Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Sziasztok,zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayermost egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.ChesterPapa
igen, én láttam élőben, és most örülök csak igazán
hogy láthattam
2011.09.11 nyitó meccs
soldier field
jó formában voltak
gyönyörű idő volt
több mint 12 éve
Asszem a 2008-as szezont még lenyomta...akkor a köv offseasonben lesz 5 éve...csak arra reagáltam hogy sztem Bruschit még nem kell felhozni, ő (ha jól emlékszem) még nincs 5 éve hogy visszavonult.davemayerPersze, 5 év....nem azt írtam, hogy most...Bearha jól tudom a visszavonulás és a HoF-jelölés között éveknek kell eltelnie, nem lehet vki azonnal HoF.Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bearhááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
ez nagyon is kétesélyessapka
Egyébként meg ha nem lesz az akkor a bizottság "adja le a szerelést", ezt még a semlegesek is megerősíthetik.davemayer

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
csak arra reagáltam hogy sztem Bruschit még nem kell felhozni, ő (ha jól emlékszem) még nincs 5 éve hogy visszavonult.Persze, 5 év....nem azt írtam, hogy most...Bearha jól tudom a visszavonulás és a HoF-jelölés között éveknek kell eltelnie, nem lehet vki azonnal HoF.Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bearhááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
Egyébként meg ha nem lesz az akkor a bizottság "adja le a szerelést", ezt még a semlegesek is megerősíthetik.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Persze, 5 év....nem azt írtam, hogy most...ha jól tudom a visszavonulás és a HoF-jelölés között éveknek kell eltelnie, nem lehet vki azonnal HoF.Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bearhááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?most egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.ChesterPapa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Fura, hogy ezt mondod...ennek nem a gyűrűről, hanem az egyéni teljesítményről kell szólnia....Lewis ott van, abban nincs vita, bár tavaly ő is inkább csak kerékkötője volt a Ravens defnek fizikailag, nem emocionálisan)Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bearhááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
Több Bears franchise rekordot is tart (ugye nem kell mondanom, milyen MLB-k játszottak itt előtte)
5 all-pro, 8 pro bowl, DROY, DPOY, a többit ne soroljam....ezek is csalókák persze (hogy ki megy pb-re, de pont ilyen körülmények között az általad említett urak nem kerültek oda), de csak elég végignézned néhány meccset....igazi impact player volt tavalyig-tavalyelőttig....azért ezt 11 éven keresztül nyomni...Fletcher - ne haragudj - nem ért a közelébe sem...Bruschi sem, pedig elismerem, mindketten kiváló játékosok (Bruschi csak volt)...

No.1. Bears
több mint 12 éve
ha jól tudom a visszavonulás és a HoF-jelölés között éveknek kell eltelnie, nem lehet vki azonnal HoF.Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bearhááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
Egyébként meg ha nem lesz az akkor a bizottság "adja le a szerelést", ezt még a semlegesek is megerősíthetik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
most egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayerHogyne. Londonban.
több mint 12 éve
Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bearhááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
ez nagyon is kétesélyes
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....HOF-ba kell kerülnie és remélem, hogy az 54-est is visszavonultatjuk. (Érdekes, hogy most sem játszik benne senki, pedig több "duplázás" is van a mezszámoknál.)Bearez egy nagyon izgalmas kérdés (de a mezt mindenképp vissza kéne vonultatni), hogy gyűrű nélkül hova értékelik a választók a korai évei fényeitsapka
Dave: meg tudunk találni...nem bújhatsz el.... 😊

No.1. Bears
több mint 12 éve
most egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
HOF-ba kell kerülnie és remélem, hogy az 54-est is visszavonultatjuk. (Érdekes, hogy most sem játszik benne senki, pedig több "duplázás" is van a mezszámoknál.)Bearez egy nagyon izgalmas kérdés (de a mezt mindenképp vissza kéne vonultatni), hogy gyűrű nélkül hova értékelik a választók a korai évei fényeit
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz többet a pályán....nekem a legnagyobb kedvencem volt (gondolom itt sokunknak), remélem, hogy a foci után is minden pofásan alakul az Öregnek (bár el tudnám képzelni vmi segédedzőnek valahol)Hatalmas respect és köszönet Neki, 13 évig a fran. arcának lenni nem akármi!
HOF-ba kell kerülnie és remélem, hogy az 54-est is visszavonultatjuk. (Érdekes, hogy most sem játszik benne senki, pedig több "duplázás" is van a mezszámoknál.)

