voltak ősszel! 😊
több mint 12 éve
rgaby_ Chicago Bears 47
Akkor én nyertem június 23-ra vagyunk kiirva a kisbocsra. Ő már a második (az első fiú) 😀
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Hatalmas bölcsességet fogok írni . 😀😀
A szezon majd eldönti a draft minőségét. Green nekem szimpi nagyon, a többieknek is hajrá!
Elolvasgattam a törzsgárda hozzászólásait, köszi mindenkinek a sok infót. Mire legközelebb aktívabban találkozunk, már itt a preseason. (Addigra szerintem eggyel több kis maci lesz az "erdőben", ha minden jól megy augusztusban érkezik a kislányom. 😊 )promax
Én is termékeny voltam tavaly ősszel, így már június végén, július elején nőni fog a macilány populáció!!! Bocs promax, megelőzlek! 😊 De természetesen Nektek is hatalmas GRAT!!! 😊

Szeptembertől a hétfő hajnalokat is örömmel fogom vállalni, tableten macimeccs és közben a kislányomra fogok vigyázni! Jó móka lesz!!!

És tényleg a "lányos apukáknak a legjobb"! Lopva szekszárdi Bears fan társunktól! 😊Medve81
Gratula nektek is! 😊
több mint 12 éve
A szezon majd eldönti a draft minőségét. Green nekem szimpi nagyon, a többieknek is hajrá!
Elolvasgattam a törzsgárda hozzászólásait, köszi mindenkinek a sok infót. Mire legközelebb aktívabban találkozunk, már itt a preseason. (Addigra szerintem eggyel több kis maci lesz az "erdőben", ha minden jól megy augusztusban érkezik a kislányom. 😊 )promax
Gratulálok, és küldeném ezt a kis dalt neked, és kedves párodnak
 www.youtube.com/watch?v=LbTB3ASkdOofüligjimmy
😀 ÁÁÁ!!!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
És tényleg a "lányos apukáknak a legjobb"! Lopva szekszárdi Bears fan társunktól! 😊Medve81
Tényleg.picidzé
mindegy, csak egészséges fiú legyen. 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Tényleg.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
Én is termékeny voltam tavaly ősszel, így már június végén, július elején nőni fog a macilány populáció!!! Bocs promax, megelőzlek! 😊 De természetesen Nektek is hatalmas GRAT!!! 😊

Szeptembertől a hétfő hajnalokat is örömmel fogom vállalni, tableten macimeccs és közben a kislányomra fogok vigyázni! Jó móka lesz!!!

És tényleg a "lányos apukáknak a legjobb"! Lopva szekszárdi Bears fan társunktól! 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Gratulálok, és küldeném ezt a kis dalt neked, és kedves párodnak
 www.youtube.com/watch?v=LbTB3ASkdOo

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 174 — Bears & Illinois fan
Szorítok én is. Könnyebb lesz nézni a hajnali rangadókat, aludni úgy sem fogsz.... 😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szorítunk, Promax!
A draft szerintem sem volt rossz, az első két pick félig-meddig muszájból született (főleg a 2. kör)...ment a position rush rendesen...de onnantól elégedett vagyok, még Swope bennhagyását is elfelejtettem, amint behúztuk Wilsont....nagyon elégedett voltam a 3. nappal....soha rosszabb draftot....
A tavalyi classból Rod csinálja a dolgát, Frey esetleg megragadhat, de nem tőle várjuk a class minőségi megmozdulásait...szerintem ha Jeffery és McClellin egészséges marad, jóval jobb évük lesz....nem véletlenül engedték el lazán Izzyt....DE-knél (főleg a kicsit nyersebb, vagy egyetemen több pozícióban is játszó játékosoknál azért kell idő, amíg felveszik a ritmust....nem ritkán több, mint egy év)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem tudom, de az elmúlt két-három évben nagyon termékenyek lettek a Bears drukkerek. 😀. Gratula Promax!!!

Szerintem ez a szezon inkább a tavalyi draft minőségét dönti el. McClellintől jóval produktívabb szezont várok. Jefferytől pedig fokozottan. 10 meccsen játszott hol félig sérülten, 3 TD, majd 400 yard. Nálam csalódás lenne, ha nem tudná megduplázni a TD-k számát, illetve 800-900 (esetleg ennél több) yard körül elkapni. Hardin TCben eléggé küzködött, kamu IR is lett a vége. Hatalmas kérdés nála az egészségi állapot is. Továbbra sem tudom felfogni, hogy egy 3. körös választást egy ennyire rizikós safetyre tették. Rodriguez szerepére is kíváncsi leszek, marad-e fullback, vagy TEként is láthatjuk-e. Frey pedig küzdhet az 5. számú CB posztért Tillman, Jennings, Hayden, és Bowman mögött.

