NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
247
25
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem láttam a meccset. Highlight alapján. Lehet, hogy Longnak sokat kell tanulnia, de egészen egyszerűen felüdülés látni, hogy van egy csávó a Bears OLben, aki úgy pakolja arrébb az ellenfeleket ahogy pl Brian Waters tette azt fénykorában. S ez csak a 3. meccse volt!!!Azt meg tudjuk, hogy Marshall az egyik, ha nem a legjobban blokkoló WR és azt is, hogy AJ szintúgy jó ebben a műfajban.
Phil Emery 2 éve van itt és 2 év alatt mennyi fegyverrel gazdagodott az Offense. Tice egyretardált volt, Lovie állásába került, ha tudna segítőt választani mai napig ő lenne a HC. Viszont már én is egyet értek azzal, ha Trestman ezzel a matériával nem tud jelentős előrelépést produkálni (nem nehéz), az hatalmas csalódás lenne. De reméljük fog.
Aki látta a meccset a komplett OLről mondjon vmit, meg az első számú defensreől. Pass rush éledezik.
Remélem felpakolják ezt is jutubra.
több mint 12 éve
Belenyomtak a szemébe, vissza is jött aztán, semmi komoly.Azok ismerősek, nem?
Ez így nagyon rendben van minden téren. Persze ez a Raiders, meg preseason, de ilyet se láttam még amit az offense fel tud ma mutatni. Ezek a droppok viszont...Delete
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Belenyomtak a szemébe, vissza is jött aztán, semmi komoly.Ez így nagyon rendben van minden téren. Persze ez a Raiders, meg preseason, de ilyet se láttam még amit az offense fel tud ma mutatni. Ezek a droppok viszont...

több mint 12 éve
Sajnos el kellett jonnom a gep elol. 😕 A csapat az elso negyedben eleg impressziv jatekot mutatott. Jo volt latni azt,hogy ujra van tamadoegyseg a palyan. Cutler elesnek tunt es osszeszedettnek. Alshon nagyon jol razta le magarol az emberkeket es ugyesen kapott el.Vegre nem csak a palya kozepet eroltetjuk a futasokkal. Tobbszor is korbe lett futva az ellenfel D-je. Ebbol lett az egyik TD is. Forte nagyon jo. Marshall fejben nagyon osszeszedetlen volt az elejen. Bennett-rol meg nezzen maf valaki utana,hogy mi baja lehet. Remelem nem komoly. :/
több mint 12 éve
Igen, 2010 volt az. Kb. azóta nem dobtak rájuk annyi pass interference-t, mint akkor... Cutler fő célpontja Hester volt, meg Bennett, Olsen, Knox, meg futott ugye Forte. Borzalom volt. És mégis nyertünk, sőt annak az idénynek nagydöntő lett a vége...Mikor vertuk meg a Packerst utoljara? '11 szeptembereben?? Azt hiszem ma este azt a meccset nezem meg... 😊norris212010 volt az...Delete
több mint 12 éve
Mikor vertuk meg a Packerst utoljara? '11 szeptembereben?? Azt hiszem ma este azt a meccset nezem meg... 😊norris212010 volt az...

több mint 12 éve
JonBoztik a sigversenybe!bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mikor vertuk meg a Packerst utoljara? '11 szeptembereben?? Azt hiszem ma este azt a meccset nezem meg... 😊norris21offseasonben azt a meccset minden hónapban megnézem kb, több dolog miatt is: az az utolsó MNF-unk Hank zenéjével, ott vitte vissza Hester hosszú idő után újra TDre a lasztit és mert ott vertük meg őket utoljára.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mikor vertuk meg a Packerst utoljara? '11 szeptembereben?? Azt hiszem ma este azt a meccset nezem meg... 😊
több mint 12 éve
Ez lenne akkor az" önkéntes" magánnyugdíjpénztár?Úgy felvetődött bennem, hogy a játékosoktól beszedett büntetési pénzeknek, mi lesz a további sorsa?kérdésedben ott a válaszjjncaa
Jótékonysági célokra fordítják? Esetleg nehéz helyzetbe került egykori játékosok kapják, vagy befizetik az érintettek, oszt jónapot?laccoo74
több mint 12 éve
Úgy felvetődött bennem, hogy a játékosoktól beszedett büntetési pénzeknek, mi lesz a további sorsa?kérdésedben ott a válasz
Jótékonysági célokra fordítják? Esetleg nehéz helyzetbe került egykori játékosok kapják, vagy befizetik az érintettek, oszt jónapot?laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Úgy felvetődött bennem, hogy a játékosoktól beszedett büntetési pénzeknek, mi lesz a további sorsa?Jótékonysági célokra fordítják? Esetleg nehéz helyzetbe került egykori játékosok kapják, vagy befizetik az érintettek, oszt jónapot?
