Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Én még reménykedek hogy előveszik a témát (bár a roster elvileg meg van már tömve LB-kel) és megkötnek vele egy 1 évest 2-2,5-ért. Ha én lennék Urlacher akkor félretenném az arcomat mert fel kell ismerni hogy őt nem nagyon fogja más csapat elvinni (max a Vikes poénból). Úgymond tesztelte a piacot, nem kapott ajánlatot, ha játszani akar akkor lépnie kell. Nem hiszem hogy vissza kellene vonulnia, egy évet még használhatnánk sztem. Aztán persze igazán akkor lenne értelme ha draftoltuk volna a helyettesét de Bostic vagy Greene lehet az? nem hiszem.davemayerHollywood picit nyugatabbra van. Brian Urlacher ugyan papíron még 1 napot biztosan lesz Bears játékos, de többet nem.
Megszereztük DJ Williamst, James Andersont, draftoltuk Jon Bosticot, Kasheem Greenet. S komolyan visszakellene hozni Urlachert? Én elhiszem, hogy ikon, meg minden, de egyetlen jel sem mutat arra, hogy a vezetőség bármit is akarna még tőle. Megvoltak a beszélgetések, ajánlat tétel, az álláspontok messze voltak, s elváltak, az FO pedig láthatóan ezerrel rákapcsolt az LB kérdés megoldására.
Greene WLB lesz Briggs után. Bostic MLB és SLB is lehet. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Azonban a Nagy Kopasz nem tér vissza, s őszintén megmondva én már örülök is neki.
Ami a pénzügyeket illeti. Mills, Washington, Greene és Wilson szerződése nem befolyásolja a capet, vagy nagyon minimálisan. Bostic és Long kontaktusa már igen, de kb 1-1,5 millió fog maradni.
több mint 12 éve
Vagy az, hogy van-e annyink egyáltalán? 😀dcsicsakEz lett volna a kérfésem második fele.Szerintem, nem, nincs!
több mint 12 éve
Vagy az, hogy van-e annyink egyáltalán? 😀
több mint 12 éve
Az a kérdés, hogy ér-e még 2,5 millát egy évre?
több mint 12 éve
Én még reménykedek hogy előveszik a témát (bár a roster elvileg meg van már tömve LB-kel) és megkötnek vele egy 1 évest 2-2,5-ért. Ha én lennék Urlacher akkor félretenném az arcomat mert fel kell ismerni hogy őt nem nagyon fogja más csapat elvinni (max a Vikes poénból). Úgymond tesztelte a piacot, nem kapott ajánlatot, ha játszani akar akkor lépnie kell. Nem hiszem hogy vissza kellene vonulnia, egy évet még használhatnánk sztem. Aztán persze igazán akkor lenne értelme ha draftoltuk volna a helyettesét de Bostic vagy Greene lehet az? nem hiszem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sziasztok!Röviden: megöregedett, lelassult.
Érdekelne a bennfentesek véleménye Urlacher ügyben. Miért nem akarja őt a csapat? (és más se nagyon) Én nagyon kedvelem azt az embert és szerintem van még benne potenciál... Vagy a sérülése ennyire meghatározó? Nála sokkal kérdőjelesebb emberekkel kötnek szerződést nap mint nap a csapatok.
Nem trollkodás vagy hullámkeltés a kérdésem, tényleg érdekel 😊
Köszönöm!Paradoxon_MIA
Ő alapban két éves szerződést akart, valami horribilis összegért. Kiröhögték. A végén már belement volna 1 év/3,5 millióba. Ajánlottak neki 2 milliót. Aztán szét váltak az utak. S persze lehet csesztetni a vezetőséget, hogy a franchise arcáért nem fizettek ki +1,5 milliót (villámgyorsan hozzáteszem Urlacher 2012es játékáért az a 2 is sok). De ugyanakkor nyugodtan lehet baszogatni Urlachert is, aki így is keresett már annyit 12 év alatt, amennyit forintban is komoly összegnek tekinthetünk, akkor miért nem volt már képes picit lejjebb tenni az igényeit.
Aztán a vége az lesz, hogy vagy kutyának se kell és visszavonul, vagy aláír valahova kevesebb, mint 2 millióért.... Mindkettő komoly arcul csapás lesz.
