Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
én kivettem már 2 hónappal ezelőtt :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
így van szerintem is, nekünk most még 2-3 kiemelkedő, jó játékos kell nem "rostertöltelék".

Várom már a draftot, ez lesz az első amit élőben nézek majd, remélem sikerül megfejelni ezt a kiváló offseasont egy kiváló drafttal. Szerencse is kell majd hozzá, ránk is férne már. Megint három potenciális PO-gárda feszül egymásnak majd a csoportban, minden erősítés duplán számit 😊davemayer
Egy trade a 2. körben is simán elképzelhető, tavaly vmi 7-8(?) helyet léptünk előre egy 4. körért, egy 2+3-ra sztem már a néhány csapat ráharapna, ammeg azért nagyon nem mindegy, hogy 50. pick, vagy 37, neadjisten akár 33. Remélem MRI agresszív lesz, tököm tele ezzel "a draft jöjjön el hozzánk" baromsággal. Nyilván nem lehet mindig, mindenkinek felcserélni. De az LT posztot nem tudjuk most megoldani, első számú elkapó van, QB van, nem kell tökölni. Amúgy picsába, hogy nem tudtam szabit kivenni péntekre :mad:

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
így van szerintem is, nekünk most még 2-3 kiemelkedő, jó játékos kell nem "rostertöltelék".

Várom már a draftot, ez lesz az első amit élőben nézek majd, remélem sikerül megfejelni ezt a kiváló offseasont egy kiváló drafttal. Szerencse is kell majd hozzá, ránk is férne már. Megint három potenciális PO-gárda feszül egymásnak majd a csoportban, minden erősítés duplán számit 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Azért az nem elképzelhetetlen, h ő a vet. mintől többet kért, Hayes pedig szó nélkül idejött a semmiért...várjuk meg a részleteket....Urlacher, Roach és Briggs mellett most van Hayes, (Füves) Thomas (+DeCicco), Costanzo a spec. teambe no meg az apraja...ide még beférhet vki, ha úgy alakul.....Zöld Thomas pedig könnyen lehet, h nem éli meg a végső rostert...Bear
No igen, vajon ezeknek az igazolásoknak lesz e hatásuk a draftra? Nyilván egy Hayden, vagy egy Hayes miatt nem borítják fel a terveiket, ha ölükbe pottyan egy srác, akivel 8-10 évre terveznek, azt simán behúzzák, de sztem nem is terveznek magas CB/LB picket. 5-7 körben meg tökmindegy. Elkapó gyakorlatilag van kettő, DE szintén. Nem lepődnék meg egy feltrade-en se, nincs sok hiányposzt, nyilván depth kell midenhova mindenkinek, de jelenlegi helyzetben inkább egy playmaker, mint négy rostertöltelék.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Azért az nem elképzelhetetlen, h ő a vet. mintől többet kért, Hayes pedig szó nélkül idejött a semmiért...várjuk meg a részleteket....Urlacher, Roach és Briggs mellett most van Hayes, (Füves) Thomas, Costanzo a spec. teambe no meg az apraja...ide még beférhet vki, ha úgy alakul.....Zöld Thomas pedig könnyen lehet, h nem éli meg a végső rostert...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Helyes, backupnak tökéletes a figura.....Bear
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?füligjimmy
Még várjunk a McIntosh-dologgal....lehet, h draft után ő is jön....vagy egyszerűen többet kért....Bear
Április 19.-én akkora fizetési igényei csak nem lehettek, most őszintén. Szerintem nem mondtak még le J.T Thomasról se, így 7 draftolt/igazolt LB simán van, szóval se újabb igazolás, se draftpick, azért valamikor pályára is kell lépni, arra meg nem leht számítani, hogy mivan ha Urlacher megsérül.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears signed LB Geno Hayes, formerly of the Buccaneers.

Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.soma80
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?füligjimmy
Még várjunk a McIntosh-dologgal....lehet, h draft után ő is jön....vagy egyszerűen többet kért....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve

Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.soma80
Ugyanarra a osztra van egy jó játékos, és egy Tampa játékos. Vajon Big Love kit választ?

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Helyes, backupnak tökéletes a figura.....

No.1. Bears
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

Hayes, who's still only 24, is a scheme fit as an outside linebacker for the Bears' Tampa 2 scheme. The athletic Hayes recorded 64 tackles and forced two fumbles in 16 appearances last season, making 13 starts but getting benched late in the year. Hayes will be Lance Briggs' backup with Chicago.
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen így
there's just one place like Chicago 😊jjncaa
Tényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.undisputedly
én eddig sajnos csak az O'hare-n ülhettem egyszer este és egyszer nappal 😀

a város miatt drukkolok részben a Bears-nek, úgyhogy evidens volt, mikor megnéztem... mindenki tegyen így
kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...anfernee
ESTA-val sem?jjncaa
Nekem ESTA nem játszott,már egyszer elutasítottak...úgy h nagybátyámék amerikai állampolgárok,és 27 éve élnek Chicago..."sorry,you can try it next year"

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 883 — no es importante
Kva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....Bear
Tényleg lenyűgöző a város. A Soldier pedig konkrétan az ékköve. Egyszer sikerült bejutnom, igaz nem volt meccs, de 3 jóbarátomon és az 5-10 biztonságin kívül senki sem volt ott, így olyan képek is születtek,hogy az első sorban ülünk négyen... a teljesen üres stadionban 😊
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.undisputedly
én eddig sajnos csak az O'hare-n ülhettem egyszer este és egyszer nappal 😀

kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...anfernee
ESTA-val sem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Places in Time: Chicago
http://vimeo.com/40000696jjncaa
kegyetlen jó tlg,kösz jj...bár kicsit kilettem Így h nem kaptam beutazási engedélyt...

