Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Darius Fleming, LB, N. DameA listához adjuk hozzá:
Tim Fugger, DE/OLB, Vandy
Bruce Irvin, DE/OLB, WVU
Trumaine Johnson, CB/FS, Montana
Ronald Leary, G, Memphis
Adrien Robinson, TE, Cincy
Keith Tandy, CB, WVU
Kendall Wright, WR, Baylor
Ők azok, akik priv. workoutra, vagy visitre hivatalosak (vagy mindkettőre) (voltak)...
Bear
Zach Brown, LB, North Carolina
Brandon Hardin, CB/FS, Oregon St.
Chandler Jones, DE, Syracuse
Rueben Randle, WR, LSU
Donald Stephenson, OT, Oklahoma
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Hát a tavalyi draft is jól alakult a 3. körig....(bár azt kell mondjam így utólag, h egy 3-at megért Conte, csak akkor még nem tudtuk)bár az is igaz, h nagyon sok izgalmas, sokkal jobb prospect nem is maradt addigra...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Semmi baj nincs a kirándulásokkal, nézelődjenek csak. 4-5. körben rícselni is tök mindegy (akkor fog csak zavarni, ha lenne sokkal jobb opció éppen), nekem a lényeg, hogy az első 3 kör az legyen normális. 😊(Alig várom az első olyan draftomat, amikor üvölthetek az adott picknél 😀 -remélhetőleg örömömben persze 😊)
több mint 12 éve
Ha az első 3 pick ülne még hidd el mindenki magasról tojna rá, hogy 4-5. körben reachért hoztunk picket. Én valahogy nagyon bizakodó vagyok. MRI eddigi produktuma elég impresszív, Loviek is feltűnően sok helyen tették tiszteletüket, javítsatok ki, ha tévedek, de megmozdult az a poshadt állóvíz Chicagoban.tüsi91Tavaly Conte-ért reacheltünk....nyávogtunk is miatta rendesen....
Nekem is úgy tűnik, h MRI eléggé sugallja a kirándulásokat... 😊
No.1. Bears
több mint 12 éve
Igazi jó magyar szokás 😊Tony Pauline:Emlékeztek, tavaly visítottam amiatt, mert csak 4. körre taksált játékosokat hívtak próbajátékra. 😀 Nah, most hívnak, néznek mindenkit. Ez se tetszikfüligjimmy
Continue to hear the Chicago Bears really like Tim Fugger/DE-OLB/Vanderbilt....
Attól tartok, h ráhajítunk majd egy relatív magas picket (4-5), nehogy az Atlanta, vagy más reményteljes elvigye....tradicionálisan óvodások tudunk ilyenkor lenni....Bear
Én azt az oldalát nézem, hogy legalább nem unatkozok annyira draft előtt.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Tony Pauline:Emlékeztek, tavaly visítottam amiatt, mert csak 4. körre taksált játékosokat hívtak próbajátékra. 😀 Nah, most hívnak, néznek mindenkit. Ez se tetszik
Continue to hear the Chicago Bears really like Tim Fugger/DE-OLB/Vanderbilt....
Attól tartok, h ráhajítunk majd egy relatív magas picket (4-5), nehogy az Atlanta, vagy más reményteljes elvigye....tradicionálisan óvodások tudunk ilyenkor lenni....Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ha az első 3 pick ülne még hidd el mindenki magasról tojna rá, hogy 4-5. körben reachért hoztunk picket. Én valahogy nagyon bizakodó vagyok. MRI eddigi produktuma elég impresszív, Loviek is feltűnően sok helyen tették tiszteletüket, javítsatok ki, ha tévedek, de megmozdult az a poshadt állóvíz Chicagoban.
több mint 12 éve
Tony Pauline:Continue to hear the Chicago Bears really like Tim Fugger/DE-OLB/Vanderbilt....
Attól tartok, h ráhajítunk majd egy relatív magas picket (4-5), nehogy az Atlanta, vagy más reményteljes elvigye....tradicionálisan óvodások tudunk ilyenkor lenni....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Egy béna poénból kihoztunk két még bénább poént. Ezt már szeretem 😉
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
vagy 1 S, és 1 aki az esetek nagy részében CB, de néha pl. WR is 😀Kerekítve 1,8.füligjimmyAzt kerekítve pedig 2..... 😊Bear
több mint 12 éve
Kerekítve 1,8.füligjimmyAzt kerekítve pedig 2..... 😊
No.1. Bears
több mint 12 éve
Nem kevés pénz, de ha normálisan teljesít, akkor rendben van.BearBiztos van túlértékeltebb játékosa a csaptnak, de hirtelen egy se jut eszembe. Mindegy, ne csináljunk balhét ott, ahol nincs.
