Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hát erről még sokat fogunk beszélni.Nem értem... McCellin az 1/19. Benn volt DeCastro, benn volt Reiff.
Lehet nagy pick lesz, de rohadt csalódott vagyok most.
több mint 12 éve
Sok sikert a csapatnak a draftra. Én nem tudom élőben követni, de vissza fogom nézni a bowl.hu-s közvetítést is. Addig teljes hírzárlat nekem 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Én Martint szeretném... De nem hiszem hogy őt fogjuk. Tippre vmeik DE lesz.
több mint 12 éve
Én tippelek az első körre: Kendall Wright
több mint 12 éve
Na mostanában picit kevesebb időm jutott a fórumra, de a ma estét ki nem hagynám. Lesz vmi chatszoba? Esetleg külön Bears fanos chatszoba?A magyar stream melletti chat lesz használva elméletileg.
Tavaly ha jól emlékszem 5 után jöttünk mi valamivel, akkor 1/29 volt, tehát 4 óra az helyén való.
Roppant kíváncsi vagyok kik maradnak benn mire mi jövünk, gyakorlatilag szerintem felvan írva 6-7 név, aki marad az jön.
A 2-3. kör ebből a szempontból érdekesebb lesz.tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Na mostanában picit kevesebb időm jutott a fórumra, de a ma estét ki nem hagynám. Lesz vmi chatszoba? Esetleg külön Bears fanos chatszoba? Tavaly ha jól emlékszem 5 után jöttünk mi valamivel, akkor 1/29 volt, tehát 4 óra az helyén való.
Roppant kíváncsi vagyok kik maradnak benn mire mi jövünk, gyakorlatilag szerintem felvan írva 6-7 név, aki marad az jön.
A 2-3. kör ebből a szempontból érdekesebb lesz.
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8288dc3b/article/sevenround-mock-projecting-every-pick-in-2012-nfl-draftÉn ezzel nagyon kiegyeznék, a második körre az emberemet írja 😊 Toon is remek pick lenne. Jones-ról vki vmi infó?
több mint 12 éve
Üdv Mindenkinek!Éppen erről írtam egy kis statisztikai értekezést a minap. Olyan 4 óra környékén várható a 19-es pick.
Ha nem tradelünk semerre, akkor kb. hány körül kerülünk majd sorra a drafton ma éjjel? Fél5 körüli időpont az reális, vagy már korábban?Melehov
több mint 12 éve
Üdv Mindenkinek!Sztem az első 5 pick kimegy 20 perc alatt. Négyre már simán sorra kerülhetünk. Tavaly jópárszor megesett, mikor hivatalosan bejelentették az egyik picket, az újságírók már mondták a másikat.
Ha nem tradelünk semerre, akkor kb. hány körül kerülünk majd sorra a drafton ma éjjel? Fél5 körüli időpont az reális, vagy már korábban?Melehov
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Melehov
119
Üdv Mindenkinek!Ha nem tradelünk semerre, akkor kb. hány körül kerülünk majd sorra a drafton ma éjjel? Fél5 körüli időpont az reális, vagy már korábban?
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Ott a pont....Sámuel ide egyáltalán nem való....meccsenként 1 pick és 5 misstackle...nem éri meg....+ eleg erdekes lenne tampa2be egy olyan cb aki nadszalvekony es menekul az utkozesek elol 😀FakeEgy kicsit OFF, de megkérdezem:De lehet, csak szerintem nem nagyon van rá lóvé a capben.fetomy
Nekünk nem ért volna meg Asante Samuel egy 7. köröset + 3 évre kb 19 misit????Antman
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
+ eleg erdekes lenne tampa2be egy olyan cb aki nadszalvekony es menekul az utkozesek elol 😀Egy kicsit OFF, de megkérdezem:De lehet, csak szerintem nem nagyon van rá lóvé a capben.fetomy
Nekünk nem ért volna meg Asante Samuel egy 7. köröset + 3 évre kb 19 misit????Antman
több mint 12 éve
Egy kicsit OFF, de megkérdezem:De lehet, csak szerintem nem nagyon van rá lóvé a capben.
több mint 12 éve
Antman
403
Egy kicsit OFF, de megkérdezem:Nekünk nem ért volna meg Asante Samuel egy 7. köröset + 3 évre kb 19 misit????
több mint 12 éve
Őszintén szólva én a helyében OT-t húznék...Martin-t....tudom, h ilyen concern, amolyan concern, de nem izgat....a fickó tehetséges, atletikus, mobilis, stb....10 évre a football egyik legfontosabb posztja letudva....Akár...És nem fogunk need-re (DE) húzni. Így, kimondva. HoppáfüligjimmyAkkor mi lesz az aprólékkal? Megy a levesbe? 😀Bear
MRI bármit csinál, az meglepetés lesz. A helyébe te húznál a front sevenbe? Neki Big Love nem kell, főleg miután látja, hogy annyi haszna van a drafton, mint nekem. Neki Big Love rendszere pláne kurvára nem kell. Jövőre simán meg lehet oldani egy 34 frontra való átállást, ha az elérhető legjobb edző(k) ezt preferálják. Lehet erre azzal riposztozni, hogy verzitális játékokból kell kihozni a legtöbbet, én erre azt mondom, erről vagyunk híresek. Ez a Mekkelek gyerek se tudom, mit kolbászolt itt ennyit.füligjimmy
Azt nem tudjuk, h MRI csípi-e Loviet vagy sem....ha igen, akkor nem kérdés: jöhet a front4-pick...
