NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
47
8
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
4
4
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
3
2
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezért nagyon is tetszett vandeminek hozzászólásának a vége: ", ha jön a nyomás fel tud lépni a zsebben, szóval nem küzdenie kell, hanem játszania. Ha ez megvan akkor pedig reménykedünk, hogy megtalálja a WR-eket."SüsüNa jah. Kérdés lesz hova fellépni? Talán. Ezért kellene Garzat is lapátra tenni. Sajnos nem egy ideális világban élünk. Kapsz róla meccsenként 4-5 pressuret legalább. Szánalmas. Az, hogy a két OT-t verték az egy dolog, de talán Dzsamarkusz sem tűnik majd idén olyan semmire kellőnek. Long erőben ott van, technikát kell vele tanítani, és pass protban nem lesz gond. Slauson is jobb játékos, mint bárki, aki a legutóbbi években itt játszott. Ebből főzöl. Tavalyhoz képest kicserélsz 3 embert, ennél többet nem igen lehet.
Jövőre Garzanak nem adnak új szerződést (legalábbis remélem). Kell egy center. Nem tudom az egyetemről milyen srácok jönnek majd a draftra, de érdemes figyelni őket. S Webb is kontrakt évébe lép. 2014-re akár teljesen kicserélheted az OL-t.
több mint 12 éve
Egy dolgot nem tudok elképzelni vele kapcsolatban. Mégpedig, hogy konzisztens lesz. Függetlenítsük magunkat a körülményektől, a csávó nem képes egy elit irányítókkal vetekedő stabil, jó teljesítményre. Lesz olyan napja ahol bárki az ellenfél lebombázza, lesz olyan, ahol amatőr hibákat csinál. Soha nem volt konzisztens, s nem csak meccsről-meccsre, hanem egy meccsen belül is hulláámzó volt. Előbbiből kéne több.Imádom a játékát mikor ott van fejben. Imádom azt a Cutlert aki szétbombáz bármilyen secondary-t,ha ott van fejben. Kiegyensúlyozottság kell. Ezért is jött Trestmen. Kíváncsi vagyok,hogy ez mennyire fogja Cutlert kiegyensúlyozottá tenni. Nem varázslat kell és nem is voodoo...bár jó hogy van nekünk egy Jimmy-nk. : ) A célpontok adottak minden téren. A fal adott lehet,ha nem is idén,de ebben van ráció és még akármi is kisülhet belőle. ..ha picivel több ideje lesz,akkor már csak rajta fog múlni a dolog. Ezért nagyon is tetszett vandeminek hozzászólásának a vége: ", ha jön a nyomás fel tud lépni a zsebben, szóval nem küzdenie kell, hanem játszania. Ha ez megvan akkor pedig reménykedünk, hogy megtalálja a WR-eket."
Nekem az a Cutler tetszett, aki 2010-es szezon második felében és aki 2011-ben játszott. Akkor legalább konzisztensen működtek dolgok. Igaz nem sok, de azok legalább üzembiztosan. S akkor Martz alatt hasított az offense is. S akkor Cutler is jól játszott. Sőőőt. Martz jó munkát végzett vele, az a Cutler fejben gyors volt, a hibáit éppúgy megcsinálta, de pokoli jó döntéseket hozott. Pl Miami elleni 16-0: nem dobott TD-t, volt egy hülye INT-je, de 8/9 volt a harmadik downos mutatója, 7 first downnal. S még lehetne sorolni.
A srácban mindig benne van a hiba, de amennyiben képes visszatalálni 2 évvel ezelőtti önmagár jól járunk. Főleg úgy, hogy pass protection csak jobb lehet, az elkapó sor meg fényévekkel jobb. Ehhez kell egy jó rendszer, jó séma. Ticehoz képest csak jobb lehet. Igaz Turnernél is ezt mondtuk.
