NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
237
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
114
21
22:25
RedZone week 16
87
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Valaki tud valami újat róla?Süsüwww.chicagobears.com/news/article-1/Bushrod-day-to-day-with-minor-calf-strain/ba2a9a3b-ba67-4bc5-acb5-a34655add7ad
több mint 12 éve
Jermon Bushrod is wearing a walking boot on his right leg/foot.Valaki tud valami újat róla?
Remélem semmi súlyos...
Szerk: Jermon Bushrod wearing walking boot but says it is "nothing crazy." Boot is precautionary.soma80
több mint 12 éve
Jermon Bushrod is wearing a walking boot on his right leg/foot.
Remélem semmi súlyos...
Szerk: Jermon Bushrod wearing walking boot but says it is "nothing crazy." Boot is precautionary.
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/multimedia/videos/Camp-Highlights-Day-3/6cbae502-b233-4bc2-b213-0d0e50cbcc50 Isteni őket látni!
több mint 12 éve
Ha kimész úgy tűnjön, mintha baleset lett volna Garzaval.
több mint 12 éve
Chicagoban vagyok masfel honapja, ugy volt hamarabb kell visszamennem,de el tudtam tolni par nappal,igy utolso nap belefer bourbonnais...soldier field es lambeau letudva😊Akkora mazlim van sracok h megyek holnap bourbonnaisbe...el sem hiszem!anferneecsak a google miatt tudtam miért is ekkora mázli ez 😀
meddig maradsz és mi ügyben mész?davemayer
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Akkora mazlim van sracok h megyek holnap bourbonnaisbe...el sem hiszem!anferneecsak a google miatt tudtam miért is ekkora mázli ez 😀
meddig maradsz és mi ügyben mész?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
most nem rólam van szó, írd meg inkább mit nyert tüsi 😛tüsi91egy nagyon ígéretes pályafutásnak már akkor vége lett, még mielőtt elkezdődött volna...Bear
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Akkora mazlim van sracok h megyek holnap bourbonnaisbe...el sem hiszem!
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/multimedia/videos/Camp_Highlight_Day_1/f0d1ccff-0cb7-4b89-886c-86bcaf43b7e401:38!
több mint 12 éve
Nem tudom Bear követi-e a fórumot így mostanság, de Ryan Swope már vissza is vonult az agyrázkódások miatt. Úgy, hogy a vitánkban én nyertem. 😕) . No persze csak vicc volt, én már a draft közben is neccesnek találtam (meg a sebességén is vitatkoztunk), sajnos igazam lett.tüsi91Nem az a baj, hogy igazad lett, hanem az, hogy egy nagyon ígéretes pályafutásnak már akkor vége lett, még mielőtt elkezdődött volna...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Gyerekek Sedrick Ellis igazi moneymaker. Felvett 500 000 dollárt garantáltan aztán visszavonult. Profi.Kőccse gyógyszerre!
DT poszton azért meglehetősen vékonyan vagyunk. Melton, Paea, Collins. Mögöttük Corey Irvin, Zach MInter, Brent Russell. Hát nem egy veretes névsor. Persze Peppers is tud játszani belül bizonyos szituációkban, és az új Anderson is lehet akár DT is, de ez akkor is szűkös. Nem beszélve arról, ha a 2 starter közül valaki is kiesik.tüsi91
több mint 12 éve
Gyerekek Sedrick Ellis igazi moneymaker. Felvett 500 000 dollárt garantáltan aztán visszavonult. Profi.DT poszton azért meglehetősen vékonyan vagyunk. Melton, Paea, Collins. Mögöttük Corey Irvin, Zach MInter, Brent Russell. Hát nem egy veretes névsor. Persze Peppers is tud játszani belül bizonyos szituációkban, és az új Anderson is lehet akár DT is, de ez akkor is szűkös. Nem beszélve arról, ha a 2 starter közül valaki is kiesik.
Nem tudom Bear követi-e a fórumot így mostanság, de Ryan Swope már vissza is vonult az agyrázkódások miatt. Úgy, hogy a vitánkban én nyertem. 😕) . No persze csak vicc volt, én már a draft közben is neccesnek találtam (meg a sebességén is vitatkoztunk), sajnos igazam lett.
több mint 12 éve
" Bears DT Sedrick Ellis has not reported to training camp. Ellis has advised the club of his intention to retire from the NFL. "SüsüBears signed DE Jamaal Anderson, formerly of the Bengals.
Anderson, the No. 8 overall pick of the Falcons in the 2007 draft, was released by the Bengals two weeks ago. He has just 7.5 career sacks through 77 games. Anderson takes the roster spot vacated by retired DT Sedrick Ellis.
több mint 12 éve
" Bears DT Sedrick Ellis has not reported to training camp. Ellis has advised the club of his intention to retire from the NFL. "
több mint 12 éve
Egy rendszer kidolgozása, finomhangolása, és újrahangolása évekig eltart, de mi a bányászbéka segge alól akarunk feljönni. Ha Trestman erre nem képes, mehet vissza a tundrára pingvint baszni. Mike Martz színvonalát kell hoznia, és minden fanki.Ha Trestman nem tudja minimum!!! a rájátszást elérni, csomagoljon össze, és vigye magával MRI-t is.füligjimmyEzzel azért nem értek teljesen egyet.
