Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Bear!
Számít, hogy ki fogja a 3.WR-t amikor ideje sem lesz Cutlernek eldobni a labdát? 😊Bazzani
Már miért ne lenne? Avril otthon zabálja a chipset, Kyle-t pedig fel kell segíteni a snap indításakor, nyilván mert túl fiatal hozzá... 😀 A két mammut közül az egyik vigyorogva gurul majd a földön, a másik meg 3 snap után kizáratja magát a meccsből... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 740 — Axel Foley
Bear!
Számít, hogy ki fogja a 3.WR-t amikor ideje sem lesz Cutlernek eldobni a labdát? 😊

több mint 12 éve
Upshaw iránt még februárban érdeklődött Lovie serényen...azóta kihűlhetett a szerelem....
Azért joggal reménykedhetünk abban, hogy az Ingram-Coples-Március-Perry négyes min. egyik tagja ott lesz 19-re....(akár Wright)
Egyébként Hesternek is könnyebb dolga lesz WR-ként, hiszen Marshallra és Bennettre is komolyan oda kell majd figyelnie az ellen secjének....mondjuk azért nem kell eltúlozni az adagját... 😊
Bazza: A Lions kit állít a 3. WR-re? Engem? 😀

Agyaltam ezen a Floydos dolgon....egyre inkább amellett vagyok, h ha vmi csoda folytán még benn figyel, rántsuk be....azért a R. Williams-Hester WR-kettős helyett a Marshall-Floyd kettőssel nekivágni nem kis upgrade....mintha a Torghelle-Priskin duót váltaná a Ven Persie-Henry kettős.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Roto-n olvastam.
Catch more passes, return fewer kickoffs.Bazzani
ha ez ilyen egyszerű lenne.... 😊 én nem tudom miért akarják erőltetni őt mint WR.... 😊soma80
Én azért örülhetek ugye?
:d

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Roto-n olvastam.
Ja a Tribune is írja. Majd szépen rájönnek reméljük legkésőbb preseason alatt hogy ez nem fog menni oszt háváj lesz.

több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Első körben majdnem 100%, h DL emberke jön. Tudjuk, h Lovie D buzeráns, és 2008, 2011 években is első körös OT húzásunk volt, és ezek után még egy.... nem hinném.

2.körben jöhet egy WR vagy OT, a többi már mindegy... 😊soma80
Pedig nekem jobban tetszene egy Wright/Floyd aztán Branch választás, mint egy Coples/Perry aztán WR pick.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Roto-n olvastam.
ha ez ilyen egyszerű lenne.... 😊 én nem tudom miért akarják erőltetni őt mint WR.... 😊
több mint 12 éve
Első körben majdnem 100%, h DL emberke jön. Tudjuk, h Lovie D buzeráns, és 2008, 2011 években is első körös OT húzásunk volt, és ezek után még egy.... nem hinném.

2.körben jöhet egy WR vagy OT, a többi már mindegy... 😊
több mint 12 éve
Roto-n olvastam.
Catch more passes, return fewer kickoffs.

több mint 12 éve
Most olvasom, hogy Hesternek kevesebb visszahordás és több elkapás jut majd.
Hálaazégnek.Bazzani
szerintem inkább fordítva.... vagyis remélem... bár, ahogy nézem a rosterünket. Marshall, Bennett adott. Hester, Weems kettős lesz a visszahordó team, mivel Knox nem mostanában fog visszatérni, és van még nekünk Sanzi illetve két illető akiket nem is ismerek.. Remélem hozunk vkit a draftról, h Hestert mint elkapó ne kelljen túl sokszor a pályán látnom....

Marshall, Brandon 15 WR 6-4 230 Central Florida 7 28
Bennett, Earl 80 WR 6-0 206 Vanderbilt 5 25
Hester, Devin 23 WR 5-11 190 Miami 7 29
Weems, Eric 14 WR/KR 5-9 195 Bethune-Cookman 6 26
Sanzenbacher, Dane 18 WR 5-11 180 Ohio St. 2 23

Knox, Johnny 13 WR 6-0 185 Abilene-Christian 4 25
Komar, Max 83 WR 5-11 202 Idaho 2 24
Thomas, Devin 11 WR 6-2 221 Michigan State 5 25
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Igazság szerint - hacsak nem lesz nagy csúszás és nem trédelünk - a legnagyobb valószínűséggel a Március, Perry, Wright (esetleg Upshaw) csoportból várható a befutó 1/19-re....Coplest szerintem is berántanánk, ha elkaristol 19-ig...viszontl nem lennék túl nyugodt...bár Mariska néninél jobb motivátor nem igazán akad...ha vki, akkor ő ki tudná pofozni....Bear
Upshaw-t én erről a listáról bizony kihúznám, mert még a nagy szakik között is nagy a bizonytalanság, hogy ő 4-3-as End-nek vagy 3-4-es OLB-nak lenne jobb. Sztem Coples, Perry, Mercilus a sorrend. Branch esetleg? De ő gondolom korai lenne első körben, másodikban pedig már nem lenne elérhető.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hálaazégnek.Bazzani
És most majd működni is fog.......

