NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
33
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
3
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Rodriguez óta nálunk nem volt letartóztatás. 😀dcsicsakAzt a csávót (azt hiszem tavaly) a fűvel nem tartóztatták le? de akkor is, nekünk nem kell izgulni a Kékfényt nézve... 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Rodriguez óta nálunk nem volt letartóztatás. 😀
több mint 12 éve
Jól elrágódtok egykét hétig ezen az egy storyn...BazzaniMert nincs szezon..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Azért ez visszafelé is működhetne, például, ha szarul teljesítek, öregszem (35 évesen), akkor én is teszek gesztust a csapatért, ha tényleg érte élek, magyarán lejjebb adok az igényeimből és elfogadom a csapat ajánlatát......Akkor lehet, hogy más meccseket láttam eddig, mint ti. Urlacher az évek alatt mindig kőkeményen odatette magát, volt olyan érzésem meccseknél, hogy egy személyben cipeli a hátán az egész Chicago-t.. De igazság van abban, amit mondasz, tavaly nem remekelt úgy, mit azelőtti években, de mondjuk, ha nekem halt volna meg az anyám, magánéleti gondok, stb, lehet én se viribelnék ezerrel a pályán.Hát sajnos én személy szerint nem tudtam 54-es mezt szerezni, hiába szerettem volna, De az sok mindent elárul, hogy kizárólag az övét hordtam volna a csapatból és senki másét, pedig vannak még rajta kívül is jó páran akik kifejezetten szép teljesítményt mutatnak fel. De Urlacher az más, legenda, aki után számomra a Chicago nem lesz már ugyanaz, akármilyen irányt is vesznek ezzel az új csapattal. Az pedig hogy így kellett távoznia, az egyszerűen megalázó, jól példázza a klubvezetés évek óta felmutatott paranoid állapotát. Attól tartok, hogy nagyon zord idők fognak következni ránk innentől kezdve...GabezNyílván más lesz, de ezt az örök pesszimizmust igazán levetkőzhetnénk már... tipikus magyar jelenség.
S abban viszont hatalmas tévedésben vagy, hogy ki miatt lett ilyen megalázó a visszavonulása. Saját maga miatt. 2 millió dollár korrekt összeg volt azért, amilyen szar volt 2012ben.
Lehet lesz visszaesés. Defense oldalon szerintem biztos. Egyszerűen ennyi labdát mégegyszer nem lehet szerezni. Lenne visszaesés Urlacherrel is. Sőt szerintem vele látványosabb.
Klubeveztés paranoid állapota? Ezt fejtsd ki bővebben légyszíves.tüsi91
De amúgy az elmúlt tízen év mehet a kukába és amit addig elért? És két milla? lehet, hogy nekünk ez baromi nagy összeg, és lehet anyázni, hogy jaj, azért ez gizdázás a részéről, hogy fel sem kel érte, de szerintem presztizs kérdés. Azért, amit eddig letett a csapat asztalára,, azért ez az összeg nem korrekt. Mintha Beckham-nek állítana oda a csapat, hogy bocs, de tavaly szarabb voltál, most nem adunk csak aprópénzt. Jó lesz így? hát, én se lennék boldog és mivel már úgy is agyon kerestem volna magam az előző években, én is azt mondtam volna, hogy bocs, akkor inkább felállok a székről. Mert vagy fizessenek meg, vagy ha nem akarnak (és Chicago erről híres), akkor lássuk mire mentek nélkülem.
Az pedig nem pesszimizmus a részemről, hogy előre látom a következményeket. De tudjátok mit? ne legyen igazam és álljon csak össze egy jó csapat idén. Az lenne mindenkinek a legjobb.
Ja és a paranoid vezetés.jelző kicsit erős túlzás volt a részemről, Mondjuk inkább úgy, hogy az utóbbi években születtek érdekes döntések. Először Lowie-t támogatják ezerrel akkor is, ha néha érthetetlen amiket csinál, aztán meg lapátolják az egész brancsot. Egyébként szerintem jó döntés az utóbbi. Most már tényleg építsenek fel az alapoktól kezdve egy jó csapatot, amivel van esélyünk.Gabez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jól elrágódtok egykét hétig ezen az egy storyn...BazzaniMár aki...

több mint 12 éve
Vajon Brian megérdemelné?galleries.apps.chicagotribune.com/chi-photos-retired-chicago-bears-numbers-20130522/Mivel most nyilatkozták le hogy az utolsó mezszám amit visszavonultatnak Ditkáé, erősen kétlem...Delete
Ha a Bears úgy döntene, hogy visszavonultatja az 54-es mezszámot, akkor Brian testvér nem panaszkodhatna arra, hogy holmi kutyaütők társaságának lett a tagja.
