NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Az a baj Tüsi, hogy nálunk nem a színvonal esik vissza, hanem a szezon a kukába.Ne hagyd hogy mossák az agyad ilyen médiamaszlagokkal. Az a sok hülye amcsinak való. Tebow sok mindent annak köszönhet hogy fosik mindenki hozzáérni az irányítóhoz azt kedvére futkorászhatott. Nézd csak meg a dobótechnikáját. Mintha egy középsulis srác dobálgatna az NFL-ben. McCown meg szerintem tökéletes backup. Én azért remélem Blanchardot újraigazoljuk amint lehet ha csak PS-be is. Akár egy csereirányítót is lehet nevelni belőle.
Biztos vannak, akik nálam sokkal több fizetést vesznek fel, és nem mellesleg a Bears megfelelő részlegén dolgoznak, próbálhattak volna ők egy jobb opciót találni!
Szerintem azon, amit most írok, elsőre hangosan fel fogsz kacagni, másodikra szélesen mosolyogni, de ha egy kicsit eljátszol a gondolattal, lehet, hogy azt mondod, hogy miért is ne?
Az urat, Tim Tebownak hívják!
Oké, fakezű, falábú, de mégis van benne valami kraft!
Túlságosan sok dollárba nem kerülne/megtérülne mezeladásból/, és talán nálunk is beválna.
Nagy hülyeség?laccoo74

több mint 12 éve
Nincs más esélyünk, bízni kell abban, hogy Jay nem kerül orvoshoz.Ámen!
több mint 12 éve
Az a baj Tüsi, hogy nálunk nem a színvonal esik vissza, hanem a szezon a kukába.Oké. Vedd ki az idei Patsből Bradyt. Szevasz. Vedd ki Peytont a Broncosból. Szevasz. Vedd ki Ryant a Falconsból. Szevasz. Szerintem a Packers is elért egy olyan pontra, hogy Rodgers nélkül Younggal szevasz. RG3, szevasz. Brees dettó, de tényleg még sorolhatnám, ahol a PO álmok nagyjából elrepülnének, ha a kezdő QB kiesik. Nálunk is. Egyszerűen az irányítónál kezdődik minden már a mai fociban. 64 kezdő kaliberű QB meg nincs. 32 sem...
Biztos vannak, akik nálam sokkal több fizetést vesznek fel, és nem mellesleg a Bears megfelelő részlegén dolgoznak, próbálhattak volna ők egy jobb opciót találni!
Szerintem azon, amit most írok, elsőre hangosan fel fogsz kacagni, másodikra szélesen mosolyogni, de ha egy kicsit eljátszol a gondolattal, lehet, hogy azt mondod, hogy miért is ne?
Túlságosan sok dollárba nem kerülne/megtérülne mezeladásból/, és talán nálunk is beválna.
Nagy hülyeség?laccoo74
Tim Tebow egy dolgot nem tud, amit egy NFL irányítónak alapkövetelmény. Passzolni. Szerintem akkor innentől be is fejezhetjük azt, amit igazából el sem kezdtünk.
több mint 12 éve
Az a baj Tüsi, hogy nálunk nem a színvonal esik vissza, hanem a szezon a kukába.Biztos vannak, akik nálam sokkal több fizetést vesznek fel, és nem mellesleg a Bears megfelelő részlegén dolgoznak, próbálhattak volna ők egy jobb opciót találni!
Nagy hülyeség?
több mint 12 éve
Most komolyan McCown a tartalék QB?Aaron Rodgerset megszerezhettük volna szerintem is. Vagy Matt Ryant. Esetleg Alex Smitht. Vagy mondjuk behúzhattunk volna valakit a draft 1. körében.
Frankón végünk van, ha Jay beszed egy tartósabb távollétet.Nem volt jobb?laccoo74
Tökmindegy, ki a csere QB, ha Jay kiesik. Legalábbis az elmúlt években mindegy volt. Támadófal, megfelelő WR-k, normális rendszer hiányában. Jay-el volt offense (néha vele sem), nélküle vereség.
