Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ugyanabban a szituban vagytok mint mi.Kidobott pick. Ha bármire viszi ebben a ligában, veszek egy kalapot, aztán megeszem.füligjimmyHányadik körös lehet?soma803-4.tüsi91
Kellene egy normális LT, de a vezetőség évek óta halogatja a témát.
Vagy legyen elsőkörös, vagy tökmindegy szinte.
Nálunk Backusnak van 2-3 jó meccse évente, nálatok annyi se Webbnek.
több mint 12 éve
Én tökéletesen elégedett lennék, ha pl. a 3-4 körben hoznánk egy OT-t, akár Allent....igen, Clevelandban, vagy Miamiban kidobott pick lenne, nálunk viszont egy Big Hekk terelgeti az ellent, szal 1 év után sima upgrade lehetne pass protban....rozsdás bökő... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Kidobott pick. Ha bármire viszi ebben a ligában, veszek egy kalapot, aztán megeszem.3-4.tüsi91Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
Allen worked out and visited a number of NFL teams, including his hometown Chicago Bears.
“That was neat,” Allen said of the Bears. “I mostly grew up a Chicago fan."
Én neki is örülnék....(egy OT tényleg nagyon kell)Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Esetleg 2, de leginkább 3. Csak nem hiszem, hogy 3. körben még nálunk bent lesz, bár a mi mock gameünkben én 4. körben húztam, szóval ki tudja 😊Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
Allen worked out and visited a number of NFL teams, including his hometown Chicago Bears.
Bazzani ne reménykedj, első körben egy brutális passrusher jön 😀
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
3-4.Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
több mint 12 éve
Reméljük első és nálatok.Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
😀
több mint 12 éve
Hány kör van?Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?soma80
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jeff Allen, Illinois OT:Hányadik körös lehet?
több mint 12 éve
Jeff Allen, Illinois OT:Allen worked out and visited a number of NFL teams, including his hometown Chicago Bears.
Én neki is örülnék....(egy OT tényleg nagyon kell)
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Én a WR-rel úgy vagyok, h simán lehet a 2. körben is.....de inkább 3-4-re tenném....könnyen elhúzhatják előlünk a második adag WR-csoportot is....és akkor best def. playa.....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Rendben, don Fülig....akkor már csak teljesülnie kell.....kit vuduztál 2. körre? Legalább a posztról homályosíts fel minket... 😛Mit gondolsz, mennyi csirkeaprólékot tudok venni a fizetésemből pláne a hónap közepén? Egy körre elég, oszt csókolom. Amúgy Randle, de mindenképpen WR. Cutler asszonta, hogy nem hiszi, hogy befejezték a pozíció erősítését. És amilyen magabiztosan nyilatkozgatott (na, hát ahogy ő szokott) Marshallról, sztem tuti tájékoztatják. Ez alatt nem hiszem, hogy Weemset értették. Elvesztettük (?) Big Royt, Sanzenevok simán bevethető a bikinis ligában, Knox..... meh.
Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Rendben, don Fülig....akkor már csak teljesülnie kell.....kit vuduztál 2. körre? Legalább a posztról homályosíts fel minket... 😛 Ami Debrecenben Küklopsz, az Pesten már Március.... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Egy csapat se fogja behúzni, mert azzal kivívnák a Vudumester haragját. Ha mégse Coples lesz, akkor viszakérem a pénzemet attól a csávótól, akinél Pataky Attila is tanulta a sámánkodást, és soha többé nem veszem elő a vudufelszerelésemet.Ha benn van, akkor oké, simán el tom képzelni...és ha nincs?BearAnnak már nem kell kiderülnie...úgyis mindenki ezt szajkózza...Coples lesz. A csontok megsúgták.füligjimmy
Mellesleg rajta kívül még olyan ordas nagy baromságot sem tudunk művelni 1/19-re.... 😀
Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha benn van, akkor oké, simán el tom képzelni...és ha nincs?Coples lesz. A csontok megsúgták.füligjimmyNa majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!fetomyAnnak már nem kell kiderülnie...úgyis mindenki ezt szajkózza...
Mellesleg rajta kívül még olyan ordas nagy baromságot sem tudunk művelni 1/19-re.... 😀
Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....Bear
No.1. Bears
több mint 12 éve
Coples lesz. A csontok megsúgták.Na majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!fetomyAnnak már nem kell kiderülnie...úgyis mindenki ezt szajkózza...
