Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Mennyi esélye van, hogy Meltont elengeditek?
több mint 12 éve
Toub "csak" egy ST edző, ne csináljunk úgy, mint ha ő találta volna fel a spanyol viaszt... ő az aki hagyta, h idén Hester ott szenvedjen, mint KR... állandó fumble veszéllyel. Szerintem ő simán pótolható. Idén nem sokat tett hozzá az ST a csapat eredményességéhez. Ennyisoma80Nagyon nem értünk egyet...
A "csak ST-edző" fontosságáról kérdezzük meg pl. a Panthers-drukkereket...
Eszméletlen fontos, hogy ez a része rendben legyen a csapatnak, ha okés, akkor azt normálisnak veszed, de ne félj, észrevettük volna, ha szutyok az egység...
Hesterről nem ő döntött, hanem Lovie...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Toub "csak" egy ST edző, ne csináljunk úgy, mint ha ő találta volna fel a spanyol viaszt... ő az aki hagyta, h idén Hester ott szenvedjen, mint KR... állandó fumble veszéllyel. Szerintem ő simán pótolható. Idén nem sokat tett hozzá az ST a csapat eredményességéhez. Ennyisoma80EZ teljesen igaz. De nem ebből áll csak az ST. pl a coverage mind kickoffnál, mind puntnál nagyon fasza. Puntnál 3,4es átlagban engedett visszahordással konkrétan utcahosszal ligaelső. Ettől függetlenül átvenné az ST assistant coach a Marshall-botot aztán minden maradna így.
De pl. azért ne nézzünk messzebb a Lionsnál, hogy mennyire gané ott az ST, itt meg egy szar szereplés azt jelenti, hogy összesítve 8. helyen végeztek. Különbség.
több mint 12 éve
Toub "csak" egy ST edző, ne csináljunk úgy, mint ha ő találta volna fel a spanyol viaszt... ő az aki hagyta, h idén Hester ott szenvedjen, mint KR... állandó fumble veszéllyel. Szerintem ő simán pótolható. Idén nem sokat tett hozzá az ST a csapat eredményességéhez. Ennyi
több mint 12 éve
Na srácok, ez érthetetlen....a többieknek stop van, erre a kettő legértékesebb edzőnk közül az egyiket elereszti...flashback...Jerry...While Toub remains under contract through 2013, general manager Phil Emery has granted him permission to explore options elsewhere in the event he is not selected for promotion. Toub interviewed with Panthers coach Ron Rivera on Wednesday, first reported by the Charlotte Observer, and a source told the Tribune he will talk with the Chiefs next.
Őszintén szólva úgy vagyok vele, ha ekkora okos MRI, h elengedi, akkor elmegy a .........
A legmegbízhatóbb coachunk az elmúlt években.

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Deeeeeeee? 😊és az empty által említetten kívül is több offense-t vitt már sikerre (értsd top szintre) 😊
Amúgy ki a nyavaja ez a Trestman?Bazzani
Én például pont örülnék neki, nem értem mi ez a nagy ellenszenv vele kapcsolatban :/
több mint 12 éve
off: tüsi frankó az avatarod 😀Szerk. közben La Canfora igyekszik rövidre zárni a pletykát:
As to rumors of Bears hiring Trestman- Trestman has not heard from them since interview. Was not informed if would be a finalist ...
The Bears still have more interviews ahead during their exhaustive search for their next head coach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én ezt tudom tüsi, csak szép dolog álmodozni egy magamfajta oroszlánnak. A mi kb 4 győzelmünket nem nagyon fogja befolyásolni az itteni helyzet.
több mint 12 éve
Köszi empty! Nagyon meglepne ha ő lenne az új Bears HC.Szerintem az alapkoncepciója Emerynek olyan edző választása, aki kialakítja magának az offense stábot és lehetőleg helyben hagyja a D-t.
Remélem Tice marad és Marinéni megy. 😊Bazzani
Mindenestre ez is roppant insider infó lehet annak fényében, hogy még 3 jelöltet meghallgat Emery... Szépen beutazza az Államokat az biztos.
több mint 12 éve
Köszi empty! Nagyon meglepne ha ő lenne az új Bears HC.Remélem Tice marad és Marinéni megy. 😊
több mint 12 éve
Deeeeeeee? 😊QB-szaki, nagy koponya, csak egy ideje lement a térképről, ugyanis a CFL-ben volt főedző mostanában és nyert ott 2 bajnokságot is, nagyon szeretett volna főedzői kinevezést kapni, ezért lépett le Kanadába. Egyébként tavaly a Colts és idén a Browns is meginterjuvolta HC-ügyben.
Amúgy ki a nyavaja ez a Trestman?Bazzani
Anno a SB-ba jutott Raiders OC-je volt többek között és ő készítette fel Cutlert és Campbellt is a draftra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
If the Trestman stuff is true, I can only say why waste the time to interview folks? Dennison today and other interviews this weekend.Nagyon remélem hogy csak kacsa az egész