Kérdés az, hogy visszavonultatják-e majd, ha eljön az ideje?laccoo74
Ez a kérdés válasszatok!
több mint 12 éve
galleries.apps.chicagotribune.com/chi-photos-retired-chicago-bears-numbers-20130522/Mivel most nyilatkozták le hogy az utolsó mezszám amit visszavonultatnak Ditkáé, erősen kétlem...
Ha a Bears úgy döntene, hogy visszavonultatja az 54-es mezszámot, akkor Brian testvér nem panaszkodhatna arra, hogy holmi kutyaütők társaságának lett a tagja.
Kérdés az, hogy visszavonultatják-e majd, ha eljön az ideje?laccoo74

több mint 12 éve
galleries.apps.chicagotribune.com/chi-photos-retired-chicago-bears-numbers-20130522/Ha a Bears úgy döntene, hogy visszavonultatja az 54-es mezszámot, akkor Brian testvér nem panaszkodhatna arra, hogy holmi kutyaütők társaságának lett a tagja.
Kérdés az, hogy visszavonultatják-e majd, ha eljön az ideje?
több mint 12 éve
Menni, vagy meghalni?Igen!De amúgy az elmúlt tízen év mehet a kukába és amit addig elért?Gabezorbitálisan nagy közhely, de ez a profi liga, az ilyen dolgok csak a fanok fejében élnek, akik brediznek, manningeznek, fávre-oznak, stb.
32x53, azaz kevesebb mint 1700 hely van az egész NFL-ben, miközben csak a drafton évente ~350 friss hús érkezik... ha jó vagy, megfizetnek, ha nem, bőven akad utánpótlás, a sokszor tapasztalt pár kiemelt játékost övező személyes kultusznak az égvilágon semmi értelme, itt nem osztogatnak a csapatok életre szóló szerződéseket, tessék ezt elfogadni
a labdarúgó példa eléggé sántít (szokásosan), ott meg lehet tenni, hogy pár évig a kispadon tartasz egy-egy nagy öreget, itt nemjjncaa
több mint 12 éve
Gabez én elfogadom, hogy így látod. Csak éppen ez nem erről szól, hanem kőkemény üzletről. Itt van egy olyan dolog, amit úgy hívnak, hogy fizetési sapka például. Fizethettünk volna Urlacherért 8 milliót, egész karrierjét nézve rászolgálna. Csak nem ér annyit, meg akkor ugye kit raksz ki? Abban biztos vagyok, ha pl. Roach nyújtott volna ilyen teljesítményt tavaly, akkor ő neki szerződést sem ajánlanak. Urlachernek sem tette senki más. Persze egy ikon távozott ezzel, egy szellemi vezér, s lehet ezt még ragozni, de ebben a ligában teljesítesz vagy kikerülsz.
Ami Loviet illeti. Volt ő a kirúgás szélén 2009ben. Cutler az utolsó két meccsen megmentette. Utána PO year. Aztán 7-3 kiesik Cutler, bukó a szezon. S már ezért is hullottak fejek! Jerry Angelo például. Emerynek nyilvánvalóan nem kellett Lovie, csak nem tudott mit tenni. Lovie pontosan tudta, hogy eredmény kell vagy bukik. S erre kinevezi Mike Ticet??? Mehehehhe. Persze kijött volna ide így? 7-1 után, nincs PO, s tényleg még valaki csodálkozott, hogy Emery egyből lapátra tette Loviet? Meheheh.
több mint 12 éve
De amúgy az elmúlt tízen év mehet a kukába és amit addig elért?Gabezorbitálisan nagy közhely, de ez a profi liga, az ilyen dolgok csak a fanok fejében élnek, akik brediznek, manningeznek, fávre-oznak, stb.
