NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Várjuk ki a végét ennek a BM-ügynek...Jay majd helyrerakja.....mivel ha ebből gáz lesz, akkor nagyjából oda a szezon.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
BM hisztije mellett:

Bears have had some discussions about trading WR Earl Bennett. Trades not easy to make this time of year, though.

Amikor éppen baj van a legjobb WR-rel, tradeljük a másikat... hát persze...
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Jön egy kis bulvár a csapat körül úgy érzem 😀
több mint 12 éve
vasárnapig engedélyezett távolléte van....soma80
Oh, my bad. Ezt nem tudtam 😊dcsicsak
de úgy néz ki, hogy tényleg bevágta a durcit.. ez nagyon hiányzott....

INSIDERS ALERT: Chicago WR Brandon Marshall is upset Bears have not taken his concerns about his hip injury seriously. (via @AdamSchefter)
több mint 12 éve
vasárnapig engedélyezett távolléte van....soma80
Oh, my bad. Ezt nem tudtam 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Először érzem azt amióta követem a Lionst, hogy a Bears O#-től jobban kell majd tartani mint a D#-től.

Érdekes lesz látni, hogy ez a megfiatalított/kicserélt maci OL mire megy a brutál keménynek kinéző (premeccsek alapján) Lions DL ellen.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
M[egnéztem az Oakland elleni meccsünket én is (Medve81 még egyszer kösz) 😊.
Az első félidő volt mérvadó, az hellyel közzel tetszett is. A droppolás nyilván nem, a fal tetszetősebb volt, mint eddig (bár ennél csak erősebb pass rush-sal fogunk találkozni). Cutleren is látszott, hogy ha 20-30%-kal több időt kap, tud vele élni. Jeffery rock'n roll, Forte szintén, Hesternek meg remélem lesz még idén egy nagy éve, a tavalyinál úgyis csak jobb lehet.
A védelem ismét szívemet melengetően játszott, a Jennings pick a tavalyt idézte. Itt talán nem is lesz gond, mondjuk kíváncsi leszek mennyire tudjuk gyilkolni az irányítókat.

A második félidőt már kevésbé követtem, de az lejött, hogy McCown fos sajnos, pedig nem túl acélos ellenféllel nézett szembe.

Mivel én nem tudok olyan profi elemzést írni, mint Tüsi, Jimmy, Bear vagy más, így csak ennyit láttam...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Elèg "összeesküvès-elmèlet szagù", de Marshall nem jelent meg a mai edzèsen.
Remèlem a gyògyszereket rendben szedi 😀dcsicsak
vasárnapig engedélyezett távolléte van....
több mint 12 éve
Elèg "összeesküvès-elmèlet szagù", de Marshall nem jelent meg a mai edzèsen.
Remèlem a gyògyszereket rendben szedi 😀
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Egy félegészségessel sem megyünk sokra - ahogy az most jól látszott. Ha AJ-nek ez nem egy one time wonder mérkőzés volt, akkor azért nem vagyunk elveszve annyira. A múltkori mérkőzés első félidei playek bizakodásra adnak okot szerintem.dcsicsak
Itten arról cikkeznek,hogy AJ sokat fejlődött és király lesz, hát reméljük.
 chicago.cbslocal.com/2013/08/27/silverman-alshon-jeffery-among-nfls-most-improved-players/

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Egy félegészségessel sem megyünk sokra - ahogy az most jól látszott. Ha AJ-nek ez nem egy one time wonder mérkőzés volt, akkor azért nem vagyunk elveszve annyira. A múltkori mérkőzés első félidei playek bizakodásra adnak okot szerintem.
több mint 12 éve
Bears receiver Brandon Marshall is frustrated as he recovers from offseason hip surgery, and he says he’s not as ready for the regular season as he would like to be.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/08/27/brandon-marshall-feeling-frustrated-as-he-recovers-from-hip-injury/

Egy egészséges BM nagyon kell.
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
És Blanchard is távozott. Kár érte, mehetett volna IR-re...

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha 6 elkapóval megyünk, akkor Anderson, ST munka miatt. Minter sztem tuti, az első csapattal volt fenn sokat. Washington semmit nem mutat, de ugye az lenne megleő, ha látnánk tőle valamit. Moore esetleg ott lehet, mint 9. DL ember. Onubun sztem is ki lesz vágva. Zbikowskin nulla, akárcsak Stelz. Hogy a fenébe van még mindig it a csávó? A 3. csapatból nem tűnik ki, még ST playmakernek se mondanám, ugyanez J.T Thomas.füligjimmy
Éééééééés Moore már az utcán is van. De Aroma is kivágva, Anderson rulez?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Bears reduce roster to 76 players. Released: Devin Aromashodu, Curtis Brinkley, Eric Foster, AJ Lindman, PJ Lonergan, Derrick Martin, Kyle Moore, Gabe Miller, Leonard Pope, Brent Russell, Patrick Trahan, Tress Way, Lawrence Wilson, Tom Zbikowski
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Medvepuszi!!!Nem semmi az utánpotlás.Hamar be fog illeszkedni.
BIG DADDY
Köszi, de Proki már belinkelte másfél hete......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
BIG DADDY New York Giants 140 — laszlo.blaskovics@hotmail.com
Medvepuszi!!!Nem semmi az utánpotlás.Hamar be fog illeszkedni.

Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence

The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha 6 elkapóval megyünk, akkor Anderson, ST munka miatt. Minter sztem tuti, az első csapattal volt fenn sokat. Washington semmit nem mutat, de ugye az lenne megleő, ha látnánk tőle valamit. Moore esetleg ott lehet, mint 9. DL ember. Onubun sztem is ki lesz vágva. Zbikowskin nulla, akárcsak Stelz. Hogy a fenébe van még mindig it a csávó? A 3. csapatból nem tűnik ki, még ST playmakernek se mondanám, ugyanez J.T Thomas.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Keddig kivágunk 15 embert, aztán aug 31-ig a többit.

Látom Webb egy csodálatos holdinggal egyre inkább biztosítja a szerepét 😊. Ha egyeltalán lesz neki.

Kis elemzés kinek fix a helye:

Offense: (24)
QB: Cutler, McCown + valaki.
RB: Forte, Bush, Ford
FB: Fiametta (korrektül játszott a Chargers és a Raiders ellen is)
WR: Marshall, Jeffery, Bennett, Wilson + 2 ember (Anderson, Tolliver, Weems, Aromashodu 4esből)
TE: Bennett, Maneri + valaki (Onobun vs Adams)
OL: Bushrod, Slauson, Garza, Long, Mills + 3 (Brown, Webb, Scott, EWill, Boggs, Britton)

Defense: (24)
DL: Peppers, Melton, Paea, Wootton, McClellin, Collins + 2 ember (Whiteside, Moore, Washington vagy vki más)
LB: Briggs, Anderson, Bostic, Williams, Greene, Costanzo
CB: Tillman, Jennings, Frey, Bowman, McManis
S: Conte, Wright, Zbikowski, Hardin, Steltz

ST: (4)
K: Gould
P: Podlesh
LS: Mannelly
Ret: Hester

Szóval ez 52 + akkor még 1 ember. Esetleg JT Thomas az ST-be.tüsi91
WR: Weems
TE: Adams (Onobun iszonyú)
DL: Washingtont vinni fogják, Minter nekem tetszett (agyatlan, de komoly ereje van)
S: Zbikowski felejtős szerintem, max. Walters (Hardinban sem vagyok biztos....max azért marad, mert high pick volt)
CB: kellene még vki, 5 CB nem biztos, hogy elég

Thomas szegény igen homály, ha def-ben van (szörnyű szögben próbálta Pryort szerelni), St-ben valóban jó....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Keddig kivágunk 15 embert, aztán aug 31-ig a többit.

Látom Webb egy csodálatos holdinggal egyre inkább biztosítja a szerepét 😊. Ha egyeltalán lesz neki.

Kis elemzés kinek fix a helye:

Offense: (24)
QB: Cutler, McCown + valaki.
RB: Forte, Bush, Ford
FB: Fiametta (korrektül játszott a Chargers és a Raiders ellen is)
WR: Marshall, Jeffery, Bennett, Wilson + 2 ember (Anderson, Tolliver, Weems, Aromashodu 4esből)
TE: Bennett, Maneri + valaki (Onobun vs Adams)
OL: Bushrod, Slauson, Garza, Long, Mills + 3 (Brown, Webb, Scott, EWill, Boggs, Britton)

Defense: (24)
DL: Peppers, Melton, Paea, Wootton, McClellin, Collins + 2 ember (Whiteside, Moore, Washington vagy vki más)
LB: Briggs, Anderson, Bostic, Williams, Greene, Costanzo
CB: Tillman, Jennings, Frey, Bowman, McManis
S: Conte, Wright, Zbikowski, Hardin, Steltz

ST: (4)
K: Gould
P: Podlesh
LS: Mannelly
Ret: Hester

Szóval ez 52 + akkor még 1 ember. Esetleg JT Thomas az ST-be.
több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=G6KMqjX8-lUMedve81
A 23. perc tájékán Onubon drop: Slausont megverik, de még tartja magát, Cutler szálfaegyenesen áll a zsebben a majd' 2 méterének minden előnyével, és tökéletesen odapöttyinti a srác kezébe. És ez a play design, ami könnyeket csal a szemembe. Mert ez egy könnyen kivitelezhető dobás volt, nem kell a zsebben 3.5 másodperc, elég 2.5, amihez már nem kell extra blokkoló, és van üres ember, és ott a könnyű passz. És ezért röhögök a system qb kifejezésen. System nélkül nincs semmi, még játszótéri labdázgatás sincs. Nagyon rossz ez az Oakland, ráadásul nagyon rossz napot fogtak ki, de végre 1 félidőn keresztül láthattuk azt, amiért könyörgünk hát kb. azóta, hogy elkezdtünk mackó meccseket nézni. Ez már egy olyan gameplan volt, ami a Bengals ellen is sikerre vezet. Mit írtam: nagy adag Forte, Marshall-Jeffery slotban, inside slanteket nyomatni, szisztematikusan támadni az LB-k zónáját.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
 www.youtube.com/watch?v=G6KMqjX8-lU
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
remélem Cutler kap egy hasonló szerződést mint Flakon, hasonló okokból... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Félálomban úgy tűnt a jobb oldal most gyengébb volt, főleg Mills, de még így is ezerszer jobb mint Webb. De eszemet se tudom mikor láttam utoljára ilyen jó pass protot.