több mint 12 éve
Kezdő fizujának több mint öt százalékát belógathatja a közösbe. Ejjj.....Ha még valaki nem látta volna....Kezdodik az idei szarakodás, bár jelenleg még nem végleges a dontés...Nem csinálnak nagy bajt,á nem, csak a játékot ölik meg.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000232296/article/jon-bostic-fined-for-hit-bears-lance-briggs-tweetsMelehov
Bosticnak is jól kezdődik a profi karrier.:-/laccoo74
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ha még valaki nem látta volna....Kezdodik az idei szarakodás, bár jelenleg még nem végleges a dontés...Tipikus töketlen beszari baszakodás. És a legszebb a sztálinistákat megszégyenítő azonnali öncenzúra és hamisítás:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000232296/article/jon-bostic-fined-for-hit-bears-lance-briggs-tweetsMelehov
Now here's the weird part of the story, the NFL has a clip of Bostic's hit on the league's official website and in the caption below the clip, the hit is referred to as a 'spectacular' one. The NFL also used the word spectacular in the headline.
Of course, as soon as the fine was announced, Twitter pointed out the hypocrisy of calling a hit spectacular, but then still fining the player for said hit. At that point the NFL changed the caption and the headline faster than the NCAA store scrubbed player names from its search engine.
(via windicitygridiron)
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha még valaki nem látta volna....Kezdodik az idei szarakodás, bár jelenleg még nem végleges a dontés...Nem csinálnak nagy bajt,á nem, csak a játékot ölik meg.
Bosticnak is jól kezdődik a profi karrier.:-/
több mint 12 éve
egy kis kedvcsináló a szezonhoz, America's game 1985... benne olyan brutális jelenetekkel hogy akár semlegeseknek is ajánlom 😀www.youtube.com/watch?v=qaeoe1JtyiQ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha még valaki nem látta volna....Kezdodik az idei szarakodás, bár jelenleg még nem végleges a dontés..."You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Ti sem menekülhettek 😀Jó lett, egyetértek vele! 😊
bowl.hu/15_chicago_bearsempty taxi
több mint 12 éve
Ti sem menekülhettek 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Demoted Bears OT J'Marcus Webb has accepted a pay cut reducing his base salary from $1.323 million to $630,000.Webb can earn the $693,000 difference back via playing-time incentives, but he won't get that opportunity if rookie Jordan Mills keeps the right tackle job. It's also possible Jonathan Scott beats out Webb for swing tackle duties. This is quite the fall for Webb, who's started 44 games the past three seasons at left tackle. There's now a real chance he doesn't make the final 53.
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-chicago-bears-jmarcus-webb-pay-cut-20130818,0,1441492.story
Even with deep pay cut, J'Marcus Webb still has higher cap figure ($645,153) than Jonathan Scott ($620K) and Eben Britton ($555K).And #Bears guaranteed Jonathan Scott $165K, so if he is healthy, chances are good he makes 53-man roster. No guarantee for Webb or Britton.
Ha nem igyekszik Webb, akkor most már könnyedebben megválhatnak tőle...