32x53, azaz kevesebb mint 1700 hely van az egész NFL-ben, miközben csak a drafton évente ~350 friss hús érkezik... ha jó vagy, megfizetnek, ha nem, bőven akad utánpótlás, a sokszor tapasztalt pár kiemelt játékost övező személyes kultusznak az égvilágon semmi értelme, itt nem osztogatnak a csapatok életre szóló szerződéseket, tessék ezt elfogadni
a labdarúgó példa eléggé sántít (szokásosan), ott meg lehet tenni, hogy pár évig a kispadon tartasz egy-egy nagy öreget, itt nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Ramsbe nehezen fért volna be szerintem 😀Ez számomra is érthetetlen, főleg pofonnak érezhette, mert ennek a sportágnak adta a legjobb éveit és becsülettel küzdött a csapatáért.. Szerintem jó döntés volt a visszavonulása, az kevésbé megalázó, mint mondjuk a Rams-ben játszani kezdőként.GabezLobo, vagy mi a fene volt a posztjának a neve.vicces hogy itt még safety volt 😀davemayerde nem volt az;
visszavont főként zónázó linebacker volt, mondhatni tampa-2-es mlb 😊sapka
Knox törött gerinccel a csapatnál maradt még egy évet, kifizették a teljes bérét, és mivel ennyi évet lehúzott szerződéssel, még jogosult lett egészségbiztosításra, meg ilyenekre. A tisztességes bánásmód itt kezdődik, nem egy kiöregedett primadonna pátyolagtásánál. Kreutz visszavonulásával is miiiiiiiiiilyen sokat veszítettünk. Brian Urlacher szó szerint azt mondta: 2 millió dollárért ő fel se kel az ágyból. Aaaaanyááááááááád. Az pedig másik dolog, hogy jelenleg nincs olyan csapat a ligában, ahol ő kezdő lehetne. Az mennyire volt vérciki, amikor mindem 43 D-t játszó csapat vezetője elmondta, hogy nem akarják leigazolni?füligjimmy
több mint 12 éve
Ez számomra is érthetetlen, főleg pofonnak érezhette, mert ennek a sportágnak adta a legjobb éveit és becsülettel küzdött a csapatáért.. Szerintem jó döntés volt a visszavonulása, az kevésbé megalázó, mint mondjuk a Rams-ben játszani kezdőként.Lobo, vagy mi a fene volt a posztjának a neve.vicces hogy itt még safety volt 😀davemayerde nem volt az;
Knox törött gerinccel a csapatnál maradt még egy évet, kifizették a teljes bérét, és mivel ennyi évet lehúzott szerződéssel, még jogosult lett egészségbiztosításra, meg ilyenekre. A tisztességes bánásmód itt kezdődik, nem egy kiöregedett primadonna pátyolagtásánál. Kreutz visszavonulásával is miiiiiiiiiilyen sokat veszítettünk. Brian Urlacher szó szerint azt mondta: 2 millió dollárért ő fel se kel az ágyból. Aaaaanyááááááááád. Az pedig másik dolog, hogy jelenleg nincs olyan csapat a ligában, ahol ő kezdő lehetne. Az mennyire volt vérciki, amikor mindem 43 D-t játszó csapat vezetője elmondta, hogy nem akarják leigazolni?füligjimmy
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy más meccseket láttam eddig, mint ti. Urlacher az évek alatt mindig kőkeményen odatette magát, volt olyan érzésem meccseknél, hogy egy személyben cipeli a hátán az egész Chicago-t.. De igazság van abban, amit mondasz, tavaly nem remekelt úgy, mit azelőtti években, de mondjuk, ha nekem halt volna meg az anyám, magánéleti gondok, stb, lehet én se viribelnék ezerrel a pályán.Hát sajnos én személy szerint nem tudtam 54-es mezt szerezni, hiába szerettem volna, De az sok mindent elárul, hogy kizárólag az övét hordtam volna a csapatból és senki másét, pedig vannak még rajta kívül is jó páran akik kifejezetten szép teljesítményt mutatnak fel. De Urlacher az más, legenda, aki után számomra a Chicago nem lesz már ugyanaz, akármilyen irányt is vesznek ezzel az új csapattal. Az pedig hogy így kellett távoznia, az egyszerűen megalázó, jól példázza a klubvezetés évek óta felmutatott paranoid állapotát. Attól tartok, hogy nagyon zord idők fognak következni ránk innentől kezdve...GabezNyílván más lesz, de ezt az örök pesszimizmust igazán levetkőzhetnénk már... tipikus magyar jelenség.
S abban viszont hatalmas tévedésben vagy, hogy ki miatt lett ilyen megalázó a visszavonulása. Saját maga miatt. 2 millió dollár korrekt összeg volt azért, amilyen szar volt 2012ben.
Lehet lesz visszaesés. Defense oldalon szerintem biztos. Egyszerűen ennyi labdát mégegyszer nem lehet szerezni. Lenne visszaesés Urlacherrel is. Sőt szerintem vele látványosabb.