Persze a keret minősége s megkockáztatom, hogy mélysége meg lenne a PO-hoz (másik 16-18 csapat is ezt gondolja), de ez nem csak játékosfüggő. Prezentáltuk is az elmúlt években, hogy önmagában egy jó képességű keret nem elég. Kell mellé egy olyan rendszer is, amelyben a játékosok is jól teljesítenek, sőt inkább úgy írom, hogy van lehetőségük jól teljesíteni.
Ezt pedig szerintem nem 1 év összerakni. Legalábbis a sikeres modellek (Green Bay pl) sem egy szezon alatt járatódtak a csúcsra. Bár ez inkább az offensere igaz. Defense oldalon jogos elvárás, hogy ismét az elit közelében legyen az egység. Márpedig én nekem az a vágyam, hogy évekig konstansan jó, eredményes offense épüljön. Mert a ligában ezzel tudsz eredményes lenni.
8-8, 9-7. Én ezek közül várom valamelyiket idén. Jövőre viszont már nem lehetne kifogás.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lényeg: az utolsó fordulóig legyen sansz a rájátszásra. Ha ez megvan, részemről ok a szezon.Ha Trestman nem tudja minimum!!! a rájátszást elérni, csomagoljon össze, és vigye magával MRI-t is.füligjimmyEzzel azért nem értek teljesen egyet.
Persze a keret minősége s megkockáztatom, hogy mélysége meg lenne a PO-hoz (másik 16-18 csapat is ezt gondolja), de ez nem csak játékosfüggő. Prezentáltuk is az elmúlt években, hogy önmagában egy jó képességű keret nem elég. Kell mellé egy olyan rendszer is, amelyben a játékosok is jól teljesítenek, sőt inkább úgy írom, hogy van lehetőségük jól teljesíteni.
Ezt pedig szerintem nem 1 év összerakni. Legalábbis a sikeres modellek (Green Bay pl) sem egy szezon alatt járatódtak a csúcsra. Bár ez inkább az offensere igaz. Defense oldalon jogos elvárás, hogy ismét az elit közelében legyen az egység. Márpedig én nekem az a vágyam, hogy évekig konstansan jó, eredményes offense épüljön. Mert a ligában ezzel tudsz eredményes lenni.
8-8, 9-7. Én ezek közül várom valamelyiket idén. Jövőre viszont már nem lehetne kifogás.tüsi91
több mint 12 éve
Ha Trestman nem tudja minimum!!! a rájátszást elérni, csomagoljon össze, és vigye magával MRI-t is.füligjimmyEzzel azért nem értek teljesen egyet.
8-8, 9-7. Én ezek közül várom valamelyiket idén. Jövőre viszont már nem lehetne kifogás.
több mint 12 éve
Bizony-bizony... és lehet remélni, hogy mind HC mind OC vonalon jobbak leszünk!
több mint 12 éve
Felemás érzéseim vannak a rosterrel kapcsolatban. Az offens-ben a fal még mindig gyenge, főleg Webb től félek és Garza-tól Cutler cseréje is borzalmas, ha lesérül akkor vége a szezonnak. Illetve a 4-5-6 számú elkapok nem a legjobbak. A védelem szerintem nagyjából jó Hayden nem tudom mit keres itt még mindig nagyon gyenge játékosnak tartom és ő lesz a nickel..hpeter93Bökj rá arra a keretre a másik 31 csapatból, ahol tökéletes roster van. Nem tudsz.
Garzat már kitárgyaltuk, én is tennék oda mást, nincs. Jövőre lesz. Webb egy tisztességes belső 3-assal jobbnak fog tűnni. Azért a csávó mentségére szóljon, hogy nem lehetett fellépni a zsebbe sem.
Ez a csere QB dolog... Mindenki leszarja, amíg nincs gond. Most kapásból rálehet bökni megint vagy 20 csapatra, ahol komoly gond lenne a kezdő QB kiesése. A foci tán legfontosabb posztja. Sajnos nem ülhet mindenhol egy Aaron Rodgers a kispadon... Jason Campbell amikor beszállt, hát ölég jól kipofozták.
4-5-6. szám elkapó meg úgy nagyjából pályára sem lép. De azért Wilson, Weems, Anderson és még sokan mások sor, abszte nem rossz ám.
Hayden egy dolog. Tudjuk, hogy nem a legjobb. Ha csak ő lesz a gyenge pont, akkor jó szezonunk lesz.
