NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
35
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
3
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
vicces hogy itt még safety volt 😀davemayerde nem volt az;
visszavont főként zónázó linebacker volt, mondhatni tampa-2-es mlb 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
új-mexikói highlightokat gondolom nem sokan láttak még Urlachertőlpár momentumot láttam már tőle ebből az időből, de ilyen jó videót még nem, köszi 😊
youtu.be/suKtqp4_PPA
(Van közte elkapott TD is 😊)jjncaa
vicces hogy itt még safety volt 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
új-mexikói highlightokat gondolom nem sokan láttak még Urlachertőlyoutu.be/suKtqp4_PPA
(Van közte elkapott TD is 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azt a 2 millió dollárt nem tartom megalázónak, amit ajánlottak neki. Nem kell ezt túldramatizálni.
több mint 12 éve
Hát sajnos én személy szerint nem tudtam 54-es mezt szerezni, hiába szerettem volna, De az sok mindent elárul, hogy kizárólag az övét hordtam volna a csapatból és senki másét, pedig vannak még rajta kívül is jó páran akik kifejezetten szép teljesítményt mutatnak fel. De Urlacher az más, legenda, aki után számomra a Chicago nem lesz már ugyanaz, akármilyen irányt is vesznek ezzel az új csapattal. Az pedig hogy így kellett távoznia, az egyszerűen megalázó, jól példázza a klubvezetés évek óta felmutatott paranoid állapotát. Attól tartok, hogy nagyon zord idők fognak következni ránk innentől kezdve...
több mint 12 éve
Minden elismerésem Sing-é, de neki szívás, hogy Walter Payton volt a Chicago Bears arca...Én is ott voltam.zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayermost egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.ChesterPapa
Mezét meg nem lehet visszavonultatni, hacsak párat fel nem szabadítanak (van egy pár ami sztem totál felesleges, de ez saját vélemény), sztem Singletaryét sokkal inkább illene mint az övét, bár azt idáig nem is használta azóta senki.Delete
Ezzel szemben az Öreg egy évtizednél is tovább volt a Chicago Bears....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Én is ott voltam.zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayermost egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.ChesterPapa
Mezét meg nem lehet visszavonultatni, hacsak párat fel nem szabadítanak (van egy pár ami sztem totál felesleges, de ez saját vélemény), sztem Singletaryét sokkal inkább illene mint az övét, bár azt idáig nem is használta azóta senki.

több mint 12 éve
www.profootballmagazin.hu/cikk/10286/carimi_bizonyitanaItt a válasz Carimi múltkori hiányzására.
több mint 12 éve
Azért Lewisé stílusosabb volt 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Egyik kedvencem volt Brian, sajnálom, hogy eljárt feletette az idő. Szebb vége is lehetett volna, de legalább csak ott játszott ahova tartozott!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=WwriXWtL9XoEmlékezzünk a szépre, a többit pedig fedje néma homály!
több mint 12 éve
Kár volt segget csinálni a szádból, Brian. Sic transit gloria mundi
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Minden elismerésem Urlacher pályájának. De a vége azért komoly arculcsapás, hogy senkinek sem kellett. Talán nem csak én láttam úgy ezek szerint, hogy 2012-ben a csapat egyik legrosszabb védője volt (ha nem a legrosszabb). S talán így utólag a vezetőséget sem kellett volna baszogatni, hogy ugyan már miért nem akarnak többet fizetni egy ikonért.
Jobb, hogy befejezte most. Mezét vonultassák vissza, nekünk pedig csak az a dolgunk, hogy a szépre emlékezzünk a legendás 54-ről.
több mint 12 éve
Szegenynek azert szebb visszavonulast is el tudtam volna kepzelni! :-/
több mint 12 éve
me toozsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayermost egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.ChesterPapa
több mint 12 éve
Én is ott voltam Londonban, hálisten. Mezem nincs, mert drága. kepfeltoltes.hu/view/130522/urlacher_retire_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
egy cipőben😊))))Napközben én sem tudok (nem célszerű) öltöny fölött Urlacher mezt hordani, de munkába menet-jövet igen! 😊Medve81Azt hiszem, hogy a gyászom jeleként a hét hátralévő napjain munkába menet Urlacher mezt fogok viselni! 😊Medve81remek ötlet
én sajnos csak délutánonként
napközben üzletibe nyomom
ha láttok, szóljatok😊))frozee
több mint 12 éve
Napközben én sem tudok (nem célszerű) öltöny fölött Urlacher mezt hordani, de munkába menet-jövet igen! 😊Azt hiszem, hogy a gyászom jeleként a hét hátralévő napjain munkába menet Urlacher mezt fogok viselni! 😊Medve81remek ötlet
ha láttok, szóljatok😊))frozee
több mint 12 éve
komolyra fordítva, eddig is szerettem a mezét, és hordtamezentúl más jelentősége is lett
már legenda
több mint 12 éve
Azt hiszem, hogy a gyászom jeleként a hét hátralévő napjain munkába menet Urlacher mezt fogok viselni! 😊Medve81remek ötlet
ha láttok, szóljatok😊))
több mint 12 éve
Azt hiszem, hogy a gyászom jeleként a hét hátralévő napjain munkába menet Urlacher mezt fogok viselni! 😊
több mint 12 éve
Igen😊Emlékszem még fotókat is tettél fel róla, ugye?csi77Sziasztok,zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayermost egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.ChesterPapa
igen, én láttam élőben, és most örülök csak igazán
hogy láthattam
2011.09.11 nyitó meccs
soldier field
jó formában voltak
gyönyörű idő voltfrozee
imádtam
nem is emlékszem hogy sikerült😊))))