több mint 12 éve
Az edzőmeccs után gondoltam egy már most beharangozót firkantok a Bengals elleni meccs elé, mert időm, mint a tenger. Miss direction playek, Forte, LB sor, Texans elleni meccsek összehasonlitása.... de sört ittam ebéd után, elszunyókáltam, most pedig nyűgös vagyok. Szóval sokkal rövidebben írok, a védelmet ismerjük, az senkit nem érdekel.A szezonnyitóra számunkra a Bengals tökéletes ellenfél. Elsőkörös rájátszáscsapat, erős, de azért verhető gárda. Főleg a frontokban masszívak, ez kiváló erőfelmérő lesz a támadófal számára is. De a back7 sebezhető annyira, hogy Trestman megmutassa, mit tud. Igazából egy nagy adag Forte, csipetnyi Bennett, BM-AJ csak az ízlés kedvéért. Most jönne a Texans elleniek összehasonlítása, de bleh. Ők kihasználták az LB sor hiányosságait, és egy unalmas meccsen elég simán verték őket (nyertem is némi pénzmagot, ez a rájátszás kegyes volt hozzám). A 60 yardos Forte futást pedig mintha a Redskins playbookból lopták volna, és a zb elemeket se hanyagoljuk el. Végre-végre, itt van a liga egyik legjobb, ha nem a legjobb all-around backje, egyszer kihasználjuk? Man blocking dolgokkal sztem nem tudunk majd velük mit kezdeni, és ha arra kerül a sor, Cutlert is bedarálják. Szisztematikusan támadni az LB-k zónáját, semmi extra, play action seam route-ok, Bennett, vagy Marshall a slotban. Nyilván megvan az a luxusunk, hogy van két ekkora elkapünk, a sima inside slanteket lehet nyomatni, nem kell attól túlságosan félni, hogy Maluaga(?) alávág a route-nak. Szóval sebezhető a Bengals D, megvannak az "eszközök", hogy bántsuk őket. Ha állandóan 3&long szituba keveredünk, vagy A-gap, meg inside trap, meg mittomén milyen futásokkal, és 20 yardos passzokkal a'la Tice akarunk ellenük haladni, akkor nagyon hosszú lesz a szezon, Trestman karrierje pedig igen rövid.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nocsak, Trent Edwards. Bár látom már volt, de azért itt a link.sports.yahoo.com/news/bears-signed-trent-edwards-195021297--nfl.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ezt nem gondoltam volna.Long és Mills dominált a 2. negyedben. Ahogy ez elvárható. És zárójelben jegyezzük meg, hogy Mills még jobban is játszott, mint Fluker, amitől én leejtettem az állkapcsom. Webb nem lógott ki se lefelé, se felfelé...... a cserék közül. Van egy fiatal jobb oldal, de azért nem lesz a szezon egy fáklyásmenet. Slausontól sokkal többet várok. Garza rossz. A fal atletikusabb, erősebb, és nem elhanyagolható, hogy okosabb is, de még mindig kell majd a TE/HB besegités, még mindig kellenek a checkdown passzok etc.
Bears rookie RG Kyle Long has the highest Pro Football Focus grade of all NFL offensive linemen at this point in the preseason.
Long played well in Chicago's exhibition opener and legitimately dominated in Thursday night's preseason game against San Diego, earning a +5.7 grade from PFF, which is an outstanding mark in only 33 snaps worth of action. Rookie RT Jordan Mills also held his own versus the Chargers, possibly giving the Bears some hope on their offensive line. It's been a rag-tag/mash unit for years.
Én bízok benne, hogy Long hosszú távú megoldást jelent ebben a falban, az eddigi első körös O-line bust választásaink után....soma80
Bostic-Greene: Ha Williams felépül, ő lesz a kezdő. Mert BoomBostic futásnál ott van, nem szokása beragadni a blokkokba, de passz ellen semmit nem tud kezdeni. Gates futott egy teljesen nyilvánvaló 5 yardos spot route-ot, akkor is megtorpant, aztán megfirkálták egy TD-ért. És kb. kétszer dobtak a zónájába. Ezt meg fogja tanulni, de ösztönből nem tudja. Viszont végre lehet egy tisztességesen blitzelő LB-nk. Eza srác seggre tud ültetni centereket, ha akar. Emlékszik e valaki a legendás Babich-féle double A-gap blitzekre.....
Greene, amikor fizikálisan "belenő" a ligába, Briggs helyén 10 évig kezdő lesz nálunk. Mark my word. Már egy flat route-on szépen fut a HB-k mellett, már le tudja rázni a blokkokat, de kell még egy kis kakaó.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ezt nem gondoltam volna. Bears rookie RG Kyle Long has the highest Pro Football Focus grade of all NFL offensive linemen at this point in the preseason.
Long played well in Chicago's exhibition opener and legitimately dominated in Thursday night's preseason game against San Diego, earning a +5.7 grade from PFF, which is an outstanding mark in only 33 snaps worth of action. Rookie RT Jordan Mills also held his own versus the Chargers, possibly giving the Bears some hope on their offensive line. It's been a rag-tag/mash unit for years.
Én bízok benne, hogy Long hosszú távú megoldást jelent ebben a falban, az eddigi első körös O-line bust választásaink után....
több mint 12 éve
Bears signed QB Trent Edwards and waived WR Jerrell Jackson.Jackson is a former UDFA out of Missouri. Edwards has been bouncing around the NFL since once being regarded as the Bills' quarterback of the future. Now 29 years old, Edwards is just a practice arm for the rest of Bears camp.
Még egy QB? Kellett nagyon...