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/1699804-full-training-camp-roster-breakdown-for-the-chicago-bearsFelemás érzéseim vannak a rosterrel kapcsolatban. Az offens-ben a fal még mindig gyenge, főleg Webb től félek és Garza-tól Cutler cseréje is borzalmas, ha lesérül akkor vége a szezonnak. Illetve a 4-5-6 számú elkapok nem a legjobbak. A védelem szerintem nagyjából jó Hayden nem tudom mit keres itt még mindig nagyon gyenge játékosnak tartom és ő lesz a nickel..
Indul hamarosan a Training Camp.Íme a teljes roster.laccoo74
több mint 12 éve
Matt Forte egy várakozásokat felülmúló újonc szezon után Mike Martz alatt nyújtotta a legjobb teljesítményét. Minő meglepetés.Van itt minden, mint egy fasza majálison. Nem véletlen, hogy minden valamirevaló edzőjelölt ezt az állást akarta. Miután közölték velük, hogy kösz, de kösz nem, 6 órán belül mindegyik belecsapott egy másik GM tenyerébe. Ha Trestman nem tudja minimum!!! a rájátszást elérni, csomagoljon össze, és vigye magával MRI-t is.
Trestman - ahogy Jimmy fogalmazta még január tájékán - remélhetőleg bevezeti a csapatot a modern futballba. Ugyan AP üdítő kivétel, de a liga egyértelmű mifelé tendál. S ehhez nálunk is adott már elég sok minden. Most a falat hagyjuk, csak jobb lesz mint volt. Az elkapó brigádra sem lehet egy panasz sem. Ahhoz képest, hogy 2 éve Knox-al, Hesterrel, meg egy kiégett Roy Williamssel szerencsétlenkedtünk... Mike Martzra sok szart rálehet kenni, de a kezébe tett alapanyag liga szinten Bottom 3 volt... Most itt van a liga egyik legjobb elkapója, itt van egy fiatal AJ, itt van egy Earl Bennett, aki Martz alatt a legstabilabb célpont volt (már amikor egészséges maradt), van ismét egy normális TE, akitől joggal várhatunk szintén jó szezont. S még van egy újabb fiatal titán, aki tehetsége alapján nem 7. körös választás...
S van Matt Forte. Aki ugyan nem tartozik a legnagyobb playmakerek közé, de mindent tud, amit egy all-down backnek tudnia kell. S Marc Trestman alatt ez fokozottan előjöhet. 1500 scrimmage yard szerintem reális cél. Trestman féle offensekben az RB-k a passz játék szerves részei, s Forte ebben a liga legjobbjai közt van. Kiegészülve egy Michael Bush-al NFL szinten kiemelkedő tandemet alkothatnak.
Tehát WR és az RB poszt minősége adott, kiegészülve egy jó TE-vel. Szerencsére a mi emberünk már nem Mike Tice.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/1699804-full-training-camp-roster-breakdown-for-the-chicago-bearsIndul hamarosan a Training Camp.Íme a teljes roster.
több mint 12 éve
Matt Forte egy várakozásokat felülmúló újonc szezon után Mike Martz alatt nyújtotta a legjobb teljesítményét. Minő meglepetés.Trestman - ahogy Jimmy fogalmazta még január tájékán - remélhetőleg bevezeti a csapatot a modern futballba. Ugyan AP üdítő kivétel, de a liga egyértelmű mifelé tendál. S ehhez nálunk is adott már elég sok minden. Most a falat hagyjuk, csak jobb lesz mint volt. Az elkapó brigádra sem lehet egy panasz sem. Ahhoz képest, hogy 2 éve Knox-al, Hesterrel, meg egy kiégett Roy Williamssel szerencsétlenkedtünk... Mike Martzra sok szart rálehet kenni, de a kezébe tett alapanyag liga szinten Bottom 3 volt... Most itt van a liga egyik legjobb elkapója, itt van egy fiatal AJ, itt van egy Earl Bennett, aki Martz alatt a legstabilabb célpont volt (már amikor egészséges maradt), van ismét egy normális TE, akitől joggal várhatunk szintén jó szezont. S még van egy újabb fiatal titán, aki tehetsége alapján nem 7. körös választás...
S van Matt Forte. Aki ugyan nem tartozik a legnagyobb playmakerek közé, de mindent tud, amit egy all-down backnek tudnia kell. S Marc Trestman alatt ez fokozottan előjöhet. 1500 scrimmage yard szerintem reális cél. Trestman féle offensekben az RB-k a passz játék szerves részei, s Forte ebben a liga legjobbjai közt van. Kiegészülve egy Michael Bush-al NFL szinten kiemelkedő tandemet alkothatnak.
Tehát WR és az RB poszt minősége adott, kiegészülve egy jó TE-vel. Szerencsére a mi emberünk már nem Mike Tice.
több mint 12 éve
Nem tudom,miért, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a szezonban nagyon sok kellemes meglepetést fog nekünk okozni Matt Forte.Megindokolni, alátámasztani nem tudom semmi konkrétummal a megérzésemet,csak úgy jött ma reggel.