több mint 12 éve
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-johnson-says-bears-hiring-trestman-20130111,0,7941124.storyNeeeeeeee

több mint 12 éve
Center Barrett Jones played a valiant game given his postgame confession of playing with a lisfranc injury in his foot. He was unable to match the power of Notre Dame nose tackle Louis Nix, but some veteran savvy helped him use Nix’ momentum against him and Jones found ways to seal him off in the running game. Nix certainly won his fair share of the battle, but Jones finished the day at +2.7.Kíváncsi leszek Barrett Jones mit produkál az offseasonban, szerintem a két egészen kiváló guard miatt tűnik ennyire jónak. Se az Aggies, se a Georgia (ellenük pláne nem) ellen nem voltam tőle elájulva, az ND ellen is fújhattak volna ellene 3 holdingot. Kiderül, ha beborul.füligjimmyAzt olvastam, hogy van egy elég komoly sérülése, 3-4 hónapra ki is esik emiatt, sztem csúszni fog rendesen.
proki
Nem tudom, mikor szedte össze ezt a sérülést, de ezt nemcsak ezen a meccsen vettem észre. Ha rendbejön a workoutokra, lehet újra LT poszton bizonyíthat. Centerként, a fene tudja.
Bear: Az ember megtanul ezzel együtt élni. Most nem sajnáltatni akarom magam, ez van. Az biztos, hogy egyre rosszabb. Eljutottam odáig, hogy diétáznom kell. 😀 Na ezt mindenkinek magának kell kitalálni, mit ehet, és mit nem, az alkohol általában eléggé game over. Néha érzem, hogy megihatok mondjuk akár három üveg sört, most meginnék egy pohárka fehér bort, el is ájulnék. Az én legnagyobb ellenségem az álmatlanság. De láttam olyan rossz állapotban lévő embereket (lebénul a karjuk, meg ilyenek), örülök ennyivel megúsztam.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Felesleges a draftot nézni LT-ügyben...nem lesz belőle semmi, hacsak nem fogjuk úgy gondolni (új HC), hogy 2-3. körösöket azonnal bevetünk...FA-ban bízom rendületlenül...Lewan és Matthews minimum 1-1 féldisznóra számíthat Fishertől...Lehet megártott a rájátszás, meg az edzőkeresés, tegnap pl. össze is rókáztam a klotyót. Nyilván nem segít, hogy egész nap egy számítógép előtt rohadok, dehát kellett nekem továbbtanulni 😀Szegény Jimmynak megárt a sok Bears-PO meccs...az lehet az oka... 😊BearMigrénem van. Ha azt tudja torokkal gyógyítani, akkor profi. Vagy anakonda.Elég sűrűn írod ezt a migrént. Ennyire rendszeres? Ráadásul napokig? csi77
Jé, a Jax is ott lehet, mint potenciális csapat Lovie számára. Ha azokkal tud mit kezdeni, sajnálni fogom, hogy nem kapott még 5 évet nálunk.füligjimmy
Ezen a drafton nem oldjuk meg az LT kérdést, úgy nézem. Változatlanul úgy gondolom, együtt lehetne élni Webb szarságaival is, ha középen nem lennénk olyan gyengék, mint a lisztharmat. Erről is van egy rakás jó statisztika, holnap tálalom. De ha Fluker jön workoutra, nem lenne meglepi, ha őt húznánk. Carimi hiába a legjobb run blocker a ligában, passznál, atyaisten. füligjimmy
Jimmy, hogy szolgál az egészséged? Jobbulást!