S hogy van-e benne még potenciál? Nem tudom. Az elmúlt szezonhoz képest lehet még jobb éve, dehát a mérce igencsak alacsonyan van. Számomra még a 2011es teljesítménye is igen távolinak tűnik. Az még egy korrekt év volt.
több mint 12 éve
Én is szerettem a kopaszt, de el kell fogadni, hogy történelem lett a csapat számára.Legjobb esetben is volt még benne talán két közepes szezon, de ez csak az én véleményem, lehet, hogy a nálam hozzáértőbbek ezt másként látják.laccoo74hááát, nem teljesen értünk egyet 😊
Igen, öreg, viszont Briggs, Roach nélküle kevés... majd idén eldől, hogy mennyit adott Lach a csapat-teljesítményhez és hogy mennyire irányította Ő a csapatot... Williams lesz/lehet a pótlás.
edit: ez egyébként egy ilyen év... több csapat is ebben a cipőben jár (leginkább mi 😊)

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Sziasztok!Én azért nem vagyok annyira bennfentes de leírom amit gondolok erről a dologról:
Érdekelne a bennfentesek véleménye Urlacher ügyben. Miért nem akarja őt a csapat? (és más se nagyon) Én nagyon kedvelem azt az embert és szerintem van még benne potenciál... Vagy a sérülése ennyire meghatározó? Nála sokkal kérdőjelesebb emberekkel kötnek szerződést nap mint nap a csapatok.
Köszönöm!Paradoxon_MIA
Volt egy eladó, és volt egy vevő.Az eladó kicsit túlárazta a terméket, és ezt a vevő nem tudta, és nem is nagyon akarta megadni.Lemerevedtek az álláspontok, és a felek nem voltak képesek kompromisszumra.Én is szerettem a kopaszt, de el kell fogadni, hogy történelem lett a csapat számára.Legjobb esetben is volt még benne talán két közepes szezon, de ez csak az én véleményem, lehet, hogy a nálam hozzáértőbbek ezt másként látják.
több mint 12 éve
Sziasztok!Érdekelne a bennfentesek véleménye Urlacher ügyben. Miért nem akarja őt a csapat? (és más se nagyon) Én nagyon kedvelem azt az embert és szerintem van még benne potenciál... Vagy a sérülése ennyire meghatározó? Nála sokkal kérdőjelesebb emberekkel kötnek szerződést nap mint nap a csapatok.
Köszönöm!
Believe In Your 'Fins!
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy tudnám-e etetni... 😀Mert mindenkinek jár egy saját medve 😊fogadjátok örökbe Urlachert! 😀 (sorry, peace)sapka
dcsicsak
több mint 12 éve
Mert mindenkinek jár egy saját medve 😊fogadjátok örökbe Urlachert! 😀 (sorry, peace)
dcsicsak
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Reggel a hűtőből kipakolva ez a látvány fogadott és egyből az itteni termékeny medve-fanok jutottak róla eszembe 😊Akkor én ezzel kívánok mindegyikőtöknek, a családotoknak és a (jelenlegi és jövendőbeli) csemetéiteknek is jó egészséget! 😊
Mert mindenkinek jár egy saját medve 😊
több mint 12 éve
"@ESPNChiBears: Interesting news - @caplannfl reports #Bears Director of Pro Scouting Chris Ballard taking a job with #Chiefs."dcsicsakMikor léptettek elő valakit Angelo stábjából? Biztos volt egy scout, aki máshol feljebb lépett a ranglétrán, nem?
Hülye vagyok, Emery 😂
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
"@ESPNChiBears: Interesting news - @caplannfl reports #Bears Director of Pro Scouting Chris Ballard taking a job with #Chiefs."