Klubeveztés paranoid állapota? Ezt fejtsd ki bővebben légyszíves.tüsi91
De amúgy az elmúlt tízen év mehet a kukába és amit addig elért? És két milla? lehet, hogy nekünk ez baromi nagy összeg, és lehet anyázni, hogy jaj, azért ez gizdázás a részéről, hogy fel sem kel érte, de szerintem presztizs kérdés. Azért, amit eddig letett a csapat asztalára,, azért ez az összeg nem korrekt. Mintha Beckham-nek állítana oda a csapat, hogy bocs, de tavaly szarabb voltál, most nem adunk csak aprópénzt. Jó lesz így? hát, én se lennék boldog és mivel már úgy is agyon kerestem volna magam az előző években, én is azt mondtam volna, hogy bocs, akkor inkább felállok a székről. Mert vagy fizessenek meg, vagy ha nem akarnak (és Chicago erről híres), akkor lássuk mire mentek nélkülem.
Az pedig nem pesszimizmus a részemről, hogy előre látom a következményeket. De tudjátok mit? ne legyen igazam és álljon csak össze egy jó csapat idén. Az lenne mindenkinek a legjobb.
Ja és a paranoid vezetés.jelző kicsit erős túlzás volt a részemről, Mondjuk inkább úgy, hogy az utóbbi években születtek érdekes döntések. Először Lowie-t támogatják ezerrel akkor is, ha néha érthetetlen amiket csinál, aztán meg lapátolják az egész brancsot. Egyébként szerintem jó döntés az utóbbi. Most már tényleg építsenek fel az alapoktól kezdve egy jó csapatot, amivel van esélyünk.
több mint 12 éve
www.sportspickle.com/news/16349/brian-urlacher-retires-as-a-green-bay-packer-i-just-wanted-to-go-out-a-winnerNyehehe:
mielőtt bárki komolyan gondolná, ez egy hírcsárda szerű portál, hamis hírekkel...jvic
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
A képet tuti, hogy Fotóboltban csinálták.
több mint 12 éve
A hírcsárda legalább vicces 😀
több mint 12 éve
jvic
115
www.sportspickle.com/news/16349/brian-urlacher-retires-as-a-green-bay-packer-i-just-wanted-to-go-out-a-winnermielőtt bárki komolyan gondolná, ez egy hírcsárda szerű portál, hamis hírekkel...
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ha jól fordítottam az nfl.com cikkét, akkor Jim Harbaugh szerint Trestman személye lehet a Bears Grand Slam bérlete.Ő személy szerint nagyon örül annak, hogy egykori mentora, akitől szinte mindent tanult, annyi év után ismét állást kapott az NFL-ben.
Remélem, hogy hamarosan mi is ezt tudjuk zengeni itt a fórumon!Da Bears!
több mint 12 éve
Lobo, vagy mi a fene volt a posztjának a neve.vicces hogy itt még safety volt 😀davemayerde nem volt az;
Knox törött gerinccel a csapatnál maradt még egy évet, kifizették a teljes bérét, és mivel ennyi évet lehúzott szerződéssel, még jogosult lett egészségbiztosításra, meg ilyenekre. A tisztességes bánásmód itt kezdődik, nem egy kiöregedett primadonna pátyolagtásánál. Kreutz visszavonulásával is miiiiiiiiiilyen sokat veszítettünk. Brian Urlacher szó szerint azt mondta: 2 millió dollárért ő fel se kel az ágyból. Aaaaanyááááááááád. Az pedig másik dolog, hogy jelenleg nincs olyan csapat a ligában, ahol ő kezdő lehetne. Az mennyire volt vérciki, amikor mindem 43 D-t játszó csapat vezetője elmondta, hogy nem akarják leigazolni?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Erre Ditka mezszámát visszavonultatjuk 😂 Akkor ezek szerint csak a LB-k szívják meg 😛

több mint 12 éve
pontosítanék, tipikus magyar jelenség az, hogy tipikus magyar jelenségnek állítjuk be a pesszimizmust 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hát sajnos én személy szerint nem tudtam 54-es mezt szerezni, hiába szerettem volna, De az sok mindent elárul, hogy kizárólag az övét hordtam volna a csapatból és senki másét, pedig vannak még rajta kívül is jó páran akik kifejezetten szép teljesítményt mutatnak fel. De Urlacher az más, legenda, aki után számomra a Chicago nem lesz már ugyanaz, akármilyen irányt is vesznek ezzel az új csapattal. Az pedig hogy így kellett távoznia, az egyszerűen megalázó, jól példázza a klubvezetés évek óta felmutatott paranoid állapotát. Attól tartok, hogy nagyon zord idők fognak következni ránk innentől kezdve...GabezNyílván más lesz, de ezt az örök pesszimizmust igazán levetkőzhetnénk már... tipikus magyar jelenség.
Klubeveztés paranoid állapota? Ezt fejtsd ki bővebben légyszíves.