Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egyértelműen rálehet húzni Cutlerra a vereséget. Az első INT még hagyján, AJ lehetett volna keményebb, a második egy pocsék passz volt, jó volt a coverage is + a safety is kiváltott, szar olvasás, meg kombózva egy trehány dobással. Kaptál belőle egy TD-t. A harmadik tényleg no comment. De össze-vissza dobált, hol alul (lásd a 2. INT, plusz mikor Slayt fejbe dobta az endzoneba, magasabb labda = AJ TD), hol túldobta az embereket, ez borzalmas volt. Ha Cutler jó ez a meccs nagyon érdekesen is alakulhatott volna.

Ettől még a védelem nagyon gyatra. Misstackle hegyek, gyenge passrush, középen 0. El lett cseszve a roster management. Passz ellen még hagyján, bár így is Stafford 3szor nem találta el az üres elkapót, meg volt úgy 3 drop. Én nem tudom mit várjunk idén tőlük, az egydimenziós offensek ellen jók lehetünk, aki tud futni meg passzolni az meg kb így szivat majd minket, mint a Lions.

Két itthoni meccs, két győzelem. Így leírva nem hangzik bonyolultnak.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem szoktam ilyen írni, mert ugye csapatjáték, és még meg se néztem a meccset, de ez Cutleren múlott. Néztem a hájlájtot, szépen fellép a zsebbe, Jeffery közelébe senki, túldobja 2 méterrel. Mivan? Kifogyott a csávónál a célzóvíz. Conte megáll, elfelejti, hogy kell szerelni, Bush fut 30 métert. Vannak ilyen meccsek. A Lions elleni hazaira felrakok legalább egy ötöst.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 643 — "Grammar maci"
Igazából ez egy minden szempontból botrányos meccs volt, az egészben engem az zavar, hogy tulajdonképpen a defense oldalon fel is vázoltuk, hogy előfordulhat ilyen. Azzal nem számoltam, hogy Cutler ennyire vakon lesz.tüsi91
Azért Cutlernél egy ilyen homály meccs szezononként minimum benne van (de inkább 2), amióta itt van nálunk nem volt "tiszta" szezonja, volt olyan meccs amit ő cseszett el. Ezt nem csak ő, de ő is.
Nem baj, letudtuk a kötelező vereséget, kár hogy mivel csoportellenfél ellen van ezért kettőt ér. Most az egyik bravúrunkat ki is lőttük, csinálni kell egy még nagyobbat( Saints). Nem tudom igazából hogy hol tudnánk megverni őket, de reménykedem hogy kitalálnak valamit, egy biztos, jó ST nélkül ezt a meccset TUTI nem nyerjük meg... Nem tudom mi lett ezzel az egységgel, de ezt a fost nem lehet egy szezonon keresztül tartogatni, döntően befolyásolhatja a szezonunkat, a mérleg nyelve lehet ha úgy tetszik ez az egység.

Ez a meccs megmutatta hogy miket kell kijavítani, most jöhet Trestman hozzáértése hogy mennyiben sikerül. Alig várom a vasárnapot és még csak hétfő...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem akarom tovább szítani a feszültségeket, de a DL hihetetlen gyenge Peppersnek és Wottonnak vannak megmozdulásai dt-k gyakorlatilag nincsenek, pedig 1-2 körös illetve méreg drága emberekről beszélünk és hihetetlen gyengék. Mel Tucker pedig alkalmatlannak tűnik a turnoverek egyéni teljesítményekből születnek nem az ö hozzáértéséből, nyeljük a yardokat mintha muszáj volna.Nem akarok nagyon negatívkodni mert megint leugat valaki.hpeter93
DT posztra egyáltalán nem költünk. Van Paea, aki 2. kör, oszt csocsi. Melton volt 4. kör, csak ugye elszakadt a térde. A többi UDFA. Középen a futás ellen tavaly is gyengék voltunk. 6 man front ellen úgy rohantak át rajtunk, mint libán a f*s. Mután semmiféle személyi változás nem történt a falban, idén ugyanez a helyzet, és mindenki meglepődik? Oké.

