Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Uraim!
Önök szerint a mostani drafton kiválasztott fiatalok közül van-e olyan játékos, aki hosszú távon a csapat hasznos tagja
lehet a csapatnak?
Én Bosictól, és Longtól várok jó teljesítményt, de ahogy a vak is mondja, majd meglátjuk!
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ilyenekkel mind kísérleteztek már, ötletnek jó, először poénos, aztán hamar unalmassá válik, nem éri meg a belefektetett pénzt és energiátjjncaa
Ezért is írtam,hogy az áruk már más kérdés. Bár ahogy haladunk az időben ahol valami korszerűtlenné vált annak az ára lemegy, viszont máshol lehet,hogy újdonságot hoz és a lejjebb ment ára miatt megéri használni. 😊
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Ilyenekkel mind kísérleteztek már, ötletnek jó, először poénos, aztán hamar unalmassá válik, nem éri meg a belefektetett pénzt és energiát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ja, meg behánynál úgy forogna a kép 😀dcsicsak
A labdának is van egy forgástengelye. A forgástengelyre szereled ugye a kamerát amit,ha csak úgy simán odaraksz az tényleg a labdával fog forogni és egy összemosódott egyveleg kapsz nem pedig élvezhető képet. Az ember azért ember,mert tud gondolkodni. Vannak olyan szerkezetek amik pont emiatt készültek. A forgástengelyre szerelve a kamerát a belsejébe helyezve a forgástengely sebességével forog az ellenkező irányba így a kép fix marad. Lásd precíziós fúrók vége. A méret sem gond,mert 1,00 mm méret alatti szerkezetek is vannak már. Az áruk már más kérdés. 😊)
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ja, meg behánynál úgy forogna a kép 😀
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.laccoo74
Már hogyne lehetne fokozni. Én azt vallom,hogy mindig be lehet valamit újítani ami eladható. Itt pl szerintem a labda két végére lehetne még kamerát tenni. Nagy passzoknál olyan képek tárulnának elénk, amiket csak elképzelni lehet. Dcsicsak leírta a frankót. Olyan mini,de minőségi képeket adó kamerák vannak már a világon,hogy ezt mindenféle gond nélkül tudnák kivitelezni..ha akarnák!
több mint 12 éve
Rossz a link. 'Nincs post!'dcsicsak
nem kommentet linkeltem, csak lejjebb kell görgetni 😊 de ennyi a lényeg, ez 2000-es videó
jjncaa
Mondom: "Nincs post" 😀
több mint 12 éve
Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.laccoo74
tavaly az NFL Network a pletykák szerint a gólvonali bójákba akart kamerákat tenni, de aztán abból se lett semmijjncaa
Esetleg be lehetne kamerázni valakit a nézőtéren, és így bejönne a helyszíni fíling.
több mint 12 éve
tavaly az NFL Network a pletykák szerint a gólvonali bójákba akart kamerákat tenni, de aztán abból se lett semmi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem lenne rossz, néha egy "belsőkamerás" képet bevágni.Amúgy, lehet még ezen kívül mással is fokozni a közvetítések minőségét?Mert nekem, nem nagyon lenne tippem.
több mint 12 éve
Rossz a link. 'Nincs post!'dcsicsak
nem kommentet linkeltem, csak lejjebb kell görgetni 😊 de ennyi a lényeg, ez 2000-es videó

---
több mint 12 éve
Rossz a link. 'Nincs post!'
több mint 12 éve
1991-es kép:

ha nagyon lenne rá igény, már rég bevezették volna, mondjuk még a bírókon is volt anno...
itt említettem a témát pár éve:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL kérdések - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
több mint 12 éve
mi az, hogy hamarosan bevezetné valamelyik csapat? már régóta alkalmazzák az NCAA-ben is ezt a módszert (nem csak a cikkben említett Kentucky), a tv-csatornák 1991-ben próbálták ki először, attól kezdve megy a jósolgatás, hogy hamarosan szélesebb körben is elterjed majd...

két éve erősödtek fel ezek a hangok legutóbb az NFL-ben
Combine-on:  www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d81e6c089/2011-Combine-Open
a Fox kezdeményezése:  usatoday30.usatoday.com/sports/columnist/hiestand-tv/2011-01-25-fox-helmet-cam-hannah-storm-espn-lebron_N.htm

próbálkozott már vele a profiknál a Denver és a Giants is többek közöttjjncaa
Már várom a pillanatot, hogy Cutler egy DSLR-el a fején fog szaladgálni a Lambeau-field-en... 😀

