NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Rosario nem egy nagy ász, mindenben átlagon aluli, de egy 7. köröst talán még így is megért...legalább nem ótvar...(mondjuk ha olyan 7. körösöket halászunk mint Wilson - el ne kiabáljam - akkor necces)
A draftra kitérve: ha Jay jól játszik, akkor nyilván nem kell QB, máskülönben első körben jön egy...
Nagy szükség lesz jövőre CB-re az tuti....G, C, TE, S, DL, FB

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
 espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4685260/bears-sign-johnson-webb-to-practice-squad
Ő vele teljes a PS.

Kíváncsi vagyok kit rakunk ki Rosario miatt. Kyle Adamsre tippelnék. A srác két év alatt nem hagyott nyomot bennem különösebben. Rosario elkapni és blokkolni is tud, jobb játékos, mint Kellen Davis (szegényt a Browns is kivágta...).

Meltont vegyük 10 millióra, Cutlert is kb. S akkor Tillman, Jennings. Wright és Wootton rookie szerződéssel játszik még. Lesz munka.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Dante Rosario érkezett Dallasból.
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/09/02/cowboys-trade-dante-rosario-to-bears/Bazzani
ez nem rossz hír sztem, egy 7dik kört ér, ha meg beválik még többet is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Dante Rosario érkezett Dallasból.
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/09/02/cowboys-trade-dante-rosario-to-bears/

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
No épp most írják, hogy Geno Atkins a liga egyik legjobb 4-3as DT-je 5 év 55 millióért hosszabbított a Bengalssal. Atkins szerezte a legtöbb sacket az elmúlt két évbe a DT-k közül, s futás ellen is elég jó. Na ehhez képest, akkor Melton pénze valahol évi 9 millió körül lehet majd, ha sikerül megkötni a hosszútávút.tüsi91
és mellé jön még a Cutler-deal is ha lesz

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
No épp most írják, hogy Geno Atkins a liga egyik legjobb 4-3as DT-je 5 év 55 millióért hosszabbított a Bengalssal. Atkins szerezte a legtöbb sacket az elmúlt két évbe a DT-k közül, s futás ellen is elég jó. Na ehhez képest, akkor Melton pénze valahol évi 9 millió körül lehet majd, ha sikerül megkötni a hosszútávút.
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Collins már tavaly is keretben volt, sőt a Cardinals ellen kezdő is volt, mikor Paea és Melton hiányzott tüsi91
Na ennyi agyam van, öregszem.

Összességében én karcsúnak érzem egy picit a DL-t. Három rookie, s sem Washington, sem Minter, sem Bass nem NFL ready még.
Meccseken főleg 3rd downoknál gyakran látjuk majd szerintem Pepperst is belül. S Bostic blitzeire is lehet majd számítani, de úgy általában talán kicsit "dúsabb" lesz majd a Bears D ilyen szempontból. Lovie alatt 90%-ban ment a DL, a többiek zóna.
tüsi91
Egen, ezt én is így éreztem még mikor camp alatt rápislogtam a csapatra, hát, nem lett jobb. De végre lesznek blitzek, meg variációk, szeretnék látni pár Peanut sacket, a pick6 már-már uncsi tőle.

Köszi a heads upot!

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Collins már tavaly is keretben volt, sőt a Cardinals ellen kezdő is volt, mikor Paea és Melton hiányzott. 4. éve lesz a ligában, előtte a Jaguarsban volt kezdő. Preseason meccseken a legjobb volt tán a DL-ből. Jobb passrush képességei vannak, mint Paeanak, de futás ellen talán nem annyira jó. Megbízható cserejátékos mindenesetre.

Minter undrafted rookie, másodosztályú egyetemről érkezett, részben emiatt technikailag nem túl képzett, de fizikálisan eléggé jónak tűnik.