Amikor Brady kiesett egész évre, Casseltől el voltak ájulva. Pioli adott is neki egy talicska dollárt. Aztán betették egy erős védelem mellé, liga elit futójátékot managelve, hú milyen jó volt. Aztán akadozott picit a gépezet, Casselről pedig kiderült mennyit ér, aztán fokozatosan kiderült, hogy még annyit se, majd annyit se.
Matt Flynnről is ódákat zengtek, hogy hát mekkora QB, meg kezdőbe lenne a helye, aztán elment Seattlebe, jött Wilson --> pad. Elment Oaklandbe, egy rossz csapat, rossz QB-ja lesz, már ha nem Pryor fog játszani.
A Patsnél van rendszer, a Packersnél van. Nálunk semmi sem volt. Néha azon csodálkoztunk hogyan a p*csába hozunk mi egyeltalán össze first downokat.
32 csapatból vedd ki a kezdő irányítót. Szerinted hány csapatnál nem esik vissza a színvonal. S Te kit javasolnál csere QB-nak?
több mint 12 éve
Most komolyan McCown a tartalék QB?Frankón végünk van, ha Jay beszed egy tartósabb távollétet.Nem volt jobb?
több mint 12 éve
Én szerintem mindkettő maradhat. A csere center Slauson (volt Brown-Slauson-Long belső hármas valamelyik meccsen), így Boggs rosteren tartása nem létszükséglet. Feltéve, ha ő nem az új Brian De la Puente, akit Kromer felfedezett.Britton kereten maradt?! Ezt se gondoltam volna, mikor ide igazolt.iktriadMég nem biztos, vagy ő, vagy Scott megy szerintem....(inkább neki örülnék, csere T-nek megfelel, úgy tűnik, a fresh start kellett neki...)Bear
Szóval 1 távozót én is az OL-ből várok. A maradék kettő helyre is nagy a meccs. 7 WR szerintem sok, ott Tolivernek áll kifelé a rúdja. Joe Anderson ST-ben is hasznos (igaz Tolivernek is volt 3 szerelése a Browns ellen), s elkapásban is. Weems pedig túl sokat keres, ahhoz, hogy kitegyék.
10 DL ember is sok szerintem. Washington talán marad, vagy PS, esetleg Ozougwu vagy Irvin. Én Ozougwura tippelek. JT Thomas ST miatt szerintem marad.
S ez a gondolat menet rögtön érvényét veszti, ha más csapatok által cutolt emberek közül valakit felszedünk.
Amit el lehet mindenképp mondani, hogy egy erős kezdőt tudunk felállítani. Vannak persze gyenge pontok pl Garza, DJ Williams ki tudja milyen lesz stb, de alapban a kezdő emberek minősége adott. Viszont sok helyen a cseresor nem túl veretes. Azt tudjuk ugye, ha Cutler kiesik hosszabb távra, akkor a draft lesz az elsődleges beszédtéma a topikban. OL/DL depth sem az igazi, valamint a secondaryben is igencsak ráb@szunk, ha valaki kezdő kiesik. (Persze más csapatoknál épp ilyen a helyzet).
több mint 12 éve
Britton kereten maradt?! Ezt se gondoltam volna, mikor ide igazolt.iktriadMég nem biztos, vagy ő, vagy Scott megy szerintem....(inkább neki örülnék, csere T-nek megfelel, úgy tűnik, a fresh start kellett neki...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Britton kereten maradt?! Ezt se gondoltam volna, mikor ide igazolt.
