NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
220
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
100
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért tavaly nem volt jó Jay sem. Nem lesz nehéz onnan előre lépni. Hosszabbítanak vele, mert a drafton bárki jön őt is felkell építeni, aztán vagy lesz belőle valaki vagy lesz egy Rex Grossman. Ez a kockázat túl nagy. Itt van egy jó képességű QB, itt tartják.Azt, hogy Stafford vagy Cutler közt ki a jobb nehéz megmondani. Mindegyikük képes nagy dolgokra és amatőr hibákra is. A számok Staff mellett szólnak inkább, de összképben nem tudom.
több mint 12 éve
Ne álltassuk magunkat, ha elengedik Cutlert, az egyenlő a teljes újjáépítéssel, és minden ezzel járó hacacáréval. Azt be kellene/fogják vállalni? Miközben az 5 éves tervek Hruscsov óta csak a mesében léteznek?be kell vezetnie újból a PO-ba a csapatot, és ott illene legalább főcsoportdöntőig menni... különben byebyesoma80Ha egy ilyen szezont lehoz, mint a tavalyi, és nem adunk neki új szerződést, valaki ad neki 70 milliót. Szerintem kizárt dolog, hogy ne adnának neki új szerződést. A kérdés csak az összeg. És én alsó hangon 80, de inkább 100 millióra saccolom.füligjimmyKiszámítható, kevés hibával játszó Cutlerre számítanék idén, ha nem, akkor a vezetőség is komolyan el fog gondolkodni, h megéri-e a szerződéshosszabbítást... Szóval meglátjuk...soma80Magyar idő szerint Aug. 10-én szombaton hajnali 2-kor játsszuk a Pantherssel az első előszezon meccset.tüsi91Addig éljük túl ezt a szájbalökött hőséget, Uraim! Kíváncsi vagyok a 2nd OL játékára. Szükség lesz rájuk idén is, van egy olyan érzésem.
A szezon 100 millió dolláros kérdése, kissé vitaindítónak is szánom: Cutler többet ér, mint Stafford, és/vagy Romo, vagy kevesebbet? Ugyanannyit?füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A szezon 100 millió dolláros kérdése, kissé vitaindítónak is szánom: Cutler többet ér, mint Stafford, és/vagy Romo, vagy kevesebbet? Ugyanannyit?füligjimmyAz én véleményem szerint Romoban 5-6 éve nagyobb potenciál volt, de nem jött ki belőle szinte semmi, és nagyon úgy néz ki, hogy nagyobb teher / nyomás elviselésére alkalmatlan. Staffordot nem tudom, ő még kérdőjel, kb. mint anno Romo. Viszont Cutlerra eszem ágában sem lenne el cserélni, és ezt nem az elfogultság mondatja velem. Jayt én közvetlenül a top qb-k után tenném a képességei alapján, ha megkapná a védelmet, és a célpontokat. Remélem idén bizonyítja ezt!
több mint 12 éve
be kell vezetnie újból a PO-ba a csapatot, és ott illene legalább főcsoportdöntőig menni... különben byebyeHa egy ilyen szezont lehoz, mint a tavalyi, és nem adunk neki új szerződést, valaki ad neki 70 milliót. Szerintem kizárt dolog, hogy ne adnának neki új szerződést. A kérdés csak az összeg. És én alsó hangon 80, de inkább 100 millióra saccolom.füligjimmyKiszámítható, kevés hibával játszó Cutlerre számítanék idén, ha nem, akkor a vezetőség is komolyan el fog gondolkodni, h megéri-e a szerződéshosszabbítást... Szóval meglátjuk...soma80Magyar idő szerint Aug. 10-én szombaton hajnali 2-kor játsszuk a Pantherssel az első előszezon meccset.tüsi91Addig éljük túl ezt a szájbalökött hőséget, Uraim! Kíváncsi vagyok a 2nd OL játékára. Szükség lesz rájuk idén is, van egy olyan érzésem.
A szezon 100 millió dolláros kérdése, kissé vitaindítónak is szánom: Cutler többet ér, mint Stafford, és/vagy Romo, vagy kevesebbet? Ugyanannyit?füligjimmy
több mint 12 éve
Ha egy ilyen szezont lehoz, mint a tavalyi, és nem adunk neki új szerződést, valaki ad neki 70 milliót. Szerintem kizárt dolog, hogy ne adnának neki új szerződést. A kérdés csak az összeg. És én alsó hangon 80, de inkább 100 millióra saccolom.Kiszámítható, kevés hibával játszó Cutlerre számítanék idén, ha nem, akkor a vezetőség is komolyan el fog gondolkodni, h megéri-e a szerződéshosszabbítást... Szóval meglátjuk...soma80Magyar idő szerint Aug. 10-én szombaton hajnali 2-kor játsszuk a Pantherssel az első előszezon meccset.tüsi91Addig éljük túl ezt a szájbalökött hőséget, Uraim! Kíváncsi vagyok a 2nd OL játékára. Szükség lesz rájuk idén is, van egy olyan érzésem.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kiszámítható, kevés hibával játszó Cutlerre számítanék idén, ha nem, akkor a vezetőség is komolyan el fog gondolkodni, h megéri-e a szerződéshosszabbítást... Szóval meglátjuk...Magyar idő szerint Aug. 10-én szombaton hajnali 2-kor játsszuk a Pantherssel az első előszezon meccset.tüsi91Addig éljük túl ezt a szájbalökött hőséget, Uraim! Kíváncsi vagyok a 2nd OL játékára. Szükség lesz rájuk idén is, van egy olyan érzésem.