Összességében én karcsúnak érzem egy picit a DL-t. Három rookie, s sem Washington, sem Minter, sem Bass nem NFL ready még.
Meccseken főleg 3rd downoknál gyakran látjuk majd szerintem Pepperst is belül. S Bostic blitzeire is lehet majd számítani, de úgy általában talán kicsit "dúsabb" lesz majd a Bears D ilyen szempontból. Lovie alatt 90%-ban ment a DL, a többiek zóna.

Picit beszéljünk a draftról, ha már így közeleg, hisz már csak 8 hónap! DL pick nagyon sanszos az első két kör valamelyikébe. S hogy aztán end vagy tackle ez jó kérdés. Viszont tán olyan nagy hiányposztunk sem lesz, úgyhogy akár mindkét körbe is jöhet védőfalember. Én reménykedek továbbra is egy centerbe majd, mondjuk 3. kör (bár gyanús nekem ez a Boggs gyerek, hogy vele lesznek tervei Kromernek). Talán még egy safety sem árt majd, mert a Steltz-Walters csere duó nem valami bíztató, Wright meg amúgy is contract évébe lép. Talán még egy TE és stb. 😀.
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Akinek volt ideje követni a PS meccseket, mondana valamit a két DT-ről (Nate Collins, Zach Minter), akit nem ismerek? /me hálás

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
NFL transactions wire confirms Bears claim ex-Raiders DE David Bass and place DE Cheta Ozougwu on waivers.

Brandon Hardin cleared waivers and reverted back to Bears injured reserve list.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 627 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Babichet Hayes után J.T. Thomas is követte hozzánk Chicagóba,

Ja és nagyon örülők, hogy Britton az 53 tagja itt. Megérdemelt még egy esélyt.
több mint 12 éve
M: #Bears sign 7 to practice squad including: QB Jerrod Johnson, TE Fendi Onobun, RB Harvey Unga, DE Aston Whiteside, LB Jerry Franklin, CB Demontre Hurst and WR Richard Lockette.

Bass: Bass had a tremendous set of practices during East-West Shrine game week. Nice developmental DE.

Deyell írta a Raiders topikba Bassről: "van upside-ja, csak el kell mennie az edzőterembe, és felszednie jó pár kiló izmot, és jó lesz. van pár pass rush move-ja. a futás ellen egyelőre nulla. project"
több mint 12 éve
David Basst felkaptátok a waiverről.empty taxi
Ennek sok értelmét nem látom...a leggyengébb passrush-alakulatból (bocs Raiders fanok) kitett ember minek ide?
Sokkal inkább Francis kellett volna...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
David Basst felkaptátok a waiverről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
BREAKING NEWS!
Webb a vikingeknél!
😊Bazzani
Az infókon kívül nem sokat árthat nekünk...hacsak fel nem szívná magát, ha beállna ellenünk....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
BREAKING NEWS!
Webb a vikingeknél!
😊

több mint 12 éve
Nem hinném, hogy 9 OL-re szükség van....szerintem innen pottyantunk majd vkit, ha a kukázás sikerrel jár...TE-re számítok, bár komolyabb ember eddig nincs igazán...
DL-t is lehetne pofozni: Francis, Nevis, komolyabb depth lenne, mint Ozougwu és Minter...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Some candidates for practice squad from cuts: WR Terrence Toliver, CB Demontre Hurst, TE Fendi Onobun, DL Aston Whiteside, G Derek Dennis

Tavalyi csapatból 34-en maradtak + Frey PS volt. Hozzájuk jött 9 igazolás és 9 rookie, köztük 3 undrafted: Ford, Minter, CJ Wilson.
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears reach 53-man roster limit by waiving S Brandon Hardin, LB J.T. Thomas, WR Terrence Toliver, OT Cory Brandon & DT Corvey Irvin

Thomasért kár. ST-ben tényleg jó munkát végzett, az meg ha valahol hát nálunk jó pont.

több mint 12 éve
#Bears will place LB J.T. Thomas on waivers.
#Bears waived WR Terrence Toliver. Tán PS-be visszahozzuk.
#Bears OT Cory Brandon and DT Corvey Irvin were waived with injury settlements.
#Bears S Brandon Hardin was waived/injured. If he clears waivers he could be placed on injured reserve.

