NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
41
8
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
4
4
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
3
2
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy bele kell törődnöm abba, hogy "kiskedvencem" Hester "csak" a visszahordásoknál fog szerepet kapni.
több mint 12 éve
Mondjuk általában azután van látványos visszaesés, hogy a szar csapattal mondjuk PO-ig megy az újoncTúrót nem. Nyilván nem trollkodsz, meg ilyenek, de ez egy szimpla tény. Más kérdés, hogy vannak olyan sémák, amik az első naptól kezdve nem érnek egy kalap szart se. De ha megnézed a liga legjobbjainak a karrierjét (vagy csak a statisztikai mutatóikat), azért egy jó rendszerben, fokozatosan fejlődve értek a csúcsra. Sophomore slump miért van? Amikor jobban/többet akarnak lenyomni a torkukon, mert muszáj, akkor már sokszor rágós lesz a falat, aztán, hogy kiköpik, vagy lenyelik, sok mindentől függ. Egy-egy meccsre meg lehet lepni mindenkit. Lehet úgy meccset nyerni, hogy az OC összesen 5 játékot hív. KONZISZTENSEN nyerni nem lehet, csak végletekig kifinomult, összehangolt játékkal. Az meg nem jön össze 20 edzés, meg 4 edzőmeccs után.füligjimmyPont ez az. Uborkaszezonban nem szokás ilyet nyilatkozni. Nagyon úgy tűnik,hogy valaki kifogást keres az esetleges sikertelenségre.Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??füligjimmy
''It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at.''
Ezek Cutler szavai. Szerinte kb 3 év mire valaki megtanulja a mostani Bears O#-t.undisputedly
Nem trollkodásból posztoltam. Érdekel,hogy mit kezd az új HC a támadókkal 😊undisputedly
Csak mondjuk a szar csapat kap egy azért gyengébb sorsolást alaphangon, nem biztos, hogy a következő évben a két csoportgyőztes ellen is olyan könnyű lesz nyerni, mint a két negyedik ellen
Persze ez csak két meccs, de a kezdeti „előny”, hogy nem ismerik annyira, hogyan kéne ellene védekezni (most azt nem mondom, hogy lebecsülik, hogy tök utolsó lett pl előző évben a csapat, mert ilyen csak nincs, de valamilyen szinten lehet, hogy gyengébb a koncentráció), szal ezek szerintem ugyanúgy hozzáadódnak a visszaeséshez

több mint 12 éve
Persze. Nem a rendszer megtanulhatóságán van itt a hangsúly, hanem a nyilatkozaton.Túrót nem. Nyilván nem trollkodsz, meg ilyenek, de ez egy szimpla tény. Más kérdés, hogy vannak olyan sémák, amik az első naptól kezdve nem érnek egy kalap szart se. De ha megnézed a liga legjobbjainak a karrierjét (vagy csak a statisztikai mutatóikat), azért egy jó rendszerben, fokozatosan fejlődve értek a csúcsra. Sophomore slump miért van? Amikor jobban/többet akarnak lenyomni a torkukon, mert muszáj, akkor már sokszor rágós lesz a falat, aztán, hogy kiköpik, vagy lenyelik, sok mindentől függ. Egy-egy meccsre meg lehet lepni mindenkit. Lehet úgy meccset nyerni, hogy az OC összesen 5 játékot hív. KONZISZTENSEN nyerni nem lehet, csak végletekig kifinomult, összehangolt játékkal. Az meg nem jön össze 20 edzés, meg 4 edzőmeccs után.füligjimmyPont ez az. Uborkaszezonban nem szokás ilyet nyilatkozni. Nagyon úgy tűnik,hogy valaki kifogást keres az esetleges sikertelenségre.Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??füligjimmy
''It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at.''
Ezek Cutler szavai. Szerinte kb 3 év mire valaki megtanulja a mostani Bears O#-t.undisputedly
Nem trollkodásból posztoltam. Érdekel,hogy mit kezd az új HC a támadókkal 😊undisputedly
"It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at."
PErsze lehet nagyon realisztikusnak értemezni a megnyilvánulást, de ilyenkor azért mindenki a csillagokat ígéri ( 2000yard, rekord év, visszakerültem a régi helyemre újra a legjobb leszek dolgokat ) és nem pedig eléd fest egy képet, ami szerint többnyire az első év cumi lesz, már elnézést.