Mondjuk attól mentsen meg az úristen, h 3-4et akarna itt valaki bevezetni....nincs nagy gondom a 3-4-el, csak ne itt legyen, mivel a kedvenc posztom a hagyományos DE....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Akár...És nem fogunk need-re (DE) húzni. Így, kimondva. HoppáfüligjimmyAkkor mi lesz az aprólékkal? Megy a levesbe? 😀Bear
MRI bármit csinál, az meglepetés lesz. A helyébe te húznál a front sevenbe? Neki Big Love nem kell, főleg miután látja, hogy annyi haszna van a drafton, mint nekem. Neki Big Love rendszere pláne kurvára nem kell. Jövőre simán meg lehet oldani egy 34 frontra való átállást, ha az elérhető legjobb edző(k) ezt preferálják. Lehet erre azzal riposztozni, hogy verzitális játékokból kell kihozni a legtöbbet, én erre azt mondom, erről vagyunk híresek. Ez a Mekkelek gyerek se tudom, mit kolbászolt itt ennyit.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
És nem fogunk need-re (DE) húzni. Így, kimondva. HoppáfüligjimmyAkkor mi lesz az aprólékkal? Megy a levesbe? 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Akkor kiemelem, h milyeneket is húztunk...Miért, melyik srác jött úgy ide, mint a termitáror? Williams? Grossman? Benson? Még talán Olsenről lehet mondani, hogy jók voltak a méretei (that's what she said).Ha a sajtótájékoztatónak hinni lehet, a hátsó körökbe olyan srácok fognak jönni, aki focizni ugyan nem nagyon tudnak, de gyorsak, magasak, erősek, vagy tudnak a háromból minimum kettőt.füligjimmyEddig az első körökben is ilyenek jöttek... 😀 :cool:Bear
És nem fogunk need-re (DE) húzni. Így, kimondva. Hoppáfüligjimmy
akik focizni ugyan nem nagyon tudnak
No.1. Bears
több mint 12 éve
Miért, melyik srác jött úgy ide, mint a termitáror? Williams? Grossman? Benson? Még talán Olsenről lehet mondani, hogy jók voltak a méretei (that's what she said).Ha a sajtótájékoztatónak hinni lehet, a hátsó körökbe olyan srácok fognak jönni, aki focizni ugyan nem nagyon tudnak, de gyorsak, magasak, erősek, vagy tudnak a háromból minimum kettőt.füligjimmyEddig az első körökben is ilyenek jöttek... 😀 :cool:Bear
És nem fogunk need-re (DE) húzni. Így, kimondva. Hoppá
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha a sajtótájékoztatónak hinni lehet, a hátsó körökbe olyan srácok fognak jönni, aki focizni ugyan nem nagyon tudnak, de gyorsak, magasak, erősek, vagy tudnak a háromból minimum kettőt.füligjimmyEddig az első körökben is ilyenek jöttek... 😀 :cool:
No.1. Bears
több mint 12 éve
Ha a sajtótájékoztatónak hinni lehet, a hátsó körökbe olyan srácok fognak jönni, aki focizni ugyan nem nagyon tudnak, de gyorsak, magasak, erősek, vagy tudnak a háromból minimum kettőt.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bő egy nappal a draft előtt nagyjából így látom:Ahova tuti húzunk: WR, OT/OG, DE
Nagyon valószínű: DT
Simán elképzelhető: CB/S, LB
Esetleg: TE, C
Meglepő lenne: QB, RB, FB, LS, P, K
The Chicago Bears auditioned former Green Bay Packers offensive tackle Tony Moll, according to a league source.
Na ezt pedig nagyon gyorsan felejtsük el...
No.1. Bears
több mint 12 éve
http://chicago.cbslocal.com/2012/04/23/nfl-draft-round-table-discussion/Két részes beszélgetés a Medve-draftról....érdemes belehallgatni, legalább azért, h halljuk őket is.... 😊
No.1. Bears
több mint 12 éve
Láttunk már elég vad üzleteket...pusztán reménykedem benne, h lesz lehetőségünk kötni egy pofásat....ha pedig nem, akkor sincs vész, idén akkora homályt - szerintem - még csak nem is húzhatunk....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Én értem, hogy mit mondasz, és egyértelmű, hogy bárki megőrülhet és odaadhatja érte az életét is, csak azt mondom, hogy eléggé kevés a valószínűsége. Pl. az említett 2/1+2/7 for 1/19 létrejön, az 15ször nagyobb üzlet nekünk mint a Marshall trade 😊 Fel lehet hozni teóriaként, csak annyira valószínűtlen, hogy így akkor beszélhetjük, hogy mi van ha Blackmon még bent van 19-en 😊 A rams is tudja, hogy azon a két picken húzhat kettő nem sokkal kevésbé nagy potenciált, mint a miénken. Ha ezt a két picket beáldozzák, azt akkor nem a 19-ért fogják, hanem jó néhány pickkel előrébb.