"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 247 — SuperBowl Champions 2013/2014
A Bulls és a Blackhawks otthona a United center konkrétan elbújhat a Soldier mellet, lévén esztétikailag sem nyújt olyan pompás látványt,plusz downtownon kívül van.
több mint 12 éve
there's just one place like Chicago 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatokpetey
Kösz....mi is bízunk benne, h Tice kezd vele valamit....igazság szerint nincs nagy tálentum-dömping előtte.... 😀Bear
Én annak örülök, hogy a srác legalább egy viszonyítási alap. Nem hiszem, hogy olyan fasza OL képzés lenne nálunk, akkor nem itt tartanánk. Ha Louis simán előzi a depth charton, akkor kicsit be tudjuk lőni. Persze ha megszorítja, akkor is.füligjimmy
Ezektől a kölyköktől mit várunk? Ennyire szegényes tehetség-felhozatal az O-falban nagyon kevés helyen van....én annak is örülök, h a srácokból kb. ki tudtak hozni valamit....(normál runblocking....)
Kétségtelen, h áldozni kéne a falra, de nem fog megtörténni...akkor már jöjjön egy nagydarab gyerek (lásd Rachal), egy rakás meccsel a háta mögött, aki talán hozzá tud tenni a dologhoz...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Rachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatokpetey
Kösz....mi is bízunk benne, h Tice kezd vele valamit....igazság szerint nincs nagy tálentum-dömping előtte.... 😀Bear
Én annak örülök, hogy a srác legalább egy viszonyítási alap. Nem hiszem, hogy olyan fasza OL képzés lenne nálunk, akkor nem itt tartanánk. Ha Louis simán előzi a depth charton, akkor kicsit be tudjuk lőni. Persze ha megszorítja, akkor is.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kösz....mi is bízunk benne, h Tice kezd vele valamit....igazság szerint nincs nagy tálentum-dömping előtte.... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 092 — Csodabogár
Rachal azt hittem többre lesz érdemes. kár érte, ő volt a gyenge láncszem az OL-ben. sok sikert neki nálatok

több mint 12 éve
Kva jó a videjó! Kösz, h bepakoltad....

Egyébként Hayes (és McIntosh) mellett Kehl, G. Wilkinson és Diles is nálunk járt...

No.1. Bears
több mint 12 éve
http://vimeo.com/40000696

---
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Another free agent LB that could be on the Bears' radar is Geno Hayes, formerly of the Tampa Bay Bucs.
több mint 12 éve
Magastoronnyal együtt Ingram(!) is eljött nézelődni....szinte tuti, h már nem lesz benn, mire húzunk....

Matt Johnson, Eastern Wash. SS is látogatóban....(na őróla nem tudok semmit)

No.1. Bears
több mint 12 éve
Azt nem lehet elmondani, hogy nem próbálkoznak, sőőőt.

Érkezők: Marshall, Bush, Campbell, Weems, Thomas, Wilwhite, Hayden, Costanzo, Rachal
Megtartottak: Izzy, Bell, Davis, Jennings, Steltz
Távozott: Okoye, Adams, Hanie, Vödör, Barber (bár ő visszavonult), Graham, Bowman

Igazából DT poszton lettünk picit karcsúak, a többi poszton egál vagy erősödtünk. + még a draft. Well done!tüsi91
Rachalnak örülök, egyértelműen több fantázia van benne, mint Herreraban, vagy Goldbergben....mondjuk G-ből kezd annyi lenni, mint a nyű, T-nk pedig van kettő....ugye nem baj, ha Hornt nem számítom...(nem a Gyulát... :cool: )
McIntosh pedig Roach helyét nyugodtan átvehetné, de ha nem, sima 1. számú backup bármely LB poszton....tapasztalat is van bőven: évekig kezdett a Skinsben....gondolom megvárjuk a draftot, és ha úgy alakul, már hívjuk is.....

DT pedig mindenképpen fog még kelleni, bár nem tudjuk, mit gondolnak a Miller-gyerekről...

No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azt nem lehet elmondani, hogy nem próbálkoznak, sőőőt.

Érkezők: Marshall, Bush, Campbell, Weems, Thomas, Wilwhite, Hayden, Costanzo, Rachal
Megtartottak: Izzy, Bell, Davis, Jennings, Steltz
Távozott: Okoye, Adams, Hanie, Vödör, Barber (bár ő visszavonult), Graham, Bowman

Igazából DT poszton lettünk picit karcsúak, a többi poszton egál vagy erősödtünk. + még a draft. Well done!