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hálaazégnek.

több mint 12 éve
Hivatalos oldalon fenn van a 83-as draft....eszméletlen brutál, ennek ha kérhetném a felét....
1983 Chicago Bears Draft

1 6 Jim Covert OT
1 18 Willie Gault WR
2 33 Mike Richardson DB
3 64 Dave Duerson DB
4 91 Tom Thayer OG

4 107 Pat Dunsmore TE
8 203 Richard Dent DE
8 219 Mark Bortz OG

9 230 Rob Fada OG
9 235 Mark Zavagnin LB
10 256 Anthony Hutchison RB
11 286 Gary Worthy RB
12 313 Oliver Williams WR

No.1. Bears
több mint 12 éve
Azt talán már írtuk valahol, h nyomattunk egy workoutot D. Stephenson, Oklahoma OT-val, az azonban még tuti nem volt, h Randle jött visitre a csapathoz...
Érdekes ügylet....az LSU WR-ekkel kapcsolatban mindig vannak fenntartásaim...
Úgy tűnik nekem, h need alapú BPA lesz második körtől, szinte minden kissé lájtosabb posztunk 2-3. körös prospectjeit nagyítózzuk...(első szinte beton, h passrusher)Bear
Randle jó magas. Meg kurva gyors.füligjimmy
Az rendben van, elég sok meccsét láttam tavaly, nem is volt rossz (ráadásul azért nem QB-k voltak a legacélosabbak abban a csapatban), csak mindig tartok kissé az LSU Wr-ektől...Bowe-on kívül nem egy sikersztori....na mindegy, reméljük, Randle tönkrevágja a sormintát....főleg ha idekerül...red zoneban hasznát vehetnénk....

No.1. Bears
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Azt talán már írtuk valahol, h nyomattunk egy workoutot D. Stephenson, Oklahoma OT-val, az azonban még tuti nem volt, h Randle jött visitre a csapathoz...
Úgy tűnik nekem, h need alapú BPA lesz második körtől, szinte minden kissé lájtosabb posztunk 2-3. körös prospectjeit nagyítózzuk...(első szinte beton, h passrusher)Bear
Randle jó magas. Meg kurva gyors.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Úgy tűnik nekem, h need alapú BPA lesz második körtől, szinte minden kissé lájtosabb posztunk 2-3. körös prospectjeit nagyítózzuk...(első szinte beton, h passrusher)

No.1. Bears
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Igazság szerint - hacsak nem lesz nagy csúszás és nem trédelünk - a legnagyobb valószínűséggel a Március, Perry, Wright (esetleg Upshaw) csoportból várható a befutó 1/19-re....Coplest szerintem is berántanánk, ha elkaristol 19-ig...viszontl nem lennék túl nyugodt...bár Mariska néninél jobb motivátor nem igazán akad...ha vki, akkor ő ki tudná pofozni....Bear
Az én boardom eleje úgy nézett ki,hogy Ingram-Floyd-Wright-Március-Perry-Gilmore. Ha Coples-el számolok, no2-3 lett volna, csak azt hittem előbb kimegy. Innen az első 4 egyébként kiment előttem, maradt volna Perry és Gilmore, de Coples-ben túl nagy potenciált érzek, amit nem lehetne itt kihagyni. Elég sok játékos képes beleszarós lenni, én az ilyet akkora redflagnek nem tartom, mert jó kezekben akárkiből lehet alázatos játékos, rossz kezekben meg bárki lehet beleszarós. Meg hát senki sem sure pick, mindenkinek megvan a maga flagje.

Upshaw amúgy nálam nem játszott, túlságosan biztos benne mindenki, hogy 3-4be megy és illik. Márciustól pedig én sem vagyok annyira elájulva egyébként 😊

A Perry-Ingram-Coples trió egyikével lennék legboldogabb első körben, vagy max Vinny Curry-vel a 2-ban, mivel nálam legfontosabb need a DE esetleg még OL attól függően ki van bent még, és csak utána a WR/CB/S/LB, mivel CB-ből és S-ből inkább csak kompetíció kéne a meglévőknek, LB még annyira nem égetően nagy need, WR kéne korábban, de oda is no 2-3 kéne, amit én 3. körnél előbb csak akkor húznék ha valaki sokat csúszik.

