Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
én kivettem már 2 hónappal ezelőtt :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
így van szerintem is, nekünk most még 2-3 kiemelkedő, jó játékos kell nem "rostertöltelék".Egy trade a 2. körben is simán elképzelhető, tavaly vmi 7-8(?) helyet léptünk előre egy 4. körért, egy 2+3-ra sztem már a néhány csapat ráharapna, ammeg azért nagyon nem mindegy, hogy 50. pick, vagy 37, neadjisten akár 33. Remélem MRI agresszív lesz, tököm tele ezzel "a draft jöjjön el hozzánk" baromsággal. Nyilván nem lehet mindig, mindenkinek felcserélni. De az LT posztot nem tudjuk most megoldani, első számú elkapó van, QB van, nem kell tökölni. Amúgy picsába, hogy nem tudtam szabit kivenni péntekre :mad:
Várom már a draftot, ez lesz az első amit élőben nézek majd, remélem sikerül megfejelni ezt a kiváló offseasont egy kiváló drafttal. Szerencse is kell majd hozzá, ránk is férne már. Megint három potenciális PO-gárda feszül egymásnak majd a csoportban, minden erősítés duplán számit 😊davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
így van szerintem is, nekünk most még 2-3 kiemelkedő, jó játékos kell nem "rostertöltelék".Várom már a draftot, ez lesz az első amit élőben nézek majd, remélem sikerül megfejelni ezt a kiváló offseasont egy kiváló drafttal. Szerencse is kell majd hozzá, ránk is férne már. Megint három potenciális PO-gárda feszül egymásnak majd a csoportban, minden erősítés duplán számit 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért az nem elképzelhetetlen, h ő a vet. mintől többet kért, Hayes pedig szó nélkül idejött a semmiért...várjuk meg a részleteket....Urlacher, Roach és Briggs mellett most van Hayes, (Füves) Thomas (+DeCicco), Costanzo a spec. teambe no meg az apraja...ide még beférhet vki, ha úgy alakul.....Zöld Thomas pedig könnyen lehet, h nem éli meg a végső rostert...BearNo igen, vajon ezeknek az igazolásoknak lesz e hatásuk a draftra? Nyilván egy Hayden, vagy egy Hayes miatt nem borítják fel a terveiket, ha ölükbe pottyan egy srác, akivel 8-10 évre terveznek, azt simán behúzzák, de sztem nem is terveznek magas CB/LB picket. 5-7 körben meg tökmindegy. Elkapó gyakorlatilag van kettő, DE szintén. Nem lepődnék meg egy feltrade-en se, nincs sok hiányposzt, nyilván depth kell midenhova mindenkinek, de jelenlegi helyzetben inkább egy playmaker, mint négy rostertöltelék.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért az nem elképzelhetetlen, h ő a vet. mintől többet kért, Hayes pedig szó nélkül idejött a semmiért...várjuk meg a részleteket....Urlacher, Roach és Briggs mellett most van Hayes, (Füves) Thomas, Costanzo a spec. teambe no meg az apraja...ide még beférhet vki, ha úgy alakul.....Zöld Thomas pedig könnyen lehet, h nem éli meg a végső rostert...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Április 19.-én akkora fizetési igényei csak nem lehettek, most őszintén. Szerintem nem mondtak még le J.T Thomasról se, így 7 draftolt/igazolt LB simán van, szóval se újabb igazolás, se draftpick, azért valamikor pályára is kell lépni, arra meg nem leht számítani, hogy mivan ha Urlacher megsérül.Még várjunk a McIntosh-dologgal....lehet, h draft után ő is jön....vagy egyszerűen többet kért....BearHelyes, backupnak tökéletes a figura.....BearUgyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Még várjunk a McIntosh-dologgal....lehet, h draft után ő is jön....vagy egyszerűen többet kért....Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?füligjimmyBears signed LB Geno Hayes, formerly of the Buccaneers.Helyes, backupnak tökéletes a figura.....Bear
Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.soma80
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?Bears signed LB Geno Hayes, formerly of the Buccaneers.Helyes, backupnak tökéletes a figura.....Bear
Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.soma80
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears signed LB Geno Hayes, formerly of the Buccaneers.Helyes, backupnak tökéletes a figura.....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Bears signed LB Geno Hayes, formerly of the Buccaneers.Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.