Az idei draft nekem egyre jobban tetszik. Long fix ember lesz, Bostic és Greene eleinte csere LB-k, de ha minden jól megy az LB sor évekig rendben lesz. Nagyon jól csinálta ezt Emery. Két veterán, de kezdő potenciálú játékos 1 évre jött, mögéjük kettő fiatal csikó. Washington rotációba beszállhat, Wilsonnal pedig csak nyerhetünk. Mills project, Kromer dolgozhat vele, az eddig pedigréje alapján bizakodó vagyok.

Nálam ez egy B értékelésű draft. A tavalyi C volt.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Én is nagyon bízom a hat friss maciban, kíváncsi vagyok, hogy mire lesznek képesek a nagyok között.Kívánok nekik hosszú, sikeres karriert, és azt, hogy legalább egy gyűrűt szerezzenek a szeles városban!
több mint 12 éve
ha minden jól megy augusztusban érkezik a kislányom. 😊 )promax
szorítunk, hogy minden jól menjen 😊Collapo
+1
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
ha minden jól megy augusztusban érkezik a kislányom. 😊 )promax
szorítunk, hogy minden jól menjen 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Elolvasgattam a törzsgárda hozzászólásait, köszi mindenkinek a sok infót. Mire legközelebb aktívabban találkozunk, már itt a preseason. (Addigra szerintem eggyel több kis maci lesz az "erdőben", ha minden jól megy augusztusban érkezik a kislányom. 😊 )
több mint 12 éve
Miért nem draftoltunk senkit TE posztra?Ezt szeretném tudni.Miért?laccoo74
Most komolyan? Mivel első körben OL sokkal jobban kellett, hátrébb pedig minek? Feltrade után Escobar a 2. körben pl? E-Rod itt van, mint FB/TE, Kyle Adams mint in-line blokkoló, Black Unicorn (sos nyomd fullba a kretént) meg 30 milliót kap. A movie guy hangján:53 fős roster..... 5 draftcetli......0 TE

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Miért nem draftoltunk senkit TE posztra?Ezt szeretném tudni.Miért?
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553

#swagDelete
Mekkora óra van a háttérben 😀 Jay meg a szokásos EPIC, meg sem lepődök 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Kyle Long: Aztán most megnéztem néhány meccsét, és nálam Warmack, Warford után kb. Cooperrel egy szinten van. Eléteszem Coopert, egyrészt mert ne mondják, hogy homér vagyok, másrészt mert jobban felmérőzött.
füligjimmy
 www.draftcountdown.com/Rankings/OG.php
😮

több mint 12 éve
No, ez egy érdekes draft volt, de ez egy érdekes év. Első körben 1 darab ILB, és 0 RB lett kiválasztva. Top10-ben két guard. Tisztességes center (a 3 legjobb közül az egyik rossz, a másik sérült, a harmadik hát fel se tűnt senkinek) idén nem is volt. Nyilvánvalóan OL/LB posztot céloztunk. DB nem kell, másrészt korai picket ellőni, hogy aztán nickel legyen, egy dolog, de 2 lejáró szerződésű, All-pro kaliberű játékosnak ez nyílt hadüzenet, ammeg sose jó.

Kyle Long: Mikor Senior Bowlon kirakták DE/OLB-k ellen, úgy elverték, mint a kétfenekű dobot. Utána Sly Williamset könnyedén lenyelte. Jó, mondom, ez egy guard, annyira nem érdekel, pláne azután, hogy Mayock áradozott róla, hogy Howie Long fia. Aztán most megnéztem néhány meccsét, és nálam Warmack, Warford után kb. Cooperrel egy szinten van. Eléteszem Coopert, egyrészt mert ne mondják, hogy homér vagyok, másrészt mert jobban felmérőzött. Bosszant, hogy nem tudtam igazán komoly DL játékosok ellen megnézni, Stanford védelme mondjuk nem rossz, ott elég jól szerepelt. Szerintem cserélhettünk volna a Falcons-szal, de annyi kockázatot nem ért egy 4. kör. Mgvan benne az LT potenciál, aztán ebből mi lesz, majd meglátjuk. Első naptól kezdeni fog egyik guard poszton, és nemcsak azért, mert MRI azt mondja.