több mint 12 éve
Jimmy, nagyon bírom az elemzéseidet, sokat tanulok belőlük.Abba ne hagyd!Ok, értem én. 100-ból 100 kinti szakértő 2. kör végére vár vkit, akit aztán behúznak 1. körben, és arról Béla Csángóról megnéz 2 meccset meg egy 10 perces youtube videót, és csettint egy pöpecet, hogy ez aztán igen, ez cudar egy jó pick volt, az ratifikál bármilyen választást. Köszönöm a felvilágosítást, ma is okosabb lettem valamivel.Go Vikings!Van köztünk egy alapvető különbség, valószínűleg nemcsak ebben a, egyébként teljesen jelentéktelen, témában. Valaki mond nekem valamit. Én megpróbálom az adott témáról a lehető legtöbb információt összeszedni, átszűrni, a saját képességeim alapján feldolgozni. Nyilván nem állok le kekeckedni egy onkológussal, de ha le akarja vágni a bal lábam, mert prosztatarákom van, azért annak csak utánaolvasok, hogy megfelelő gyógymód e. Te automatikusan feltételezed, hogy aki a tévében ül, az azért ül ott, mert okosabb nálad. Oké. Talán tényleg azok, és joggal feltételezed. Én mondjuk veszem magamnak a fáradságot, és mielőtt véleményt mondok valamiről, legalább fél órát rászánok az életemből, mert nem akarom, hogy hülyének nézzenek. Erre azért szánok rá, mert ez a hobbim, és nepi egy órát szívesen pepecselek vele. Te nem veszel ennyi fáradságot sem. Oké, vannak vélemények, meg újságcikkek, azokat elolvasod, magadévá teszed mások gondolatait. Nem kell feltalálni a melegvizet. De erre azért ne legyél olyan marha büszke, hogy nincs egy önálló gondolatod, még egy ilyen faék egyszerű témában sem. Ha van, azt szívesen meghallgatom. Nm kell lenyűgözni, vagy valami, de nekem ne szakértőket idézgess, meg mock draftokról írkálj, vagy ehhez hasonló zöldségek, mondd el, hogy te mit láttál, az alapján mi a véleményed. Ha erre nem vagy képes, akkor oké,de például tőlem tiszteletet ne várj érte. És én ezt a részemről befejeztem, az ilyen online vitáktől mindig hülyébbnek érzem magam egy 13 éves csitrinél.füligjimmy
több mint 12 éve
Én is lezártnak tekintem a vitát jimmy, mert a trollkodás egy dolog, de a személyeskedést azt inkább hagyjuk meg a soccereseknek.Go Vikings!Írod ezt ezek után:
Ok, értem én. 100-ból 100 kinti szakértő 2. kör végére vár vkit, akit aztán behúznak 1. körben, és arról Béla Csángóról megnéz 2 meccset meg egy 10 perces youtube videót, és csettint egy pöpecet, hogy ez aztán igen, ez cudar egy jó pick volt, az ratifikál bármilyen választást. Köszönöm a felvilágosítást, ma is okosabb lettem valamivel.Go Vikings!Vagy ez Nálad még trollkodás, de még nem személyeskedés?
De én tuti nem fogom magamat különbnek tartani, mint a kismillió amcsi szakértő, aki lehet, hogy idióta fotelszaki, de nálam biztos közelebb vannak a tűzhöz. Persze megvan a magam véleménye, de ez nem jelenti azt, hogy mindjárt próféta lettem, és végre rózsaszín szemüveg nélkül is szép a világ.Go Vikings!Mindaddig, amíg ezek a szakértők azt nem írják, hogy a Vikings a visszatrade-ért az 1. körbe eléggé áron felül fizetett. Akkor azonnal tudtad, hogy ez mindkét csapatnak megfelelt, tehát szó sincs lehúzásról.
Van véleményed (Long nem egy 1. körös prospect), csak nem vállalod fel, illetve jólesett basztatni egy kicsit a Bears fanokat (why not?!), csak ezt a szándékodat ildomosnak láttad a kismillió amcsi szakértő véleménye mögé bújtatni.