több mint 12 éve
Magyar idő szerint Aug. 10-én szombaton hajnali 2-kor játsszuk a Pantherssel az első előszezon meccset.tüsi91Addig éljük túl ezt a szájbalökött hőséget, Uraim! Kíváncsi vagyok a 2nd OL játékára. Szükség lesz rájuk idén is, van egy olyan érzésem.
A szezon 100 millió dolláros kérdése, kissé vitaindítónak is szánom: Cutler többet ér, mint Stafford, és/vagy Romo, vagy kevesebbet? Ugyanannyit?
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hogy pápa lesz a csapatban, vagy csak ministráns, azt majd az idő eldönti, de egy gyerek neki köszönheti, hogy még most is az élők között lehet.
több mint 12 éve
Sérülés front: espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4684440/injuries-are-piling-upBears sign Leonard Pope to one-year deal, ahogy a cikkben is írják.
Csak, hogy időben szóljak, ha netán valaki nem tudná. Magyar idő szerint Aug. 10-én szombaton hajnali 2-kor játsszuk a Pantherssel az első előszezon meccset.
több mint 12 éve
vártam, hogy anfernee csak megosztja itt is a képeit, de még nem történt meg, szóval muszáj lesz nekem 😊Bears edzőtábor: plus.google.com/u/0/photos/116240120437668287567/albums/5907539492710816609?authkey=CMy2sJ7cq5upeA
Soldier Field: plus.google.com/u/0/photos/116240120437668287567/albums/5907532548362169617?authkey=CIKC-ZSg8aHAvwE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A mai edzést az esős idő miatt áttették helyi idő szerint délutánra.Egy Andrew Starks nevű fiatal LB érkezett, Austin Signor csere kicker lett waivelve. Nem lényeg a végső 53-as szempontjából.
Workouton van a csapatnál Leonard Pope TE. Igazi hegyomlás a fazon (6'8"), blokkoló TE elsősorban. Előttünk a Steelersnél és a Chiefsnél játszott ha jól emlékszem. Bennetten kívül nincs igazán elkapó TE a csapatban. Maneri is blokkoló elsősorban, főleg annak tükrében, hogy őt falemberből képezték át, a súlya is 280 font, igazából ő 6. OL embernek számíthat a játékoknál. (Már ha rosterre kerül). Kyle Adams még az akit tán passzokkal lehet keresni.
DJ Williams ma már szabadon sétálgatott, nem volt a lábán semmilyen rögzítő.
több mint 12 éve
Kicsit offolok az Eagles felé:Könyörgöm, ott az Eagles topic...
Mit nyilatkozott Cooper, hogy annyira kiakadtak rá?Azt tudom, hogy valami rasszista duma volt, csak nem tudom, hogy pontosan mi.laccoo74

több mint 12 éve
Jefferynek pedig nagyon jót tett a Marshallal töltött közös edzegetés Floridában.Ő lett egy igazi szörnyeteg, ahogy BM megfogalmazta a lényeget.
Kicsit offolok az Eagles felé:
Mit nyilatkozott Cooper, hogy annyira kiakadtak rá?Azt tudom, hogy valami rasszista duma volt, csak nem tudom, hogy pontosan mi.
több mint 12 éve
Bushrod és Scott sérülése miatt tegnap Webb LT poszton edzett. Britton volt az RT. Összességében megy a cserélgetés össze-vissza, mindenkit megnéznek több poszton is: Rookie first-round pick Kyle Long has been splitting first-team reps at right guard with James Brown, who also has lined up at left guard. Veteran Matt Slauson has played both guard positions and center in training camp. Edwin Williams also has lined up at guard and center.Bostic játszott középen és ő is hívta a játékokat is a defenseben.
Woottonnak van egy kisebb csípő sérülése, pár napig nem edz, de semmi komoly.
Briggs tegnap pihenőt kapott, Jennings pedig még nem tért vissza.
több mint 12 éve
Nekem most az O-ban nagyobb a bizodalmam mint a D-ben. Idén az O-nak fel kell nőnie és vinnie kell a csapatot a hátán. Többet kell mutatniuk mint az elmúlt években és erre most adott egy jobb játékosállomány. De akiben a legfőképpen bízok az Trestman, reméljük képes olyan O rendszert játszatni, ami valamennyire el tudja fedni az Ofal hiányosságait.Bushrodnak van egy kisebb vádli sérülése. Tegnap pedig Scottnak lett valami a jobb térdével, ezért kapott szerepet Britton. De azt nem írták, hogy milyen volt. Peppers-el állt szemben egyébként.Idén lesz...... 😊csi77
Hester ki van akadva, hogy a Pro Bowl megváltozott szabályai miatt nem lesznek visszahordók. Hát kedves Devin ez van.