Drew Brees

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Nem akarom tovább szítani a feszültségeket, de a DL hihetetlen gyenge Peppersnek és Wottonnak vannak megmozdulásai dt-k gyakorlatilag nincsenek, pedig 1-2 körös illetve méreg drága emberekről beszélünk és hihetetlen gyengék. Mel Tucker pedig alkalmatlannak tűnik a turnoverek egyéni teljesítményekből születnek nem az ö hozzáértéséből, nyeljük a yardokat mintha muszáj volna.Nem akarok nagyon negatívkodni mert megint leugat valaki.

több mint 12 éve
Valamelyikőtök emlékszik olyanra amikor a Lions ST rávert a Bears ST-re? Komolyan el sem hittem amit látok.Bazzani
Nem hiszem, hogy Mel&Joe itt fogja kezdeni a következő évet.

Drew Brees

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért azt halkan megjegyezném, hogy az ST adta át nekik (megint) a momentumot, onnantól zuhantunk meg rendesen. Hányadik meccsen volt ez így? Háromra biztosan emlékszem, de lehet, hogy mind a négyen volt ilyen. Igazad volt Tüsi az eredménykövetőben, hogy az ST szépen leküzdötte magát.

Még egy gondolat, ne vegyük el a Lionstól a dicsőséget, ők tényleg jól játszottak, persze mi meg belehajoltunk a sallerbe.....csi77
Első meccsen volt egy hosszú punt returnjük, de holding miatt elvették. Goluld berúgott egy 58 yardos FG-t + 12-en voltunk a pályán, amiből first down lett.
Második meccs: KR TD, igaz Hesternek volt 2 hosszú returnje.
Harmadik meccs: 24-3-nál ostoba büntetés, utána TD.
Negyedik meccs: 57 yardos PR.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 255 — Axel Foley
Valamelyikőtök emlékszik olyanra amikor a Lions ST rávert a Bears ST-re? Komolyan el sem hittem amit látok.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 402 — Bears & Illinois fan
Azért azt halkan megjegyezném, hogy az ST adta át nekik (megint) a momentumot, onnantól zuhantunk meg rendesen. Hányadik meccsen volt ez így? Háromra biztosan emlékszem, de lehet, hogy mind a négyen volt ilyen. Igazad volt Tüsi az eredménykövetőben, hogy az ST szépen leküzdötte magát.

Még egy gondolat, ne vegyük el a Lionstól a dicsőséget, ők tényleg jól játszottak, persze mi meg belehajoltunk a sallerbe.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az első félidő parádés -20-a után valahogy nehéz győzelemről beszélni. Ha pl a Szpari 0-4-re áll szünetben a Siófok ellen, akkor vajon hányan beszélnek győzelemről a lelátón, hogy ez még meglehet? A 40-32 senkit ne tévesszen meg, a garbage timeban zárkóztunk ennyi.

A védelem kapott 26 pontot, mert amikor 2 yardról kéne megállítani az ellenfelet azt nem róvom fel nekik. Az RZ-ben még csak-csak elmuzsikálunk, de a többi....

Igazából ez egy minden szempontból botrányos meccs volt, az egészben engem az zavar, hogy tulajdonképpen a defense oldalon fel is vázoltuk, hogy előfordulhat ilyen. Azzal nem számoltam, hogy Cutler ennyire vakon lesz.

Jön a Saints. Nem lesz könnyebb. Remek támadósor, a védelem meghökkentően jól összeállt (hát ott mondjuk tényleg van honnan javulni). Remélem offense oldalon feljavulunk (mert engem a Steelers meccs sem nyűgözött le), a defense meg... maradjunk annyiban szerezzenek labdákat. No, de hogy DeCamillis mit csinál???
több mint 12 éve
A védelem eddig nálunk úgy néz ki, hogy nyeli a yardokat mint az állat, és turnoverekkel operál. Na most, ha ez nem megy akkor szopóág - ahogy tegnap is. Nyomás az ellen irányítóján még mindig nincs, de még csak javulás sem nagyon tapasztalható.
Ok, jött egy offense-minded HC, örülünk Vincent, meg általában működnek a támadó-oldalon a játékok, de azért védekezni ne felejtsünk már el.
Jay meg Jay. Tegnap még olyan elborult gondolatok is végigfutottak a fejemen, hogy a diabetes pl nem játszhat szerepet abban, hogy gyakorlatilag két irányító van ugyanabban a testben?dcsicsak
Jöttek a TO-k, csak most mi is adtunk nekik 4-et (amire kapásból emlékszem- 3 INT, 1 FF) legalább.....