Peppers megerőltetés nélkül pakolta arrébb azt aki előtte volt. A corner blitz olyan váratlanul érte a Raiders offenset mint engem kb. Bostic meccsről meccsre jobb lesz. Turnoverek továbbra is jönnek. Viszont sok a broken tackle (kövezzetek meg, de harmadik meccs óta azt látom hogy Greene egy rohadt tacklet nem tud megcsinálni, mondjuk nem kezdő és majd kinövi).

Cserékből Ford helye azt mondom biztosítva lett mint 3. RB. Washington végre villantott, kérdés hogy rosteren marad e. Kyle Moore tűrhető. A TE depth engem eléggé zavar, elkapni nem tudnak egy labdát. Bowman megsérült, a 39-es akit fogalmam sincs hogy hívnak lehet megcsípheti így a helyet.

Most úgy hirtelen ennyire emlékszem xDDelete
Bostic passz ellen nagyon rossz, ezt ne szépítsük, kicsit jobban nézett ki, de az nem neki köszönhető. Flynn sucks, Pryor kb. szefós. De a blitz sémánkra nagyon kíváncsi leszek. Ott mindenképpen előre kell lépni. Ilyen rosszul blitzelő védelem, mint a Big Love-féle Bears, nem nagyon volt a ligában. Pedig anno is elég atletikus volt a back7.

Szerintem az edzők kicsit megunták a tökölődést, és kicsit mutattak valamit abból, amit élesben fogunk látni. És pöcsök, ha ez csak az 50% annak, amit látni fogunk.... Martz óta nem láttunk ilyen változatos felállásokat. A különbség, hogy nem kellenek hozzá időkérések, nincsenek false startok, Cutler áthívhatja a játékokat, és úgy nagyjából működik. Inside slant, inside slant, curl, out route, inside slant, seam, inside slant, és nem tudtak vele mit kezdeni, mert 3 WR-2RB, 2TE-1RB-2WR, 2TE-1RB-1WR, és folyamatosan változott az összetétel, Forte slot, abból kimozog, Marshall, Jeffery mindenhárom elkapó poziban feltűnik.... Ki emlékszik még a szutyok Ron Turner alatti időkre, amikor egyszerűen b***tak blokkolni a futóknak, a csicska Olsen, Hester, Davis, előtte Berrian, Moose, de hagyom is, mert felmegy a savam, és olyankor nyugtalanul alszom. Még egy megjegyzés a WR állománnyal kapcsolatban: Earl "The Perl" utolsó szezonját fogjuk látni Bears mezben. Soha nem egészséges, egy slot elkapó 30 elkapásos szezonokkal nem ér évi 3 milliót (nem hiszem, hogy több lesz, egy labda van a pályán), és ha Wilson hatékony lesz a slotban, akkor pláne nem. Emery 1 év alatt megtette azt, amit Angelo 12 alatt nem tudott. De ezt is hagyjuk, mert felmegy a savam. A támadófal jól van összerakva, nyilván lehetne jobb játékosokat találni, de már most rutinosan játszanak együtt. Kromer végre tényleg nagy igazolásnak tűnik. Tice keze alatt egyzser nem néztek ki ilyen jól. Cutler pedig egy boldog, egészséges, és kiválóan megfizetett irányító lesz a szezon végén, ha a play design, és play call az éles meccseken is sikeres lesz.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Félálomban úgy tűnt a jobb oldal most gyengébb volt, főleg Mills, de még így is ezerszer jobb mint Webb. De eszemet se tudom mikor láttam utoljára ilyen jó pass protot.

Peppers megerőltetés nélkül pakolta arrébb azt aki előtte volt. A corner blitz olyan váratlanul érte a Raiders offenset mint engem kb. Bostic meccsről meccsre jobb lesz. Turnoverek továbbra is jönnek. Viszont sok a broken tackle (kövezzetek meg, de harmadik meccs óta azt látom hogy Greene egy rohadt tacklet nem tud megcsinálni, mondjuk nem kezdő és majd kinövi).

Cserékből Ford helye azt mondom biztosítva lett mint 3. RB. Washington végre villantott, kérdés hogy rosteren marad e. Kyle Moore tűrhető. A TE depth engem eléggé zavar, elkapni nem tudnak egy labdát. Bowman megsérült, a 39-es akit fogalmam sincs hogy hívnak lehet megcsípheti így a helyet.

Most úgy hirtelen ennyire emlékszem xD