Roster:
Offense (24):
QB: Cutler, McCown
RB: Forte, Bush, Ford
FB: Fiametta
WR: Marshall, Jeffery, Bennett, Wilson, Anderson, Weems
TE: Bennett, Maneri, Adams
OL: Bushrod, Slauson, Garza, Long, Mills, Boggs, Brown, Britton, Scott

Defense (25):
DL: Peppers, Melton, Paea, Wootton, McClellin, Ozougwu, Washington, Collins, Minter
LB: Briggs, Anderson, Williams, Bostic, Greene, Costanzo
CB: Tillman, Jennings, Frey, McManis, Bowman, Wilson
S: Conte, Wright, Walters, Steltz

Special Team (4):
K: Gould
P: Podlesh
LS: Mannelly
Ret: Hester
több mint 12 éve
Oké mondom másképp.

McCownt betudod illeszteni ebbe a rendszerbe, amit most fogunk játszani? Szerintem be. Nyilván nem a szakma krémje, de kb minden dobást megtud csinálni.
Érdekes lenne megnézni Tim Tebow meccseit Denverben. Miért volt sikeres az a csapat? 1. Brutálisan jó védelme volt. 2. Brutálisan jó futójátéka és ahhoz kiválóan blokkoló fala volt. 3. Jó mélységi célpontjai voltak. Tebow passzolt egy meccsen 20-at, abból a 40% a mély zónákat támadta. S, hogy miért? Mert van ideje korrigálni az elkapónak. Egy timing route Tebowwal instant pick veszély.

Szóval Tebow west coast rendszerbe... Inkább ne.

szerk.: az a hülye Pats sem marasztalta...
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Az a baj Tüsi, hogy nálunk nem a színvonal esik vissza, hanem a szezon a kukába.
Biztos vannak, akik nálam sokkal több fizetést vesznek fel, és nem mellesleg a Bears megfelelő részlegén dolgoznak, próbálhattak volna ők egy jobb opciót találni!
Szerintem azon, amit most írok, elsőre hangosan fel fogsz kacagni, másodikra szélesen mosolyogni, de ha egy kicsit eljátszol a gondolattal, lehet, hogy azt mondod, hogy miért is ne?
Az urat, Tim Tebownak hívják!
Oké, fakezű, falábú, de mégis van benne valami kraft!
Túlságosan sok dollárba nem kerülne/megtérülne mezeladásból/, és talán nálunk is beválna.
Nagy hülyeség?laccoo74
Oké. Vedd ki az idei Patsből Bradyt. Szevasz. Vedd ki Peytont a Broncosból. Szevasz. Vedd ki Ryant a Falconsból. Szevasz. Szerintem a Packers is elért egy olyan pontra, hogy Rodgers nélkül Younggal szevasz. RG3, szevasz. Brees dettó, de tényleg még sorolhatnám, ahol a PO álmok nagyjából elrepülnének, ha a kezdő QB kiesik. Nálunk is. Egyszerűen az irányítónál kezdődik minden már a mai fociban. 64 kezdő kaliberű QB meg nincs. 32 sem...

Tim Tebow egy dolgot nem tud, amit egy NFL irányítónak alapkövetelmény. Passzolni. Szerintem akkor innentől be is fejezhetjük azt, amit igazából el sem kezdtünk.tüsi91
Az a gond, hogy McCown se..... 😕

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Még a Kopasz nyilatkozott valami olyasmit Tebow-ról, hogy "fasza kis csere RB" . 😊
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Soldier Field 1954 síugró-verseny
több mint 12 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Reméljük, hogy lesz majd nálunk is valódi rendszer, amibe szükég esetén a csere qb illeszthető lesz.