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!fetomyAnnak már nem kell kiderülnie...úgyis mindenki ezt szajkózza...
Abban sem vagyok biztos, h Küklopsz benn lesz még 19-re....könnyen előfordulhat, h vmelyik népség nem bír magával, és berántja előbb....vagy feljön érte....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Én kivettem szabit, egybekötöttem egy kellemes pénteki foghúzással.Asszem ilyesmire mondják a mai kölykök: like a boss
Remélem hülyeséget draftoltok, mert jó ez a Bears sajna.Bazzani
Én azt már nem várom, hogy akit idén draftolnak, az húdenagyot villantson. Legyen szolid, ne hibázzon, lássam benne a potenciált. Akitől sokat várok a védelemből a két nagyágyún kívűl, az Melton, Conte, ha melléjük még jön egy tehetéges kölyök, évekig nem lesz rossz a D. Támadóknál Marshalltól minden 1200 yard és 8 TD alatt csalódás, Carimi és Williams pedig mutassa meg, hogy megérték az első kört. Ha ennek az 5 játékosnak tré szezonja lesz, akkor nem kell álmodozni. Bennett idén megmutatja, ezt viszont le merem fogadni, neki komoly éve lesz.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na majd várjatok csak, ki ne derüljön, hogy feltradelünk Tannenbaumért 1/3-ra, mert Cutler túl puhány!
több mint 12 éve
Ugyan a drafton még nem láttuk, de megelőlegezem MRI-nek, h hülyeséget nem fog húzni....nagyon egyébként nem is tudna....de...mondjuk Blair Walsh, K-t..... 😀Én kivettem szabit, egybekötöttem egy kellemes pénteki foghúzással.Na ne szórakozz. Kivel ordítom, hogy mackóóóóó?BazzaniSztem hajnal 1-2 környékén mindenképpen leszek, aztán még a Lions picket is kivárom, utána összeomlok. Csak az dühít, hogy most ezzel is csak szopok. füligjimmy
Remélem hülyeséget draftoltok, mert jó ez a Bears sajna.Bazzani
No.1. Bears
több mint 12 éve
Én kivettem szabit, egybekötöttem egy kellemes pénteki foghúzással.Na ne szórakozz. Kivel ordítom, hogy mackóóóóó?BazzaniSztem hajnal 1-2 környékén mindenképpen leszek, aztán még a Lions picket is kivárom, utána összeomlok. Csak az dühít, hogy most ezzel is csak szopok. füligjimmy
Remélem hülyeséget draftoltok, mert jó ez a Bears sajna.
több mint 12 éve
Na ne szórakozz. Kivel ordítom, hogy mackóóóóó?BazzaniSztem hajnal 1-2 környékén mindenképpen leszek, aztán még a Lions picket is kivárom, utána összeomlok. Csak az dühít, hogy most ezzel is csak szopok.
Mayock Márciusról....Coples lesz.
http://blogs.suntimes.com/bears/2012/04/mayock_mercilus_could_be_anoth.htmlBear
Dave meg elmehet a picsába.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na ne szórakozz. Kivel ordítom, hogy mackóóóóó?Jimmy! Leszel chat-en draft alatt?BazzaniLennék elejétől végéig szívem szerint, hát majd meglátom. Fontos lenne, hogy pénteken csúcsformámat hozzam (a többi emberhez képest ez még mindig egy gyenge közepes amúgy is), és ehhez szükségem van egy szolid 9 óra alvásra. Az embert arra kényszerítik a mai mocskos világban, hogy a karrierje (de nagy szó ez egy nagyon kis embertől), és a draft között válasszon!!! .füligjimmy
több mint 12 éve
Jimmy! Leszel chat-en draft alatt?BazzaniLennék elejétől végéig szívem szerint, hát majd meglátom. Fontos lenne, hogy pénteken csúcsformámat hozzam (a többi emberhez képest ez még mindig egy gyenge közepes amúgy is), és ehhez szükségem van egy szolid 9 óra alvásra. Az embert arra kényszerítik a mai mocskos világban, hogy a karrierje (de nagy szó ez egy nagyon kis embertől), és a draft között válasszon!!! .
- Abe Simpson
több mint 12 éve
én kivettem már 2 hónappal ezelőtt :cool:davemayerMayock Márciusról....
http://blogs.suntimes.com/bears/2012/04/mayock_mercilus_could_be_anoth.html
No.1. Bears