---------------------------------------------------------
Meltonnal nincs hosszútávú. Tag alatt játszik 2013-ban. Aztán majd tavasszal meglátjuk mi lesz vele.tüsi91
több mint 12 éve
Egy dolgot nem tudok elképzelni vele kapcsolatban. Mégpedig, hogy konzisztens lesz. Függetlenítsük magunkat a körülményektől, a csávó nem képes egy elit irányítókkal vetekedő stabil, jó teljesítményre. Lesz olyan napja ahol bárki az ellenfél lebombázza, lesz olyan, ahol amatőr hibákat csinál. Soha nem volt konzisztens, s nem csak meccsről-meccsre, hanem egy meccsen belül is hulláámzó volt. Előbbiből kéne több.Nekem az a Cutler tetszett, aki 2010-es szezon második felében és aki 2011-ben játszott. Akkor legalább konzisztensen működtek dolgok. Igaz nem sok, de azok legalább üzembiztosan. S akkor Martz alatt hasított az offense is. S akkor Cutler is jól játszott. Sőőőt. Martz jó munkát végzett vele, az a Cutler fejben gyors volt, a hibáit éppúgy megcsinálta, de pokoli jó döntéseket hozott. Pl Miami elleni 16-0: nem dobott TD-t, volt egy hülye INT-je, de 8/9 volt a harmadik downos mutatója, 7 first downnal. S még lehetne sorolni.
A srácban mindig benne van a hiba, de amennyiben képes visszatalálni 2 évvel ezelőtti önmagár jól járunk. Főleg úgy, hogy pass protection csak jobb lehet, az elkapó sor meg fényévekkel jobb. Ehhez kell egy jó rendszer, jó séma. Ticehoz képest csak jobb lehet. Igaz Turnernél is ezt mondtuk.
---------------------------------------------------------
Meltonnal nincs hosszútávú. Tag alatt játszik 2013-ban. Aztán majd tavasszal meglátjuk mi lesz vele.
több mint 12 éve
Plusz konstans teljesítményt tudjon nyújtani. Ez fontos szerintem.
több mint 12 éve
Nálam valami olyamit, hogy a megnőtt komfortérzet miatt felszabadultabban játszik, ami meglátszik az offense teljesítményén is.Számomra azt jelenti, hogy SOKKAL jobb teljesítményt nyújt, mint tavaly, és jobbat a tavalyelőttinél is. Hogy a számára remélhetőleg javuló körülmények (jobb és több célpont, jobb fal, ami meg is védi) mellett / miatt az ő teljesítménye is meredeken javul.norris21A kérdés nekem az hogy mit jelent az hogy bizonyít? ha PO akkor minden oké, ha nem akkor tutira mennie kell? és ha nem dob sok INT-et de dob 2-3 TD-t legalább minden meccsen de kikap a csapat? nálam sokszor már az is siker ha túlél egy szezont, amennyit ütötték eddig...Jövőre lejár Cutler szerződése, nem? Ha sárgul akkor, egyértelműen szevasz-tavasz lesz, de én remélem zöldülni fog. Tavaly megkapta a jobb célpontokat, idén bízom benne, hogy jobb lesz a fal is előtte, hát most bizonyítson, én azt mondom!norris21Pont ezért kérdeztem. Ha összeáll a fal, az elkapók elvileg alkalmasak egy magasabb szintű passzjátékra, így sok minden múlik Cutleren. Na erre leszek kíváncsi, én is bízom benne......csi77
(egy hónapja nem voltam net közelében, most olyan vagyok mint egy kisgyerek a játékboltban, futkározok a sorok között és nem lehet a vigyort letörölni az arcomról 😀 )davemayer
megnőtt komfortérzet: több ideje van, ha jön a nyomás fel tud lépni a zsebben, szóval nem küzdenie kell, hanem játszania. Ha ez megvan akkor pedig reménykedünk, hogy megtalálja a WR-eket.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Számomra azt jelenti, hogy SOKKAL jobb teljesítményt nyújt, mint tavaly, és jobbat a tavalyelőttinél is. Hogy a számára remélhetőleg javuló körülmények (jobb és több célpont, jobb fal, ami meg is védi) mellett / miatt az ő teljesítménye is meredeken javul.A kérdés nekem az hogy mit jelent az hogy bizonyít? ha PO akkor minden oké, ha nem akkor tutira mennie kell? és ha nem dob sok INT-et de dob 2-3 TD-t legalább minden meccsen de kikap a csapat? nálam sokszor már az is siker ha túlél egy szezont, amennyit ütötték eddig...Jövőre lejár Cutler szerződése, nem? Ha sárgul akkor, egyértelműen szevasz-tavasz lesz, de én remélem zöldülni fog. Tavaly megkapta a jobb célpontokat, idén bízom benne, hogy jobb lesz a fal is előtte, hát most bizonyítson, én azt mondom!norris21Pont ezért kérdeztem. Ha összeáll a fal, az elkapók elvileg alkalmasak egy magasabb szintű passzjátékra, így sok minden múlik Cutleren. Na erre leszek kíváncsi, én is bízom benne......csi77