Don Fülig pedig nem tett mást, mint átlátott a szitán. Nem annyira kellemetlen, hogy neki tulajdoníts - hibásan - személyeskedést. Ennél még egy Fekete Lovag-os döntetlen felajánlás is értékelhetőbb lett volna.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Én is lezártnak tekintem a vitát jimmy, mert a trollkodás egy dolog, de a személyeskedést azt inkább hagyjuk meg a soccereseknek. Persze én is írhatnék véleményt arról, amit XY amerikai focista tehetségről látok, de nem akarok, mert tudom, mennyire nem vagyok képzett a témában, ezért megmaradok a rajongói hozzáállásnál, ami a Vikings felé elfogult (néha), a Bears-szel szemben meg abszolúte kritikus!😊 De én tuti nem fogom magamat különbnek tartani, mint a kismillió amcsi szakértő, aki lehet, hogy idióta fotelszaki, de nálam biztos közelebb vannak a tűzhöz. Persze megvan a magam véleménye, de ez nem jelenti azt, hogy mindjárt próféta lettem, és végre rózsaszín szemüveg nélkül is szép a világ. Na de tényleg befejeztem, nem kívánok senki érzelmeibe beletaposni, annyit nem ér az egész. Kyle Long meg ezek után tuti All Pro és Pro Bowler lesz, csak hogy majd a fejemhez lehessen vágni, hogy milyen nagy marha voltam, hogy még ezt se láttam előre, pedig még az Asztro TV-ben is megjósolta Bözsi nénje.Go Vikings!Az alábbi eszmefuttatásod több pontban is logikailag hibás szerintem.
Ha már te is fotelszakértőknek nevezed az általad idézett újságírókat, akkor máris azonos szintre emelted magad (vagy süllyesztetted őket a tiédre), tehát éppoly releváns így a te saját véleményed is. Az pedig szerintem mellékesen tökmindegy, hogy ki mennyire van közel a tűzhöz, amíg néha hülyeségeket ír, ugyanúgy fotelszakértő mint a pl a magyar nfl rajongó.
Másrészről pedig szerintem amit te csinálsz, azt nem trollkodásnak, hanem erőlködésnek hívják. Olyan Sobri-féle módon kerülsz ki állításokat, és csak a számodra sértőekre reagálsz, ami szerintem nem jó dolog.
Senki nem mondta itt, hogy Kyle Long a világmegváltó, vagy hogy feltétlenül jó ötlet volt első körben húzni, vagy akármi ilyesmi. Te benyögted, hogy Long fos pick volt, itt egy páran leírták, hogy nem feltétlenül és ennyi. Most meg játszod itt a sértődöttet 😂
több mint 12 éve
offÉs ki az az állat, aki draftolja ezek után? 😀ulpianusAz megtörténhet, hogy egy draftolt játékos nem írja alá az elé tett szerződést?Ha igen, akkor mi történik?Csere?laccoo74Nem, akkor egy évet kihagy, és utána asszem újra jelentkezhet a draftra.somoskovig
Bo Jackson volt anno 1/1-es '86-ban, a Buccaneers választotta, de mivel baseballozni is akart, nem írt alá a csapathoz, inkább ment a Royalshoz. egy évvel később a Raiders kiválasztotta a 7. körben, bár nem tartott sokáig a karrierje sérülés miatt, addig a pár évig remek volt.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Én is lezártnak tekintem a vitát jimmy, mert a trollkodás egy dolog, de a személyeskedést azt inkább hagyjuk meg a soccereseknek. Persze én is írhatnék véleményt arról, amit XY amerikai focista tehetségről látok, de nem akarok, mert tudom, mennyire nem vagyok képzett a témában, ezért megmaradok a rajongói hozzáállásnál, ami a Vikings felé elfogult (néha), a Bears-szel szemben meg abszolúte kritikus!😊 De én tuti nem fogom magamat különbnek tartani, mint a kismillió amcsi szakértő, aki lehet, hogy idióta fotelszaki, de nálam biztos közelebb vannak a tűzhöz. Persze megvan a magam véleménye, de ez nem jelenti azt, hogy mindjárt próféta lettem, és végre rózsaszín szemüveg nélkül is szép a világ. Na de tényleg befejeztem, nem kívánok senki érzelmeibe beletaposni, annyit nem ér az egész. Kyle Long meg ezek után tuti All Pro és Pro Bowler lesz, csak hogy majd a fejemhez lehessen vágni, hogy milyen nagy marha voltam, hogy még ezt se láttam előre, pedig még az Asztro TV-ben is megjósolta Bözsi nénje.
több mint 12 éve
És ki az az állat, aki draftolja ezek után? 😀Az megtörténhet, hogy egy draftolt játékos nem írja alá az elé tett szerződést?Ha igen, akkor mi történik?Csere?laccoo74Nem, akkor egy évet kihagy, és utána asszem újra jelentkezhet a draftra.somoskovig

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Azért a karakter pl. nem speed...ha vki lassú, az is marad...Az pedig, hogyan viselkedsz, és mennyit dolgozol, rajtad áll...ha vki komolyan gondolja a focit, tenni is fog érte....