Wilsonnal nagyon elégedettek. Tényleg elképesztő, hogy 2 éve milyen gyér állomány volt WR poszton, s tavaly ezt megfejeltük azzal, hogy még TE játék sem volt. Idén célpont lesz, egy jó sémával nagyon komoly próbák elé állíthatjuk az ellenfelek védelmét. Bár nem tudok Chicagoban mikor volt utoljára hatékony offense konstansan. Martz alatt azért sokszor működött, sokszor azonban nem.tüsi91
Szóval legyen ballhawk D meg egy kíméletlen O. Öljék az időt és szerezzenek pár pontot is 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Bushrodnak van egy kisebb vádli sérülése. Tegnap pedig Scottnak lett valami a jobb térdével, ezért kapott szerepet Britton. De azt nem írták, hogy milyen volt. Peppers-el állt szemben egyébként.Idén lesz...... 😊
Hester ki van akadva, hogy a Pro Bowl megváltozott szabályai miatt nem lesznek visszahordók. Hát kedves Devin ez van.
Wilsonnal nagyon elégedettek. Tényleg elképesztő, hogy 2 éve milyen gyér állomány volt WR poszton, s tavaly ezt megfejeltük azzal, hogy még TE játék sem volt. Idén célpont lesz, egy jó sémával nagyon komoly próbák elé állíthatjuk az ellenfelek védelmét. Bár nem tudok Chicagoban mikor volt utoljára hatékony offense konstansan. Martz alatt azért sokszor működött, sokszor azonban nem.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Bushrodnak van egy kisebb vádli sérülése. Tegnap pedig Scottnak lett valami a jobb térdével, ezért kapott szerepet Britton. De azt nem írták, hogy milyen volt. Peppers-el állt szemben egyébként.Hester ki van akadva, hogy a Pro Bowl megváltozott szabályai miatt nem lesznek visszahordók. Hát kedves Devin ez van.
Wilsonnal nagyon elégedettek. Tényleg elképesztő, hogy 2 éve milyen gyér állomány volt WR poszton, s tavaly ezt megfejeltük azzal, hogy még TE játék sem volt. Idén célpont lesz, egy jó sémával nagyon komoly próbák elé állíthatjuk az ellenfelek védelmét. Bár nem tudok Chicagoban mikor volt utoljára hatékony offense konstansan. Martz alatt azért sokszor működött, sokszor azonban nem.
több mint 12 éve
Olvastam Mike C Wright twitter feedjén, hogy Britton is kap snappeket LTben az első csapatnál is. Ő hogy teljesít eddig a TC alatt?
több mint 12 éve
Jordan Mills T hogyan teljesít, hol játszik, ha játszik egyáltalán?CollapoEgyenlőre nincs róla sok hír. Második csapatban van, de a posztját nem írták. Ő szerintem guard lesz inkább a profik közt. Kromernek hozták (mint pl. Carl NIcks), valami majd lesz belőle. Ha más nem hasznos csere, vagy elrettentő példa. Idén nem fog játszani, a többit meglátjuk.
több mint 12 éve
Jordan Mills T hogyan teljesít, hol játszik, ha játszik egyáltalán?

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Williams 'week to week' with calf injury es.pn/15bMWfN , Bostic gyakorolt az első csapattal.#Bears RT Jonathan Scott and DL Jamaal Anderson have sore knees. CB Tim Jennings was excused for personal reasons.
Scott helyett Cory Brandon az LT most, tehát Webbet nem paoklgatják. Ő RT lesz.
Jennings családi problémák miatt elhagyta a csapatot, de hamarosan visszatér, addig BOWMAN -_- az első csapatban.
Edzés után SCottnak és Bosticnak is MRI vizsgálatot hajtottak végre a jobb térdén. Reméljük semmi komoly.
Sutianap: igen ő az a Scott. 😊
több mint 12 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff Was told Al Davis always thought #Bears HC Marc Trestman was one of the smartest offensive minds he was ever around. OC w/OAK '01-'03
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Megsérült D.J. Williams. Részeletes infóval tud e már valaki szolgálni? Én nem találtam semmit. :/
több mint 12 éve
ezaza Scott, akitől az istenmentsenmeg, a Jonatán? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kérlekkérlekkérlek
Bushrod helyett Scott gyakorol LT poszton az első csapattal. Hekk az RT. Slauson LG, Garza C, Long RG. Long felváltva játszik James Brownnnal.
tüsi91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Turk McBride DE-nek elszakadt az achillese a jobb lábában, IR-re is tették már. Bushrod helyett Scott gyakorol LT poszton az első csapattal. Hekk az RT. Slauson LG, Garza C, Long RG. Long felváltva játszik James Brownnnal.
DT poszton Melton-Paea az első csapat. A másodikban Collins mellett Corey Irvin játszik egyenlőre a legtöbbet.