No.1. Bears
több mint 12 éve
Érdekes, hogy Chud nem is volt a listánkon. Ezeket az apróságokat sztem jegyezzük fel, és évek múlva ha felemlegetjük, majd milyen rutinos, öreg rókáknak tűnük a tinikorú fórumozók szemébenJimmy, engem egy olyan érdekelne a remek falembereinknél, hogy pencake/engedett sack. köszi.prokiPancake stat nincs, de ami stat van, azt beírom.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy, engem egy olyan érdekelne a remek falembereinknél, hogy pencake/engedett sack. köszi.
több mint 12 éve
Lehet megártott a rájátszás, meg az edzőkeresés, tegnap pl. össze is rókáztam a klotyót. Nyilván nem segít, hogy egész nap egy számítógép előtt rohadok, dehát kellett nekem továbbtanulni 😀Szegény Jimmynak megárt a sok Bears-PO meccs...az lehet az oka... 😊BearMigrénem van. Ha azt tudja torokkal gyógyítani, akkor profi. Vagy anakonda.Elég sűrűn írod ezt a migrént. Ennyire rendszeres? Ráadásul napokig? csi77
Jé, a Jax is ott lehet, mint potenciális csapat Lovie számára. Ha azokkal tud mit kezdeni, sajnálni fogom, hogy nem kapott még 5 évet nálunk.füligjimmy
Ezen a drafton nem oldjuk meg az LT kérdést, úgy nézem. Változatlanul úgy gondolom, együtt lehetne élni Webb szarságaival is, ha középen nem lennénk olyan gyengék, mint a lisztharmat. Erről is van egy rakás jó statisztika, holnap tálalom. De ha Fluker jön workoutra, nem lenne meglepi, ha őt húznánk. Carimi hiába a legjobb run blocker a ligában, passznál, atyaisten.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szegény Jimmynak megárt a sok Bears-PO meccs...az lehet az oka... 😊Migrénem van. Ha azt tudja torokkal gyógyítani, akkor profi. Vagy anakonda.Elég sűrűn írod ezt a migrént. Ennyire rendszeres? Ráadásul napokig? csi77

No.1. Bears
több mint 12 éve
Migrénem van. Ha azt tudja torokkal gyógyítani, akkor profi. Vagy anakonda.Elég sűrűn írod ezt a migrént. Ennyire rendszeres? Ráadásul napokig?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jake Matthews is marad az egyetemen. Lewan után újabb jelölt esik ki...tüsi91DE szép lett volna egy Matthews nálunk. Főleg a falban.. 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Jake Matthews is marad az egyetemen. Lewan után újabb jelölt esik ki...
több mint 12 éve
Passz blokkolás. Emery kicsit fényezte a statisztikát, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem fejtette ki a valóság midnen szeletét. Már akkor csípte egy kicsit a szememet, most ugyanazokra az adatokra támaszkodva kénytelen vagyok bejelenteni a cinkelést. Vagy a kummantást. Attól függ, hogy valaki a Moszkva téren, vagy a South Parkon szocializálódott.Talán nem mondok nagy újdonságot, de az egyik legrosszabb volt a ligában. Mindössze 8 csapat zárt negatív tartományban, mi az előkelő 28. helyen tanyázunk.
Az egyszerűség kedvéért Cutlert és Campbellt egy kalap alá veszem. 42 sack, 35 hit, 130 hurry. 595 dobás alatt sikerült ezt összehozni. Ennek ellenére Jay Cutlernek 2.79 másodperce volt egy dobásra, ami a ligában a 10. hely (első Wilson, 3.35, 5. Rodgers 2.88). 3.77 sec telt el, míg sackelték, ami az előkelő 4. hely!!! Akkor mégis miért volt ekkora szopás, teszi fel a drukker a kérdést.
Nos, kérem szépen, TE/HB/FB (azaz extra blokkolók) passz blokkjainak száma 595 dobásból 442. Összehasonlításképp a Packers: 733 passz 344. Igazából ez nem teljesen pontos, nem lehet megkülönböztetni, hol volt csak 1, hol volt akár 3 extra blokkoló, de az arányok láthatóak. Arizona Cardinals 708 passz, és 332.
És most a séma. Mindenki ordított, hogy már megint hosszúpassz!!! Nos igen. Nézzük ezt először passz prot szemszögből. Cutler passzainak 49.4%-hoz (245 dropback) kellett 2.6 másodpercnél több idő. 52% sikeresség mellett 37 sack, 77 QBR. 2.5 sec, vagy kevesebb: 50.6% (251 dropback) 63% sikeresség, 2 sack 84 QBR. Ezek a mutatók még mindig a mezőny hátsó feléhez tartoznak, de erről később.
Be fogtok kekszelni, ha megmondom ki volt a legjobb falemberünk. Inkább le se írom. Mindenesetre nem volt egy olyan falemberünk se, aki pozitív értékeléssel zárta volna az évet.
A legjobb extra blokolónk Matt Forte, a ligában is az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta. Matt Spaeth (aki futójátéknál is pirított, hát elkapni ő se tud, ha tudna, Pro Bowl játékos lenne), majd Rodriguez.
Ha valakit játékosra szabottan érdekel néhány adat, kérdezzen. Következő rész: A passzjátékról minden egyéb
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek Barrett Jones mit produkál az offseasonban, szerintem a két egészen kiváló guard miatt tűnik ennyire jónak. Se az Aggies, se a Georgia (ellenük pláne nem) ellen nem voltam tőle elájulva, az ND ellen is fújhattak volna ellene 3 holdingot. Kiderül, ha beborul.füligjimmyAzt olvastam, hogy van egy elég komoly sérülése, 3-4 hónapra ki is esik emiatt, sztem csúszni fog rendesen.