Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Legyen igazatok, komolyan.O'Dea megy Toubbal, duplán gratulálok...kezdenek elmenni rossz irányba a dolgok (legalábbis szerintem)...ne legyen igazam...cáfoljanak rám...BearSzerintem nem olyan nehéz spec team edzőt összeszedni. Ok, hogy 'hagyomány' a jó ST Chicagoban, de nem hiszem hogy ezt a legnehezebb megoldani.
ChesterPapa
ST-t észre sem vesszük, ha jól működik, majd csak akkor, ha szutyok...
Senki ne haragudjon meg érte, de az új HC-nk olyan, mint egy kivénhedt pedofil...mondjuk csak ha mosolyog... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
O'Dea megy Toubbal, duplán gratulálok...kezdenek elmenni rossz irányba a dolgok (legalábbis szerintem)...ne legyen igazam...cáfoljanak rám...BearSzerintem nem olyan nehéz spec team edzőt összeszedni. Ok, hogy 'hagyomány' a jó ST Chicagoban, de nem hiszem hogy ezt a legnehezebb megoldani.
több mint 12 éve
O'Dea megy Toubbal, duplán gratulálok...kezdenek elmenni rossz irányba a dolgok (legalábbis szerintem)...ne legyen igazam...cáfoljanak rám...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Pro Footballon is ezt írták:According to Brad Biggs of the Chicago Tribune, the Bears will hire Montreal Alouettes head coach Marc Trestman as their next head coach.
több mint 12 éve
Na megvan...elvileg Trestman...remélem, h bejön a dolog...Whizt OC-nak!

No.1. Bears
több mint 12 éve
hát jó de ezt nem tudtuk előre 😀 Hozhatunk most is 6. körben bármi helyett returnert, aki aztán lehet ugyanúgy nem ér semmit 😀Csak szegény a 20 yardosig sem jutott el egyszer sem preseason alatt 😂Deleteahogy a draftjaink szoktak sikerülni gondolom már nem is sportol, 200 kiló és az anyjával él...davemayerna jó, csak azt mondom, hogy tavaly az volt amit tüsi most írt. Mekkoj nem azért jött mert CB hanem mert returner 😊 lehetett volna wr, rb, nt, vagy bármi úgyse játszott volna mást mint returnert.fetomy
több mint 12 éve
Csak szegény a 20 yardosig sem jutott el egyszer sem preseason alatt 😂ahogy a draftjaink szoktak sikerülni gondolom már nem is sportol, 200 kiló és az anyjával él...davemayerna jó, csak azt mondom, hogy tavaly az volt amit tüsi most írt. Mekkoj nem azért jött mert CB hanem mert returner 😊 lehetett volna wr, rb, nt, vagy bármi úgyse játszott volna mást mint returnert.fetomy

több mint 12 éve
ahogy a draftjaink szoktak sikerülni gondolom már nem is sportol, 200 kiló és az anyjával él...davemayerna jó, csak azt mondom, hogy tavaly az volt amit tüsi most írt. Mekkoj nem azért jött mert CB hanem mert returner 😊 lehetett volna wr, rb, nt, vagy bármi úgyse játszott volna mást mint returnert.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanforawould not be surprised at all if Bears chose head coach today/tonight and announce it by Wed afternoon ...
több mint 12 éve
ahogy a draftjaink szoktak sikerülni gondolom már nem is sportol, 200 kiló és az anyjával él...Lovie elküldésével Hesternek, mint elkapónak annyi. Előtte van Marhsall, AJ, Bennett. S még Knox is ha tud játszani. Ha nem, akkor egy speedstert behúznék a draft hátsó köreiből, aki visszahordani is tud. JObb, mint a rostert sohasem látott CB pick.tüsi91hát tavaly az a mekkoj vagy ki CB csak azért jött mert KR, nem?fetomy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Lovie elküldésével Hesternek, mint elkapónak annyi. Előtte van Marhsall, AJ, Bennett. S még Knox is ha tud játszani. Ha nem, akkor egy speedstert behúznék a draft hátsó köreiből, aki visszahordani is tud. JObb, mint a rostert sohasem látott CB pick.tüsi91hát tavaly az a mekkoj vagy ki CB csak azért jött mert KR, nem?