No.1. Bears
több mint 12 éve
Örülni senki sem örül, hogy is tehetnénk? De ez így alakult. "Viszlát és kösz a halakat" #54!
több mint 12 éve
Igaz, hogy régi fénye (erősen?) megkopott, de én sem örülök. Az általa fémjelzett védelem talán egy gyűrűt megérdemelt volna, igaz az utóbbi időkben még a rájátszás is csak ritkán volt meg......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
nem örülökdavemayerMost nem azért, de inkább néznéd a Viking mezben jövőre?
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Respect, furák lesznek a rangadók nélküle!sok veterán hagyta itt ezt a divíziót; itt Urlacher, oroszlánoknál Hanson, nálunk DD vonult vissza, ugye Woodson is távozott.
Szerencsére (vagy nem) Greg maradt északon. 😊
több mint 12 éve
Urlacher visszavonultDeleteKöszönjük neki a szép emlékeket!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Urlacher visszavonultDeleteRespect.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/news/article-1/Podlesh-organizing-benefit-for-young-cancer-patient/fc2326f2-e96f-45e3-9e19-97a24b5c6b4dÉn épp most olvastam el egy 18 éves leszbikus pompomlány szívbemarkoló történetét. Remélem valaki ír belőle egy Oscar-díjas forgatókönyvet.
Nagyon nemes gesztus ez Podleshtől.Szerintem a kisfiú rengeteg erőt tud meríteni a találkozás emlékéből.laccoo74
A sztori bővebben, kizárólag 18 éven aluliak számára:
index.hu/kulfold/2013/05/21/18_eves_leszbikust_vadolnak_megrontassal/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
www.chicagobears.com/news/article-1/Podlesh-organizing-benefit-for-young-cancer-patient/fc2326f2-e96f-45e3-9e19-97a24b5c6b4dNagyon nemes gesztus ez Podleshtől.Szerintem a kisfiú rengeteg erőt tud meríteni a találkozás emlékéből.
több mint 12 éve
Fluellen kirakva: pro32.ap.org/article/bears-terminate-dt-fluellens-contract

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Uraim!Olvasd el a draft utáni kommenteket, akkor jó páran leírtuk...
Önök szerint a mostani drafton kiválasztott fiatalok közül van-e olyan játékos, aki hosszú távon a csapat hasznos tagja
lehet a csapatnak?
Én Bosictól, és Longtól várok jó teljesítményt, de ahogy a vak is mondja, majd meglátjuk!laccoo74
Long is aláírt ezzel minden draftolt játékossal már sikerült megegyezni. Long viszont júliusig nem edz, tehát a minicampeket kihagyja. TC-re viszont rendben lesz. Carimi kihagyta az eheti foglalkozásokat, nem sérülés miatt, egyszerűen nem jelent meg. Érdekes.
Blanchardra csupa jót mondtak (mondjuk ilyenkor még mindenki világklasszis), s CJ Wilson NC State (Trestman dolgozott ott a 2000-es évek közepén) cornerbackről is áradoztak egy sort. Úgy általánosságban azonban szokásos forgatókönyv zajlik, események nélkül. Néhány csapatnál pár eltiltási ügy, letartóztatás borzolja a kedélyeket. Reméljük nálunk nem lesz semmi.
Nagyjából 45 embernek fix helye van már most a rosteren, a töltelék emberek pozíciójáért mennek most a meccsek.