Az összes többi: Az összes tartalék LB, akik semmit se mutattak x éven keresztül (Ciccolina, Thomas, meg mittomén), mehet a picsába. Costanzo talán marad. Ez a két srác komoly ST potenciált is hoz a csapatba. Greene... mivel Carimit akartam legutbb ennyira draftolni, inkább nem mondok semmit. A srác tudja azt, amit nem lehet tanítani. Most sem kell szégyeneznie fizikai mutatók tekintetében, de látszik rajta, hogy ő nem USC kaliberű tenyésztelepről érkezett, szóval ott még sokat, és eléggé könnyedén tud fejlődni. Briggs utódja, csak jobb coverban? Nyilván ez az álom. Bostic egy nagyon atletikus LB, olvassa a játékot, hát istenem, ennyit tud belőle. A mostanában divatos screenek, és egyéb option játékok ellen nagyon hatékony lehet. Kétlem, hogy akár egy flat route-on bárkit hatékonyan tudna fogni, nyilván ezt nem kell tőle kérni. Ha zone blitzekben jó, az hatalmas plusz, erről egy Gator drukker esetleg bővebben.
A draft többi részéről ismét annyit mondanék, hogy azok, akik x éve semmit sem mutattak (pl. Sanzewok, Levi Horn, meg mittomén), egy klasszikust idézve, mehet a picsába.

És most én megyek ki egy kicsit a friss levegőre, mert életem értelme már kezd nagyon furcsán nézni, hogy 4 napja a laptop előtt rohadok. Puszi mindenkinek, legkésőbb pre seasonban találkozunk.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mills-t szerintem RT-nek akarják....az még elképzelhető, ha Long beválik, és kimegy szélre, és Mills még itt van, hogy bemozgatják....
Nem arról van szó, hogy hosszútávon bejöhet, hanem arról, hogy lehet, fel sem fér idén, aztán majd elviszi vki, ha PS-be kerül, hacsak nem tesszük IR-re, de azért ezzel is óvatosan kell bánni....
M. Wilson pedig marha nagy steal szerintem, mindegy, hogy milyen gondja voltak, a gyerek nagyszerű képességekkel rendelkezik....a catch után ahogy küzd, pörög és vetődik előre, olyan, mint Marshall....azonnal a Beast jutott eszembe....van még mit csiszolni, mert sokszor könnyű labdákat ejt el, de nem no.1-nek hoztuk....nagyon örülök, hogy itt van....

Ilyen jó 3. napra nem emlékszem, pedig Jerry is tudott pofás szombatokat fakítani....ez a nap nagyon ott volt....Bear
Kivágják Scottot, vagy kivágják Carimit. Márcsak azért megéri, hogy jön egy srác, oszt kijelenti, hogy ő lesz az RT. Az egész JWebb Nation pánikban. Valószínűbb, hogy rosteren maradásért fog küzdeni ő, és James Brown, de én soha, hangsúlyozom, soha nem fogok panaszkodni amiatt, amikor támadófalember érkezik akármelyik körben. Pláne úgy, hogy Kromer eljátszotta már a nagydarab OT hátsó körben, abból PB OG nevelünk játékot. Ez olyasmi, mint régen volt a tamagocsi, csak négerekkel.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mills-t szerintem RT-nek akarják....az még elképzelhető, ha Long beválik, és kimegy szélre, és Mills még itt van, hogy bemozgatják....
Nem arról van szó, hogy hosszútávon bejöhet, hanem arról, hogy lehet, fel sem fér idén, aztán majd elviszi vki, ha PS-be kerül, hacsak nem tesszük IR-re, de azért ezzel is óvatosan kell bánni....
M. Wilson pedig marha nagy steal szerintem, mindegy, hogy milyen gondja voltak, a gyerek nagyszerű képességekkel rendelkezik....a catch után ahogy küzd, pörög és vetődik előre, olyan, mint Marshall....azonnal a Beast jutott eszembe....van még mit csiszolni, mert sokszor könnyű labdákat ejt el, de nem no.1-nek hoztuk....nagyon örülök, hogy itt van....

Ilyen jó 3. napra nem emlékszem, pedig Jerry is tudott pofás szombatokat fakítani....ez a nap nagyon ott volt....

No.1. Bears