Hozzáteszem late pickkel egy RB-tis húznék, mert így ha Forte nem ír alá, akkor Bush-Bell azért kicsit sovány.
több mint 12 éve
Valamiért nem szeretném ha Perry hozzátok kerülne.
A többitől (DE) annyira nem tartok.

több mint 12 éve
Igazság szerint - hacsak nem lesz nagy csúszás és nem trédelünk - a legnagyobb valószínűséggel a Március, Perry, Wright (esetleg Upshaw) csoportból várható a befutó 1/19-re....Coplest szerintem is berántanánk, ha elkaristol 19-ig...viszontl nem lennék túl nyugodt...bár Mariska néninél jobb motivátor nem igazán akad...ha vki, akkor ő ki tudná pofozni....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Első két kör tetszik, de nekem hiányzik egy S draftolása, illetve a hátsó körökben egy TE is jönni fog szerintem.

DL 1.kör pipa
OT .kör pipa
DL/OT 3.-4. kör amikor vannak még foltozandó posztok... hát nem tudom...

Ez az én abszolút szurkolói vélemény, én nem értek úgy a dolgokhoz mint ti... 😊soma80
S talán nem ártott volna, de egyrészt Fletcherből lehet, hogy az lesz, másrészt mindegyik picknél csak reach-el tudtam volna, annyira pedig nem éreztem fontosnak. TE-nél ugyanez. Általában ilyen dolgokban szívesen draftolok amúgy TE-t, egész jól be is szoktak válni, de most nem láttam senkiben, hogy megérné, vagy upgrade lehetne Davis-Spaeth pároshoz. 😊
TE-nél amúgyis, szerintem 2 DL és OL ember szvsz fontosabb, mint egy jobb TE, mivel annyira nem rossz az sem aki van, mint akik OL-ben garázdálkodnak pl.

DL: Azért húztam 2 embert is (ha megmarad a marshall-os 3. kör, lehet jött volna mégegy 😛 😀), mert nem jó a DL-ünk. A belseje so-so, de Peppers mellett nincs ember. Idonije erős backup, jobb mint a semmi, de azért kell upgrade, főleg, hogy jövőre távozik. Inkább legyen 1 éve valakinek, minthogy jövőre hozzunk megint és ne legyen ideje. Hozzátartozik, hogy ilyen Wookiek meg Tádeuszok engem nem nagyon győztek meg arról, hogy akár csak garbage time-ban használhatók lennének 😊 És egyelőre a fal belseje is olyan,hogy Melton-Paea-Toe nem rosszak, rotálva főleg de egyikük sem olyan elit, aki mellé kb. tök mindegy ki a DE. Meg mondom, Irvinből OLB is lehet, ami Briggs hisztijei miatt nem biztos, hogy baj lenne, és OLB-t 43ba úgysem hozunk 1. körökben.

OL: 1 fecske nem csinál nyarat. Van úgy kb. 2 starterünk aki jó, 1-2 jó backup és annyi. Webb, Garza és Louis nyugodtan távozhatna 😛 Carimit meg nem számolom, mert egyelőre ki tudja milyen lesz, de vele is max 3 jó starter van, amihez 1 még kevés. Ez nálam mindenképp fontosabb, mint egy TE vagy S, ahol azért vannak olyanok, akik elkaristolnak. De nyugi, IRL lehet 1 OL se jön, szóval tuti jön TE és S is 😊
több mint 12 éve
Első két kör tetszik, de nekem hiányzik egy S draftolása, illetve a hátsó körökben egy TE is jönni fog szerintem.

DL 1.kör pipa
OT .kör pipa
DL/OT 3.-4. kör amikor vannak még foltozandó posztok... hát nem tudom...

Ez az én abszolút szurkolói vélemény, én nem értek úgy a dolgokhoz mint ti... 😊
több mint 12 éve
szóval koplesz se lesz bear
fetomy
Hát nem is, mert az én vagyok.... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
Komolyabb szerepet kapó játékosok, akiknek jövőre jár le a szerződése: Clutts, Knox, Idonje, Louis, Manelly, Melton, Moore, Roach, Urlacher, Chris Williams, Spencer. Érdekes névsor, lehet mégis húzunk két falembert 😀 Nem 😕

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sajnos nem tudok róla, hogy bocicsokit kapnánk 😕 Egyébként hát mint a mock-nak alapból: mit húznál te. Gondolom, hogy nem fogunk 2 OL-t húzni, meg ahogy a mockokat nézem, Perry, Gilmore, WR a lehetőség nekünk, esetleg OT, szóval koplesz se lesz bear valószínűleg, de nekem így tetszene 😊

Egyébként köszi a visszajelzéseket, örülök hogy nem vallottam szégyent 😀

Az Irvin pickemet bánom is kicsit, de hát egy rossz pick belefér 😀 Meg hát passrusherből nem árt ha van, de igazából ott hirtelen kellett döntenem, mert WR/CB-t akartam, és előttem kivittek mindenkit akit itt lett volna jó húzni, a draft meg pörgött mint az ökör, szóval azt sikerült elsietni kicsit 😊