több mint 12 éve
Nekem ESTA nem játszott,már egyszer elutasítottak...úgy h nagybátyámék amerikai állampolgárok,és 27 éve élnek Chicago..."sorry,you can try it next year"én eddig sajnos csak az O'hare-n ülhettem egyszer este és egyszer nappal 😀a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen ígyTényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊
there's just one place like Chicago 😊jjncaa
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.undisputedly
ESTA-val sem?jjncaaa város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen ígykegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...anfernee
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
én eddig sajnos csak az O'hare-n ülhettem egyszer este és egyszer nappal 😀Tényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊Kva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Beara város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen így
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.undisputedly
ESTA-val sem?kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...anferneeKva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Beara város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen így
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen ígyPlaces in Time: ChicagoKva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Bear
http://vimeo.com/40000696jjncaa
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
Tényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen ígyPlaces in Time: ChicagoKva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Bear
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.
több mint 12 éve
a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen ígyPlaces in Time: ChicagoKva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Bear
there's just one place like Chicago 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezektől a kölyköktől mit várunk? Ennyire szegényes tehetség-felhozatal az O-falban nagyon kevés helyen van....én annak is örülök, h a srácokból kb. ki tudtak hozni valamit....(normál runblocking....)Én annak örülök, hogy a srác legalább egy viszonyítási alap. Nem hiszem, hogy olyan fasza OL képzés lenne nálunk, akkor nem itt tartanánk. Ha Louis simán előzi a depth charton, akkor kicsit be tudjuk lőni. Persze ha megszorítja, akkor is.füligjimmyRachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatokpeteyKösz....mi is bízunk benne, h Tice kezd vele valamit....igazság szerint nincs nagy tálentum-dömping előtte.... 😀Bear
Kétségtelen, h áldozni kéne a falra, de nem fog megtörténni...akkor már jöjjön egy nagydarab gyerek (lásd Rachal), egy rakás meccsel a háta mögött, aki talán hozzá tud tenni a dologhoz...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Én annak örülök, hogy a srác legalább egy viszonyítási alap. Nem hiszem, hogy olyan fasza OL képzés lenne nálunk, akkor nem itt tartanánk. Ha Louis simán előzi a depth charton, akkor kicsit be tudjuk lőni. Persze ha megszorítja, akkor is.Rachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatokpeteyKösz....mi is bízunk benne, h Tice kezd vele valamit....igazság szerint nincs nagy tálentum-dömping előtte.... 😀Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Rachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatokpeteyKösz....mi is bízunk benne, h Tice kezd vele valamit....igazság szerint nincs nagy tálentum-dömping előtte.... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Rachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatok
több mint 12 éve
Places in Time: ChicagoKva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....
Egyébként Hayes (és McIntosh) mellett Kehl, G. Wilkinson és Diles is nálunk járt...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Places in Time: Chicagohttp://vimeo.com/40000696
---
több mint 12 éve
Another free agent LB that could be on the Bears' radar is Geno Hayes, formerly of the Tampa Bay Bucs.
több mint 12 éve
Magastoronnyal együtt Ingram(!) is eljött nézelődni....szinte tuti, h már nem lesz benn, mire húzunk....Matt Johnson, Eastern Wash. SS is látogatóban....(na őróla nem tudok semmit)
No.1. Bears
több mint 12 éve
Azt nem lehet elmondani, hogy nem próbálkoznak, sőőőt.Rachalnak örülök, egyértelműen több fantázia van benne, mint Herreraban, vagy Goldbergben....mondjuk G-ből kezd annyi lenni, mint a nyű, T-nk pedig van kettő....ugye nem baj, ha Hornt nem számítom...(nem a Gyulát... :cool: )
Érkezők: Marshall, Bush, Campbell, Weems, Thomas, Wilwhite, Hayden, Costanzo, Rachal
Megtartottak: Izzy, Bell, Davis, Jennings, Steltz
Távozott: Okoye, Adams, Hanie, Vödör, Barber (bár ő visszavonult), Graham, Bowman
Igazából DT poszton lettünk picit karcsúak, a többi poszton egál vagy erősödtünk. + még a draft. Well done!tüsi91
McIntosh pedig Roach helyét nyugodtan átvehetné, de ha nem, sima 1. számú backup bármely LB poszton....tapasztalat is van bőven: évekig kezdett a Skinsben....gondolom megvárjuk a draftot, és ha úgy alakul, már hívjuk is.....
DT pedig mindenképpen fog még kelleni, bár nem tudjuk, mit gondolnak a Miller-gyerekről...
No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azt nem lehet elmondani, hogy nem próbálkoznak, sőőőt.Érkezők: Marshall, Bush, Campbell, Weems, Thomas, Wilwhite, Hayden, Costanzo, Rachal
Megtartottak: Izzy, Bell, Davis, Jennings, Steltz
Távozott: Okoye, Adams, Hanie, Vödör, Barber (bár ő visszavonult), Graham, Bowman
Igazából DT poszton lettünk picit karcsúak, a többi poszton egál vagy erősödtünk. + még a draft. Well done!