több mint 12 éve
Ejj most bánhatjátok, hogy Crossmant elvitte a Bills. Rendberakná gyorsan a speciális egységeteket. 😊
több mint 12 éve
Toubnak köszi mindent. Felkészül O'Dea vagy valaki más... Ha az STn megy el a következő szezon megkövetem magam, de inkább ő, mint Marinelli.Toub nem került be az uccsó körbe, így elhagyja Chicagot: www.nationalfootballpost.com/Special-teams-coordinator-Dave-Toub-leaving-Bears.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiVárható volt, igazából a lépés kapcsán csak Hester jövőjére vagyok kíváncsi..kovi470
Lovie elküldésével Hesternek, mint elkapónak annyi. Előtte van Marhsall, AJ, Bennett. S még Knox is ha tud játszani. Ha nem, akkor egy speedstert behúznék a draft hátsó köreiből, aki visszahordani is tud. JObb, mint a rostert sohasem látott CB pick.
több mint 12 éve
Toub nem került be az uccsó körbe, így elhagyja Chicagot: www.nationalfootballpost.com/Special-teams-coordinator-Dave-Toub-leaving-Bears.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiVárható volt, igazából a lépés kapcsán csak Hester jövőjére vagyok kíváncsi..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Toub nem került be az uccsó körbe, így elhagyja Chicagot: www.nationalfootballpost.com/Special-teams-coordinator-Dave-Toub-leaving-Bears.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
In the CFL, Trestman did not meddle in personnel. He let the talent evaluators bring in the talent and worked with what he was given.Ezért se őt. Számomra amúgy is olyan unszimpatikus az ürge hogy nemigaz. Mindenkit arcra osztályozok 😂

több mint 12 éve
Bevell nálam sem képvisel magasabb szintet mint McCoy.Arians-t szívesen látnám, de egészen biztos vagyok benne, hogy a legjobb jelölt ebből a kalapból Trestman.
Lassan azért eldőlhetne, már kurvára unom a neveket böngészni 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Lehet, hogy csak én megyek szembe itt mindenkivel, de nekem Bevell semmivel nem jobb jelölt, mint pl. McCoy lenne...Szép-jó, amit Seattleben csinált, de a jelöltek közül jónéhányan uezzel rendelkeznek. Csak legyen igazatok, és jól süljön el, ha ő jön...én Arians mellett vagyok...nem értek egyet a Bolondok Aranyával...az az ember tudja, hogy kell győzni, és a Bears-el is tudna...az meg, h kórházban volt, kit érdekel?! HC-ként is láttuk, kordinátorként is láttuk, nekem nem kell több, meggyőzött...Arians az emberem
MRI döntése pedig Toubbal kapcsolatban, számomra továbbra is f*szság...
Tabor nem játszik, a Browns megtagadta az engedélyt az interjúra...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Igen, szerintem Bevell ebből a 3ból a legjobb választás, vele lehet a legnagyobbat esni de benne van meg leginkább az ami feljebb emelheti ezt a franchise-t. Arians-sal nekem is az a bajom mint Jimmynek, nem megoldás a következő 5-10 évre, vagy legalábbis bármikor elköszönhet. Pedig az ő kinevezésének is nagyon örülnék, érdekes lenne hogy mit tud ezzel a garnitúrával. Trestmant nem ismerem annyira hogy meg tudjam ítélni, abból amit ti írtatok (CFL HC, NFL-ben koordinátor volt) ő sem olyan rossz, de vele a legnagyobb az instant cumi lehetősége szvsz.davemayerNekem nem kizárólag az egészségi állapota a problémám. Neki van egy stílusa, amihez ragaszkodik. Igaza is van, ha egyszer bevált, ne változatass rajta. De azzal itt nagyon felsülhet. Valamint én kételkedek abban, hogy ez több, mint egyszerű udvariassági interjú. Nem tudott felkészülni az elsőre, és jön másodszorra. De mivel sose tudom megmondani, Emery mit tervez, lehet már szerdán bejelentik, hogy ő az új vezetőedző.
Trestmann mint ismert és elismert QB guru a legszimpatikusabb választás számomra. Emery nem véletlenül csacsogott vele nettó 16 órát. Nemcsak a következő irányítót kell kinevelni, de a következő csereirányítót is. Nem lehet minden évben 3.5 millió dollárt költeni egy kispadosra.