több mint 12 éve
Tőlük megváltunk: Golden, Lenz, Palmer, Webb, Hardin, Nelson, E. Will, Franklin, Edwards, Hartson, Brandon, Dennis, Allen, Hurst, Tupou, Unga, Onobun, J. Williams, Whiteside...Még három kell....Hurst-öt sajnálom, nekem sokkal jobban tetszett a játéka, mint Wilsoné (utóbbi szerintem marad...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Tudom, és örülök, hogy bejött amit mondtál, hiszen nincs Webb.... 😊 Hát sajna Dvoracekről is inkább csak sejtettük...Jólvan na, nem geciskedésnek szánom Te is tudod. 😊. Mills meg tény, hogy nem várt szinten játszik egyenlőre, persze az, hogy mit tud igazán, majd élesben derül ki.Látod Bear, még a draft alatt mit vitatkoztunk, hogy Mills miért, meghogy Swopet kellett volna szerinted. Jordan Millsnek köszönhetjük azt (többek közt), hogy Jamarcus veszi a sátorfáját. tüsi91Igen, ezt már néhányszor mondtad...én korábban szerettem volna O-linemant, Swope pedig zseniális volt college-on....akkori infoim alapján ugyanazt mondanám most is...csak az élet máshogy hozta, és a szerencsétlen nem heverte ki a sérüléseit, ide pedig gyakorlatilag bárki jó volt egy hirdetőoszlop helyett... 😊Bear
Dvoracek és Hardin közt érzek némi különbséget. Mégpedig azt, hogy Dusty az egyik legjobb run stopper UT lehetett volna. Hardinről egyenlőre azt tudjuk, hogy magas, meg gyors. Vagy legalábbis gyors volt valamikor.
According to a source, Hardin suffered a fractured scapula versus the Cleveland Browns Thursday night and will be technically listed as waived/injured. If Hardin passes through waivers unclaimed, he will revert back to the Bears' injured reserve.tüsi91

No.1. Bears
több mint 12 éve
Jólvan na, nem geciskedésnek szánom Te is tudod. 😊. Mills meg tény, hogy nem várt szinten játszik egyenlőre, persze az, hogy mit tud igazán, majd élesben derül ki.Látod Bear, még a draft alatt mit vitatkoztunk, hogy Mills miért, meghogy Swopet kellett volna szerinted. Jordan Millsnek köszönhetjük azt (többek közt), hogy Jamarcus veszi a sátorfáját. tüsi91Igen, ezt már néhányszor mondtad...én korábban szerettem volna O-linemant, Swope pedig zseniális volt college-on....akkori infoim alapján ugyanazt mondanám most is...csak az élet máshogy hozta, és a szerencsétlen nem heverte ki a sérüléseit, ide pedig gyakorlatilag bárki jó volt egy hirdetőoszlop helyett... 😊Bear
Dvoracek és Hardin közt érzek némi különbséget. Mégpedig azt, hogy Dusty az egyik legjobb run stopper UT lehetett volna. Hardinről egyenlőre azt tudjuk, hogy magas, meg gyors. Vagy legalábbis gyors volt valamikor.
According to a source, Hardin suffered a fractured scapula versus the Cleveland Browns Thursday night and will be technically listed as waived/injured. If Hardin passes through waivers unclaimed, he will revert back to the Bears' injured reserve.