Na most, nem kell ennek olyan mély tartalmat tulajdonítani, csak érdekes,hogy ezt nyilatkozta, azzal együtt is,hogy Cutlert híresen nem mozgatja más véleménye.
több mint 12 éve
Túrót nem. Nyilván nem trollkodsz, meg ilyenek, de ez egy szimpla tény. Más kérdés, hogy vannak olyan sémák, amik az első naptól kezdve nem érnek egy kalap szart se. De ha megnézed a liga legjobbjainak a karrierjét (vagy csak a statisztikai mutatóikat), azért egy jó rendszerben, fokozatosan fejlődve értek a csúcsra. Sophomore slump miért van? Amikor jobban/többet akarnak lenyomni a torkukon, mert muszáj, akkor már sokszor rágós lesz a falat, aztán, hogy kiköpik, vagy lenyelik, sok mindentől függ. Egy-egy meccsre meg lehet lepni mindenkit. Lehet úgy meccset nyerni, hogy az OC összesen 5 játékot hív. KONZISZTENSEN nyerni nem lehet, csak végletekig kifinomult, összehangolt játékkal. Az meg nem jön össze 20 edzés, meg 4 edzőmeccs után.Pont ez az. Uborkaszezonban nem szokás ilyet nyilatkozni. Nagyon úgy tűnik,hogy valaki kifogást keres az esetleges sikertelenségre.Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Pont ez az. Uborkaszezonban nem szokás ilyet nyilatkozni. Nagyon úgy tűnik,hogy valaki kifogást keres az esetleges sikertelenségre.Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??füligjimmy
Nem trollkodásból posztoltam. Érdekel,hogy mit kezd az új HC a támadókkal 😊
több mint 12 éve
Nem hangzik valami jól:Too much uborkaszezon??
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem hangzik valami jól:''It just is what it is. It takes time. It's hard to go out there Year 1 and blow the doors off. But we're going to do the best we can with the time allowed and we'll see where we're at.''
Ezek Cutler szavai. Szerinte kb 3 év mire valaki megtanulja a mostani Bears O#-t.
több mint 12 éve
Former Saints DT Sedrick Ellis has reached agreement on a one-year deal with the Chicago Bears.
több mint 12 éve
Nem semmi visszahordás, főleg amikor a Nagy Kopasz lefutja a visszahordó Vashert: 😊nflhistory.blog.hu/2013/06/11/lix_szelvihar_chicagoban
több mint 12 éve
JaMarcus Webb, OTRataxesRánézésre könnyű összekeverni. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
JaMarcus Webb, OT
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Azért 3 év alatt két ilyen bust OT-t húzni első körben az párját ritkító teljesítmény.mégis leigazoltátok?
Ebben a falban én sem látom a helyét. Bushrod LT, Long LG, Garza C, Slauson RG és az RT helyért vélhetően az isteni Jamarcus felel majd. Végül is egy cseréért kaptál egy 6. kört, aki 2 év alatt többet volt sérült, mint nem, meg rossz is volt. Ez is valami.tüsi91
több mint 12 éve
Csak szerintem faszság kivágni egy jó játékost mert volt 2 balhéja?DeleteCsak szerintem faszság lebukni cuccal piásan 1 héttel azután, hogy elbeszélgettek vele, hogy a jövőben több ilyet nem kéne?
Rodrigueznek is annyi esze lehet, mint egy marék lepkének. Nyílván Marshallt nem vágták volna ki, de nehogy már egy FB-t ne tudjunk pótolni. Igaz McKie után ezt nem állítom biztosra. Fiametta va olyan kvalitású FB, mint Rodriguez, csak nála az agyrázkódások elég komoly red flagek. Mondjuk játszik Adams azt jó napot, vagy Maneri.
több mint 12 éve
Meh, a tribune egy szar színvonalú újság, hiába hiteles. Espnt másolják 1 óra késéssel.És ebbe vannak videok is?vagy mi?mert a mai internet korban nem tudom mi olyat tudnak írni amit ezer másik oldalról ne tudna az ember megszerezni.Benne van Trestman lányainak a száma?Vagy ez egy újság weblapja és ezért nem engedi végig olvasni?mert akkor az én anyámat csak gondoltam azért megkérdem.CowboykarcsiIgen, ez egy újság oldala.
Vannak cikkek, amiket gond nélkül meg tudok nyitni, vannak viszont olyan írások, amire, ha rákattintok, kiír egy üzenetet, hogy már bocs, de ha lehet húzzak édesanyámba.
Igen Karcsi, sok helyről lehet infóhoz jutni, csak az a nem mindegy, hogy hiteles az oldal, vagy nem.Ezt az oldalt ismerem, nem volt eddig ilyen gondom vele.laccoo74
Rodriguez, basszus, maradhatott volna, mondjuk ez a ha neki lehet, nekem is szitu esete.
Aromosamada vissza? Fiametta még meg is ragadhat.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Csak szerintem faszság kivágni egy jó játékost mert volt 2 balhéja?DeleteInstagramon követem a srácot. Azért érdekes egy figura... 😀 Az a tipikus filmes "gengsztervagyok, ribancok és pia mindenhol" feka. Személyesen valószínűleg még ennyire sem meggyőző a srác, így egymás után 2 balhé után úgy voltak vele, hogy kösz a halakat.