(egy hónapja nem voltam net közelében, most olyan vagyok mint egy kisgyerek a játékboltban, futkározok a sorok között és nem lehet a vigyort letörölni az arcomról 😀 )davemayer
több mint 12 éve
A kérdés nekem az hogy mit jelent az hogy bizonyít? ha PO akkor minden oké, ha nem akkor tutira mennie kell? és ha nem dob sok INT-et de dob 2-3 TD-t legalább minden meccsen de kikap a csapat? nálam sokszor már az is siker ha túlél egy szezont, amennyit ütötték eddig...Jövőre lejár Cutler szerződése, nem? Ha sárgul akkor, egyértelműen szevasz-tavasz lesz, de én remélem zöldülni fog. Tavaly megkapta a jobb célpontokat, idén bízom benne, hogy jobb lesz a fal is előtte, hát most bizonyítson, én azt mondom!norris21Pont ezért kérdeztem. Ha összeáll a fal, az elkapók elvileg alkalmasak egy magasabb szintű passzjátékra, így sok minden múlik Cutleren. Na erre leszek kíváncsi, én is bízom benne......csi77
(egy hónapja nem voltam net közelében, most olyan vagyok mint egy kisgyerek a játékboltban, futkározok a sorok között és nem lehet a vigyort letörölni az arcomról 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jövőre lejár Cutler szerződése, nem? Ha sárgul akkor, egyértelműen szevasz-tavasz lesz, de én remélem zöldülni fog. Tavaly megkapta a jobb célpontokat, idén bízom benne, hogy jobb lesz a fal is előtte, hát most bizonyítson, én azt mondom!norris21Pont ezért kérdeztem. Ha összeáll a fal, az elkapók elvileg alkalmasak egy magasabb szintű passzjátékra, így sok minden múlik Cutleren. Na erre leszek kíváncsi, én is bízom benne......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jövőre lejár Cutler szerződése, nem? Ha sárgul akkor, egyértelműen szevasz-tavasz lesz, de én remélem zöldülni fog. Tavaly megkapta a jobb célpontokat, idén bízom benne, hogy jobb lesz a fal is előtte, hát most bizonyítson, én azt mondom!
több mint 12 éve
Ez meglehetősen szabad szellemű értékelés. A támadóknál az elmúlt év szenzációs játékát elnézve ki mit várt. Marshall mondjuk nálam is Blue Chip. (Mondjuk Fitz, White, Johnson, Wayne mind-mind elit, hát nem tudom Marshall mivel rosszabb náluk). A falnál Long LG, Slauson RG szerintem. Garza legalább nem csak nálunk gyenge. Jövőre új center kell nincs mese. Ezért is örültem volna Schwenkenek. Egy évet tanul, jövőre meg átveszi Garza helyét. AJ, Bennett a tavalyi év alapján reális, Forteben benne van/volt HQ szezon, Cutler tavalyi performansza inkább sárga volt, mint világos zöld... Martellus Bennett HQ-jával azért várnék még, ha azt hozza, amit a Giantsban akkor azért rendben leszünk.Én arra is kíváncsi leszek, hogy Jayjay idén zöldül végre vagy sárgul.....
Peanut és Jennings parádés szezont futott. Wright és Conte bőven elfogadhatót, bár Contenak voltak rossz meccsei. Jon Hoke és Gill Byrd remek munkát végeztek. Haydennel akadnak majd gondok. Peppers már azért nem elit. Még mindig jó játékos a posztján, de messze van már a csúcséveitől. Melton az egyik legjobb pass rusher DT, nem hiába srófolják az árát, de én nem tudok amellett elmenni, hogy futás ellen gyenge. Paea semmi extra, Woot-Woot pedig korrekt évet zárt, főleg a 2011-es gyötrelem után. Briggs OK, de ő se lesz fiatalabb, szerencsére már megvan a helyettes. DJ Williams és Anderson párosából reméljük az egyik beválik legalább. Jó veteránok, Emery munkáját a piacon csak dícséret illeti.
