NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
36
8
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak a végén nehogy Brittonnak kelljen kezdenie...
több mint 12 éve
Kb zacskó szotyiért.Ha tényleg szétment a térde, és remélem kapott érte Harper legalább 10ezer dollárt, akkor felesleges, másrészt én Scottot hagynám a fenébe, most őszintén, nagy kalap szamóca volt ő is. Ugyanakkor egy cserejátékos miatt nem kell balhézni, viszlát, sok sikert.
Sok bizalmat nem kapott az új stábtól.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kb zacskó szotyiért.Sok bizalmat nem kapott az új stábtól.
több mint 12 éve
Bears traded OL Gabe Carimi to Tampa Bay for a sixth-round pick in 2014.az fasza.
több mint 12 éve
Ha jól fordítottam a cikket, akkor Rodriguez már csak egyetlen lépésre van a kipicsázástól.Egyetlen rossz húzás, és mehet, amerre lát.
Állítólag a csapat már puhatolózó beszélgetést folytatott Ovie Mughellivel.
több mint 12 éve
blogs.thescore.com/nfl/2013/05/14/the-tape-never-lies-if-hes-used-correctly-martellus-bennett-will-be-a-great-asset-for-marc-trestman/Martellus Bennett’s blocking and catching prowess could prove to be a great asset in Trestman’s offense, provided he’s used correctly. Trestman will likely feature him on seam and corner routes because those highlight Bennett’s strengths, and the West Coast Offense philosophy is based on attacking the field with those routes using the tight end. In addition, he can block defensive ends one-on-one as well as stay in to pass block, giving the offense a dynamic and versatile formation that’s akin to the one used by the New England Patriots’ when tight end Rob Gronkowski is in form.Semmi korszakalkotó a cikkbe, de képekkel szépen illusztrált (😊), összeszedett és jól bemutatja, hogy különösen a mai passzorientált ligában milyen érték lehet egy elkapni és blokkolni is átlagon felül tudó tight end.
több mint 12 éve
...lehet összejön,de nem a mackóknál. 120 kg-val mérlegelt a srác. Nem tartunk rá igényt.Süsü267 fonttal mérlegelt. Amikor draftolták a combinen 265 volt. Nem emiatt nem igazolták le, hanem azért mert Trestman elégedett McCownnal és Blancharddal is. Egyébként nem csak ő volt tegnap workouton, hanem Trent Edwards, Jordan Palmer és Trestman montreali irányítója is. Ez sokkal inkább arról szólt, ha netán valaki kiesik a QB-k közül, akkor tudjanak valaki olyat hozni backupnak a piacról, akit valamennyire ismernek.
Amúgy a források (na igen..) szerint jó benyomást tett.
több mint 12 éve
1 kis bulvár - Cutler megnősült pénteken Nashvillebenwww.usatoday.com/story/life/people/2013/06/07/kristin-cavallari-jay-cutler-married/2402023/
több mint 12 éve
a holtidény összes hírében ezt is és a TO-sat is megjövendöltem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fűzővel kifelé...lehet összejön,de nem a mackóknál. 120 kg-val mérlegelt a srác. Nem tartunk rá igényt.Süsüa blogom jelenleg pihen, de mivel oda amúgy is NCAA-vel kapcsolatos dolgokat írtam, JMR nem illene a képbe, mert ő az egyetemen abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeketÉn kicsit most szurkolok is neki. Hátha összejön neki.visi_b
és teljesen még őt sem írnám le, mert volt már rá példa, hogy valaki ennyi kihagyás után sikeresen térjen vissza az NFL-bejjncaa
több mint 12 éve
...lehet összejön,de nem a mackóknál. 120 kg-val mérlegelt a srác. Nem tartunk rá igényt.a blogom jelenleg pihen, de mivel oda amúgy is NCAA-vel kapcsolatos dolgokat írtam, JMR nem illene a képbe, mert ő az egyetemen abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeketÉn kicsit most szurkolok is neki. Hátha összejön neki.visi_b
és teljesen még őt sem írnám le, mert volt már rá példa, hogy valaki ennyi kihagyás után sikeresen térjen vissza az NFL-bejjncaa
több mint 12 éve
a blogom jelenleg pihen, de mivel oda amúgy is NCAA-vel kapcsolatos dolgokat írtam, JMR nem illene a képbe, mert ő az egyetemen abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeketÉn kicsit most szurkolok is neki. Hátha összejön neki.
több mint 12 éve
a blogom jelenleg pihen, de mivel oda amúgy is NCAA-vel kapcsolatos dolgokat írtam, JMR nem illene a képbe, mert ő az egyetemen abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeketés teljesen még őt sem írnám le, mert volt már rá példa, hogy valaki ennyi kihagyás után sikeresen térjen vissza az NFL-be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Látod JJ róla is írhatnál a blogodban, mint eltékozolt tehetségről.
több mint 12 éve
akkor most ide is aktuális
---
több mint 12 éve

Remélem, szikkadt valamennyicskét!😀
Az unokaöccsének nagyobb hasznát vennénk.
több mint 12 éve
Egy szó jutott eszembe rögtön: CHAMPIONSHIP 😂www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-chicago-bears-ellis-visit-20130603,0,5313002.storyaz semmi. Pénteken JMR próbajátékon a Mackóknál.Amadeus91
Hm...laccoo74
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-chicago-bears-ellis-visit-20130603,0,5313002.storyaz semmi. Pénteken JMR próbajátékon a Mackóknál.
Hm...laccoo74
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/news/article-1/Evan-Rodriguez-charged-with-DUI/842f3fed-7c21-4466-befe-9f778ac43427Hiányoltuk, hát tessék!
több mint 12 éve
Jeffery újoncszezonja számokban: www.rotoworld.com/articles/nfl/43343/260/re-watching-alshon-jefferyempty taxiEgyenesen előre, néha megfordulni, néha nem. Profi taktikát építettünk köré is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Párom tíz évig dolgozott időskorúak szociális otthonában.Ott is csak egy késelés történt ezalatt az idő alatt. 😀Valószínűsíthető ez annak, hogy a csapat átlag életkorát tekintve, azon 5 csapat közé tartozunk, ahol a "legöregebbek" játszanak. : ))SüsüRodriguez óta nálunk nem volt letartóztatás. 😀dcsicsakMert nálunk már lehiggadt, nyugodt emberek játszanak.De szerintem jobb ez így!laccoo74
több mint 12 éve
Jeffery újoncszezonja számokban: www.rotoworld.com/articles/nfl/43343/260/re-watching-alshon-jeffery

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Valószínűsíthető ez annak, hogy a csapat átlag életkorát tekintve, azon 5 csapat közé tartozunk, ahol a "legöregebbek" játszanak. : ))Rodriguez óta nálunk nem volt letartóztatás. 😀dcsicsakMert nálunk már lehiggadt, nyugodt emberek játszanak.De szerintem jobb ez így!laccoo74
több mint 12 éve
Rodriguez óta nálunk nem volt letartóztatás. 😀dcsicsakMert nálunk már lehiggadt, nyugodt emberek játszanak.De szerintem jobb ez így!