több mint 12 éve
Aki még nem látta...www.youtube.com/watch?v=q7IBP0oNBLw

No.1. Bears
több mint 12 éve
Sztem Hardinnal egyszerűen uaz a gond, mint volt Dvoracekkel....nem lenne rossz, csak egyszerűen nem képes egészséges maradni...ha meg arra figyel, h ne sérüljön meg, akkor meg mehet a Bears-C-be havat lapátolni....kap egy év PS-t szerintem...Pffff, Staffold tavaly(előtt?) még kezdő LT volt. Quick, Pettis tavaly semmit se mutatott. Mindegy, Edwin Williams ki lett rakva, szóval egy Williams mínusz.Ők kicsit máshogy gondolták, mint mi.....Saffold is játszott pedig ő lesz a kezdő RT...Long, Wells és Dahl nem volt fenn a kezdő ötösből...játszott náluk Austin, Quick és Pettis is...BearA 4. preseason meccsen? Igen, ő is kapar a rosterhelyért. Akivel számolsz, azt nem küldöd fel a pályára erre a pancserfesztiválra.füligjimmyAmit érdemes figyelni, Uraim! A tavalyi offense oszlopai, mint Kellen Davis, Chris Spencer, Rachal, Louis, Carimi, Chris Williams, Webb... nagyon decens esély van rá, hogy a szezon kezdetekor mindegyik az utcán lesz!!!! Hogy nincs olyan csapat, ahol beférnének az 53-ba!!!! Atyaisten......füligjimmyGondolom E. Williams, Chris a Ramsnél kezdő G...Bear
Hardin kivágásán meglepődtem. Pontosabban azon, hogy ennyire szar. Azt tudtuk, hogy nem tud focizni, de ennyire nem tud?füligjimmy

No.1. Bears
több mint 12 éve
Látod Bear, még a draft alatt mit vitatkoztunk, hogy Mills miért, meghogy Swopet kellett volna szerinted. Jordan Millsnek köszönhetjük azt (többek közt), hogy Jamarcus veszi a sátorfáját. tüsi91Igen, ezt már néhányszor mondtad...én korábban szerettem volna O-linemant, Swope pedig zseniális volt college-on....akkori infoim alapján ugyanazt mondanám most is...csak az élet máshogy hozta, és a szerencsétlen nem heverte ki a sérüléseit, ide pedig gyakorlatilag bárki jó volt egy hirdetőoszlop helyett... 😊

No.1. Bears
több mint 12 éve
Pffff, Staffold tavaly(előtt?) még kezdő LT volt. Quick, Pettis tavaly semmit se mutatott. Mindegy, Edwin Williams ki lett rakva, szóval egy Williams mínusz.Ők kicsit máshogy gondolták, mint mi.....Saffold is játszott pedig ő lesz a kezdő RT...Long, Wells és Dahl nem volt fenn a kezdő ötösből...játszott náluk Austin, Quick és Pettis is...BearA 4. preseason meccsen? Igen, ő is kapar a rosterhelyért. Akivel számolsz, azt nem küldöd fel a pályára erre a pancserfesztiválra.füligjimmyAmit érdemes figyelni, Uraim! A tavalyi offense oszlopai, mint Kellen Davis, Chris Spencer, Rachal, Louis, Carimi, Chris Williams, Webb... nagyon decens esély van rá, hogy a szezon kezdetekor mindegyik az utcán lesz!!!! Hogy nincs olyan csapat, ahol beférnének az 53-ba!!!! Atyaisten......füligjimmyGondolom E. Williams, Chris a Ramsnél kezdő G...Bear
Hardin kivágásán meglepődtem. Pontosabban azon, hogy ennyire szar. Azt tudtuk, hogy nem tud focizni, de ennyire nem tud?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Maradjunk annyiban, hogy korrektül játszott. Engem nem érdekel hány QB van a rosteren, ameddig Jay egészséges. Ha netán meg nem lenne az, akkor meg azért mindegy. PS-be várható QB, meg Palmert vész esetén vissza lehet hívni. Úgy se lesz csapata vélhetően.
több mint 12 éve
2 QB a rosteren. Annak ellenére, hogy Trestman az utóbbi időben nagyon hangoztatta, hogy 3 irányítót szeret a rosteren tartani. Ha Palmert is kiraktuk akkor vajon fog jönni helyette más, vagy marad ez a kettő?Mondjuk nem értek a focihoz annyira mint itt pár veterán fórumozó, de Palmer tegnap azért szépen eldorombolt az első félidőben.
több mint 12 éve
Milyen gyönyörű ezt leírni: kiraktuk Webbet!!! 😀Nem csodálkozok. Mills jól tolja eddig, de Webb így is a leggyengébb starter volt tavaly.
