NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 175 — Bears & Illinois fan
most egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayer
Hogyne. Londonban.ChesterPapa
zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayer
Sziasztok,

igen, én láttam élőben, és most örülök csak igazán
hogy láthattam
2011.09.11 nyitó meccs
soldier field
jó formában voltak
gyönyörű idő voltfrozee
Emlékszem még fotókat is tettél fel róla, ugye?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
most egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?davemayer
Nem kicsit... 😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?davemayer
Sziasztok,

igen, én láttam élőben, és most örülök csak igazán
hogy láthattam
2011.09.11 nyitó meccs
soldier field
jó formában voltak
gyönyörű idő volt
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....Bear
hááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
ez nagyon is kétesélyessapka
ha jól tudom a visszavonulás és a HoF-jelölés között éveknek kell eltelnie, nem lehet vki azonnal HoF.
Egyébként meg ha nem lesz az akkor a bizottság "adja le a szerelést", ezt még a semlegesek is megerősíthetik.davemayer
Persze, 5 év....nem azt írtam, hogy most...Bear
csak arra reagáltam hogy sztem Bruschit még nem kell felhozni, ő (ha jól emlékszem) még nincs 5 éve hogy visszavonult.davemayer
Asszem a 2008-as szezont még lenyomta...akkor a köv offseasonben lesz 5 éve...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
hááát, Bruschi még nem került be (3 gyűrű), most vonult vissza az utolsó évében gyűrűt nyerő Lewis (2), hamarosan megy Fletcher is egy elképesztő rekorddal (+1 gyűrű)
ha jól tudom a visszavonulás és a HoF-jelölés között éveknek kell eltelnie, nem lehet vki azonnal HoF.
Egyébként meg ha nem lesz az akkor a bizottság "adja le a szerelést", ezt még a semlegesek is megerősíthetik.davemayer
Persze, 5 év....nem azt írtam, hogy most...Bear
csak arra reagáltam hogy sztem Bruschit még nem kell felhozni, ő (ha jól emlékszem) még nincs 5 éve hogy visszavonult.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Persze, 5 év....nem azt írtam, hogy most...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
zsír, te is voltál? volt még vki rajtunk kívül?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Fura, hogy ezt mondod...ennek nem a gyűrűről, hanem az egyéni teljesítményről kell szólnia....Lewis ott van, abban nincs vita, bár tavaly ő is inkább csak kerékkötője volt a Ravens defnek fizikailag, nem emocionálisan)
Több Bears franchise rekordot is tart (ugye nem kell mondanom, milyen MLB-k játszottak itt előtte)
5 all-pro, 8 pro bowl, DROY, DPOY, a többit ne soroljam....ezek is csalókák persze (hogy ki megy pb-re, de pont ilyen körülmények között az általad említett urak nem kerültek oda), de csak elég végignézned néhány meccset....igazi impact player volt tavalyig-tavalyelőttig....azért ezt 11 éven keresztül nyomni...Fletcher - ne haragudj - nem ért a közelébe sem...Bruschi sem, pedig elismerem, mindketten kiváló játékosok (Bruschi csak volt)...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Egyébként meg ha nem lesz az akkor a bizottság "adja le a szerelést", ezt még a semlegesek is megerősíthetik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ChesterPapa Chicago Bears 124 — Bears fan
Hogyne. Londonban.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ez nagyon is kétesélyes

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
HOF-ba kell kerülnie és remélem, hogy az 54-est is visszavonultatjuk. (Érdekes, hogy most sem játszik benne senki, pedig több "duplázás" is van a mezszámoknál.)Bear
ez egy nagyon izgalmas kérdés (de a mezt mindenképp vissza kéne vonultatni), hogy gyűrű nélkül hova értékelik a választók a korai évei fényeitsapka
Őszintén szólva, beb*szna, ha nem kerülne be....
Dave: meg tudunk találni...nem bújhatsz el.... 😊

No.1. Bears
több mint 12 éve
most egy kicsit kötsög leszek: látta valaki rajtam kívül élőben játszani? az egyik lány-medve tudom hogy volt a tavalyelőtti nyitón de más valaki?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
HOF-ba kell kerülnie és remélem, hogy az 54-est is visszavonultatjuk. (Érdekes, hogy most sem játszik benne senki, pedig több "duplázás" is van a mezszámoknál.)Bear
ez egy nagyon izgalmas kérdés (de a mezt mindenképp vissza kéne vonultatni), hogy gyűrű nélkül hova értékelik a választók a korai évei fényeit

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz többet a pályán....nekem a legnagyobb kedvencem volt (gondolom itt sokunknak), remélem, hogy a foci után is minden pofásan alakul az Öregnek (bár el tudnám képzelni vmi segédedzőnek valahol)
Hatalmas respect és köszönet Neki, 13 évig a fran. arcának lenni nem akármi!
HOF-ba kell kerülnie és remélem, hogy az 54-est is visszavonultatjuk. (Érdekes, hogy most sem játszik benne senki, pedig több "duplázás" is van a mezszámoknál.)

No.1. Bears
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Örülni senki sem örül, hogy is tehetnénk? De ez így alakult.
"Viszlát és kösz a halakat" #54!
több mint 12 éve
Igaz, hogy régi fénye (erősen?) megkopott, de én sem örülök. Az általa fémjelzett védelem talán egy gyűrűt megérdemelt volna, igaz az utóbbi időkben még a rájátszás is csak ritkán volt meg......

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
nem örülökdavemayer
Most nem azért, de inkább néznéd a Viking mezben jövőre?

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
nem örülök

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Respect, furák lesznek a rangadók nélküle!

sok veterán hagyta itt ezt a divíziót; itt Urlacher, oroszlánoknál Hanson, nálunk DD vonult vissza, ugye Woodson is távozott.

Szerencsére (vagy nem) Greg maradt északon. 😊

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Urlacher visszavonultDelete
Köszönjük neki a szép emlékeket!

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Urlacher visszavonultDelete
Respect.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Urlacher visszavonult

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 www.chicagobears.com/news/article-1/Podlesh-organizing-benefit-for-young-cancer-patient/fc2326f2-e96f-45e3-9e19-97a24b5c6b4d

Nagyon nemes gesztus ez Podleshtől.Szerintem a kisfiú rengeteg erőt tud meríteni a találkozás emlékéből.laccoo74
Én épp most olvastam el egy 18 éves leszbikus pompomlány szívbemarkoló történetét. Remélem valaki ír belőle egy Oscar-díjas forgatókönyvet.

A sztori bővebben, kizárólag 18 éven aluliak számára:
 index.hu/kulfold/2013/05/21/18_eves_leszbikust_vadolnak_megrontassal/

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.chicagobears.com/news/article-1/Podlesh-organizing-benefit-for-young-cancer-patient/fc2326f2-e96f-45e3-9e19-97a24b5c6b4d

Nagyon nemes gesztus ez Podleshtől.Szerintem a kisfiú rengeteg erőt tud meríteni a találkozás emlékéből.