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
A védelem eddig nálunk úgy néz ki, hogy nyeli a yardokat mint az állat, és turnoverekkel operál. Na most, ha ez nem megy akkor szopóág - ahogy tegnap is. Nyomás az ellen irányítóján még mindig nincs, de még csak javulás sem nagyon tapasztalható.
Ok, jött egy offense-minded HC, örülünk Vincent, meg általában működnek a támadó-oldalon a játékok, de azért védekezni ne felejtsünk már el.
Jay meg Jay. Tegnap még olyan elborult gondolatok is végigfutottak a fejemen, hogy a diabetes pl nem játszhat szerepet abban, hogy gyakorlatilag két irányító van ugyanabban a testben?
több mint 12 éve
Nem akarok én sem szakmai dolgokba belemenni (főleg, hogy nem is értek hozzá), de normális DT-k nélkül nem fog sokáig tartani a szezon. Tegnap is úgy lettek arréb rakosgatva ahogy kell. Nagyon meg lennék lepve ha a kedd esti határidőig (akkor van asszem a trade deadline) nem jönne senki.

több mint 12 éve
Jónéhányan előrevetítették a tegnapi verséget a topicunk tagjai közül, bejött. Én azonban nem tudom úgy nézni a meccseket, hogy folyamatosan azt hangoztatom, hogy kikaptunk, nincs értelme stb... Az első 3 győzelmünknél is a meccskövetőben (amikor nem vezettünk) ment a hibák sorolása. Most negyedszerre abszolút reális lett.
Én nem értek focihoz (csak a "gurulóshoz" kicsit), pusztán imádom ezt a játékot, s szurkolok mint a hülye a Medvéknek. Tudjátok, a meccskövető hozzászólásait olvasgatva Nyíregyháziként eszembe jut a Szpari szombati meccse. 6 győzelem után 18 pontunk volt, vezettük a tabellát. Keserves 1-0-al behúztuk a hetedik meccset is. A tribün szotyolázói folyamatosan szidták a csapatot, az edzőt. Persze az itteni srácok tök jó fejek a fórumon, mégis kicsit feléjük asszociáltam. Én csak úgy tudom nézni a mecscet még 21 pontos hátrányban is, hogy őrjöngök a győzelemért. Mégha a hozzáértést és az igazatokat el is ismerem, nálam a pohár mindig inkább félig tele van, minthogy félig üres legyen.
Meg különben is! Jimmy a hibás! Elismerte! 😀promax
Nekem is fura volt egy kicsit, hogy félidőben elhantoltuk magunkat a fórumon...... Sajnos nekik lett igazuk, de tényleg lehúzza az embert.

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Jónéhányan előrevetítették a tegnapi verséget a topicunk tagjai közül, bejött. Én azonban nem tudom úgy nézni a meccseket, hogy folyamatosan azt hangoztatom, hogy kikaptunk, nincs értelme stb... Az első 3 győzelmünknél is a meccskövetőben (amikor nem vezettünk) ment a hibák sorolása. Most negyedszerre abszolút reális lett.
Én nem értek focihoz (csak a "gurulóshoz" kicsit), pusztán imádom ezt a játékot, s szurkolok mint a hülye a Medvéknek. Tudjátok, a meccskövető hozzászólásait olvasgatva Nyíregyháziként eszembe jut a Szpari szombati meccse. 6 győzelem után 18 pontunk volt, vezettük a tabellát. Keserves 1-0-al behúztuk a hetedik meccset is. A tribün szotyolázói folyamatosan szidták a csapatot, az edzőt. Persze az itteni srácok tök jó fejek a fórumon, mégis kicsit feléjük asszociáltam. Én csak úgy tudom nézni a mecscet még 21 pontos hátrányban is, hogy őrjöngök a győzelemért. Mégha a hozzáértést és az igazatokat el is ismerem, nálam a pohár mindig inkább félig tele van, minthogy félig üres legyen.
Meg különben is! Jimmy a hibás! Elismerte! 😀
több mint 12 éve
Mindannyian tudjuk, hogy mi volt az igazi oka ennek a vereségnek. Nem kell aggódni, jövő héten már ráérek.