De vajon mi lesz McClellinnel?tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ez meglehetősen szabad szellemű értékelés. A támadóknál az elmúlt év szenzációs játékát elnézve ki mit várt. Marshall mondjuk nálam is Blue Chip. (Mondjuk Fitz, White, Johnson, Wayne mind-mind elit, hát nem tudom Marshall mivel rosszabb náluk). A falnál Long LG, Slauson RG szerintem. Garza legalább nem csak nálunk gyenge. Jövőre új center kell nincs mese. Ezért is örültem volna Schwenkenek. Egy évet tanul, jövőre meg átveszi Garza helyét. AJ, Bennett a tavalyi év alapján reális, Forteben benne van/volt HQ szezon, Cutler tavalyi performansza inkább sárga volt, mint világos zöld... Martellus Bennett HQ-jával azért várnék még, ha azt hozza, amit a Giantsban akkor azért rendben leszünk. Peanut és Jennings parádés szezont futott. Wright és Conte bőven elfogadhatót, bár Contenak voltak rossz meccsei. Jon Hoke és Gill Byrd remek munkát végeztek. Haydennel akadnak majd gondok. Peppers már azért nem elit. Még mindig jó játékos a posztján, de messze van már a csúcséveitől. Melton az egyik legjobb pass rusher DT, nem hiába srófolják az árát, de én nem tudok amellett elmenni, hogy futás ellen gyenge. Paea semmi extra, Woot-Woot pedig korrekt évet zárt, főleg a 2011-es gyötrelem után. Briggs OK, de ő se lesz fiatalabb, szerencsére már megvan a helyettes. DJ Williams és Anderson párosából reméljük az egyik beválik legalább. Jó veteránok, Emery munkáját a piacon csak dícséret illeti.
De vajon mi lesz McClellinnel?
több mint 12 éve
Ha a player typeokat jól sorolták be, és nincs okom azt feltételezni, hogy nem, akkor főleg a támadóink elég középszerűek.Főleg a fal.
Vélemények?csi77
több mint 12 éve
Azt hittem,hogy több lesz az elit...ilyenekre gondolok,mint pl: Forte, Marshall, Peppers és vártam gyenge besorolást kapó játékosokat is...Webb, Garza. Ami feltűnt még,hogy Longot nem kezdőnek titulálják.
Vélemények?csi77
több mint 12 éve
James Brown mit keres a kezdőben?DeleteŐ felelős a jó zenéért a meccsek alatt.
több mint 12 éve

Vélemények?
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve

Van cikk is:
www.profootballfocus.com/blog/2013/07/09/charles-tillman-trapped-within-not-made-by-zone-scheme/
több mint 12 éve
nem először látok a miskolci egyes villamos vonalán egy fehér Urlacher mezes arcot, esetleg innen valaki?kristofInkább a kék Hestert figyeld, az én leszek! 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem először látok a miskolci egyes villamos vonalán egy fehér Urlacher mezes arcot, esetleg innen valaki?
több mint 12 éve
" As Aaron Kromer enters his first season as Bears offensive coordinator/offensive line coach, he hopes to replicate what transpired the last time he joined a new NFL team. " Ez miben változtatja meg a dolgokat? Erről nem beszélt senki és nem is volt várható. Érthető vagy érthetetlen döntés? Számomra abszolút az utóbbi.
több mint 12 éve
Ez komoly azért: profootballtalk.nbcsports.com/2013/07/05/michael-bush-played-last-year-with-bad-shoulder/Minden hozzáállás kérdése. Ennek a Bush gyereknek nagyon örültem mikor megláttam,hogy csatlakozik a csapathoz. Ez egy állat. Ezen cikk 100%osan bizonyítja ezt. Felmegy..megcsinálja amit kell és nem hőbörög.
Roppant kíváncsi leszek, hogy mennyire megyünk át pass heavy offensebe. A liga erre tart, s Trestman is inkább a levegőben támad. Mindenesetre ezt az RB tandemet ki lehetne használni, hamár 11 millát zsebre vágnak ketten.tüsi91
A pass heavy offense-ről meg csak annyit,a hogy már korábban szó is volt róla...Cutler nyilatkozatára alapozva..én idén nem várok el sokat tőlük. Max jön a kellemes meglepetés,de nem éltetem magam.
több mint 12 éve
Ez komoly azért: profootballtalk.nbcsports.com/2013/07/05/michael-bush-played-last-year-with-bad-shoulder/Roppant kíváncsi leszek, hogy mennyire megyünk át pass heavy offensebe. A liga erre tart, s Trestman is inkább a levegőben támad. Mindenesetre ezt az RB tandemet ki lehetne használni, hamár 11 millát zsebre vágnak ketten.
több mint 12 éve
Israel Idonije excited to play against BearsEz még mindig nem jelenti azt,hogy Cutler közelébe fog kerülni! 😛
www.prideofdetroit.com/2013/7/2/4486898/israel-idonije-lions-bears
😊Bazzani
több mint 12 éve
Israel Idonije excited to play against Bearswww.prideofdetroit.com/2013/7/2/4486898/israel-idonije-lions-bears
😊