Marshallnak is voltak karaktergondjai, elég durvák...szerinted akkor a Miami nyert a tavalyi trade-en, vagy mi? Szerintem - szemüveg szigorúan az asztalon - mi....
Ellenpélda: Chris Williams nagyon aranyos gyerek volt mindig, csak kiderült, hogy szutyok...ezen az alapon nem lehet játékost megítélni...sokan ilyen fiatalon még nem igazán kiforrott emberek, ha ezt sikerül levetkőznie, akkor minden rendben lesz...sokat jelent az is, hogy kivel és miért dolgozol együtt...ha éppen kedvelsz valakit, akkor sokkal jobban odateszed magad, mintha utálnád...zseniálisan ment a fizika általánosban, mert jó fej volt a tanár....utána már nem is érdekelt.... 😊
Csak jelezném: nem látom rózsaszín szemüvegen keresztül a dolgot...írtam korábban is: mi lehetőséget húztunk 1. körben, ez nem azt jelenti, hogy bustot (Technikailag valóban nem áll sehol, de ki állította közülünk, hogy igen?)....én erről beszéltem...ráadásul Go Vikes - még elég enyhe kivitelű - trollkodására reagáltam, erre jönnek a többiek... 😀 (utóbbit fordulatot nem kell durvára venni, nincs szándékomban sértegetni)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
...Ami nem coachable?...Beartudok egyet, elmondjam, vagy nem számít? 😊
volt egy elég csúnya 'leégése' a baseballal, ami után 'kissé' (nfl focista szintjén kissé) deviánssá vált, pusztán azért mert nem jött össze elsőre a baseballos álma (erről ő beszélt egy interjúban, utána nyilván arról mennyire fog küzdeni stbstb.)
írtam valahova, hogy van neki egy erős karakter problémája, méghozzá nem küzdő típus; bottal nem piszkáltam volna az első körökben, de majd a Bears FO eldönti, de vedd kicsit le a rózsaszín szemüveget, nagyon problémás (fejben) a srác, pláne mennyire nyers hozzá technikailag; iszonyatos boom or bust a srác, de első körben elvileg megéri kockáztatni 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
kommentár nélkül 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
jimmy ezt olyan jól leírtad feljöhetne egy kis ablakban annak aki belép ide a fórumra 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát, úgy tűnik, nem vártál ezzel szeptemberig.........Floyd meccseit kivideóztad már? Én igen, inkább Datone Jonest válaszottam volna. Behúztunk egy olyan elkapót 7. körben, aki tavaly Trufantot égette. LB poszton Ogletree-ről is írtam, de nem vagyok elégedetlen Bostic-kal (támadókhoz húztam volna ott is). Ennyit védőkről. Húzhattuk volna még Eifertet. Én nem vagyok scout, de hála a youtube korszaknak, az összes falembertől láttam minimum 200 snapet, és Long szorossan ott van az első négyben. Lane Johnson úgy lett 4. pick, hogy egy meccsen se tűnt fel a játéka. Már leírtam magamnak 5 OL játékost, akik kimennek első körben.Ah, én nem akarok várni egy évet!! Nagyon várom már, hogy szeptemberben elkalapáljuk a kis bocsokat, és benézhessek egy kis trollkodásra!:) Hiányzik már a szezon...
Mindig mondom, a hozzászólásaimat a fejemhez lehet vágni egy évvel később. A tavalyi drafttal kapcsolatban sem mondtam hülyeséget azokkal a játékosokkal kapcsolatban, akiket alaposan szemügyre vettem (pl. Coples, Wright, Mercilus, Martin, ,Mike Adams). Egy játékos volt tavaly a radarom alatt, Schwartz (pedig Cal játékos), és azt hittem, DeCastro jobb lesz, de neki még adok egy teljes szezont, mielőtt beírom a hiba rovatba.füligjimmy
Gondoltam megnézek Long-tól 200 snap-et én is, de hát nem is volt annyit a pályán egész college pályafutása alatt!😊
Arra a 7. körös elkapóra meg figyeljetek, le ne lépjen szezon közben, mert szokása.Go Vikings!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png