Drew Brees

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Olyat fogok csinálni, amit eddig nem … leírom egy mérkőzésről a véleményemet.

- Voltak az első félidőben a pályán DT-ink? Bush és Bell úgy futkározott középen, mintha edzésen lennének.
- 3 sack, pont annyi, mint az első 3 mérkőzésen együtt, de akkor is tetszik nekem az OL, főleg a tavalyi évhez képest.
- Cutler – 3 INT, szerintem a meccs több pontján is messze járt fejben, több rossz döntés dobás
- Jeffery – csak így tovább, szép hármas lesz a Marshall, Bennett, Jeffery és ott van Forte is

Megkaptuk a 3-0 után a pofont, ami szerintem is jókor is jöhet, de sokkal több kell a DL-től, főleg középen.
több mint 12 éve
Nézzük a pozitívumokat:
- második félidőben jobb lett a defense (1. volt honnan javulni, 2. a Lions már nem erőlködött)
- Peppers néha feltűnt
- Jeffery jó volt
- december vége óta most kaptál ki először

A negatívumok sorolása hosszabb időt venne igénybe.

Picit nézzünk magunkba. Jól jöhet ez a vereség. Nem vagyunk mi olyan jó csapat, mint azt itt páran beállítják. Sajnos. Jövő héten Saints. Kemény meccs lesz, jó játékkal minden esélyünk megvan a győzelemre. Talán ez a meccs ez olyan volt, mint 2010-ben a Giants elleni. Az is demoralizáló volt, s visszahúzott minket a földre. Sokat kell még fejlődni. Tucker eddig elég komoly csalódás. DeCamillisről pedig nehéz a jó ízlés keretein belül megnyilvánulni.
több mint 12 éve
meg kell tanulnunk nyerni a csoporton belül mert így felesleges számolgatni. A játék képe meg katasztófa volt, nálam Trestman sem ütötte meg a mércét ezzel a game plannel (0 quick slant passzok...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
a csapat fényesen bizonyítja hogy miért is kell a problémákról beszélno 3 nyertes meccs után, ez eddig szánalmas.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bahahahasszuuuuuuuuuus, este fél nyolckor fel kell állnom a gép elől. Bahahahasszuuuuusss

Matthew Staffordfüligjimmy
KikaptunkDelete

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bahahahasszuuuuuuuuuus, este fél nyolckor fel kell állnom a gép elől. Bahahahasszuuuuusss

Matthew Staffordfüligjimmy
Kikaptunk

több mint 12 éve

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 926
4. Ez az első év amikor jobban félek a Bears O#-től mint a D#-től. o_oBazzani
...és nagyon reméljük,hogy nem az utolsó! 😛
több mint 12 éve
1. Ha eddig nem csináltatok sok sack-et akkor ez sztem ma sem lesz jellemző: Stafford fact:Lions QB Matthew Stafford has thrown a league-high 74.4 percent of his passes in 2.5 seconds or less.

2. Fauria biztos, hogy nem Jennings-el lesz szemben, Jennings inkább a Burlesont helyettesítő Broyles-al vagy Edwardsal fog találkozni legtöbbször.

3. Véleményem szerint (meglepetééééés) nem Megatron kikapcsolása lesz a kulcs hanem a Bush-Bell párosé. Egy 100yard feletti Calvin teljesítmény mellett is nyerhettek símán ha nem társul mellé sok az előbb említett két úriembertől. Ha ők ketten is termelnek (reméljük Broyles is) akkor ez egy hatalmas pontcsata lesz.

4. Ez az első év amikor jobban félek a Bears O#-től mint a D#-től. o_o