Persze ez most csak ilyen külső megfigyelés, tudja a franc, hogy mi lehet konkrétan a háttérben.
több mint 12 éve
Bears making roster moves today, signing WR Devin Aromashodu, WR Jerrell Jackson and FB Tony Fiammetta, waive WR Demetrius Fields, WR Dale Moss and FB Evan Rodriguez.Jerrell Jackson tölünk jön. Ex-Missouris, főleg Gabberthöz van szokva. 😀
Viszlát kölyök, kedveltelek.kovi470
több mint 12 éve
Csak szerintem faszság kivágni egy jó játékost mert volt 2 balhéja?

több mint 12 éve
Bears making roster moves today, signing WR Devin Aromashodu, WR Jerrell Jackson and FB Tony Fiammetta, waive WR Demetrius Fields, WR Dale Moss and FB Evan Rodriguez.Viszlát kölyök, kedveltelek.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Azért 3 év alatt két ilyen bust OT-t húzni első körben az párját ritkító teljesítmény. Ebben a falban én sem látom a helyét. Bushrod LT, Long LG, Garza C, Slauson RG és az RT helyért vélhetően az isteni Jamarcus felel majd. Végül is egy cseréért kaptál egy 6. kört, aki 2 év alatt többet volt sérült, mint nem, meg rossz is volt. Ez is valami.
több mint 12 éve
Nem engedte a chicagotribune.com végigolvasni a cikket, mert szerinte ez prémium kategóriás hír, de annyit le tudtam szűrni a rövid összefoglalóból, hogy Bush lobbizik még egy lehetőségért JMR érdekében, hogy kapjon még egy esélyt a bizonyításra a Maciknál.Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, mert én simán végig tudom olvasni.
Amúgy, mit jelent az, hogy prémium kategória?Csak előfizetőknek?
Jimmy, tudsz ajánlani olyan oldalakat, ahol nem járok így!laccoo74

több mint 12 éve
ESPN-en is vannak olyan elemzések/tartalmak, amiket csak insider előfizuval tudsz elolvasni... Szerintem ezeket más (ingyenes) oldalon nem nagyon találod meg. De pl. jó példa a PFF prémium részlege is.OFF vége.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
És ebbe vannak videok is?vagy mi?mert a mai internet korban nem tudom mi olyat tudnak írni amit ezer másik oldalról ne tudna az ember megszerezni.Benne van Trestman lányainak a száma?Vagy ez egy újság weblapja és ezért nem engedi végig olvasni?mert akkor az én anyámat csak gondoltam azért megkérdem.CowboykarcsiIgen, ez egy újság oldala.
Vannak cikkek, amiket gond nélkül meg tudok nyitni, vannak viszont olyan írások, amire, ha rákattintok, kiír egy üzenetet, hogy már bocs, de ha lehet húzzak édesanyámba.
Igen Karcsi, sok helyről lehet infóhoz jutni, csak az a nem mindegy, hogy hiteles az oldal, vagy nem.Ezt az oldalt ismerem, nem volt eddig ilyen gondom vele.
több mint 12 éve
És ebbe vannak videok is?vagy mi?mert a mai internet korban nem tudom mi olyat tudnak írni amit ezer másik oldalról ne tudna az ember megszerezni.Benne van Trestman lányainak a száma?Vagy ez egy újság weblapja és ezért nem engedi végig olvasni?mert akkor az én anyámat csak gondoltam azért megkérdem.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem engedte a chicagotribune.com végigolvasni a cikket, mert szerinte ez prémium kategóriás hír, de annyit le tudtam szűrni a rövid összefoglalóból, hogy Bush lobbizik még egy lehetőségért JMR érdekében, hogy kapjon még egy esélyt a bizonyításra a Maciknál.Amúgy, mit jelent az, hogy prémium kategória?Csak előfizetőknek?
Jimmy, tudsz ajánlani olyan oldalakat, ahol nem járok így!
több mint 12 éve
Csak a végén nehogy Brittonnak kelljen kezdenie...iktriadMindig van lejjebb, de már az is nagy előrelépés, hogy a vezetőség nem elégedett azzal, hogy valaki teljesítménye lehet középszerű. Guardnak a kezdők mögött egyébként még ott van Sex Machine, és Edwin Williams, és a közeljövőben meg lehet majd nézni, Jordan Mills mit tud. Ez a lépés is rendesen elő volt készítve, de mégis meglepő az uborkaszezon közepén. Garzát kellene még kivágni, és abszolút elégedett lennék a támadófallal, pedig még egyszer nem léptek pályára.
- Abe Simpson