Valamint ahogy olvasom a cikket - mondjuk nem 100%-os az angolom - ez sem azt írja, hogy már NFL meccseken vannak ilyen kamerák a játékosokon, hanem 'lehet', hogy lesznek - szóval ha ez így van, akkor nem lett cáfolva a kijelentésem, miszerint hamarosan éles meccsen is széles körben bevezethetik a csapatok.
több mint 12 éve
mi az, hogy hamarosan bevezetné valamelyik csapat? már régóta alkalmazzák az NCAA-ben is ezt a módszert (nem csak a cikkben említett Kentucky), a tv-csatornák 1991-ben próbálták ki először, attól kezdve megy a jósolgatás, hogy hamarosan szélesebb körben is elterjed majd...

két éve erősödtek fel ezek a hangok legutóbb az NFL-ben
Combine-on:  www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d81e6c089/2011-Combine-Open
a Fox kezdeményezése:  usatoday30.usatoday.com/sports/columnist/hiestand-tv/2011-01-25-fox-helmet-cam-hannah-storm-espn-lebron_N.htm

próbálkozott már vele a profiknál a Denver és a Giants is többek között

---
több mint 12 éve
Srácok. Csak úgy szólok, hogy a 21. században vagyunk már 😀 Manapság már egy hangya fszára is tudnak hd-kamerát rakni, úgyhogy a technológia adott, hogy akár a sisakrács csavarjának a fejére is rakhassunk egy kamerát. Szóval a balesetveszélyt ki is húzhatjuk a listáról 😀
Szimplán csak még nem tették meg, de ezek után nem csodálkoznék, ha hamarosan bevezetné valamelyik csapat.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
 120yard.blog.hu/2013/05/13/fejkameravaldavemayer
Jó lenne, ha éles meccseken is alkalmaznák, olyan lehetne, mint a forma-1-ben a belső kamera.Tuti, hogy ki lehetne dolgozni valami biztonságos, és megszokható megoldást, ami a játékost sem zavarná.laccoo74
akár a sisakon belül, akár kívül van a kamera mindenhogyan balesetveszélyes, nem hiszem hogy éles meccsen is látunk majd ilyet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
 120yard.blog.hu/2013/05/13/fejkameravaldavemayer
Jó lenne, ha éles meccseken is alkalmaznák, olyan lehetne, mint a forma-1-ben a belső kamera.Tuti, hogy ki lehetne dolgozni valami biztonságos, és megszokható megoldást, ami a játékost sem zavarná.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
 120yard.blog.hu/2013/05/13/fejkameraval

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Floridából draftolt linebackerünk Jon Bostic is aláírta az elé tett négy évre szóló megállapodást.
Bízzunk benne, hogy mindkét fél számára előnyös lesz az üzlet!
Emberek, mi van, nem ilyenkor kell téli álmot aludni!laccoo74
Az új CBA óta fix újonc szerződések vannak, szóval Bosticnak sok beleszólása nincs.

Az, hogy nem írunk az meg azért van, mert nincs miről. Erről szól az uborkaszezon. Persze mindennap belehetne írni vmi hülyeséget, de annak sincs értelme. Feleslegesen meg ne írkáljunk a topikba.
több mint 12 éve

Floridából draftolt linebackerünk Jon Bostic is aláírta az elé tett négy évre szóló megállapodást.
Bízzunk benne, hogy mindkét fél számára előnyös lesz az üzlet!
Emberek, mi van, nem ilyenkor kell téli álmot aludni!
több mint 12 éve
Egykori punterünk Brad Maynard május 30-án helyet kap a MAC Hall of Fame-ben.Szerintem kiérdemelte!
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Én elhiszem, hogy ikon, meg minden, de egyetlen jel sem mutat arra, hogy a vezetőség bármit is akarna még tőle. Megvoltak a beszélgetések, ajánlat tétel, az álláspontok messze voltak, s elváltaktüsi91
Ő a Ti (EdReed-etek és JamesHarrisonotok) 😊

edit: bár a két zárójeles azóta csapatnál vanCollapo
Charles Woodson? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Én elhiszem, hogy ikon, meg minden, de egyetlen jel sem mutat arra, hogy a vezetőség bármit is akarna még tőle. Megvoltak a beszélgetések, ajánlat tétel, az álláspontok messze voltak, s elváltaktüsi91
Ő a Ti (EdReed-etek és JamesHarrisonotok) 😊

edit: bár a két zárójeles azóta csapatnál van

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
spotrac.com szerint kicsivel több mint 3 milliónk van, de még nincs benne pár újonc szerződés. És azt se tudni, hogy Melton szerződésén akarnak-e/próbálnak-e hegeszteni valamit. Egyáltalán a Tag-elt játékosok szerződését lehet utólag még basztatni?