szerk.: Basszus, leszakad a pofám....Webb: Good bye, Chicago! I gave you 3 years of me. Erre egy csaj válasza twitteren: No no... they gave you 3 years... 😀 😀 😀Bear
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Látod Bear, még a draft alatt mit vitatkoztunk, hogy Mills miért, meghogy Swopet kellett volna szerinted. Jordan Millsnek köszönhetjük azt (többek közt), hogy Jamarcus veszi a sátorfáját. Mike Tice mekkora egy retardált... Reméljük pl a Lionsnál, Vikingsnál, Packersnél vmikor újra egyesül a nagy páros. 😀Még délelőtt elkezdtem egy hsz-t, hogy Onobun tegnap is "bénazott", de úgy néz ki ennek ellenére még megcsíphet roster helyet, mert 4 TE lesz a keretben vélhetően. Palmer és Edwards is cut, 2 QB a rosteren.
Britton Golden WR, Josh Lenz WR, Edwin Williams G/C, Tom Nelson S, Jerry Franklin LB cut.
Hardin szintúgy ---> Okwo pick. Már akkor is böszmeségnek tűnt, az is lett.
több mint 12 éve
Milyen gyönyörű ezt leírni: kiraktuk Webbet!!! 😀szerk.: Basszus, leszakad a pofám....Webb: Good bye, Chicago! I gave you 3 years of me. Erre egy csaj válasza twitteren: No no... they gave you 3 years... 😀 😀 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
Ők kicsit máshogy gondolták, mint mi.....Saffold is játszott pedig ő lesz a kezdő RT...Long, Wells és Dahl nem volt fenn a kezdő ötösből...játszott náluk Austin, Quick és Pettis is...A 4. preseason meccsen? Igen, ő is kapar a rosterhelyért. Akivel számolsz, azt nem küldöd fel a pályára erre a pancserfesztiválra.füligjimmyAmit érdemes figyelni, Uraim! A tavalyi offense oszlopai, mint Kellen Davis, Chris Spencer, Rachal, Louis, Carimi, Chris Williams, Webb... nagyon decens esély van rá, hogy a szezon kezdetekor mindegyik az utcán lesz!!!! Hogy nincs olyan csapat, ahol beférnének az 53-ba!!!! Atyaisten......füligjimmyGondolom E. Williams, Chris a Ramsnél kezdő G...Bear

No.1. Bears
több mint 12 éve
A 4. preseason meccsen? Igen, ő is kapar a rosterhelyért. Akivel számolsz, azt nem küldöd fel a pályára erre a pancserfesztiválra.Amit érdemes figyelni, Uraim! A tavalyi offense oszlopai, mint Kellen Davis, Chris Spencer, Rachal, Louis, Carimi, Chris Williams, Webb... nagyon decens esély van rá, hogy a szezon kezdetekor mindegyik az utcán lesz!!!! Hogy nincs olyan csapat, ahol beférnének az 53-ba!!!! Atyaisten......füligjimmyGondolom E. Williams, Chris a Ramsnél kezdő G...Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Amit érdemes figyelni, Uraim! A tavalyi offense oszlopai, mint Kellen Davis, Chris Spencer, Rachal, Louis, Carimi, Chris Williams, Webb... nagyon decens esély van rá, hogy a szezon kezdetekor mindegyik az utcán lesz!!!! Hogy nincs olyan csapat, ahol beférnének az 53-ba!!!! Atyaisten......füligjimmyGondolom E. Williams, Chris a Ramsnél kezdő G...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Amit érdemes figyelni, Uraim! A tavalyi offense oszlopai, mint Kellen Davis, Chris Spencer, Rachal, Louis, Carimi, Chris Williams, Webb... nagyon decens esély van rá, hogy a szezon kezdetekor mindegyik az utcán lesz!!!! Hogy nincs olyan csapat, ahol beférnének az 53-ba!!!! Atyaisten......
- Abe Simpson