2000 óta, Hestert nem is számolva, nem kevesebb, mint 21 DB érkezett a draftról. Egyedül 2001-ben nem érkezett a secondarybe játékos. Szóval pontosan 1,75 corner/safety várható az első hét körben. Kerekítve 1,8.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Brandon Hardin, Oregon St. CB/FS látogatott le hozzánk....Az eddigi nézelődésekből egy késői CB és egy középső-késői (esetleg 2. körös--Smith) S pick körvonalazódik....inkább mondjuk azt, erre orientálódik a nép....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Nem kevés pénz, de ha normálisan teljesít, akkor rendben van....az Öregnek pedig adnék még egy év hosszabbítást....kis átstrukturálással....Ha már OT....a legszomorúbb az, h az uccsó épkézláb LT-nk az a Tait volt, aki 2008-ban játszott utoljára...
Basszus: Tait-R. Brown-Kreutz-Garza-Miller
No.1. Bears
több mint 12 éve
Bears WLB Lance Briggs' one-year extension essentially gives him a brand new three-year, $17.5 million contract.The two years on Briggs' old deal were essentially ripped up. He gets a $3 million signing bonus, a base salary of $3 million, and a $250,000 workout bonus all in the first year. Briggs has a $4.25 million base salary in 2013, of which $2 million is guaranteed. Briggs got a bit more first-year money in exchange for sacrificing some of his future non-guaranteed base salaries. He's all but locked in with the Bears through the 2013 campaign.
több mint 12 éve
Ráadásul Pace messze nem volt olyan szar, mint előtte St. Clair, utána meg Omiyale, aztán Big Hekk. Kiosztott ő itt is néhány palacsintát, persze a Falcons elleni két hibája miatt elindult a nyakába a szarfolyam, aztán meg se állt. Lesérült, CW nem volt akkora gáz, szóval lehozták vele a szezont, az öreg meg visszavonult. Wrightot jósolják serényen....sztem továbbra is DE...BearTovábbra is fenntartom azt az álláspontomat, hogy sok érte az 1/19, de megbízható pick, és remekül kiegészítené az elkapógárdát.
Urlacher lejáró szerződésével kéne még valamit kezdeni, idén majd 10 millás a cap hit.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bárki jön első körben, meglepetés is lesz, meg nem is.Wrightot jósolják serényen....sztem továbbra is DE...
füligjimmy
No.1. Bears
több mint 12 éve
Állítólag Briggs hosszabbított 2014-ig... Úgy látszik szeretünk a Ramsből hozni ilyen vacak veteránokat, anno Pace, most meg ez a Goldberg...prokiCsak Pace volt játékos is tizenegynéhány évig....Goldberg kolléga pedig segített kitenni az 53at....
Briggs valóban marad....ezé nem volt rinya...tudta ő a cuccost....mellesleg a Forte-tábor is nagy hallgatásban van egy ideje....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Állítólag Briggs hosszabbított 2014-ig... Úgy látszik szeretünk a Ramsből hozni ilyen vacak veteránokat, anno Pace, most meg ez a Goldberg...
több mint 12 éve
Chandler Jones, Syracuse DE vizitál majd a héten nálunk....első körben semmiképp sem szabad húzni, egy 2-at viszont megér, ha az elsőben mégis más posztra húzunk....BearJó az harmadiknak is sztem. Bár a posztja miatt "feláras". Bárki jön első körben, meglepetés is lesz, meg nem is.
Goldberg?????? Hát esetleg agysebésznek ilyen névvel, vagy bankárnak. De félre a tréfával(?), valszeg jön egy vénember, aztán irány a PS, vagy mittomén. Helye rosteren aligha lesz. Bezzeg T az nincs.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Újabb csokor: Micah Pellerin CB iránt érdeklődünk....ja, és McClellin is tetszik a népnek....(a Packsnek is nagyon...)Goldberg (volt Rams G) nézelődött felénk....remélem, már jó messzire zavarták....még belegondolni is szörnyű, h felmerült a neve...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Chandler Jones, Syracuse DE vizitál majd a héten nálunk....első körben semmiképp sem szabad húzni, egy 2-at viszont megér, ha az elsőben mégis más posztra húzunk....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Roto-n olvastam.amúgysem kickoffban az igazi, hanem PR-ben.
Catch more passes, return fewer kickoffs.Bazzani
Amúgy én mindenképp passrushert húznék. Sokkal jobban kell mint a WR, legalábbis első körben 😊