Ezzel kapcsolatban. Az ürge az egész napot a Halasban töltötte, és senkinek nem tűnt fel. Ha én lennék újságíró, nem feltétlenül ülnék a kapu előtt, de a portaszolgálatnak csak bevinnék alkalomadtán egy ajándékkosarat! Wikipédiás újságírók, bazmeg. Tudtátok, hogy Rich Gannon az ő keze alatt lett MVP?! Fantasztikus, írjuk le még hatszor. Mi lenne, ha írnál egy e-mailt egy torontói újságírónak, hogy adjon róla néhány bennfenntesebb infót? Röhej.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Igen, szerintem Bevell ebből a 3ból a legjobb választás, vele lehet a legnagyobbat esni de benne van meg leginkább az ami feljebb emelheti ezt a franchise-t. Arians-sal nekem is az a bajom mint Jimmynek, nem megoldás a következő 5-10 évre, vagy legalábbis bármikor elköszönhet. Pedig az ő kinevezésének is nagyon örülnék, érdekes lenne hogy mit tud ezzel a garnitúrával. Trestmant nem ismerem annyira hogy meg tudjam ítélni, abból amit ti írtatok (CFL HC, NFL-ben koordinátor volt) ő sem olyan rossz, de vele a legnagyobb az instant cumi lehetősége szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Arians kb. olyan jól illene ide, mint Martz. 62 éves, a múlt héten esett össze, és eddig még nem kapott HC-ként lehetőséget. Talán nem véletlen. Ami idén a Coltsnál történt, az kb. egyedi, és megismételhetetlen. Drukkolok neki, ha megkapja a lehetőséget, de remélem nem itt. Idén ő lesz a bolondok aranya.Bears will speak again with Seahawks OC Darrell Bevell and Montreal HC Marc Trestman, first candidates to be identified for 2nd interviews.kovi470+ Bruce Arians.
Na ki kire voksol?
Trestman egy másik ligában már megmutatta, hogy jó HC, de vajon az NFLben is képes rá? Offense guru, dolgozott Cutlerral.
Arians idén mutatta meg, hogy HCként is megállja a helyét, ráadásul csomó újoncból kihozott egy elég jó kis offenset + Pittsburghben sem lehetett rá panasz.
Bevell pedig szintén összerakott egy rookie irányítóval egy remek offenset Seattleben. Nem rajtuk múlt, hogy nem nyerték meg.
A koncepció elég világosnak tűnik. Emery mindenképp egyben akarja tartani a védelmet, az offense stábot alakítsa ki a HC. Toub Emery felől mehet, Chris Tabor jöhet vissza, mint ST coach.
Célegyenes!tüsi91
Trestman mindent tud, amit az irányítókról tudni érdemes. Vezetőedzőként CFL tapasztalata van, de tud TC-t szervezni, értekezleteket tartani, rostert kialakítani. Nem véletlen, hogy egy megbecsült koordinátor újonc HC-ként sokszor kapálózik, teljesen más műfaj. Őt érzem a legbiztonságosabb választásnak. Ő se tűnik egy idegbeteg típusnak, szóval biztos megvan a szinergia is.
Viszont úgy gondolom, Bevell az, aki a legtöbbre viheti. De a legnagyobb túrós buktát is tőle kaphatjuk
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Trestman 😊 Simán ő lesz.
több mint 12 éve
Bears will speak again with Seahawks OC Darrell Bevell and Montreal HC Marc Trestman, first candidates to be identified for 2nd interviews.kovi470+ Bruce Arians.
Na ki kire voksol?
Trestman egy másik ligában már megmutatta, hogy jó HC, de vajon az NFLben is képes rá? Offense guru, dolgozott Cutlerral.
Arians idén mutatta meg, hogy HCként is megállja a helyét, ráadásul csomó újoncból kihozott egy elég jó kis offenset + Pittsburghben sem lehetett rá panasz.
Bevell pedig szintén összerakott egy rookie irányítóval egy remek offenset Seattleben. Nem rajtuk múlt, hogy nem nyerték meg.
A koncepció elég világosnak tűnik. Emery mindenképp egyben akarja tartani a védelmet, az offense stábot alakítsa ki a HC. Toub Emery felől mehet, Chris Tabor jöhet vissza, mint ST coach.
Célegyenes!
több mint 12 éve
Bears will speak again with Seahawks OC Darrell Bevell and Montreal HC Marc Trestman, first candidates to be identified for 2nd interviews.

www.twitter.com/m87k